Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Lenovo [ThinkPad] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 158, 159, 160  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pinTero
HV veteran
pinTero

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.08.2012 21:47:40 vasta tsitaadiga

ykshuntka kirjutas:
Mõtlesin, et kontrollin selle masina Vista ja Office ehtsust.
Ei leia ühtegi programmi või lehekülge selleks.
Kuidas see kontroll käib?

http://www.microsoft.com/genuine/validate
Office valideerimist minu teada ei eksisteeri.

PS. See kontroll näitab muidugi ainult seda, kas su Windows'i key on mustas nimekirjas või mitte. Legaalsust tõestab ikkagi litsentsi olemasolu.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 27.08.2012 10:24:41 vasta tsitaadiga

pinTero kirjutas:
Delliga on jah see põhihäda, et kohalikku ametlikku esindust ei ole, ning garantiid ajavad edasimüüjad. Osad teevad Eestis, teised saadavad näiteks Poola. Ja varuosade tarne on teinekord ulmeliselt pikk. (jupp tuleb 2 nädalat laevaga Inglismaalt)
Selle kõrval on IBM'i hooldus Toompuiesteel muidugi luksus icon_cool.gif

Üha rohkem kaldun Lenovo poole, üldiselt on alati mul mingeid probleeme arvutitega, aga loodetavasti tulevase sülearvutiga väga suuri probleeme ei tule, aga kui tekib probleeme, siis võiks kiiresti need lahendatud saada kuna ei suuda eriti kaua ilma arvutita olla.

Kas on väga suur vahe T430l T420l? Võibolla tasub ka T420 osta?
tagasi üles
ykshuntka
HV kasutaja
ykshuntka

sõnum 27.08.2012 10:31:41 vasta tsitaadiga

Sain Vista normaalselt toimima ja Office jäi alles:
eemaldasin erinevad programmid ja tegin selle õpetuse järgi
tsitaat:
The "repair" (in-place upgrade) install will not effect your installed programs or data. Just make sure you are already logged into your computer when you start the install. Do not boot from the DVD.

If the installation does not start automatically when you insert the DVD, run setup.exe from your DVD drive.

When the Setup program starts and the Install now screen appears, click Install now.
Note When you receive with the Get important updates for installation message, click Go Online.
Click Upgrade when the Which type of installation do you want? screen appears

parandamiseks kasutasin pinTero antud lingi järgi tehtud puhta Vista CD-d
kuna kasutasin põhja all olevat keyd, siis registreerimiseks pidin MS helistama

Tänan kõiki õpetlike sõnade ja linkide eest.
Nüüd natuke targem windowsi litsentsidega majandamisel.

Varem arvasin Lenovo firmast paremini.
See T400 vajub põhja alt aku kõrvalt läbi, x61 või JFL92 on ikka kindlamalt käes.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.08.2012 10:33:47 vasta tsitaadiga

ykshuntka kirjutas:
See T400 vajub põhja alt aku kõrvalt läbi, x61 või JFL92 on ikka kindlamalt käes.

See on midagi uut. Oskad ehk täpsema "punkti" välja tuua? Ise pole küll sellist pehmust täheldanud.
tagasi üles
ykshuntka
HV kasutaja
ykshuntka

sõnum 27.08.2012 10:56:15 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
ykshuntka kirjutas:

See on midagi uut. Oskad ehk täpsema "punkti" välja tuua? Ise pole küll sellist pehmust täheldanud.

DVDROMi all Lenovo kleepeka koht, see võib täiesti selle masina või minu kiiks olla.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.08.2012 11:01:00 vasta tsitaadiga

T400 on päris mitu korpuse kiiksu. Võimalik, et ma pole optilise seadme alt hoides tõstnud. Kruvid on ikka kõik korralikult kinni?
tagasi üles
ykshuntka
HV kasutaja
ykshuntka

sõnum 27.08.2012 11:08:09 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
T400 on päris mitu korpuse kiiksu. Võimalik, et ma pole optilise seadme alt hoides tõstnud. Kruvid on ikka kõik korralikult kinni?

Kruvid tunduvad kinni, ei paista lahti võetud olevat.
Mina muidugi vahel harrastan käe peale asetamist ja akust kinni hoidmist.
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 27.08.2012 13:11:39 vasta tsitaadiga

Kuidas nende järelmaksudega on? Et kui mul on pool või üle poole summast makstud, kas siis ülejäänud raha peab maksma nii nagu on kuu summa seatud või võib ka rohkem maksta?

Ma küsin lihtsalt üldiselt järelmaksuga asjade ostmisest kuna ise ei osta järelmaksuga. Kuna olen ikka otsustanud osta Lenovo T430, aga kuna olen otsustanud, et ei hakka enam enda sülearvuti ostu kaugemale venitama kui jaanuarini, siis kui tõesti ei kogu selleks ajaks 1200-1300 eur ära, siis ülejäänud summa maksan järelmaksuga.
tagasi üles
-ordi-
HV vaatleja

sõnum 27.08.2012 13:27:55 vasta tsitaadiga

brixxx kirjutas:
Kuidas nende järelmaksudega on? Et kui mul on pool või üle poole summast makstud, kas siis ülejäänud raha peab maksma nii nagu on kuu summa seatud või võib ka rohkem maksta?

