|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
07.09.2012 12:52:28
|
|
|
| Kurat666 kirjutas: |
| Margus kirjutas: |
Kas keegi teab kust saada asja ,et private server püsti panna. Kes se HV kurat666 mees veel on. Igatahes ta ei räägi. Üks idioot tahtis mind killida tegin igasuguseid jõnkse ja pihta ta mulle ei saanud ilmselt taga ta mind ka palju ei ajanud.
Olen imekombel nüüd juba peaegu kaardi keskel. Esimesed survive mõnud käes. Sellel lootiga on ikkagi nüri seis. Hetkel ei tahaks mängida kuna hulga mängijaid seal. |
Mina DayZ-d ilma mikrita ei mängi, ja mingit kõnet ka kuulda polnud Kuna sa mulle järgi lidusid, siis põrutasin mõned valangud jah. Aga kuna oma üllatuseks ükski pihta ei läinud ja sa vastu ka ei lasknud siis jätsin järgi. Ma ise teisi ei lase eriti, lasen vaid neid kes minule ohtlikuks muutuvad. Ise arvasin, et oli miski häkker äkki, sest omaarust lasin küll pihta - ju siis mingi kala oli. Kasutasid ingame chati või mumblet? |
Mina reeglina ei killi kedagi oleks huvitatud kambast kes jookseb ringi kas sa tõesti ei näinud nime ,et kohe shootima paljakäsi ma ei saanudki sind shootida. Sa olid mu kaardi suunal jalus või oli see juhuslik kokku sattumus ingame chati kasutasin reeglina ma mikrofoni ei kasuta.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
07.09.2012 13:03:31
|
|
|
| juhuslik kokku sattumus ingame chati kasutasin reeglina ma mikrofoni ei kasuta. |
Senikaua kuni sa mikrit ei kasuta , sured samamoodi nagu praeguse hetkeni
DayZ ilma mikrita on nagu naine ilma vagiinata, st kõik on tore aga kui asjaks läheb siis on jama
.ps kui tahad teistega koos mängida, siis meil on mumble server (voice chat eestlaste jaoks), info esimeses postituses.
.pps 5 euroga on müügis geniuse klappide-mikri kompl, võin tasuta tallinnas kohale ka tuua. mängisin ise sellega 6 kuud, kuni steelseries siberiad ostsin.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
07.09.2012 13:29:06
|
|
|
Keegi Denalb US1 serverisse ei viitsi tulla? Jooksen juba mitu tundi ringi ja kohe olen NW airstripil...
ma mumbles suht üksi täna olnud siiamaani
Edit: luud puru
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
07.09.2012 14:49:51
|
|
|
Mul mikker laua peal ainult vaja tegeleda. Kõrva tilbendustega ei ... Nii tegin ära mis edasi.... Margus seal mumbles kedagi küll ei näe
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
r2pt0r
HV kasutaja

|
07.09.2012 16:36:41
|
|
|
| Täna ei jõua mängima aga homme olen olemas.
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
07.09.2012 17:25:42
|
|
|
| Kurat666 kirjutas: |
Kas keegi teab kust saada asja ,et private server püsti panna. Kes se HV kurat666 mees veel on. Igatahes ta ei räägi. Üks idioot tahtis mind killida tegin igasuguseid jõnkse ja pihta ta mulle ei saanud ilmselt taga ta mind ka palju ei ajanud.
Olen imekombel nüüd juba peaegu kaardi keskel. Esimesed survive mõnud käes. Sellel lootiga on ikkagi nüri seis. Hetkel ei tahaks mängida kuna hulga mängijaid seal. |
Mina DayZ-d ilma mikrita ei mängi, ja mingit kõnet ka kuulda polnud Kuna sa mulle järgi lidusid, siis põrutasin mõned valangud jah. Aga kuna oma üllatuseks ükski pihta ei läinud ja sa vastu ka ei lasknud siis jätsin järgi. Ma ise teisi ei lase eriti, lasen vaid neid kes minule ohtlikuks muutuvad. Ise arvasin, et oli miski häkker äkki, sest omaarust lasin küll pihta - ju siis mingi kala oli. Kasutasid ingame chati või mumblet? |
Mina reeglina ei killi kedagi oleks huvitatud kambast kes jookseb ringi kas sa tõesti ei näinud nime ,et kohe shootima paljakäsi ma ei saanudki sind shootida. Sa olid mu kaardi suunal jalus või oli see juhuslik kokku sattumus ingame chati kasutasin reeglina ma mikrofoni ei kasuta. |
Irw jah. Kui sina ei killi siis killitakse sind. Ma ei mõtle hetkekski kui ma näen kedagi relvaga ringi jooksmas ja ta mulle ohtlikuks on saamas. Mis mõttega ma varustust kogun paar päeva kui ma ei kasuta enda kaitseks? Alati võib ju lootma jääda, et keegi ütleb ingame´s, et hi im friendly, on oma enfieldiga ja mul on mingi CCO käes. Ma ei viitsi küll seljatagant kuuli saada.
