Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Guild Wars 2 (eestlased serverisse Far Shiverpeaks) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 71, 72, 73  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris hakkad mängima ja miks? Põhjenda teemas ...
Far Shiverpeaks
57%
 57%  [ 73 ]
Desolation
16%
 16%  [ 21 ]
Midagi muud. Täpsustan ja põhjendan teemas.
25%
 25%  [ 33 ]
hääli kokku : 127

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 27.08.2012 10:36:08 vasta tsitaadiga

lisaks teevad overflow serverid sellest nö mmost ka mõnusa singleplayer not icon_lol.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
greencow
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.08.2012 10:53:53 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Kui ise olen suurem PvE (story, crafting, RP, kaardi avastamine) armastaja ja PvP'd teen hobi korras, kas siis GW2 paeluks mind?
Vaatasin ühte PCGameri videot kus tehti miskist dungeoni (Ascalonian midagi) ja sealt tuli välja, et puudub Tank, puudub healer ja üleüldse oli kogu koobas üks suur dmg spämm fest.
Kas nii ongi, et klassirolle enam polegi?

Kogu PvE on kindlasti totaalselt erinev senisest WoWi mudelist. Ja tõsi, selliseid konkreetseid rolle nagu Tank ja Healer ei ole, samas viskasin elementalistile staffi kätte, water atunement ja mõned sobivad itemid ja healib küll. Dungeonites pole veel käinud, aga PvE eventidest olen aru saanud et: Kui ma olen water atunementis, siis reeglina inimesi ei sure, kui fire atunement ja teen rohkem dammi, siis kukub rahvast juba rohkem kui mõni. Keegi peab tankima ka, sest suuremad bossid löövad mulle ikka palju sisse. Suvalise nuppude smashimisega liiga kaugele ei jõua.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
lambivana
HV kasutaja
lambivana

sõnum 27.08.2012 11:03:43 vasta tsitaadiga

Kas seda varianti ei ole nagu WoWis, et saad natuke enne mängima hakata, kui 100% mängust tõmmatud on?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 27.08.2012 11:19:25 vasta tsitaadiga

lambivana kirjutas:
Kas seda varianti ei ole nagu WoWis, et saad natuke enne mängima hakata, kui 100% mängust tõmmatud on?

GW1 oli esimene mäng millel mina seda võimalust märkasin ja kasutasin, väga ok omal ajal. Kas ka 2 seda kasutab, loota võib aga kindle pole.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
carbz
HV kasutaja
carbz

sõnum 27.08.2012 12:33:22 vasta tsitaadiga

GW2 kasutab patcherit, tõmbab kogu mängu esimesena ära ikka.

Structured PvP on areenid, control pointidega hetkel kõik vist, WvWvW on hiiglaslik lahinguväli.

Market pls :/
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 27.08.2012 12:58:07 vasta tsitaadiga

carbz kirjutas:
GW2 kasutab patcherit, tõmbab kogu mängu esimesena ära ikka.

Structured PvP on areenid, control pointidega hetkel kõik vist, WvWvW on hiiglaslik lahinguväli.

Market pls :/

GW2 FB kirjutas:
Hi everyone.

The trading post is still under maintenance, please be aware that it might be some gem delivery delays caused by this. We are also aware of this issue that is also being worked by our teams.

Thanks everyone. ~DO
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 27.08.2012 13:37:47 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Kui ise olen suurem PvE (story, crafting, RP, kaardi avastamine) armastaja ja PvP'd teen hobi korras, kas siis GW2 paeluks mind?
Vaatasin ühte PCGameri videot kus tehti miskist dungeoni (Ascalonian midagi) ja sealt tuli välja, et puudub Tank, puudub healer ja üleüldse oli kogu koobas üks suur dmg spämm fest.
Kas nii ongi, et klassirolle enam polegi?

Samuti puudusid dropid, ja jäi kõrvu et armor on rohkem välimuse pärast, on see nii?

Crafting on olemas, meenutab wowi craftingut. väga ulatuslik.

Kaardi suurust ei oska wowiga võrrelda, aga avastamisrõõmu on kindlasti rohkem, sest kaardid on tunduvalt tihedamalt contendiga sisustatud.

Stoori pool pves on tunduvalt paremini edasi antud kui wowis. Lisaks lihtsalt tavalisele tekstile (teed questi ära, saad mingit infot npc'lt... ta nt saadab sulle kirja ja räägib midagi) ning questi eelnevalt võid temaga rääkida ja mingit inffi saada, on see nö. my story, mille questi jutt on helindatud, cutscenetud ja kohati animeeritud.

