Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mafia
HV veteran

|
29.08.2012 02:08:02
|
|
|
DSfix 0.6
tsitaat: |
There is more changed “under the hood” here than what is visible, but I managed to fulfill 2 popular requests:
* Added a “borderless windowed fullscreen” mode. This is very useful for people with multiple monitors, or even if you just want to do fast alt-tabbing. You can switch from windowed mode to “fake fullscreen” and back using F8. It can also be configured as a startup setting in the .ini
* Added a language override option in the .ini
Set it to e.g. en-GB to play the game in English without manually changing your system locale back and forth. (This is probably only useful for non-English users)
I also improved the code base significantly. Just as one example, previously adding a new setting, reading it from the .ini, making it available where it is needed and logging it required 6 or so lines of code in 4 different places. Now it’s just 1 line in 1 place.
Also, some compilation settings and manual optimizations were introduced that may make the wrapper marginally faster, but this most likely won’t have an effect on game performance. |
http://blog.metaclassofnil.com/?p=131
Lisaks gameinformeri intervjuu tüübi endaga : http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/08/28/how-dark-souls-pc-became-awesome.aspx
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
sushimees
HV kasutaja
|
29.08.2012 22:38:01
|
|
|
Tahtsin lisada, et isegi minu vana Playstationi sarnane pult töötab selle mänguga, maksis vanas rahas umbes 150 krooni. Läks vaja lihtsalt X-box 360 controller emulator-it.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kenkak
HV vaatleja
|
02.09.2012 14:49:46
|
|
|
Hakkasin lõpuks mängima ja hirmus raske mäng on Ei jõuagi väga sealt algusest edasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
02.09.2012 15:04:09
|
|
|
mõtlema peab, vaata mida vastased teevad ja ära igalepoole ka kohe roni. kui tõesti kusagilt edasi ei saa siis suure tõenäosusega liigud natuke vales suunas. Kui just päris alguses ei ole.
Igal vastasel on omad löögid ja oma vastupidavus (stamina). Jälgi vastast ja mine peale siis kui õige moment on ja vastase kaitse maas. Siin mängus mingit pulgaga vibutamist ja vehkimist lambist ei ole nagu oblivion - skyrim crapis Ehk siis pead mõtlema kuidas võidelda mitte ehku peale välja minna.
Paljudel vastastel on ka omad "nõrgad" küljed mille abil saab veel kergemini võita. Esimene mängu läbimis kord on imo ÜLI kerge maagina. Siis saad kaugelt kõik maha võtta. Samas kui new game + tuleb siis on juba selle tehnikaga raskem hakkama saada, vähem omad kogemused. Ise alati kilbi ja mõõgaga peale lennanud ja vaadanud mis juhtub
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
02.09.2012 22:36:42
|
|
|
Mul selline probleem, et speedlink xbox 360 puldiga ei saa kaamerad korralikult keerata. Hori/verti on vastupidi, ülesse keerab kaamera paremale. Kuidas seda korda teha?
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
02.09.2012 22:57:59
|
|
|
Sai siis endale ka mäng hangitud. Dsfix mod peale ja mängima. Hiire ja klaveriga on seda vist suht võimatu mängida. Peale umbes viiendat korda esimese asjaliku kolli käest (tutoriali lõpu deemon) kotti saamist sai raske südamega (pole kunagi eriline konsoolirelvastuse austaja olnud) pult sahtlipõhjast välja otsitud. Pole väga vigagi. Nüüd umbes 3-4 tunni jooksul 2 korda surma saanud ja mõlemal korral oma rumalusest, mitte vastaste tõttu. Soovitan igatahes soojalt puldiga mängida seda. Ilma selleta on kõiksugu promptid ka täiesti mõttetud. Käed ja õlad võtab muidugi läbi algul, kui puldiga pole harjunud mängima. Mäng ise on päris vahva. Ei ole eriline JRPG austaja ja seetõttu olin natuke kahtleval seisukohal, kas tasub mul seda osta, kuid sellel pole JRPG-dega midagi pistmist.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
02.09.2012 23:14:52
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
Mul selline probleem, et speedlink xbox 360 puldiga ei saa kaamerad korralikult keerata. Hori/verti on vastupidi, ülesse keerab kaamera paremale. Kuidas seda korda teha? |
seadistuses peaks olemas olema vist "invert camera" vms on / off.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
02.09.2012 23:34:17
|
|
|
angel kirjutas: |
Mul selline probleem, et speedlink xbox 360 puldiga ei saa kaamerad korralikult keerata. Hori/verti on vastupidi, ülesse keerab kaamera paremale. Kuidas seda korda teha? |
seadistuses peaks olemas olema vist "invert camera" vms on / off. |
ei leia, kus see peaks olema?
