Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
brixxx
Lõuapoolik

|
24.08.2012 10:52:08
|
|
|
Ise arvan, et pole erilist põhjus T430 seeriat osta, kui just ei ole sooduses 1000 eur, peab veidi kainelt seda võtma, mitte selles mõttes mõtlema, mida kallim seda parem. L430 on kindlasti parem kui hetkel minu Asus X53Sseries ja arvan, et ei tasu ka ülearu ka kulutada, et hetkel olen võtnud, et võiks kuni 1000 eur kulutada kui erilist põhjust ei ole kulutada kuni 1200 eur. Teine põhjus on see miks hetkel eelistan L430 kuna seal saab alla 1000 eur suurema resoga ekraaniga sülearvuti.
Aga siiski tahaks spetsiifilisemaid põhjusi, miks ühte eelistada teisele?
|
|
tagasi üles |
|
 |
-ordi-
HV vaatleja
|
24.08.2012 11:31:53
|
|
|
brixxx kirjutas: |
Ise arvan, et pole erilist põhjus T430 seeriat osta, kui just ei ole sooduses 1000 eur, peab veidi kainelt seda võtma, mitte selles mõttes mõtlema, mida kallim seda parem. L430 on kindlasti parem kui hetkel minu Asus X53Sseries ja arvan, et ei tasu ka ülearu ka kulutada, et hetkel olen võtnud, et võiks kuni 1000 eur kulutada kui erilist põhjust ei ole kulutada kuni 1200 eur. Teine põhjus on see miks hetkel eelistan L430 kuna seal saab alla 1000 eur suurema resoga ekraaniga sülearvuti.
Aga siiski tahaks spetsiifilisemaid põhjusi, miks ühte eelistada teisele? |
T-seeria Built to last
Tegelikult sõltub mis näitajatega sa seda soodust tahad T430 puhul?
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
24.08.2012 11:44:00
|
|
|
-ordi- kirjutas: |
Aga siiski tahaks spetsiifilisemaid põhjusi, miks ühte eelistada teisele? |
T-seeria Built to last
Tegelikult sõltub mis näitajatega sa seda soodust tahad T430 puhul? |
i5 protsessoriga, vähemalt 4GB mäluga ning kõvaketas võiks vähemalt 320 GB 7200RPM olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.08.2012 11:45:46
|
|
|
T430 ei saa sa odavamalt samade näitajatega L430-st. Lisaks T430 alles jõudis meile turule ja sellele erilist hinnasula hetkel küll oodata pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
24.08.2012 11:59:25
|
|
|
Betamax kirjutas: |
T430 ei saa sa odavamalt samade näitajatega L430-st. Lisaks T430 alles jõudis meile turule ja sellele erilist hinnasula hetkel küll oodata pole. |
Ma ei mõtlegi L430 odavamalt saada T430st, mõtlen suht sama hinnaga, ma uurin sülearvuteid tavaliselt flex.ee ning seal on suht sageli soodustused lenovo t-seerial. Mul on ostuga aega ka, et võibolla ostan detsembri või jaanuari kuus, siis on ka mingid soodustused. Ning ma ei usu, et minu sülearvutite valik kolme kuu jooksul muutub ning pole vist oodata, et selle aja jooksul tuleb uusi mudeleid ka välja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
24.08.2012 13:04:50
|
|
|
Ma olen neid ka vaadanud, aga flexis on suurem valik konfe, nt. L430 on seal ka suurema resoga, aga kas sealt tellides sülearvuti kallimaks ei lähe postikulu või mõned muud teenushinnad.
Aga siiski võiks keegi öelda, mille poolest on t-seeria parem kui l-seeria? Korpuse tugevust pole mõtet mainida kuna seda tean, et t-seerial on parem, aga mulle tundub, et l-seeria korpuse tugevus kõige hullem ei ole.
