Kui ise olen suurem PvE (story, crafting, RP, kaardi avastamine) armastaja ja PvP'd teen hobi korras, kas siis GW2 paeluks mind?
Vaatasin ühte PCGameri videot kus tehti miskist dungeoni (Ascalonian midagi) ja sealt tuli välja, et puudub Tank, puudub healer ja üleüldse oli kogu koobas üks suur dmg spämm fest.
Kas nii ongi, et klassirolle enam polegi?
Kogu PvE on kindlasti totaalselt erinev senisest WoWi mudelist. Ja tõsi, selliseid konkreetseid rolle nagu Tank ja Healer ei ole, samas viskasin elementalistile staffi kätte, water atunement ja mõned sobivad itemid ja healib küll. Dungeonites pole veel käinud, aga PvE eventidest olen aru saanud et: Kui ma olen water atunementis, siis reeglina inimesi ei sure, kui fire atunement ja teen rohkem dammi, siis kukub rahvast juba rohkem kui mõni. Keegi peab tankima ka, sest suuremad bossid löövad mulle ikka palju sisse. Suvalise nuppude smashimisega liiga kaugele ei jõua.
GW2 kasutab patcherit, tõmbab kogu mängu esimesena ära ikka.
Structured PvP on areenid, control pointidega hetkel kõik vist, WvWvW on hiiglaslik lahinguväli.
Market pls :/
GW2 FB kirjutas:
Hi everyone.
The trading post is still under maintenance, please be aware that it might be some gem delivery delays caused by this. We are also aware of this issue that is also being worked by our teams.
Kui ise olen suurem PvE (story, crafting, RP, kaardi avastamine) armastaja ja PvP'd teen hobi korras, kas siis GW2 paeluks mind?
Vaatasin ühte PCGameri videot kus tehti miskist dungeoni (Ascalonian midagi) ja sealt tuli välja, et puudub Tank, puudub healer ja üleüldse oli kogu koobas üks suur dmg spämm fest.
Kas nii ongi, et klassirolle enam polegi?
Samuti puudusid dropid, ja jäi kõrvu et armor on rohkem välimuse pärast, on see nii?
Crafting on olemas, meenutab wowi craftingut. väga ulatuslik.
Kaardi suurust ei oska wowiga võrrelda, aga avastamisrõõmu on kindlasti rohkem, sest kaardid on tunduvalt tihedamalt contendiga sisustatud.
Stoori pool pves on tunduvalt paremini edasi antud kui wowis. Lisaks lihtsalt tavalisele tekstile (teed questi ära, saad mingit infot npc'lt... ta nt saadab sulle kirja ja räägib midagi) ning questi eelnevalt võid temaga rääkida ja mingit inffi saada, on see nö. my story, mille questi jutt on helindatud, cutscenetud ja kohati animeeritud.
Ütleme nii, et see lahendus nö haarab mängu tunduvalt rohkem kui vanakooli mmode click click click accept questi süsteem. Mulle on mängudes lore alati huvitav tudunud, aga olen väga kärsitu ja haruharva viitsin sellesse süveneda. gw2'es tuleb see taustainfo sinuni jõudmine väga loomulikult. Üks osa läbi my story, teine osa läbi tavaliste questide, kolmas osa läbi point of interestide (mis on erinevad kohad, midya maailm täis), kust saab mängu maailma kohta veel infot, mis on kohati helindatud jne.
Ühesõnaga... meenutab kohati väga hääde offline rpg'de lähenemist just stoori esitamise pool.
Ma soovitan sul mõnelt ahvilt kontot laenata ja proovida. Ütleme nii, et tõelist "maitset", mida mäng endast kujutab enne level 5 ca kätte ei saa.
Aa... uu u uu uu. Klasside khotta. Ma ise isntasid veel teinud ei ole ja väga ei oska kommenteerida, aga tean öelda, et siin on tõesti vabamad käed mängijal selles, kuidas ta oma klassi mängida tahab. Väga palju saab valida skille, mis sul on ja saab korraga kasutada nt 2 weaponsetti.
Toon näite sellest, kuidas oma warriorit hetkel mängin.
Kasutan world versus woldis kas (set 1 2h vibu-aoe või 2h püssi-tundub suurem burst ja vastaste aeglustamine), set 2 mõõk + sõjasarv.