Lisaks sooviksin vabandada Mangaani ees kes Kamenka laagris mult kuuli sai. Polnud mumbles (tho ma nägin playerite nimekirjas, et on sees) ja mul käis klõps peas ära kui ta zombiesi makaroniga mu seljataga tapma hakkas (arvasin, et tulistab mind ning ma ei tulnud scrollimise peale alguses isegi, et teha kindlaks et see tema).
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kurat666
HV kasutaja

|
07.09.2012 18:01:14
|
|
|
Ühinesin ise thech00z3n poolt pakutud servuga kus private hive. Esialgu olen rahul. Sellest zombidega armoryst hakkas vaikselt isu täis saama
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel889
HV kasutaja

|
07.09.2012 18:19:08
|
|
|
Peale mõningast hämmastamist miks ma kolmapäeva öösiti laggin avastasin, et windowsil(7 vähemalt) on by default pandud kolmapäeval kell 01:00 defragment
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
08.09.2012 18:22:04
|
|
|
Kes tahab debug akent tagasi klikkige optionsis UI debug seal mitu valikut. Hea on näha verejooksu muidu ravid tühja.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mkutt
HV kasutaja
|
08.09.2012 20:05:56
|
|
|
Kui ma midagi üldse siin mängus õppinud olen, siis ära usalda teist mängijat. 100% kõik kokkupuuted lõppenud surmaga. Üks kutt ajas mind isegi 15 minutit relvaga taga, kuigi nägi, et ma palja käsi just spawninud. Ja just sellised kokkupuuted teevadki ka minust bandiidi, sest kui ma relva saan ja kedagi näen - enam ei julge usaldada
|
|
| tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
09.09.2012 12:04:16
|
|
|
| Kes tahab debug akent tagasi klikkige optionsis UI debug seal mitu valikut. Hea on näha verejooksu muidu ravid tühja. |
Kui sa veel ise avastanud ei ole, siis Debug monitori sisselülitades ei tööta enam teised indikaatorid normaalselt. Joogi- ja söögivajadust ei näe.
Ja tegelikult on parem siiski hakata harjuma ilma debugmonitorita olemisega, sest standalone'is kaovad suure tõenäosusega kõik indikaatorid ära.
|
|
| Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
09.09.2012 13:54:18
|
|
|
| allavett kirjutas: |
| Kes tahab debug akent tagasi klikkige optionsis UI debug seal mitu valikut. Hea on näha verejooksu muidu ravid tühja. |
Kui sa veel ise avastanud ei ole, siis Debug monitori sisselülitades ei tööta enam teised indikaatorid normaalselt. Joogi- ja söögivajadust ei näe.
Ja tegelikult on parem siiski hakata harjuma ilma debugmonitorita olemisega, sest standalone'is kaovad suure tõenäosusega kõik indikaatorid ära. |
Siis rohkem igavamaks läheb mida sa teed kui midagi ei näe ega tea. Massiline quit ja loobumise laine tuleb kohe. Seda oli näha ka peale looti reseti kui mängijad looti kaotasid.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
09.09.2012 14:01:26
|
|
|
Polegi vaja CODi vendasid sinna
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
09.09.2012 14:22:34
|
|
|
| DrZ kirjutas: |
Polegi vaja CODi vendasid sinna  |
^this.
Mõistan, et tänapäeva CODi generatsioonil on probleeme mängudega mis tegelt on ka rasked ja kõiki asju ei kuvata ekraanile punaselt fondiga 72.
Rocketil on plaanis see väga mõistlikult ning normaalselt lahendada ja igavaks see küll midagi ei tee.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karu7899
HV kasutaja
|
09.09.2012 14:33:00
|
|
|
| Kahju, et Arma2 ja Operation Arrowhead 25€ on.... aga seni jälgin teemat kuni saan osta dayzi jaoks vajalikud asjad.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
09.09.2012 14:35:53
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
| DrZ kirjutas: |
Polegi vaja CODi vendasid sinna  |
^this.
Mõistan, et tänapäeva CODi generatsioonil on probleeme mängudega mis tegelt on ka rasked ja kõiki asju ei kuvata ekraanile punaselt fondiga 72.
