Kui ise olen suurem PvE (story, crafting, RP, kaardi avastamine) armastaja ja PvP'd teen hobi korras, kas siis GW2 paeluks mind?
Vaatasin ühte PCGameri videot kus tehti miskist dungeoni (Ascalonian midagi) ja sealt tuli välja, et puudub Tank, puudub healer ja üleüldse oli kogu koobas üks suur dmg spämm fest.
Kas nii ongi, et klassirolle enam polegi?
Kogu PvE on kindlasti totaalselt erinev senisest WoWi mudelist. Ja tõsi, selliseid konkreetseid rolle nagu Tank ja Healer ei ole, samas viskasin elementalistile staffi kätte, water atunement ja mõned sobivad itemid ja healib küll. Dungeonites pole veel käinud, aga PvE eventidest olen aru saanud et: Kui ma olen water atunementis, siis reeglina inimesi ei sure, kui fire atunement ja teen rohkem dammi, siis kukub rahvast juba rohkem kui mõni. Keegi peab tankima ka, sest suuremad bossid löövad mulle ikka palju sisse. Suvalise nuppude smashimisega liiga kaugele ei jõua.
GW2 kasutab patcherit, tõmbab kogu mängu esimesena ära ikka.
Structured PvP on areenid, control pointidega hetkel kõik vist, WvWvW on hiiglaslik lahinguväli.
Market pls :/
GW2 FB kirjutas:
Hi everyone.
The trading post is still under maintenance, please be aware that it might be some gem delivery delays caused by this. We are also aware of this issue that is also being worked by our teams.
Kui ise olen suurem PvE (story, crafting, RP, kaardi avastamine) armastaja ja PvP'd teen hobi korras, kas siis GW2 paeluks mind?
Vaatasin ühte PCGameri videot kus tehti miskist dungeoni (Ascalonian midagi) ja sealt tuli välja, et puudub Tank, puudub healer ja üleüldse oli kogu koobas üks suur dmg spämm fest.
Kas nii ongi, et klassirolle enam polegi?
Samuti puudusid dropid, ja jäi kõrvu et armor on rohkem välimuse pärast, on see nii?
Crafting on olemas, meenutab wowi craftingut. väga ulatuslik.
Kaardi suurust ei oska wowiga võrrelda, aga avastamisrõõmu on kindlasti rohkem, sest kaardid on tunduvalt tihedamalt contendiga sisustatud.
Stoori pool pves on tunduvalt paremini edasi antud kui wowis. Lisaks lihtsalt tavalisele tekstile (teed questi ära, saad mingit infot npc'lt... ta nt saadab sulle kirja ja räägib midagi) ning questi eelnevalt võid temaga rääkida ja mingit inffi saada, on see nö. my story, mille questi jutt on helindatud, cutscenetud ja kohati animeeritud.
Ütleme nii, et see lahendus nö haarab mängu tunduvalt rohkem kui vanakooli mmode click click click accept questi süsteem. Mulle on mängudes lore alati huvitav tudunud, aga olen väga kärsitu ja haruharva viitsin sellesse süveneda. gw2'es tuleb see taustainfo sinuni jõudmine väga loomulikult. Üks osa läbi my story, teine osa läbi tavaliste questide, kolmas osa läbi point of interestide (mis on erinevad kohad, midya maailm täis), kust saab mängu maailma kohta veel infot, mis on kohati helindatud jne.
Ühesõnaga... meenutab kohati väga hääde offline rpg'de lähenemist just stoori esitamise pool.
Ma soovitan sul mõnelt ahvilt kontot laenata ja proovida. Ütleme nii, et tõelist "maitset", mida mäng endast kujutab enne level 5 ca kätte ei saa.
Aa... uu u uu uu. Klasside khotta. Ma ise isntasid veel teinud ei ole ja väga ei oska kommenteerida, aga tean öelda, et siin on tõesti vabamad käed mängijal selles, kuidas ta oma klassi mängida tahab. Väga palju saab valida skille, mis sul on ja saab korraga kasutada nt 2 weaponsetti.
Toon näite sellest, kuidas oma warriorit hetkel mängin.
Kasutan world versus woldis kas (set 1 2h vibu-aoe või 2h püssi-tundub suurem burst ja vastaste aeglustamine), set 2 mõõk + sõjasarv.
Nagu varasemalt öeldud, olen hetkel mängus täielik noob ja katsetan erinevaid taktikaid. Praegu on skillid nii seatud, et püssiga on mul järgmised võimalused.