Nagu varasemalt öeldud, olen hetkel mängus täielik noob ja katsetan erinevaid taktikaid. Praegu on skillid nii seatud, et püssiga on mul järgmised võimalused.
1 skill. autoattack
2 aeglustus
3 valang püssist
4 teeb vastase haavatavamaks
5 virutab vastasele püssi kabaga näkku nii et tõbras lendab suure kaarega ipkali
7 lööb vastasele jalaga näkku (vastane kukub ümber)
8 jookseb vastasele otsa ja lükkab ümber.
F1 tõmbab peale pikemat sihtimist vastsele rämedalt tugeva laksu kehasse.
Kõige paremini kirjeldaks praegust minu warriori olemust midagi sellist..
raske turvis, ranged dps, cc. Selles on lihtsalt mdiagi nii nauditavat, kui lööd vastase mutta, lased maas lamavale tõprale valangu kerre, kui tõuseb püsti lööd jalaga näkku, jooksed eemale, paned kõvema paugu ja siis sööstad vastase poole ning lükkad ta ümber ning tapad ära
Mängu skillide süsteem on lihtsalt geniaalne. Iga tegelane saab kasutada erinevaid relvi ja igast relvast tulevad erinevad skillid. Lisaks on mignid class/relv specific skillid (f1 nt minu puhul), heal (erinevad healid) ja 3 muudetavat skilli lisaks.
1h relv määrab esimesed 3 skilli (1h mõõgal on nt vastasele mõõgaga turja kargamine)
offhand relv määrab viimased 2 skilli (warhorn nt kiirendus ja buff), kilp nt kilbiga näkku löömine ja block stance
Nii et... väga vahva mäng. Omab kindlasti ka vigu, hetkel veidi kiire, hiljem räägin, mis vead on praegu silma hakanud, aga tohutult head ning sisaldab endas nii palju. See on tõesti haige (heas mõttes), "kui palju" selle raha eest saab.
Keegi võiks vahetust teha, ma annan oma seisva Diablo 3 konto kasutada/proovida ja keegi võiks GW2 vastu anda. peale D3 ostmist enam nii lihtsalt 50€ kanti jäävat summat naljalt ei anna
Keegi võiks vahetust teha, ma annan oma seisva Diablo 3 konto kasutada/proovida ja keegi võiks GW2 vastu anda. peale D3 ostmist enam nii lihtsalt 50€ kanti jäävat summat naljalt ei anna
Njah, mul võiks isegi huvi olla, aga blizzardi mängul on bneti konto tagasi võtmine originaal omaniku poolt liiga lihtne.
Njah, mul võiks isegi huvi olla, aga blizzardi mängul on bneti konto tagasi võtmine originaal omaniku poolt liiga lihtne.
Ma pigem mõtlesin ajutist vahetust/proovimist usalduse korras mõne norm ahviga ja hiljem võib edasi rääkida aga sellest ei või kõva häälega rääkida, tssss!
Siaamaani jurab w? Aga kui homme Veel masse peale lendab mis siis saama hakkab? : O
Siit ka küssa, kustkoahst ma homme mängu poest napsata saaks, igaltpoolt jah? Hüppan Klickist läbi näiteks? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ah mõnus, täna sain selle questi üksi tehtud esimese katsega. Võtsin oma armori lihtsalt seljast ja paljalt mõõgaga möllasin järjest kõiki zerge checkpointi tõmmates
Siaamaani jurab w? Aga kui homme Veel masse peale lendab mis siis saama hakkab? : O
Siit ka küssa, kustkoahst ma homme mängu poest napsata saaks, igaltpoolt jah? Hüppan Klickist läbi näiteks?
Seis on siis hetkel selline, et Far Shiverpeaks on full ja sisse sinna ei lasta. Sama Desolationiga. Mis võiks alternatiiv olla? Kus veel eestlasi mängib?
Btw, võrgu suhtes ongi mäng valiv, koduvõrgus (Eliondi Digitv pakk) on kõik ok. Huvitav, et mmo puhul pole suudetud asja lahendada nii, nagu Blizzard või Steam seda teinud on.
Seis on siis hetkel selline, et Far Shiverpeaks on full ja sisse sinna ei lasta. Sama Desolationiga. Mis võiks alternatiiv olla? Kus veel eestlasi mängib?