Kas Intel i5 3320M 2.6GHz protsessor on palju parem kui protsessor Intel i5 3210M 2.5GHz?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.08.2012 13:22:04
|
|
|
Aga siiski võiks keegi öelda, mille poolest on t-seeria parem kui l-seeria? |
1-2 aastat garantiid vs 3 aastat garantiid.
Kas Intel i5 3320M 2.6GHz protsessor on palju parem kui protsessor Intel i5 3210M 2.5GHz? |
Jah, on parem. Täpsemalt öeldes 0,1 GHz parem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
24.08.2012 13:27:03
|
|
|
Aga siiski võiks keegi öelda, mille poolest on t-seeria parem kui l-seeria? |
1-2 aastat garantiid vs 3 aastat garantiid. |
Kas midagi peale selle ei ole, mõtlen pigem riistvaralisi.
Kas Intel i5 3320M 2.6GHz protsessor on palju parem kui protsessor Intel i5 3210M 2.5GHz? |
Jah, on parem. Täpsemalt öeldes 0,1 GHz parem. |
Kas millegi muu poolest parem ei ole? Mis see M tähenda protsessori koodi taga, nii palju tean, et K tähendab kellamist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
24.08.2012 13:31:19
|
|
|
Hetkel Windows 7 ei ole võimalik legaalsel teel paigaldada.
Vaatan mida sõber uuemale windowsile üleminekust arvab.
pinTero kirjutas: |
Mõistlikum on Inteli väikest draiveri-installikat kasutada:
link |
Paigaldasin need, aga ikka sama jama.
Ega juhuslikult arvutit lahti pole kistud ja mõni WiFi antenni juhe lahti pole?
|
Lahti võtmise kohta ei oska öelda, aga Wifi iseenesest toimib ja on stabiilne.
Google`st lugedes on see probleem levinud isegi win7 masinas.
Aga pakutud lahendused minul ei mõju.
Üks lahendus oli, et windowsis on vaja määrata wifi ühenduse majandajaks windows ise, kui kolmanda osapoole programm eemaldada.
Mina sellist kohta Vista seest ei leidnud.
Tundub, et Lenovo programmid on Vista võrguhalduri lolliks ajanud.
Proovisin uue kasutajaga, aga sama jama edasi.
Ei ole ühtegi saastvara vaba Vista business DVD kah nullist panemiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
24.08.2012 15:02:45
|
|
|
Kuidas Lenovo garantii on, ku sülearvuti garantiise saata, kas tekib mingeid jamasid? Kunagi öelda, et Dellil pidi garantiiga koguaeg mingi jama olema, et see on üks põhjuseks miks olen rohkem Lenovosid vaadanud. Kuigi Dell Latitude seeria arvutid tunduvad odavamad ja on kõik vajalikud pordid ka olemas, et seega on suht keeruline valida. Vähemalt vist olen ühe Lenovo ja Delli maha kandnud, korpuse tõttu Lenovo L-seeria ja Dell Latitude E6430, et on kehvem protsessor.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-ordi-
HV vaatleja
|
24.08.2012 17:37:40
|
|
|
Kuidas Lenovo garantii on, ku sülearvuti garantiise saata, kas tekib mingeid jamasid? Kunagi öelda, et Dellil pidi garantiiga koguaeg mingi jama olema, et see on üks põhjuseks miks olen rohkem Lenovosid vaadanud. Kuigi Dell Latitude seeria arvutid tunduvad odavamad ja on kõik vajalikud pordid ka olemas, et seega on suht keeruline valida. Vähemalt vist olen ühe Lenovo ja Delli maha kandnud, korpuse tõttu Lenovo L-seeria ja Dell Latitude E6430, et on kehvem protsessor. |
http://compare-processors.com/core-i5-3210m-vs-core-i5-3320m/4913/
Lenovo garantiid kiidetakse, kui lugeda foorumites inimeste tagasisidet.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
24.08.2012 21:13:38
|
|
|
Delliga on jah see põhihäda, et kohalikku ametlikku esindust ei ole, ning garantiid ajavad edasimüüjad. Osad teevad Eestis, teised saadavad näiteks Poola. Ja varuosade tarne on teinekord ulmeliselt pikk. (jupp tuleb 2 nädalat laevaga Inglismaalt)
Selle kõrval on IBM'i hooldus Toompuiesteel muidugi luksus
|
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
24.08.2012 23:05:57
|
|
|
aldios kirjutas: |
Thinklight toimib juba enne os-i käivitumist ja ekraani heleduse sättimine kah, muud asjad vist tahtsid tüürelit. |
Olgu. Seega need kolm nuppu operatsioonisüsteemi tuge ei vaja ning ilmselt ei ole võimalik nende funktsionaalsust OS'i all muuta?