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
02.09.2012 23:43:30
|
|
|
seadistuses peaks olemas olema vist "invert camera" vms on / off. |
ei leia, kus see peaks olema? |
mnjah, ei olegi selliseid asju tõesti.
sul siis midagi väga sassis, endal xbox360 usb pult ja kõik töötab 10000% sama moodi nagu konsoolidel. ehk siis ülesse on ülesse ja paremale on paremale.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kabush
Kreisi kasutaja

|
03.09.2012 11:06:01
|
|
|
pm nagu ma aru saan, enne selle mängu soetamist pean endale kuskilt usb puldi ostma ? (või ikka saab ka klaviatuuri ja hiirega hakkama ? )
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
03.09.2012 11:41:31
|
|
|
kabush, sa võid proovida, äkki sulle istub aga enamus soovitab siiski pulti kasutada selle mängu puhul. Kui sa vähegi mänge ostad, siis peaks pult ennast õigustama kuna päris palju mänge (konsooli pordid ja whatnot) lihtsalt toimivad paremini nii. Ma annaks igatahes ka oma hääle juhtmega Xbox 360 puldile, väga mugav
näiteks: http://www.game.co.uk/en/xbox-360-controller-for-windows-123869
17.99£ + 2.95£ saatmine. Peaks hetkeseisuga suht hea pakkumine olema.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolknaz
HV kasutaja
|
03.09.2012 17:43:11
|
|
|
Saab ka muude pultidega, kui xboxi pult aga siis tuleb kindlasti kasutada xboxi puldi emulaatorit. Minu juhtmeta Logitechi, mis näeb üsna xboxi puldi moodi välja näiteks mäng ilma emuta ära ei tundnud.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
03.09.2012 19:20:00
|
|
|
milleks end piinata, ostke see Xbox360 juhtmega pult ära (pms see mis uk lingil) ning probleemid lahendatud.
trigerid näiteks on üli mugavad ja asendamatud auto mängudes
ei ole kursis kas keegi teine sama raha eest sama kvaliteetset ja funksionaalset pulti PC peale pakub.
----
http://www.vg247.com/2012/09/03/dark-souls-director-considering-easy-mode/
Mnjah loodetavasti ei situta ühte viimset action rgp'd täis. Varsti kõik mängud ühed sihitud, pingevabad, igavad kaiga vibutamised nagu kogu bethesda oma skyrim'ide jms juraga.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
03.09.2012 20:47:16
|
|
|
Ilma puldita ei kõlba seda eriti mängida ausalt. Ise nüüd 10+ h mängind ja minu jaoks gameplay poolest vaata et selle aasta tipmäng. Suren oma lollusest (ja palju, eriti bosside juures), aga allaandmise tunnet ei teki, sest ma saan aru, mida ma valesti teen. Sunnib uuesti ja uuesti proovima Soovitan kõigile, kes otsivad pingelist mängu ja võimalust ennast ületada.
