Väga kahtlased andmed. Või õigemini, need tulbad on tehtud minu arvates eksitavalt. See näitab, mitu % WP telefonidest on mis tootja tehtud, mitte kui palju toodeti neid võrreldes iOSi ning Androidiga, kuigi tulpade kasvu järgi võiks nii arvata. Kokku on ikkagi igas tulbas 100%
Võttes siia kõrvale selle, et Samsung müüs kõigest 100 päevaga 20 miljonit Galaxy SIII'e, siis pole väga midagi hõisata?
Lõppkokkuvõttes, kõige tähtsam on see, et oleks konkurentsi ning valikut. Kahjuks teeb Nokia vist meelega kõike, et nende müük võimalikult väike oleks. Hetkel ei osta keegi enam WP7ga telefoni, kuid samas ei kiirusta Nokia ka uute WP8 telefonidega.
Unustad väikse seiga, Windows 8 tooted: telefonid, tahvlid ja arvutid, tulevad turule, nii nagu Microsofti strateegia ette näeb - enam-vähem korraga. Ei ole nii, et iga firma leiutab, igaüks omaette midagi.
Nii, et konkurentide turgudele plaanitakse anda korralik massrünnak ja turmtuli.
Väga kahtlased andmed. Või õigemini, need tulbad on tehtud minu arvates eksitavalt. See näitab, mitu % WP telefonidest on mis tootja tehtud, mitte kui palju toodeti neid võrreldes iOSi ning Androidiga, kuigi tulpade kasvu järgi võiks nii arvata. Kokku on ikkagi igas tulbas 100%
Võttes siia kõrvale selle, et Samsung müüs kõigest 100 päevaga 20 miljonit Galaxy SIII'e, siis pole väga midagi hõisata?
Lõppkokkuvõttes, kõige tähtsam on see, et oleks konkurentsi ning valikut. Kahjuks teeb Nokia vist meelega kõike, et nende müük võimalikult väike oleks. Hetkel ei osta keegi enam WP7ga telefoni, kuid samas ei kiirusta Nokia ka uute WP8 telefonidega.
Ei osta jah mitte keegi enam
....enamus ostijad ei ole sinusugused "targad"
varsti ilmub uudis, et pildid tehtud tegelikult a la Nikon D4-ga, enam ei imesta millegi yle
pilte vaadates on küll tunne, et teiste moblade pilte on kehvemaks tuunitud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
jeesus188, loe teksti kah, nad ise testisid ja tunnustavad Nokia riistvara, mis vääriks paremat/ausamat marketingi.
tsitaat:
The prototype Nokia Lumia 920 certainly features the kind of camera technology that deserves some hype. It's just too bad that Nokia decided to lie when it was hyping it. We're hoping that the Optical Image Stabilization on video will be equally impressive on production hardware — but it's much harder to take it on faith that it will be after all the recent drama. That's a pity, because everything we experienced last night makes us think that Nokia's hardware deserved much better than what Nokia's marketing team did to it. We won't have a definitive answer until the phone ships, and we still don't know when that is.
From: Press.Services@nokia.com [mailto:Press.Services@nokia.com]
Sent: Monday, September 10, 2012 9:17 AM
To: raud@hinnavaatlus.ee
Subject: RE: Nokia Lumia 920 availability in Estonia
Hi there,
We have not yet said anything about the prices either. We will announce the details later this year.
Best
Mona
tsitaat:
From: ext HinnaVaatlus [mailto:raud@hinnavaatlus.ee]
Sent: 8. syyskuuta 2012 16:24
To: Press Services (RES/Espoo)
Subject: RE: Nokia Lumia 920 availability in Estonia
nad ootavad ja vaatavad, millega apple välja tuleb. selle järgi panevad ka hinnad eeldatavasti
tsitaat:
We will announce the details later this year
väga omapärane lause, arvestades et novembri alguses peaks tooted letis olema _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Paberil tundub masin päris huvitav. Täiesti uudse asjana Nokia jaoks on telefon wireless laadimisega. Samuti annab lootust sellel olev protsessor, RAM ja aku mahutavus.
Ise kasutan hetkel Nokia N9, kuid arvestades, et Nokia on oma OP. süsteemides täielikult loobunud, siis ei välista ka mingel hetkel üleminekut.
