Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 119, 120, 121  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.09.2012 12:52:28 vasta tsitaadiga

Kurat666 kirjutas:
Margus kirjutas:
Kas keegi teab kust saada asja ,et private server püsti panna. Kes se HV kurat666 mees veel on. Igatahes ta ei räägi. Üks idioot tahtis mind killida tegin igasuguseid jõnkse ja pihta ta mulle ei saanud ilmselt taga ta mind ka palju ei ajanud.

Olen imekombel nüüd juba peaegu kaardi keskel. Esimesed survive mõnud käes. Sellel lootiga on ikkagi nüri seis. Hetkel ei tahaks mängida kuna hulga mängijaid seal.

Mina DayZ-d ilma mikrita ei mängi, ja mingit kõnet ka kuulda polnud icon_rolleyes.gif Kuna sa mulle järgi lidusid, siis põrutasin mõned valangud jah. Aga kuna oma üllatuseks ükski pihta ei läinud ja sa vastu ka ei lasknud siis jätsin järgi. Ma ise teisi ei lase eriti, lasen vaid neid kes minule ohtlikuks muutuvad. Ise arvasin, et oli miski häkker äkki, sest omaarust lasin küll pihta - ju siis mingi kala oli. Kasutasid ingame chati või mumblet?

Mina reeglina ei killi kedagi oleks huvitatud kambast kes jookseb ringi kas sa tõesti ei näinud nime ,et kohe shootima paljakäsi ma ei saanudki sind shootida. Sa olid mu kaardi suunal jalus või oli see juhuslik kokku sattumus ingame chati kasutasin reeglina ma mikrofoni ei kasuta.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2012 13:03:31 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
juhuslik kokku sattumus ingame chati kasutasin reeglina ma mikrofoni ei kasuta.

Senikaua kuni sa mikrit ei kasuta , sured samamoodi nagu praeguse hetkeni

DayZ ilma mikrita on nagu naine ilma vagiinata, st kõik on tore aga kui asjaks läheb siis on jama icon_biggrin.gif

.ps kui tahad teistega koos mängida, siis meil on mumble server (voice chat eestlaste jaoks), info esimeses postituses.

.pps 5 euroga on müügis geniuse klappide-mikri kompl, võin tasuta tallinnas kohale ka tuua. mängisin ise sellega 6 kuud, kuni steelseries siberiad ostsin.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 07.09.2012 13:29:06 vasta tsitaadiga

Keegi Denalb US1 serverisse ei viitsi tulla? Jooksen juba mitu tundi ringi ja kohe olen NW airstripil...

ma mumbles suht üksi täna olnud siiamaani icon_biggrin.gif

Edit: luud puru

XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 07.09.2012 14:49:51 vasta tsitaadiga

Mul mikker laua peal ainult vaja tegeleda. Kõrva tilbendustega ei ... Nii tegin ära mis edasi.... Margus seal mumbles kedagi küll ei näe
r2pt0r
HV kasutaja
r2pt0r

sõnum 07.09.2012 16:36:41 vasta tsitaadiga

Täna ei jõua mängima aga homme olen olemas.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 46
tagasi üles
NorthB
HV kasutaja

sõnum 07.09.2012 17:25:42 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Kurat666 kirjutas:
Margus kirjutas:
Kas keegi teab kust saada asja ,et private server püsti panna. Kes se HV kurat666 mees veel on. Igatahes ta ei räägi. Üks idioot tahtis mind killida tegin igasuguseid jõnkse ja pihta ta mulle ei saanud ilmselt taga ta mind ka palju ei ajanud.

Olen imekombel nüüd juba peaegu kaardi keskel. Esimesed survive mõnud käes. Sellel lootiga on ikkagi nüri seis. Hetkel ei tahaks mängida kuna hulga mängijaid seal.