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
03.09.2012 22:22:59
|
|
|
Vanasti vedas cheatidega välja, et mängu lõppu näha kuid nüüd on paljudel mängudel see võimatu ilma trainerita, millega on piix tegeleda. Uues Ninja Gaidenis saab ka raskust valida, kas Hard seal liiga kerge, et fännidel pole väljakutset ?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.09.2012 00:06:11
|
|
|
Viimane ninja gaiden oli sigma 2. See "uus ninja gaiden" oli ju üks ülim saast mis ei kõvanud kuhugi ja ei omanud peale nime, tegelase midagi ühist originaaliga. Derpiti asi olematuseni ja võeti kõik mängust välja mida võtta vist veel andis. Sigma 1 ja 2 sai läbi tehtud olles inimene kes absoluutselt ei oska sedasorti mänge mängida. Sai ausalt läbi mängitud ja oli väärt läbi tegemist. Kui hakkama ei saa siis ei ole see mäng lihtsalt selle inimese jaoks mõeldud. Ega iga mäng ei pea olema derp'idele loodud, et kodus kassid ja koerad saaks kah läbi mängida. Proovigu need parem mõnda vana Nintendo mängu, seal on asi ikka päris jube kohati mõne mängu puhul.
Point on selles, et antud mäng on ideaalse raskus astmega nagu ta on. Mingid derp'id nagunii ei saaks hakkama kui mäng isegi autopiloodi peal ringi siblaks. Natuke aega toksiksid ja huvi kaoks. Sellistele on teised mängud toodetud (enamik mänge selliseid) ja ei tasuks ära rikkuda viimseid korralike, väärt mängimist, mänge.
Dark souls on üli kerge kui natukenegi mõelda. Minupoolt postitatud video näitas seda juba, et kui kiiresti võib joosta sisuliselt esimese bossini. Ja selle bossi võitmine oli kah kerge. Sisuliselt dodge'i ära ja anna toikaga ning korda kuniks läbi. Demon Souls ja Dark Souls kumbki ei oma nn "odavaid hukkumist". Ehk siis kui surma said on see 1000% sinu enda süü ja saamatus. Mitte nagu enamus mängudes mis on "derp" friendly kus AI lihtsalt cheadib ja petab kuidas suudab, et sind maha tõmmata rajalt. Antud mäng vajab natukene tähelepanu ja keskendumist ning autasustab ka vastavalt.
Igal bossil ja vastasel on omad kindlad kombod ja tehnikad, vaatad ära need ja siis sisuliselt vaatad pealt kuidas ta tühja vehib ja surkad vahele kui tal stamina otsa saab. Boss on liiga võimas aga ei tule sulle teatud kohta järgi? Why the fuck not - võta vibu või spell välja ja tõmba ta kaugelt maha. Ise olen paar bossi teinud nõnda ära, et istun pult käes, loen web'is lehti ja peksan ühte ja sama nuppu järjest ilma mängu jälgimata kuniks tuleb heli mis vihjab et boss või soovitud tegelane on kutu. Seda sai kõvasti Demon Soulsis harrastatud, seal olid paljud kohad sedasi tehtavad. Dark Soulsis on natuke antud viga parandatud aga strateegia jääb samaks enamvähem teatud kohtades.
Täiesti piixsus ja ei saa jagu? Kutsu semu coop'iga mängu ja anna minna. Ennemgi teistel bosse ära teinud oma kõrgema leveli ja varustusega tegelasega. Samamoodi ka teised mul bosse ära teha aidanud.
See mäng ei vihka sind... ta lihtsalt ei hooli sinust Easy mode ainult hävitaks antud mängu originaalsuse ja elamuse. Selle mode'i tegemiseks kuluks tühja aega kui just ei tehta lihtsalt mode kus sa oled sisuliselt surematu ja one hit killid.
Kui mäng cheadiks ja petaks täiega nagu enamik mänge, ehk siis ai teeb koos sinuga level up'i et varjata progrejate ja mängu loojate saamatust asja ehitada siis jah... võiks olla cheat mode kuna AI nagunii cheadib.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
04.09.2012 00:52:33
|
|
|
Dark souls on üli kerge kui natukenegi mõelda. |
Mõtle 4kings kergeks. Olen 13. playthrough peal ja see on endiselt täielik peavalu. Isegi abi sinna saada on raske.