Btw, võrgu suhtes ongi mäng valiv, koduvõrgus (Eliondi Digitv pakk) on kõik ok. Huvitav, et mmo puhul pole suudetud asja lahendada nii, nagu Blizzard või Steam seda teinud on.
Esimene nädal peaks tasuta serv transfer olema. Nii et võid alguses kuskil teises servus leveldada, kuni lastakse Far Shivi või Desolationisse.
RÄägin nüüd natuke teisest pvpst, mis mängus on, see pvp, mis pole server vs server. Ehk nö... organiseeritud pvp.
Täna tegin seal oma esimesed 5 või 6 mängu. Nägin vähemalt 5 erinevat kaarti. Kaardid olid välimuselt väga erinevad. Üks präis pull kaart oli kusagil eksootilises rannas (pirates of the carribean" vees nägin haisid ka. Teine kaart oli kusagil linnas. Kolmas kusagil mägedes... rohkem ei mäleta.
Pmst... kõige rohkem meenutas see pvp tüüp mulle world of warcrafti arathi basilit, kus tuli x punkte kontrollida. Väga ei süvenenud kirjeldusse ja kuidas see võit täpselt tuli. Aga võitis igatahes meeskond, kes ai enne ettenähtud punktide summa kokku.
Mis tegi selle pvp tüübi väga sheffiks, ol isee, et gear on kõigile kättesaadav. Pmst näeb pvpsse minek nii välja, et kusiganes kaardil oled, ütled "tahan pvpsse minna"; sind transporditakse vastavale pvp kaardile. Seal on hunnikus npc'sid, kellelt saad TASUTA võtta pvp varustust, gemme jms, mida absoluutselt kõik kasutavad. Seega ople sellist kino nagu wowis, et võidab see, kellel on parem varustus.
Varustus mängib küll rolli, sest erinevaid varustuse ja gemmide kombinatsioone on tohutult. Küll aga on see varustus kõigile mängu algusest kättesaadav ja see varustus on kasutatav ainult seal pvps.
Nägin seal ka mingit turniiri värki, aga selest ei tea ma eriti midyagi
Ah jah, sellest pvpst saab ka mingeid pvp punkte, mille eest saab osta varustust. Eeldan, et seda varustust saab kasutada mujal (nt pve's ja wvw's).
Nii et neiud ja noormehed, hankige mõnelt sõbralt konto, proovige.
nVidia 306.02 beta driverid tulid just välja, need sisaldavad optimisatsioone ka GW2 jaoks. Isiklikult ma mingit vahet 304.79-ga ei märka.
Installisin ära, vb FPS tõusis 5 võrra, aga raske on aru saada. Stabiilset numbrit ei anna, ikka kõigub. _________________ Ordu - Guild Wars 2 Eesti Gild: http://ordu.enjin.com
Lühike kirjeldus: http://www.gw2guilds.org/view-guild/3440
Hetkel liikmete arv 200+. TeamSpeak kasutuses! Liitumiseks võta ühendust gildi kodulehel või ingame-s mailiga ja whisper commandiga /w Kris Kristoferson
Loodame, et homme euronicsis saadaval mängu, sest juba villand digital releasedest.
Sest nii hea on ju maksta suurem summa digitaalsest variandist, et karbist võtta kood ning see netis sisse lüües hakata seejärel mängu tõmbama.
Tänapäeval CD-sid ei saagi siis enam, kus mängu saab installeerida?
E: Muidu kus kõige kiiremalt netist saab key kätte et tõmbaba panna ?
NO tänapäeval on see mängude suurused ka juba 20-30+ giga. + selleks ajaks, kui plaadid müüki jõuavad on enamasti paari giga eest patche juba olemas sellistel mängudel.
NO tänapäeval on see mängude suurused ka juba 20-30+ giga. + selleks ajaks, kui plaadid müüki jõuavad on enamasti paari giga eest patche juba olemas sellistel mängudel.
See on see tüüpiliseks muutunud probleem, kus mänge lastakse nii toorelt välja, et nädala vanusele mängule on kohe suremahulised paranduste patchid. Enam nii ei saa, et ostad plaadi ja lähed maale vanaema juurde mängima. Mäletate ehk veel NWN2, millel oli plaadiversioonis A klassi vigam ehk mängus ühest kohast edasi ei saanud kui sinna jõudmise ajaks ei olnud parandus installitud. AoE-ga oli see nali, et kui installisid plaadi pealt ära, siis oli mäng juba nii ümber tehtud, et sama maht tuli netist pärast üle installida. Seega jumala kasutu meediat üldse algusest peale kasutada.