Ma küsin lihtsalt üldiselt järelmaksuga asjade ostmisest kuna ise ei osta järelmaksuga. Kuna olen ikka otsustanud osta Lenovo T430, aga kuna olen otsustanud, et ei hakka enam enda sülearvuti ostu kaugemale venitama kui jaanuarini, siis kui tõesti ei kogu selleks ajaks 1200-1300 eur ära, siis ülejäänud summa maksan järelmaksuga.

Ennast ka huvitaks see. T420 ja T430 on välimuselt suhteliselt samad icon_smile.gif kui mitte täpselt samad. Ise eelistan T430 seetõttu, et sellel on Ivy Bridge. Kuna olen Linuxi kasutaja ja ei mängi, on siiski oluline mulle veidikene graafikajõudlus ja selle tugi. Kahjuks puuduvad mõlema Sandy Bridge (HD 3000) ja Ivy Bridge (HD 4000) kogemused, siis vaadates HD 4000 jõudlusteste jne, siis edasises mõttes oleks mul mõttekam see paarsada euri investeerida ja osta uuema sisuga arvuti.

Mitte, et T420'l midagi häda oleks, tuttaval olen näinud, hea ja kiire tööloom on icon_smile.gif Endal selline arusaam siis, vbl veidikene vildakas icon_smile.gif

Uuri notebooks.ee'lt pakkumisi.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.08.2012 13:38:28 vasta tsitaadiga

brixxx kirjutas:

Uuri seda poest, kust plaanid osta. Järelmaksuviise on erinevaid.
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 27.08.2012 13:48:22 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
brixxx kirjutas:

Uuri seda poest, kust plaanid osta. Järelmaksuviise on erinevaid.

OKEI, aga mõtlen üldiselt, kuidas komme on. Ma mõtlen üldiselt järelmaksu?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.08.2012 13:52:36 vasta tsitaadiga

Kõik sõltub sellest kui palju kohe ära maksad ja kui suur järelmaksu igakuine summa on. Seda saad üldjuhul välja arvutada poe kodulehel või siis selle võimaluse puudumisel poes kohapeal. Kui sulle üldse järelmaksu võimaldatakse, mis on juba omaette teema.
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 27.08.2012 14:49:28 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Kõik sõltub sellest kui palju kohe ära maksad ja kui suur järelmaksu igakuine summa on. Seda saad üldjuhul välja arvutada poe kodulehel või siis selle võimaluse puudumisel poes kohapeal. Kui sulle üldse järelmaksu võimaldatakse, mis on juba omaette teema.

OKEI, aga kas üldjuhul on lubatud maksta rohkem kokkulepitud kuu summast.
tagasi üles
pinTero
HV veteran
pinTero

sõnum 28.08.2012 12:42:45 vasta tsitaadiga

Sai pandud X61s peale testimiseks Windows 8 Enterprise x64 Trial. Algus kõik ilus-kena. Draiverid kohe kõik olemas (va Secondary Display vga driver, mida tuli miskipärast käsitsi aidata) Kõik tundus justkui töötavat, kuniks...
Kuniks oli vaja minna ja akutoitel võrgudiagnostikat teha. Siis hakkas pihta selline kammarajura, mille ühiseks nimetajaks oskan vaid öelda müstika icon_lol.gif

Ehk siis - probleem seisneb selles, et kui pista akutoitel masinale külge võrgukaabel, hakkab süsteem hanguma nii paariks sekundiks umbes viie sekundiliste vahedega. Lisaks võrguühendus ka kalab (ip aaadressi ei saada, või paketid ei liigu) ning kaabli sisse-välja tõmbamisel ei saa masin enam aru, kas link on maas või mitte (Adapter state on igavesti Enabled) Tundub, et neil hetkedel, kui ükski pakett ei liigu, ei toimu ka hangumist.

Ja edasi läheb asi veel veidramaks. Kui nüüd ühendada mõnda usb pessa miski hiir või klaviatuur (pole vahet, kas wireless saatja või kaabliga) siis kaob probleem, nagu võluväel. icon_eek.gif Kusjuures pulk või mõni muu suvaline usb seade ei aita.

Üle tunni juba jauranud, väga rohkem ei viitsi täna icon_neutral.gif
Draivereid proovitud vanemaid, trackpoint ära disabletud, võrgu power management kinni keeratud, erinevaid power profiile, erinevaid võrguswitche, võrgukaardi device uninstalli, olematuid windows update'e, olematuid lenovo draivereid ja mittetöötavat system update'i.
Peaks veel ära sikutama ja proovima 32bit Win8 versiooni.

Noid Preview versioone ma läpparil ei proovinud, seega ei tea öelda, kas kas nendega sama häda on.

Ega praegu pole ka eriti mõtet veel vinguda, kuna ametlikud Lenovo draiverid ja progejupid kõik alles tulevad ja küllap see häda siis ka fixitud saab. Aga kummaline probleem sellegipoolest...