Ise olen paar bossi teinud nõnda ära, et istun pult käes, loen web'is lehti ja peksan ühte ja sama nuppu järjest ilma mängu jälgimata kuniks tuleb heli mis vihjab et boss või soovitud tegelane on kutu. |
Ei. Ühtegi bossi sa nii ei tapa. Undead Dragonid ja Blighttowni seinanälkjas ei ole bossid.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
04.09.2012 01:23:29
|
|
|
kuidagi naeruväärne tundub videosid vaadates, või see ongi normallne et sorc laseb kilbi ja mõõgaga mängu lõpuni ringi??? notramaeivõi
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.09.2012 08:08:43
|
|
|
EvilKatarn kirjutas: |
Dark souls on üli kerge kui natukenegi mõelda. |
Mõtle 4kings kergeks. Olen 13. playthrough peal ja see on endiselt täielik peavalu. Isegi abi sinna saada on raske.
Ise olen paar bossi teinud nõnda ära, et istun pult käes, loen web'is lehti ja peksan ühte ja sama nuppu järjest ilma mängu jälgimata kuniks tuleb heli mis vihjab et boss või soovitud tegelane on kutu. |
Ei. Ühtegi bossi sa nii ei tapa. Undead Dragonid ja Blighttowni seinanälkjas ei ole bossid. |
tegin 2-3 korraga ära ps3 peal. esimest korda ei saanud aru mida tegema peab õieti. seal on jah abi saamine raske aga bossid ei olnud siiski ületamatud.
Eemalt laskmine oli jah Demon Souls teema rohkem aga Dark Soulsis on nii mõnigi tava vastane nõnda maha võetud. Dark Soulsis aga saab nii mõnegi bossi kaugelt maha võtta ja pead vaid aeg-ajalt dodge'ima ta rünnakut. Spelli vendadel on asi veel kergem. Ise olen coop'is olnud spelli jahuvatajatega ja sisuliselt tapavad mu bossi ennem ära kui ma pealegi jõuan õieti minna.
nolifer - keegi ei käse sul kilpi ja mõõka kasutada kui ei soovi. selleks on spellid olemas, et end kaitsta ja millega vastseid spämmida. Üks poppimaid coop spämmimisi oli minuteada välk mis tegi ajuvabalt palju damage'it.
Dark/Demon Soulsis omab tähtsust, mis suunas sa level up'i teed. Ei ole mõtet niisama skill punkte lahmida suvalt (nagu enamus tänapäeva nn "rpg'des" kus level up on täiesti mõttetu). Kui valesti leveldad oma tegelast suunaga "üks tegelane mis sobib kõigeks ja oskab kõike" siis muutub mäng jah peagi võimatuks, kui just ei oska sellise tegelasega toime tulla. Kui tegelane on ühe suunitlusega ja varustus vastav/uuendatud siis ei ole ka asi raske.
Ise läksin mõlemas mängus alguses kohe str,dex ja stamina peale. Vastane võis virutada küll aga suutsin oma kilbiga ta löögi vastu võtta ja jäi veel üle jõudu, et talle vastu anda ning minema rulluda. Dex kasutasin sellepärast, et olen stabiilne vibu kasutaja ja paljusid kohtasid on kergem läbida kui kaugelt ründad. Sisuliselt kõik vastased teevad väga palju kurja kui sa neile liiga ligidale lähed ja ilma kaitseta löögi sisse saad.
Kui totaalselt ämber mänguga siis minge lugege soul'si wikit
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
04.09.2012 11:58:44
|
|
|
Jah Gothicust on asi väga kaugel ei saa salvestada igal pool! Esimesel mapil sai salvestada nagu iga 5 meetri tagant, uuel mapil nagu kohe alguses ainult ja siis midagi enam. Surma saad siis jookse kogu map uuesti läbi koos selle pahnaga, mis seal ees on. Elusi regedes taastuvad ka kõik kollid. Miks ei saa igalpool salvestada, kas konsolkidel ei ole piisavalt palju kõvakettast, et salvestada! Miks tehakse veel selliseid mänge? Miks ma pean selle jama kõik uuesti läbi tegema? Isegi PSPl on rpgd kus saab igal ajal igas kohas salvestada. Ja selles mängus on liiga kerge surma saada. Kukut kuskilt alla või satud kolli otsa, mis on surematu. Nagu need f. vaimud seal maa all. Saab surma, hakka kogu saast uuesti läbi jooksma. Õnneks see sitt tuli pc-le, oleks muidu ps3le ostnud ühe nendest sõülidest ja väga kahetsenud.