Mina DayZ-d ilma mikrita ei mängi, ja mingit kõnet ka kuulda polnud icon_rolleyes.gif Kuna sa mulle järgi lidusid, siis põrutasin mõned valangud jah. Aga kuna oma üllatuseks ükski pihta ei läinud ja sa vastu ka ei lasknud siis jätsin järgi. Ma ise teisi ei lase eriti, lasen vaid neid kes minule ohtlikuks muutuvad. Ise arvasin, et oli miski häkker äkki, sest omaarust lasin küll pihta - ju siis mingi kala oli. Kasutasid ingame chati või mumblet?

Mina reeglina ei killi kedagi oleks huvitatud kambast kes jookseb ringi kas sa tõesti ei näinud nime ,et kohe shootima paljakäsi ma ei saanudki sind shootida. Sa olid mu kaardi suunal jalus või oli see juhuslik kokku sattumus ingame chati kasutasin reeglina ma mikrofoni ei kasuta.

Irw jah. Kui sina ei killi siis killitakse sind. Ma ei mõtle hetkekski kui ma näen kedagi relvaga ringi jooksmas ja ta mulle ohtlikuks on saamas. Mis mõttega ma varustust kogun paar päeva kui ma ei kasuta enda kaitseks? Alati võib ju lootma jääda, et keegi ütleb ingame´s, et hi im friendly, on oma enfieldiga ja mul on mingi CCO käes. Ma ei viitsi küll seljatagant kuuli saada.
Lisaks sooviksin vabandada Mangaani ees kes Kamenka laagris mult kuuli sai. Polnud mumbles (tho ma nägin playerite nimekirjas, et on sees) ja mul käis klõps peas ära kui ta zombiesi makaroniga mu seljataga tapma hakkas (arvasin, et tulistab mind ning ma ei tulnud scrollimise peale alguses isegi, et teha kindlaks et see tema).
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 07.09.2012 18:01:14 vasta tsitaadiga

Ühinesin ise thech00z3n poolt pakutud servuga kus private hive. Esialgu olen rahul. Sellest zombidega armoryst hakkas vaikselt isu täis saama icon_cool.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Tanel889
HV kasutaja
Tanel889

sõnum 07.09.2012 18:19:08 vasta tsitaadiga

Peale mõningast hämmastamist miks ma kolmapäeva öösiti laggin avastasin, et windowsil(7 vähemalt) on by default pandud kolmapäeval kell 01:00 defragment icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 08.09.2012 18:22:04 vasta tsitaadiga

Kes tahab debug akent tagasi klikkige optionsis UI debug seal mitu valikut. Hea on näha verejooksu muidu ravid tühja.
mkutt
HV kasutaja

sõnum 08.09.2012 20:05:56 vasta tsitaadiga

Kui ma midagi üldse siin mängus õppinud olen, siis ära usalda teist mängijat. 100% kõik kokkupuuted lõppenud surmaga. Üks kutt ajas mind isegi 15 minutit relvaga taga, kuigi nägi, et ma palja käsi just spawninud. Ja just sellised kokkupuuted teevadki ka minust bandiidi, sest kui ma relva saan ja kedagi näen - enam ei julge usaldada icon_biggrin.gif
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 09.09.2012 12:04:16 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Kes tahab debug akent tagasi klikkige optionsis UI debug seal mitu valikut. Hea on näha verejooksu muidu ravid tühja.

Kui sa veel ise avastanud ei ole, siis Debug monitori sisselülitades ei tööta enam teised indikaatorid normaalselt. Joogi- ja söögivajadust ei näe.
Ja tegelikult on parem siiski hakata harjuma ilma debugmonitorita olemisega, sest standalone'is kaovad suure tõenäosusega kõik indikaatorid ära.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 09.09.2012 13:54:18 vasta tsitaadiga

allavett kirjutas:
Margus kirjutas:

Kui sa veel ise avastanud ei ole, siis Debug monitori sisselülitades ei tööta enam teised indikaatorid normaalselt. Joogi- ja söögivajadust ei näe.
Ja tegelikult on parem siiski hakata harjuma ilma debugmonitorita olemisega, sest standalone'is kaovad suure tõenäosusega kõik indikaatorid ära.