Link

Ütleme nii, et see lahendus nö haarab mängu tunduvalt rohkem kui vanakooli mmode click click click accept questi süsteem. Mulle on mängudes lore alati huvitav tudunud, aga olen väga kärsitu ja haruharva viitsin sellesse süveneda. gw2'es tuleb see taustainfo sinuni jõudmine väga loomulikult. Üks osa läbi my story, teine osa läbi tavaliste questide, kolmas osa läbi point of interestide (mis on erinevad kohad, midya maailm täis), kust saab mängu maailma kohta veel infot, mis on kohati helindatud jne.

Ühesõnaga... meenutab kohati väga hääde offline rpg'de lähenemist just stoori esitamise pool.

Ma soovitan sul mõnelt ahvilt kontot laenata ja proovida. Ütleme nii, et tõelist "maitset", mida mäng endast kujutab enne level 5 ca kätte ei saa.

Aa... uu u uu uu. Klasside khotta. Ma ise isntasid veel teinud ei ole ja väga ei oska kommenteerida, aga tean öelda, et siin on tõesti vabamad käed mängijal selles, kuidas ta oma klassi mängida tahab. Väga palju saab valida skille, mis sul on ja saab korraga kasutada nt 2 weaponsetti.

Toon näite sellest, kuidas oma warriorit hetkel mängin.
Kasutan world versus woldis kas (set 1 2h vibu-aoe või 2h püssi-tundub suurem burst ja vastaste aeglustamine), set 2 mõõk + sõjasarv.

Nagu varasemalt öeldud, olen hetkel mängus täielik noob ja katsetan erinevaid taktikaid. Praegu on skillid nii seatud, et püssiga on mul järgmised võimalused.
1 skill. autoattack
2 aeglustus
3 valang püssist
4 teeb vastase haavatavamaks
5 virutab vastasele püssi kabaga näkku nii et tõbras lendab suure kaarega ipkali icon_biggrin.gif

7 lööb vastasele jalaga näkku (vastane kukub ümber)
8 jookseb vastasele otsa ja lükkab ümber.
F1 tõmbab peale pikemat sihtimist vastsele rämedalt tugeva laksu kehasse.

Kõige paremini kirjeldaks praegust minu warriori olemust midagi sellist..
raske turvis, ranged dps, cc. Selles on lihtsalt mdiagi nii nauditavat, kui lööd vastase mutta, lased maas lamavale tõprale valangu kerre, kui tõuseb püsti lööd jalaga näkku, jooksed eemale, paned kõvema paugu ja siis sööstad vastase poole ning lükkad ta ümber ning tapad ära icon_biggrin.gif

Mängu skillide süsteem on lihtsalt geniaalne. Iga tegelane saab kasutada erinevaid relvi ja igast relvast tulevad erinevad skillid. Lisaks on mignid class/relv specific skillid (f1 nt minu puhul), heal (erinevad healid) ja 3 muudetavat skilli lisaks.

1h relv määrab esimesed 3 skilli (1h mõõgal on nt vastasele mõõgaga turja kargamine)
offhand relv määrab viimased 2 skilli (warhorn nt kiirendus ja buff), kilp nt kilbiga näkku löömine ja block stance

Nii et... väga vahva mäng. Omab kindlasti ka vigu, hetkel veidi kiire, hiljem räägin, mis vead on praegu silma hakanud, aga tohutult head ning sisaldab endas nii palju. See on tõesti haige (heas mõttes), "kui palju" selle raha eest saab.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 27.08.2012 14:18:22 vasta tsitaadiga

Keegi võiks vahetust teha, ma annan oma seisva Diablo 3 konto kasutada/proovida ja keegi võiks GW2 vastu anda. peale D3 ostmist enam nii lihtsalt 50€ kanti jäävat summat naljalt ei anna icon_smile.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 27.08.2012 14:21:33 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Keegi võiks vahetust teha, ma annan oma seisva Diablo 3 konto kasutada/proovida ja keegi võiks GW2 vastu anda. peale D3 ostmist enam nii lihtsalt 50€ kanti jäävat summat naljalt ei anna icon_smile.gif

Njah, mul võiks isegi huvi olla, aga blizzardi mängul on bneti konto tagasi võtmine originaal omaniku poolt liiga lihtne.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 27.08.2012 14:44:14 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
Pihv kirjutas:

Njah, mul võiks isegi huvi olla, aga blizzardi mängul on bneti konto tagasi võtmine originaal omaniku poolt liiga lihtne.

Ma pigem mõtlesin ajutist vahetust/proovimist usalduse korras mõne norm ahviga icon_smile.gif ja hiljem võib edasi rääkida aga sellest ei või kõva häälega rääkida, tssss!
tagasi üles
Krunge
HV kasutaja

sõnum 27.08.2012 15:28:49 vasta tsitaadiga

Et siis kena tava jätkub ja Error 37 on saanud väärika järglase Error 42 näol? icon_lol.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 10
tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 27.08.2012 17:16:36 vasta tsitaadiga

Siaamaani jurab w? Aga kui homme Veel masse peale lendab mis siis saama hakkab? : O
Siit ka küssa, kustkoahst ma homme mängu poest napsata saaks, igaltpoolt jah? Hüppan Klickist läbi näiteks?