Rocketil on plaanis see väga mõistlikult ning normaalselt lahendada ja igavaks see küll midagi ei tee. |
ma olen 3 päeva juba seal trampinud ja elus olnud kuid palja ubade peal on igav killisin lamba tegin lihaks kuid puudub kirves. 3 päeva ringi jooksud ja ei midagi mis mõnu see veel on.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
09.09.2012 14:38:14
|
|
|
Oldschool värk vist, mulle küll meeldib (mitte, et ma ennast oldschool vennaks peaks)
_________________ Dima oli siin |
|
| Kommentaarid: 132 loe/lisa |
   |
2 :: |
124 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
09.09.2012 14:40:40
|
|
|
| Kirve leiab peaagu alati suvalisest industrialist.
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
09.09.2012 15:27:10
|
|
|
Eks ma uuri rohkem vähemalt hea ajaviide. Mudugi Recon 3D on väärt asi selle mängu juures Scout mode. Zombi ilkumised ,gun shotid kuuleb kaugelt ära ku keegi hakkab ähkima kuskil. Peaegu topelt kauguselt.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
09.09.2012 18:08:52
|
|
|
| DayZ ongi nende jaoks, kes on tõsiselt huvitatud survival elemendist mängus, mitte niisama äktsionist.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
09.09.2012 21:44:38
|
|
|
Kes siin RAMdiskiga möllas?
jaman kah praegu asjaga, mul on Common folderis hunnik PBO SymbolicLink faile mille tõttu ei saa servudesse sisse, kuna need on signeerimata failid:
| tsitaat: |
| Warning Message: Files "common\buildings - symboliclink.pbo", "common\buildings2 - symboliclink.pbo", "common\buildings2_ind_cementworks - symboliclink.pbo", "common\ca - symboliclink.pbo", "common\chernarus.pbo", "common\chernarus_data.pbo", ... are not signed by a key accepted by this server. To play on this server, remove listed files or install additional accepted keys. |
google ei leidnud selle kohta paraku midagi.
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
09.09.2012 22:08:03
|
|
|
ei, avastasin milles viga. see variant mida kasutasin lihtsalt ei tööta multiplayeriga (kui server bi võtmeid kontrollib), miskipärast mitte keegi üheski tutorialis kusagil ei maininud seda asja.
kahju, singleplayeris oli asi sigakiire, kuna laadis ~4GB PBO faile RAMdiskilt. see väike @dayz modfolder on sellekõrval köömes
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
10.09.2012 14:33:19
|
|
|
Siis rohkem igavamaks läheb mida sa teed kui midagi ei näe ega tea. Massiline quit ja loobumise laine tuleb kohe. Seda oli näha ka peale looti reseti kui mängijad looti kaotasid. |
Nagu juba eelnevad survivorid/bandiidid juba kenasti kokku võtsid, siis selle mängu algne võlu on just tema brutaalsuses ja halastamatuses, kus teed vea ja oled surnud ning sinu mitme tunni kuni paari kuu vanune tegelane on surnud, sest sa muutusid liiga enesekindlaks, kogemata kuskil pärapõrgus keset põldu jäid püsi seisma ja alt-tabisid kaarti vms. Mida hardcorem on, seda parem. Ise saad veritsuseset aru, kui pilt hakkab hallimaks kiskuma (jah sa oled juba selleks hetkeks võibolla asjatult paar tuhat verd kaotanud) või loodad oma sõbra peale kes ütleb et veritsed.
Massilist rage quitti ja loobumist ma loodan ka ise, kuna see pre-cod community oli mõnusam ja hackeri vabam.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
10.09.2012 15:43:41
|
|
|
| karvane kirjutas: |
Siis rohkem igavamaks läheb mida sa teed kui midagi ei näe ega tea. Massiline quit ja loobumise laine tuleb kohe. Seda oli näha ka peale looti reseti kui mängijad looti kaotasid. |
Nagu juba eelnevad survivorid/bandiidid juba kenasti kokku võtsid, siis selle mängu algne võlu on just tema brutaalsuses ja halastamatuses, kus teed vea ja oled surnud ning sinu mitme tunni kuni paari kuu vanune tegelane on surnud, sest sa muutusid liiga enesekindlaks, kogemata kuskil pärapõrgus keset põldu jäid püsi seisma ja alt-tabisid kaarti vms. Mida hardcorem on, seda parem. Ise saad veritsuseset aru, kui pilt hakkab hallimaks kiskuma (jah sa oled juba selleks hetkeks võibolla asjatult paar tuhat verd kaotanud) või loodad oma sõbra peale kes ütleb et veritsed.