1 skill. autoattack
2 aeglustus
3 valang püssist
4 teeb vastase haavatavamaks
5 virutab vastasele püssi kabaga näkku nii et tõbras lendab suure kaarega ipkali
7 lööb vastasele jalaga näkku (vastane kukub ümber)
8 jookseb vastasele otsa ja lükkab ümber.
F1 tõmbab peale pikemat sihtimist vastsele rämedalt tugeva laksu kehasse.
Kõige paremini kirjeldaks praegust minu warriori olemust midagi sellist..
raske turvis, ranged dps, cc. Selles on lihtsalt mdiagi nii nauditavat, kui lööd vastase mutta, lased maas lamavale tõprale valangu kerre, kui tõuseb püsti lööd jalaga näkku, jooksed eemale, paned kõvema paugu ja siis sööstad vastase poole ning lükkad ta ümber ning tapad ära
Mängu skillide süsteem on lihtsalt geniaalne. Iga tegelane saab kasutada erinevaid relvi ja igast relvast tulevad erinevad skillid. Lisaks on mignid class/relv specific skillid (f1 nt minu puhul), heal (erinevad healid) ja 3 muudetavat skilli lisaks.
1h relv määrab esimesed 3 skilli (1h mõõgal on nt vastasele mõõgaga turja kargamine)
offhand relv määrab viimased 2 skilli (warhorn nt kiirendus ja buff), kilp nt kilbiga näkku löömine ja block stance
Nii et... väga vahva mäng. Omab kindlasti ka vigu, hetkel veidi kiire, hiljem räägin, mis vead on praegu silma hakanud, aga tohutult head ning sisaldab endas nii palju. See on tõesti haige (heas mõttes), "kui palju" selle raha eest saab.
Keegi võiks vahetust teha, ma annan oma seisva Diablo 3 konto kasutada/proovida ja keegi võiks GW2 vastu anda. peale D3 ostmist enam nii lihtsalt 50€ kanti jäävat summat naljalt ei anna
Keegi võiks vahetust teha, ma annan oma seisva Diablo 3 konto kasutada/proovida ja keegi võiks GW2 vastu anda. peale D3 ostmist enam nii lihtsalt 50€ kanti jäävat summat naljalt ei anna
Njah, mul võiks isegi huvi olla, aga blizzardi mängul on bneti konto tagasi võtmine originaal omaniku poolt liiga lihtne.
Njah, mul võiks isegi huvi olla, aga blizzardi mängul on bneti konto tagasi võtmine originaal omaniku poolt liiga lihtne.
Ma pigem mõtlesin ajutist vahetust/proovimist usalduse korras mõne norm ahviga ja hiljem võib edasi rääkida aga sellest ei või kõva häälega rääkida, tssss!
Siaamaani jurab w? Aga kui homme Veel masse peale lendab mis siis saama hakkab? : O
Siit ka küssa, kustkoahst ma homme mängu poest napsata saaks, igaltpoolt jah? Hüppan Klickist läbi näiteks? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ah mõnus, täna sain selle questi üksi tehtud esimese katsega. Võtsin oma armori lihtsalt seljast ja paljalt mõõgaga möllasin järjest kõiki zerge checkpointi tõmmates
Siaamaani jurab w? Aga kui homme Veel masse peale lendab mis siis saama hakkab? : O
Siit ka küssa, kustkoahst ma homme mängu poest napsata saaks, igaltpoolt jah? Hüppan Klickist läbi näiteks?
Seis on siis hetkel selline, et Far Shiverpeaks on full ja sisse sinna ei lasta. Sama Desolationiga. Mis võiks alternatiiv olla? Kus veel eestlasi mängib?
Btw, võrgu suhtes ongi mäng valiv, koduvõrgus (Eliondi Digitv pakk) on kõik ok. Huvitav, et mmo puhul pole suudetud asja lahendada nii, nagu Blizzard või Steam seda teinud on.
Seis on siis hetkel selline, et Far Shiverpeaks on full ja sisse sinna ei lasta. Sama Desolationiga. Mis võiks alternatiiv olla? Kus veel eestlasi mängib?
Btw, võrgu suhtes ongi mäng valiv, koduvõrgus (Eliondi Digitv pakk) on kõik ok. Huvitav, et mmo puhul pole suudetud asja lahendada nii, nagu Blizzard või Steam seda teinud on.
Esimene nädal peaks tasuta serv transfer olema. Nii et võid alguses kuskil teises servus leveldada, kuni lastakse Far Shivi või Desolationisse.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.