Krunge
HV kasutaja

sõnum 27.08.2012 17:51:06 vasta tsitaadiga

scarface kirjutas:
Siaamaani jurab w? Aga kui homme Veel masse peale lendab mis siis saama hakkab? : O

Mul on, aga vb tõesti võrguhäda. Samas muude mängudega pole nagu olnud. Äkki Gw2 ongi kuidagi eriti nõudlik võrgu osas?
tagasi üles
1Endel
HV vaatleja

sõnum 27.08.2012 19:32:01 vasta tsitaadiga

jama mäng, ärge mängige, müüge mulle!
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 27.08.2012 19:38:10 vasta tsitaadiga

Ah mõnus, täna sain selle questi üksi tehtud esimese katsega. Võtsin oma armori lihtsalt seljast ja paljalt mõõgaga möllasin järjest kõiki zerge checkpointi tõmmates icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Celos
Kreisi kasutaja
Celos

sõnum 27.08.2012 19:56:35 vasta tsitaadiga

G2plays hetkel 48€. Kuskilt odavamalt saadaval või on see hetkel parim variant?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 27.08.2012 20:01:23 vasta tsitaadiga

Celos kirjutas:

http://www.gamestar.ee/pood/konsool/pc/rollimang/5060094443560

sealt saab veel 6 euri alla, kui registeerid, ehk 38ga saab kätte
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 27.08.2012 20:22:56 vasta tsitaadiga

scarface kirjutas:
Siit ka küssa, kustkoahst ma homme mängu poest napsata saaks, igaltpoolt jah? Hüppan Klickist läbi näiteks?

Euronics eestis ametlik edasimüüja
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Krunge
HV kasutaja

sõnum 27.08.2012 21:17:04 vasta tsitaadiga

Seis on siis hetkel selline, et Far Shiverpeaks on full ja sisse sinna ei lasta. Sama Desolationiga. Mis võiks alternatiiv olla? Kus veel eestlasi mängib?

Btw, võrgu suhtes ongi mäng valiv, koduvõrgus (Eliondi Digitv pakk) on kõik ok. Huvitav, et mmo puhul pole suudetud asja lahendada nii, nagu Blizzard või Steam seda teinud on.
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 27.08.2012 21:22:18 vasta tsitaadiga

Krunge kirjutas:
Seis on siis hetkel selline, et Far Shiverpeaks on full ja sisse sinna ei lasta. Sama Desolationiga. Mis võiks alternatiiv olla? Kus veel eestlasi mängib?

Btw, võrgu suhtes ongi mäng valiv, koduvõrgus (Eliondi Digitv pakk) on kõik ok. Huvitav, et mmo puhul pole suudetud asja lahendada nii, nagu Blizzard või Steam seda teinud on.

Esimene nädal peaks tasuta serv transfer olema. Nii et võid alguses kuskil teises servus leveldada, kuni lastakse Far Shivi või Desolationisse.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 27.08.2012 21:51:05 vasta tsitaadiga

nVidia 306.02 beta driverid tulid just välja, need sisaldavad optimisatsioone ka GW2 jaoks. Isiklikult ma mingit vahet 304.79-ga ei märka.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
1Endel
HV vaatleja

sõnum 27.08.2012 21:54:59 vasta tsitaadiga

Ikka pidin ise ära ostma, tänan väga HV foorum! icon_evil.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Celos
Kreisi kasutaja
Celos

sõnum 27.08.2012 21:56:54 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:
Celos kirjutas:

http://www.gamestar.ee/pood/konsool/pc/rollimang/5060094443560

sealt saab veel 6 euri alla, kui registeerid, ehk 38ga saab kätte

Tänud. Esimese hooga ei oskagi enam Eestimaiseid lehti külastada.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Cromaclear
HV kasutaja
Cromaclear

sõnum 27.08.2012 22:01:41 vasta tsitaadiga

http://www.gametrailers.com/side-mission/27470/guild-wars-2-player-hits-level-80-in-record-time?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 27.08.2012 22:01:52 vasta tsitaadiga

s4nder kirjutas:
nVidia 306.02 beta driverid tulid just välja, need sisaldavad optimisatsioone ka GW2 jaoks. Isiklikult ma mingit vahet 304.79-ga ei märka.

Milliseid nimelt?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Guild Wars 2 (eestlased serverisse Far Shiverpeaks) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 71, 72, 73  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.