Massilist rage quitti ja loobumist ma loodan ka ise, kuna see pre-cod community oli mõnusam ja hackeri vabam. |
+1
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
10.09.2012 15:45:29
|
|
|
ma rääkind et grafika laadimisega on probleeme. Aga mõni ei usu.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
| tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
r2pt0r
HV kasutaja

|
10.09.2012 15:52:00
|
|
|
| Hmm. Huvitav, et sul selline mure, dohc-48v12. Driverid jms uuendatud?
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
10.09.2012 15:55:40
|
|
|
Esimest korda näen. Ise pole veel sellise asja otsa komistanud enne. Mul ati kaart ka.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
10.09.2012 15:55:57
|
|
|
mingi special minecraft mod?
|
|
| Kommentaarid: 825 loe/lisa |
   |
654 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
10.09.2012 15:59:53
|
|
|
| dohc-48v12 kirjutas: |
ma rääkind et grafika laadimisega on probleeme. Aga mõni ei usu.
 |
keera graafikaseadetes asjad NORMAL peale. postprocess jms jura võid low peale panna kui soov.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
10.09.2012 16:23:17
|
|
|
See et mull e8400@ 3.5ghz 4gb rami ning gtx 465 plus physx kaardiks 8800gt msi oc pole just kõik peale pandud minimaalselt et näeks midagigi.
Olen siin nvidia õpetuste järgi paika pandud. ja peaks ka suht väga uued driverid peal olema.
Ainult veel mis võib teha on ramdisk aga ai saa aru kuidas ta hakkaks tööle. kuhu ma -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -mod=I:\@DayZ -nosplash -cpuCount=4 joonistama peaks . pole ühtegi juhendit selleks
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
   |
85 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
10.09.2012 16:36:52
|
|
|
see probleem tekib enamasti siis, kui kasutaja keerab seaded liiga kõrgeks, a la texture memory jne. kõigepealt tarvis kõik normali peale tagasi kruttida, siis edasi vaadata.
mul on gtx460, jooksutan 96061 beetat ja nviitja driverid on 296.10. mul on endal kõik normali peal, ,shadows high ja postporocess low. atoc on off, sest see on rõve.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
10.09.2012 17:04:09
|
|
|
Spoiler 
KUi ma veel texture alla võtan siis pole enam kohe üldse midagi aru saada.
ja samuti terrain -iga
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
viimati muutis dohc-48v12 10.09.2012 17:32:23, muudetud 1 kord |
|
   |
85 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
10.09.2012 17:09:31
|
|
|
| miks sul visibility nii suureks keeratud on? dayZ on serverid ju limiteeritud mingi 1600 peale, sellest piirist kaugemale nagunii ei näe(autosid, zombisid, mängijaid). kuna reaktiivlennukeid jne pole, siis ei ole mõtet ka nii suurt vaatekaugust hoida. dayZ otstarbel on mõistlik ehk mingi 3000, kes tahab kaugel udumägesid näha võib ju ka 5000 peale keerata.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
10.09.2012 17:53:29
|
|
|
dohc-48v12, Ma näen kolme kummalist asja sinu sätete juures:
1. View distance [10 000] - mul on see 2000 peal, aga DayZ puhul ta rolli ei mängi, kuigi olen kuulnud, et üle 5k on märgata jõudluskadu;
2. Quality preference [very high] - kus ta sul siukse asja sinna saab, kui kõik on disablatud? müstika;
3. PPAA [FXAA sharp ..] - miks see ja mitte disabla?
Üks asi, mida veel olen kuulnud, et pole kasulik, kui kõik asjad maha keerad, koormus läheb prosele.
Aga noh, eks sa pead ise näppima ja vaatama.
E: palju möla, panen oma sätetest pildi kah:
Spoiler 
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
10.09.2012 18:29:37
|
|
|
PPAA [FXAA sharp ..] on max sest see tagab selge pildi. teised sätted tuhmistavad seal.
mull on tähtis et näeksin kaugele ja selgelt, sest kui ma ei ennem kui vastane siis on vastasel eelis.
|
   |
85 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
10.09.2012 20:55:04
|
|
|
Objects detail põhja, siis väidetavalt näeb vastast kaugemalt Ei ole testinud, ei saa confirmida.
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
falkriz
HV kasutaja

|
10.09.2012 21:14:55
|
|
|
| dohc-48v12 kirjutas: |
Spoiler 
KUi ma veel texture alla võtan siis pole enam kohe üldse midagi aru saada.
ja samuti terrain -iga |
Pluss, kui sul reso on 1920x1080, siis ma ei saa aru, miks sul Aspect Ratio 4:3 peal. Venitab pildi ju väga imelikuks. Samas, kui on mingi kindel põhimõte sellel, siis saan aru.