Siis rohkem igavamaks läheb mida sa teed kui midagi ei näe ega tea. Massiline quit ja loobumise laine tuleb kohe. Seda oli näha ka peale looti reseti kui mängijad looti kaotasid.

Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 09.09.2012 14:01:26 vasta tsitaadiga

Polegi vaja CODi vendasid sinna icon_wink.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 09.09.2012 14:22:34 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:

^this.

Mõistan, et tänapäeva CODi generatsioonil on probleeme mängudega mis tegelt on ka rasked ja kõiki asju ei kuvata ekraanile punaselt fondiga 72.
Rocketil on plaanis see väga mõistlikult ning normaalselt lahendada ja igavaks see küll midagi ei tee.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Karu7899
HV kasutaja

sõnum 09.09.2012 14:33:00 vasta tsitaadiga

Kahju, et Arma2 ja Operation Arrowhead 25€ on.... aga seni jälgin teemat kuni saan osta dayzi jaoks vajalikud asjad.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 09.09.2012 14:35:53 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
DrZ kirjutas:

^this.

Mõistan, et tänapäeva CODi generatsioonil on probleeme mängudega mis tegelt on ka rasked ja kõiki asju ei kuvata ekraanile punaselt fondiga 72.
Rocketil on plaanis see väga mõistlikult ning normaalselt lahendada ja igavaks see küll midagi ei tee.

ma olen 3 päeva juba seal trampinud ja elus olnud kuid palja ubade peal on igav killisin lamba tegin lihaks kuid puudub kirves. 3 päeva ringi jooksud ja ei midagi mis mõnu see veel on.

jt234
HV veteran
jt234

sõnum 09.09.2012 14:38:14 vasta tsitaadiga

Oldschool värk vist, mulle küll meeldib (mitte, et ma ennast oldschool vennaks peaks)
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 09.09.2012 14:40:40 vasta tsitaadiga

Kirve leiab peaagu alati suvalisest industrialist.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 09.09.2012 15:27:10 vasta tsitaadiga

Eks ma uuri rohkem vähemalt hea ajaviide. Mudugi Recon 3D on väärt asi selle mängu juures Scout mode. Zombi ilkumised ,gun shotid kuuleb kaugelt ära ku keegi hakkab ähkima kuskil. Peaegu topelt kauguselt.
jreinula
HV kasutaja

sõnum 09.09.2012 18:08:52 vasta tsitaadiga

DayZ ongi nende jaoks, kes on tõsiselt huvitatud survival elemendist mängus, mitte niisama äktsionist.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 09.09.2012 21:44:38 vasta tsitaadiga

Kes siin RAMdiskiga möllas?
jaman kah praegu asjaga, mul on Common folderis hunnik PBO SymbolicLink faile mille tõttu ei saa servudesse sisse, kuna need on signeerimata failid:

tsitaat:
Warning Message: Files "common\buildings - symboliclink.pbo", "common\buildings2 - symboliclink.pbo", "common\buildings2_ind_cementworks - symboliclink.pbo", "common\ca - symboliclink.pbo", "common\chernarus.pbo", "common\chernarus_data.pbo", ... are not signed by a key accepted by this server. To play on this server, remove listed files or install additional accepted keys.

google ei leidnud selle kohta paraku midagi.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 09.09.2012 22:01:54 vasta tsitaadiga

Sul shortcut link ikka õige? Mul on näiteks selline koos RAMdiskiga:
"D:\Program Files (x86)\Arma2CODayZ\Expansion\beta\arma2oa.exe" -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -mod=I:\@DayZ -nosplash -cpuCount=4

"I:\" on siis RAMdiski ketas ning ülejäänud peaks enamvähem sama olema. Võib-olla mängu kataloogi nimi on veidi teine, aga saab aru küll.
RAMdiski ketta kataloogi ülesehitus: "I:\@DayZ\Addons\" ning seal kataloogis on need DayZ *.bisign ja *.pbo failid.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 09.09.2012 22:08:03 vasta tsitaadiga

ei, avastasin milles viga. see variant mida kasutasin lihtsalt ei tööta multiplayeriga (kui server bi võtmeid kontrollib), miskipärast mitte keegi üheski tutorialis kusagil ei maininud seda asja.