Ega siin muud ei olegi kui kasutada neti installereid. Õnneks on asi taibukalt lahendatud - enamus nende baasil installitud mänge on lihtsasti kopeeritavad (kopeerid sõbrale, endale varukettale) - iga kord kui mängu avad, siis kontrollitakse mis failid vajavad uuendusi, uuendatakse ära ja korras. Kasutaja tuvastamine toimub accounti baasil.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Mis tegi selle pvp tüübi väga sheffiks, ol isee, et gear on kõigile kättesaadav. Pmst näeb pvpsse minek nii välja, et kusiganes kaardil oled, ütled "tahan pvpsse minna"; sind transporditakse vastavale pvp kaardile. Seal on hunnikus npc'sid, kellelt saad TASUTA võtta pvp varustust, gemme jms, mida absoluutselt kõik kasutavad. Seega ople sellist kino nagu wowis, et võidab see, kellel on parem varustus.
Kõlab huvitavalt kuid kas seal on võimalik omale miski set ka valmis koostada mis siis mängu alguses paari klõpsuga selga tõmmata või tulebki iga kord kõik nullist uuesti kokku laduda?
Ise pole senimaani mängu jõudnud ning tundub, et vist terve nädala jooksul ei pruugi aega saada _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Mulle isiklikult selline asi ei meeldi, kuna PvE progressi jaoks pole GW2's geari vaja (nagu olen aru saanud) ja PvP jaoks on tasuta gear kohe käes, kaotab mäng suure osa motivatsioonist. WoW's oligi just tore, et kui said kuskilt uue relva vms siis oli hea kohe pvp's proovida. Ja suht pull oli vahel mingit imba geari omavat venda mitmekesi taktikaliselt maha võtta, eriti wow'i algusaegadel kui full Valor warrior oli nagu jumal eks vahel ajas närvi ka aga siiski pooldan geari süsteemi.
Samas ei oska väga kommenteerida seda süsteemi veel, võimalik, et toimib ilusti GW2's.
Mingi hetk proovin ära.
Kui õigesti aru sain siis tasuta gear on ainult nii-öelda BG'des. WvWvW/openworld pvp jaoks pead ikka miskit sorti varustuse ise kokku ajama. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Nagu aru sain, siis tegi see tegelane lvl 60 PvE-s ja ülejäänud 20 levelit tulid craftimisega (kus suur osa tiimikaaslasi teda vajalike materjalidega varustasid)?
Nagu aru sain, siis tegi see tegelane lvl 60 PvE-s ja ülejäänud 20 levelit tulid craftimisega (kus suur osa tiimikaaslasi teda vajalike materjalidega varustasid)?
kas täna keegi serverisse char on saanud teha? full näitab
Hommikul vara oli juba full. Jääb mulje, et see tähendab lihtsalt charide arvu capi saavutamist vms, või on siis FS servu tõesti nii popp koht. Kuskilt nägin oletuslikku charide arvu, see oli tippservudes tegelikult suht väike võrreldes wowiga, kus serverisse mahtus vist 40k.
Yeh, Far Shiverpeaks ja Desolation täis...
Võibolla õhtupoole veidi tühjem. Näis.
Proovi väiksema koormuse ajal transferit teha jah, seni võib mängida suvalises serveris, free transferit jätkub nädalajagu nagu ma aru sain.
Guildis saab olla ka teises serveris mängides, kes ei teadnud.
Ascalonian Catacombs Story mode tehtud PuGiga, eks pärast teeb guildiga Explorablet. Lõpuauhind 12k exp ja päris halbade statsidega kollane, aga vahepeal sai täitsa korralikku kraami. lvl 36-st peaaegu lvl 38 sai ühe runniga.
Ma logisin tegelase loomisesse sisse 10 minutit peale serverite avamist (7.10) laupäeval ja juba siis oli minu nimi võetud
Pole ka ime, et nimedega kriis sest GW1's kasutusel olnud nimed reserveeriti automaatselt neile ära kes olid oma accountid ära linkind 31ks juuliks.
Isiklikult sain oma soovitud nime laupäeval kätte, kuid pühapäeval teist nime enam ei saanud. _________________ Üks tark saksa insener ütles kord: "Iga ratas mis ei vea, pidurdab!"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.