Kindlaid andmeid veel pole, aga räägitakse, et telefon jõuab müüki oktoobri keskel või novembri alguses, mis tähendab, et Eestisegi ta jõuab umbes Novembri teises pooles.
Hinnaks kujuneb tõenäoliselt midagi sinna 550-600 euro kanti.
Millised on Teie esmamuljed ja mida peate selle telefoni puhul heaks ja mida pahaks?
Kohe kindlasti mitte. Hea kui 2013 aasta alguses Eesti poole liigub.
Aga arvestades, et juba mu Lumia 800 build quality on väga hea ja aku pidavuse kohta nuriseda ei saa siis usun, et täiesti arvestatav ost. Nokia on tuntud ka WP maailmas juba sellepoolest, et tegeleb pidevalt oma Lumia telefonidega (uuendused, appid jne).
Ainuke asi mille üle ma saan nuriseda on see kuramuse kaamera "Carl Zeiss" kirjaga hõbedane lärakas seal taga, tehasest tulles mingit kaitset tal ei olnud ja kriimud tekkisid üsna kiiresti peale (Tegelikuses oli ka kummist ümbris kaasas aga ei pannud ise alguses peale seda telefonile )
Võibolla oleks kasulik see WP7-8 üldteemasse tõsta?
Eks see Eestisse jõudmise teema on iga telefoni puhul olnud küsimus. N9 jõudis kiiresti, sest ei vajanud Eesti ,,tuge,,.
Lumiaga läks tõepoolest oluliselt kauem aega, aga lootust annab see, et hetkel müügis olevate Lumiatega on see etapp juba läbikäidud ning äkki jõuab, siis ka siiamaale varem kui eelmised Lumiad.
Probleem on pigem sellest, et nt. Lumia 820 ei näe isegi algselt väljalaset Soomes. Pole põhjust üldse loota, et siis kumbki meile jõuaks enne kui ülejäänud maailm läbikäidud on
Sest telefon ise on alles "prototüübi" staatuses ja sellega püüti näidata milleks ta "peaks" võimeline olema. Verge tegi ka 920 peale neid uudiseid ise testid ja selgus, et siiski on pika puuga üle konkurentide
Kuku Digitunnis räägiti mõlemast uuest Lumiast
Saade on veebis kuulatav SIIN
Vaadates, kui kaua esimeste Lumiate siiajõudmine aega võttis, siis ma julgen küll arvata, et enne kevadet neid oodata pole vist mõtet. Mõttetu tegelt, Sony ja LG uudismudelid jõuavad siia väga kärmelt, Samsung on kah suht hästi hakanud oma asju siia tooma, Nokia ainsana ei suuda sellega hakkama saada .
Arvestades meie turgude väiksust, siis mõneti saab Nokia´st ka aru. Samas kui lükata müügikuupäev liiga kaugele võrreldes suurte turgudega, kaob niiöelda wow efekt ära, et uus ja vinge asi ning
potentsiaalne klient leiab konkurendi juures talle sobiva seadme.
Teisest küljest jällegi jõuab selle ajaga tõenäoliselt suur hulk bug´e endale fixi ja kohalik klient saab juba täiuslikuma aparaadi.
Üldiselt ma siiski pooldaks võimaliku kiiret turule jõudmist.
Oskab keegi rääkida midagi flashi toest selle telefoni või tarkvara suhtes.näiteks ma ei ole suutnud siiani ühegi nokiaga motors24-st ühtegi videot vaadata.Androididel ei tundu see probleemix olevat.
Proovisin just L800'ga. Pealehelt viskab jah kirja, et "Sorry can't play this video" aga siis suunab sind edasi järgmisele lehel ja sealt lasi ilusti mängida videot
Tundub lubav, vana telefon otsibki juba järglast _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Soetasin endale eile nokia lumia 900 ja tekkis küsimus et kuidas saab people tile, twitter, FB ja teised internetti vajavad rakendused neti kätte. Kuna Wifi on väljalülitatud siis nad saavad ikka kuidagi neti kätte. Kuidas ma teada saan, et mul on teleoperaatori nett sees, kas ma saan kuskilt seda välja ka lülitada?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.