kahju, singleplayeris oli asi sigakiire, kuna laadis ~4GB PBO faile RAMdiskilt. see väike @dayz modfolder on sellekõrval köömes icon_biggrin.gif
tagasi üles
karvane
HV kasutaja

sõnum 10.09.2012 14:33:19 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:

Siis rohkem igavamaks läheb mida sa teed kui midagi ei näe ega tea. Massiline quit ja loobumise laine tuleb kohe. Seda oli näha ka peale looti reseti kui mängijad looti kaotasid.

Nagu juba eelnevad survivorid/bandiidid juba kenasti kokku võtsid, siis selle mängu algne võlu on just tema brutaalsuses ja halastamatuses, kus teed vea ja oled surnud ning sinu mitme tunni kuni paari kuu vanune tegelane on surnud, sest sa muutusid liiga enesekindlaks, kogemata kuskil pärapõrgus keset põldu jäid püsi seisma ja alt-tabisid kaarti vms. Mida hardcorem on, seda parem. Ise saad veritsuseset aru, kui pilt hakkab hallimaks kiskuma (jah sa oled juba selleks hetkeks võibolla asjatult paar tuhat verd kaotanud) või loodad oma sõbra peale kes ütleb et veritsed.

Massilist rage quitti ja loobumist ma loodan ka ise, kuna see pre-cod community oli mõnusam ja hackeri vabam.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 10.09.2012 15:43:41 vasta tsitaadiga

karvane kirjutas:
Margus kirjutas:

Nagu juba eelnevad survivorid/bandiidid juba kenasti kokku võtsid, siis selle mängu algne võlu on just tema brutaalsuses ja halastamatuses, kus teed vea ja oled surnud ning sinu mitme tunni kuni paari kuu vanune tegelane on surnud, sest sa muutusid liiga enesekindlaks, kogemata kuskil pärapõrgus keset põldu jäid püsi seisma ja alt-tabisid kaarti vms. Mida hardcorem on, seda parem. Ise saad veritsuseset aru, kui pilt hakkab hallimaks kiskuma (jah sa oled juba selleks hetkeks võibolla asjatult paar tuhat verd kaotanud) või loodad oma sõbra peale kes ütleb et veritsed.

Massilist rage quitti ja loobumist ma loodan ka ise, kuna see pre-cod community oli mõnusam ja hackeri vabam.

+1 thumbs_up.gif
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 10.09.2012 15:45:29 vasta tsitaadiga

ma rääkind et grafika laadimisega on probleeme. Aga mõni ei usu.

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 10.09.2012 15:48:58 vasta tsitaadiga

dohc-48v12, päris armas, õnneks ise pole sellist asja näinud.
r2pt0r
HV kasutaja
r2pt0r

sõnum 10.09.2012 15:52:00 vasta tsitaadiga

Hmm. Huvitav, et sul selline mure, dohc-48v12. Driverid jms uuendatud?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 46
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 10.09.2012 15:55:40 vasta tsitaadiga

Esimest korda näen. Ise pole veel sellise asja otsa komistanud enne. Mul ati kaart ka.
Voyage
HV Guru

sõnum 10.09.2012 15:55:57 vasta tsitaadiga

mingi special minecraft mod? icon_lol.gif
Kommentaarid: 825 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 654
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 10.09.2012 15:59:53 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
ma rääkind et grafika laadimisega on probleeme. Aga mõni ei usu.

keera graafikaseadetes asjad NORMAL peale. postprocess jms jura võid low peale panna kui soov.
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 10.09.2012 16:23:17 vasta tsitaadiga

See et mull e8400@ 3.5ghz 4gb rami ning gtx 465 plus physx kaardiks 8800gt msi oc pole just kõik peale pandud minimaalselt et näeks midagigi.
Olen siin nvidia õpetuste järgi paika pandud. ja peaks ka suht väga uued driverid peal olema.