-edit-
Ja sama jant ka 32bit Enterprise puhul icon_confused.gif

Keegi veel on X6 seeriaga Win8 proovinud!?
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 28.08.2012 14:24:46 vasta tsitaadiga

Kas ise on keeruline Lenovo T430-le panna sisse sisemine ID-kaardi lugejat? Vaatasin, et lenovo.ee kodulehelt on võimalik osta ID-kaardi lugejat, aga kui osta Lenovo T430 flexist ning sisemine ID-kaardi lugeja lenovo.ee-lt ka on võimalik ise ka lihtsalt seda sinna panna. Kas Lenovo T430 on väga vajalik osta 3G adapter, kui hetkel kasutan emt pulgana 3G adapterit? Kui tahaks uue arvuti sisse panna ainult sim kaardi, kas siis on üldse vaja 3G adapterit või on sülearvutis juba sees?
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 28.08.2012 14:38:19 vasta tsitaadiga

brixxx kirjutas:
Kas ise on keeruline Lenovo T430-le panna sisse sisemine ID-kaardi lugejat? Vaatasin, et lenovo.ee kodulehelt on võimalik osta ID-kaardi lugejat, aga kui osta Lenovo T430 flexist ning sisemine ID-kaardi lugeja lenovo.ee-lt ka on võimalik ise ka lihtsalt seda sinna panna. Kas Lenovo T430 on väga vajalik osta 3G adapter, kui hetkel kasutan emt pulgana 3G adapterit? Kui tahaks uue arvuti sisse panna ainult sim kaardi, kas siis on üldse vaja 3G adapterit või on sülearvutis juba sees?

Ei ole keeruline. See eraldi lugeja T430 sisse ei lähe kuna sel on väiksem ExpressCard pesa. 3G modemi vajalikkuse osas mõtle nüüd ise ka veidike oma peaga - kas saadav "kasu" kaalub üles selle eest lisaks makstava summa? Enamasti on 3G modemi olemasolu välja toodud kauba kirjelduses. Kui ei ole, siis saab lisada.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 28.08.2012 14:40:45 vasta tsitaadiga

Kui sisemist ID-kaardilugejat tahad T410/T420/T430, siis pead midagi sellist hankima: http://www.ebay.ie/itm/IBM-LENOVO-T420-SmartCard-Reader-Cable-0A66604-04W1638-0A65193-04W1639-/320953275209
Muid valikuid peale väliste USB lahenduste pole. IBM Eesti müüb ka neid. Hinnaks tuleb kokku vist ca 30-35 eurot.
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 28.08.2012 16:00:46 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
brixxx kirjutas:

Ei ole keeruline. See eraldi lugeja T430 sisse ei lähe kuna sel on väiksem ExpressCard pesa.

Millised need ExpessCardid üldse on? Mis funktsioon nendel on?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 28.08.2012 16:03:08 vasta tsitaadiga

Google icon_idea.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 28.08.2012 16:59:57 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Google icon_idea.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard

Ikka ma ei saa eriti aru, mille jaoks seda vaja läheb ja kuidas see kõvaketaste ühendamisel seotud on.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 28.08.2012 17:02:00 vasta tsitaadiga

See pesa ei olegi kõvaketaste ühendamisega seotud icon_rolleyes.gif
tagasi üles
brixxx
Lõuapoolik
Lõuapoolik
brixxx

sõnum 29.08.2012 10:21:21 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
See pesa ei olegi kõvaketaste ühendamisega seotud icon_rolleyes.gif

OKEI, ilmselt mul pole seda pesa vaja.
tagasi üles
est11
Mees metsast

sõnum 30.08.2012 03:15:44 vasta tsitaadiga

ee ? mul on t400 juba korda 2, ja mul kylll ei ole tunda mingit pehmust rommi juurest ainus mis häirib on ekraani all olev liist kus on power ja volyymi nupud mis punnitab ekraani kaabli pärast.
samas kysiks kas oleks lihtsalt ekraani vahetusega võimalik saada 1440x900 resot inteli graafikaga või on see kuskil emaplaadis ka kinni?
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 30.08.2012 11:50:43 vasta tsitaadiga

Tegin Thinkpadi kohta väikese küsitluse teemal mis oli sinu esimene kasutuses olev mudel ning kuidas see vastu on pidanud aja jooksul -
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151048145096235&set=a.327050571234.152988.327030476234&type=1&relevant_count=1

ID kaardi teemasse ka, ma ei mõista, miks Lenovo ei taha üldse ID kaardi pesasid juurde panna Euroopas, USA-st ostes maksab see isegi Lenovo.com lehel kõigest 10$, aga kui vaadata, mida kohalikud hulgilaod müüvad, siis 95% juhtudest neil pole sisemist ID kaardi lugejat tellitud kohaliku hulgilao ostujuhi poolt.

friik1
HV Guru
friik1

sõnum 30.08.2012 11:57:31 vasta tsitaadiga

Ilmselt kuna SmartCardi põhine audent on maailmas levinud vaid suurkorporatsioonides ning hulgilao ostujuht pole kõige teravam pliiats icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Lenovo [ThinkPad] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 158, 159, 160  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.