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kabush
Kreisi kasutaja

|
04.09.2012 12:44:15
|
|
|
keegi saaks siia miski lingi panna kust demo saaks alla tirida .. kõigepealt prooviks seda ja siis vaataks kas sobib mulle v ei ( enne kui hakkan pulte ja seda mängu ostma )
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
04.09.2012 13:09:59
|
|
|
Jah Gothicust on asi väga kaugel ei saa salvestada igal pool! Esimesel mapil sai salvestada nagu iga 5 meetri tagant, uuel mapil nagu kohe alguses ainult ja siis midagi enam. Surma saad siis jookse kogu map uuesti läbi koos selle pahnaga, mis seal ees on. Elusi regedes taastuvad ka kõik kollid. Miks ei saa igalpool salvestada, kas konsolkidel ei ole piisavalt palju kõvakettast, et salvestada! Miks tehakse veel selliseid mänge? Miks ma pean selle jama kõik uuesti läbi tegema? Isegi PSPl on rpgd kus saab igal ajal igas kohas salvestada. Ja selles mängus on liiga kerge surma saada. Kukut kuskilt alla või satud kolli otsa, mis on surematu. Nagu need f. vaimud seal maa all. Saab surma, hakka kogu saast uuesti läbi jooksma. Õnneks see sitt tuli pc-le, oleks muidu ps3le ostnud ühe nendest sõülidest ja väga kahetsenud. |
Vot selliste playerite pärast võetakse arutlusele Easy Mode. Huumor kuubis see hala.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
04.09.2012 13:50:31
|
|
|
Jah Gothicust on asi väga kaugel ei saa salvestada igal pool! Esimesel mapil sai salvestada nagu iga 5 meetri tagant, uuel mapil nagu kohe alguses ainult ja siis midagi enam. Surma saad siis jookse kogu map uuesti läbi koos selle pahnaga, mis seal ees on. Elusi regedes taastuvad ka kõik kollid. Miks ei saa igalpool salvestada, kas konsolkidel ei ole piisavalt palju kõvakettast, et salvestada! Miks tehakse veel selliseid mänge? Miks ma pean selle jama kõik uuesti läbi tegema? Isegi PSPl on rpgd kus saab igal ajal igas kohas salvestada. Ja selles mängus on liiga kerge surma saada. Kukut kuskilt alla või satud kolli otsa, mis on surematu. Nagu need f. vaimud seal maa all. Saab surma, hakka kogu saast uuesti läbi jooksma. Õnneks see sitt tuli pc-le, oleks muidu ps3le ostnud ühe nendest sõülidest ja väga kahetsenud. |
ilmselgelt ei ole sa sellise mängu sihtgrupp... liigu oma eluga edasi ja teinekord jäta ostmata mängud, millel pole ez mode'i.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
04.09.2012 14:01:19
|
|
|
Väga viis rant. Konsoole siin süüdistada on omaette idiootsus. Mäng on disainitud nii ja ei ole ka mitte mingi üllatus (demons souls ehk prequel oli ju sama?). Sa pole sellise mängu sihtgrupp, lepi sellega. Samamoodi lepi sellega, et mõndadele meeldib ennast teravamaks ajada ja vallutamatuid mäetippe ületada, mitte munamäel turnida. Viska mäng nurka praegu ja äkki kunagi tekib uuesti isu proovida
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjaka
Kreisi kasutaja

|
04.09.2012 17:37:44
|
|
|
Kõige ägedam oleks ikka, kui pärast iga Bossile antud lööki võiks seivida, vat see oleks elu.
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|