Ainult veel mis võib teha on ramdisk aga ai saa aru kuidas ta hakkaks tööle. kuhu ma -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -mod=I:\@DayZ -nosplash -cpuCount=4 joonistama peaks . pole ühtegi juhendit selleks

tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 10.09.2012 16:36:52 vasta tsitaadiga

see probleem tekib enamasti siis, kui kasutaja keerab seaded liiga kõrgeks, a la texture memory jne. kõigepealt tarvis kõik normali peale tagasi kruttida, siis edasi vaadata.
mul on gtx460, jooksutan 96061 beetat ja nviitja driverid on 296.10. mul on endal kõik normali peal, ,shadows high ja postporocess low. atoc on off, sest see on rõve.
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 10.09.2012 17:04:09 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

KUi ma veel texture alla võtan siis pole enam kohe üldse midagi aru saada.
ja samuti terrain -iga

viimati muutis dohc-48v12 10.09.2012 17:32:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 10.09.2012 17:09:31 vasta tsitaadiga

miks sul visibility nii suureks keeratud on? dayZ on serverid ju limiteeritud mingi 1600 peale, sellest piirist kaugemale nagunii ei näe(autosid, zombisid, mängijaid). kuna reaktiivlennukeid jne pole, siis ei ole mõtet ka nii suurt vaatekaugust hoida. dayZ otstarbel on mõistlik ehk mingi 3000, kes tahab kaugel udumägesid näha võib ju ka 5000 peale keerata.
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 10.09.2012 17:53:29 vasta tsitaadiga

dohc-48v12, Ma näen kolme kummalist asja sinu sätete juures:
1. View distance [10 000] - mul on see 2000 peal, aga DayZ puhul ta rolli ei mängi, kuigi olen kuulnud, et üle 5k on märgata jõudluskadu;
2. Quality preference [very high] - kus ta sul siukse asja sinna saab, kui kõik on disablatud? müstika;
3. PPAA [FXAA sharp ..] - miks see ja mitte disabla?
Üks asi, mida veel olen kuulnud, et pole kasulik, kui kõik asjad maha keerad, koormus läheb prosele.
Aga noh, eks sa pead ise näppima ja vaatama.

E: palju möla, panen oma sätetest pildi kah:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 10.09.2012 18:29:37 vasta tsitaadiga

PPAA [FXAA sharp ..] on max sest see tagab selge pildi. teised sätted tuhmistavad seal.

mull on tähtis et näeksin kaugele ja selgelt, sest kui ma ei ennem kui vastane siis on vastasel eelis.

tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 10.09.2012 20:55:04 vasta tsitaadiga

Objects detail põhja, siis väidetavalt näeb vastast kaugemalt icon_biggrin.gif Ei ole testinud, ei saa confirmida.
tagasi üles
falkriz
HV kasutaja
falkriz

sõnum 10.09.2012 21:14:55 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

KUi ma veel texture alla võtan siis pole enam kohe üldse midagi aru saada.
ja samuti terrain -iga

Pluss, kui sul reso on 1920x1080, siis ma ei saa aru, miks sul Aspect Ratio 4:3 peal. Venitab pildi ju väga imelikuks. Samas, kui on mingi kindel põhimõte sellel, siis saan aru.
Samas kahtlen, et see taolise probleemi tekitab nagu sinul on.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 10.09.2012 23:24:29 vasta tsitaadiga

Aspect Ratio muutsin juba ära vaatan kunagi kui surma saan as50 tws-iga siis ronin ka linna. Muidu probleemi pole kui metsas vaikselt kullen. kui linna siis alailma see jama. aitab tavaliselt mõne sätte näpimine nt: v synk -i siis mõneks minutiks tavaliselt kadund. võtsin ka seda View distance maha.
Kopteriga või autoga sõittes vahepeal crashib arvuti.