Samas kahtlen, et see taolise probleemi tekitab nagu sinul on.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
10.09.2012 23:24:29
|
|
|
Aspect Ratio muutsin juba ära vaatan kunagi kui surma saan as50 tws-iga siis ronin ka linna. Muidu probleemi pole kui metsas vaikselt kullen. kui linna siis alailma see jama. aitab tavaliselt mõne sätte näpimine nt: v synk -i siis mõneks minutiks tavaliselt kadund. võtsin ka seda View distance maha.
Kopteriga või autoga sõittes vahepeal crashib arvuti.
Objects detail põhja:
See ei anna kaugust manu. sellega näeb lihtsalt paremini nt sildi pealt lugeda.
|
   |
85 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mkutt
HV kasutaja
|
11.09.2012 17:35:27
|
|
|
Ma ei tea, kas see on siit teemast läbi käinud - ei viitsinud kõiki lehti läbi vaadata.
http://community.bistudio.com/wiki/Arma2:_Startup_Parameters#Game_Loading_Speedup
Siin tweakid kuidas enda arvutist viimast pigistada. Näiteks panin ma, et mäng kasutaks rohkem RAMi ja videokaardi enda mälu ning nelja tuuma. Tulemuseks see, et kui mu profiilikast jooksis mediumiga ilusti, siis nüüd peaaegu kõik põhjas pole probleemiks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
11.09.2012 18:13:46
|
|
|
| mkutt kirjutas: |
Ma ei tea, kas see on siit teemast läbi käinud - ei viitsinud kõiki lehti läbi vaadata.
http://community.bistudio.com/wiki/Arma2:_Startup_Parameters#Game_Loading_Speedup
Siin tweakid kuidas enda arvutist viimast pigistada. Näiteks panin ma, et mäng kasutaks rohkem RAMi ja videokaardi enda mälu ning nelja tuuma. Tulemuseks see, et kui mu profiilikast jooksis mediumiga ilusti, siis nüüd peaaegu kõik põhjas pole probleemiks. |
Vahest viitsid oma target rea ka meile vaatamiseks visata
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
12.09.2012 13:53:29
|
|
|
| tsitaat: |
| The standalone engine we are using is a branch of Take on Helicopters, which itself is a branch of ArmA 2 Operation Arrowhead. |
Krt pettumus. Võinoh ütleme nii, et ma lihtsalt ei usu, et nad vana engini peal suudavad hackinguga piisavalt võidelda ja imo oli see modis viimasel ajal kõige suurem probleem.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
12.09.2012 14:12:49
|
|
|
| kõik moodulid mis skriptimisega tegelevad võetakse välja. siis lisatakse tagasi need, mida reaalselt tarvis on. sellist asja pole modifikatsioonina võimalik teha, seepärast tehaksegi seda standalonega.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
12.09.2012 14:23:13
|
|
|
| DeTHiCa. kirjutas: |
| kõik moodulid mis skriptimisega tegelevad võetakse välja. siis lisatakse tagasi need, mida reaalselt tarvis on. sellist asja pole modifikatsioonina võimalik teha, seepärast tehaksegi seda standalonega. |
Ja loodetavasti nad teevad veel selliseid "loogika" kontrolle, näiteks kui sa sekundiga 150km läbid, või mapist väljas oled...jms
+ saatku see battleye kukele ja kasutagu PB'd.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
12.09.2012 15:00:49
|
|
|
PB toimib hoopis teisiti ja tuleks arma2 jaoks ümber ehitada, et ta töötaks.
PB dev vaevalt seda teeks ja nii tihti uuendusi välja laseks, kui tarvis.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-huviline-
HV kasutaja
|
12.09.2012 23:15:40
|
|
|
Käisin täna üle pika aja mängimas...serveriks FI21...ilma relvata käisin snaiper hillil kollitamas...surma ei saanud, jutustasin puu taga ühele muinasjuttu
Aga mida ma näen jalutan rahulikult Rog-i lossist Msta poole ja mingi 3 zompsi tuterdavad samamoodi keset teed Rog-i ja Msta vahepeal.
Tea kas see ongi esimene katsetus ringi rändavatest zombidest?
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
12.09.2012 23:41:55
|
|
|
| keegi võib-olla tõmbas nad sinna, ta pidi siis suht lähedal olema sulle, mõned sajad meetrid.
|
|
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|