Objects detail põhja:

See ei anna kaugust manu. sellega näeb lihtsalt paremini nt sildi pealt lugeda.

tagasi üles
mkutt
HV kasutaja

sõnum 11.09.2012 17:35:27 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas see on siit teemast läbi käinud - ei viitsinud kõiki lehti läbi vaadata.

http://community.bistudio.com/wiki/Arma2:_Startup_Parameters#Game_Loading_Speedup

Siin tweakid kuidas enda arvutist viimast pigistada. Näiteks panin ma, et mäng kasutaks rohkem RAMi ja videokaardi enda mälu ning nelja tuuma. Tulemuseks see, et kui mu profiilikast jooksis mediumiga ilusti, siis nüüd peaaegu kõik põhjas pole probleemiks.
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 11.09.2012 18:13:46 vasta tsitaadiga

mkutt kirjutas:
Ma ei tea, kas see on siit teemast läbi käinud - ei viitsinud kõiki lehti läbi vaadata.

http://community.bistudio.com/wiki/Arma2:_Startup_Parameters#Game_Loading_Speedup

Siin tweakid kuidas enda arvutist viimast pigistada. Näiteks panin ma, et mäng kasutaks rohkem RAMi ja videokaardi enda mälu ning nelja tuuma. Tulemuseks see, et kui mu profiilikast jooksis mediumiga ilusti, siis nüüd peaaegu kõik põhjas pole probleemiks.

Vahest viitsid oma target rea ka meile vaatamiseks visata icon_razz.gif
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 12.09.2012 02:25:20 vasta tsitaadiga

uudiseid standalone kohta:
http://dayzdev.tumblr.com/
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 12.09.2012 13:53:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:
The standalone engine we are using is a branch of Take on Helicopters, which itself is a branch of ArmA 2 Operation Arrowhead.

Krt pettumus. Võinoh ütleme nii, et ma lihtsalt ei usu, et nad vana engini peal suudavad hackinguga piisavalt võidelda ja imo oli see modis viimasel ajal kõige suurem probleem.

tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 12.09.2012 14:12:49 vasta tsitaadiga

kõik moodulid mis skriptimisega tegelevad võetakse välja. siis lisatakse tagasi need, mida reaalselt tarvis on. sellist asja pole modifikatsioonina võimalik teha, seepärast tehaksegi seda standalonega.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 12.09.2012 14:23:13 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
kõik moodulid mis skriptimisega tegelevad võetakse välja. siis lisatakse tagasi need, mida reaalselt tarvis on. sellist asja pole modifikatsioonina võimalik teha, seepärast tehaksegi seda standalonega.

Ja loodetavasti nad teevad veel selliseid "loogika" kontrolle, näiteks kui sa sekundiga 150km läbid, või mapist väljas oled...jms

+ saatku see battleye kukele ja kasutagu PB'd.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 12.09.2012 15:00:49 vasta tsitaadiga

PB toimib hoopis teisiti ja tuleks arma2 jaoks ümber ehitada, et ta töötaks.
PB dev vaevalt seda teeks ja nii tihti uuendusi välja laseks, kui tarvis.
tagasi üles
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 12.09.2012 23:15:40 vasta tsitaadiga

Käisin täna üle pika aja mängimas...serveriks FI21...ilma relvata käisin snaiper hillil kollitamas...surma ei saanud, jutustasin puu taga ühele muinasjuttu icon_razz.gif
Aga mida ma näen jalutan rahulikult Rog-i lossist Msta poole ja mingi 3 zompsi tuterdavad samamoodi keset teed Rog-i ja Msta vahepeal.
Tea kas see ongi esimene katsetus ringi rändavatest zombidest?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 12.09.2012 23:41:55 vasta tsitaadiga

keegi võib-olla tõmbas nad sinna, ta pidi siis suht lähedal olema sulle, mõned sajad meetrid.
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 13.09.2012 12:03:24 vasta tsitaadiga

Korralik kokkuvõte modist: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/6276-DayZ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 119, 120, 121  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.