Lisaks veel seda, et kas keegi on kokku puutunud Engineering Change Announcements(ECA) koodidega, mida hoitakse näiteks ThinkPad platvormi puhul emaplaadil olevas EEPROM mälus? Kas tegemist on IBM/Lenovo poolt välja lastavate dokumentidega, mis viitavad mingile tootega seotud üleüldisele defektile? Kui jah, siis miks peaks IBM'i/Lenovo tehnik ECA'le viitavaid koode masina enda EEPROM'i peale lisama ning neid sealt ennem hooldustöö alustamist lugema(seda saab teha ThinkPad Hardware Maintenance Diskette abil)?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
25.08.2012 14:40:23
|
|
|
Väga huvitav link.
Selle õpetuse alusel tegi edukalt VirtualBox töötava Vista CD.
Aga vaatasin, et arvutis on Office 2007 Proffessional Plus.
Käisin otsisin arvuti omaniku käest kõik CD, aga Office oma ei ole.
Ei ole ka kleepsu koodiga põhja all.
Kas on võimalik, et Lenovo paigaldas ka Office, mis ei ole see levinud 60päeva test, vaid kasutamisvalmis?
Office sees näen, et This product is licensed to: Kasutajanimi ja Product ID: 20tk numbrid
Ja veel sain Microsoft Windows XP Conversion Kit: Rescue and Recovery Disc ja Product Recovery Disc
Mõtlesin recovery XP paigaldada, aga kuidas saaks selle Office hiljem paigaldada?
Kas tuleb Recovery Disc pealt automaatselt?
Vistualbox Recovery Disc ainult restardib ja mina ei saanud testida, et mida teeb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
25.08.2012 14:45:10
|
|
|
Office Professional Plusi küll Lenovo kompotiga kaasas pole. See on kasutajal hiljem juurde ostetud ja tal peaksid kas plaadikarp koos plaadiga või mõni digitaalne tõestus selle kohta olema.
Kui just tegu pole töökohalt antud Volume License Key variandiga.
Recovery XP on suhteliselt mõttetu. Siis saad kogu selle bloatware'i mitme aasta taguse seisuga uuesti arvutisse. Parem installi kohe puhas OEM versioon ja driverid eraldi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
25.08.2012 15:18:38
|
|
|
Paigaldan Vista enda tehtud CD pealt, aga kas selle õpetuse järgi saab Offise praegusest Vistast uude?
Hetkel on registris HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\12.0\Registration\ asukohas kaks kausta
Teen nendest *.reg failid.
Paigaldan Vista ja 60-päevase Office 2007 Proffessional Plus(olemas HP CD)
Käivitan *.reg failid.
Kas selliselt toimides peaks asi töötama?
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
25.08.2012 15:38:32
|
|
|
Produkey näitab hetkel kasutusolevad võtmed kenasti kätte. http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html
Aga kui sul tolle Office'i kasutusõigus (litsents) puudub (kui install eelmisest omanikust arvutisse oli jäänud) siis seda teemat ei ole siin rohkem kasulik edasi arendada..
|
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
25.08.2012 19:47:51
|
|
|
pinTero kirjutas: |
Produkey näitab hetkel kasutusolevad võtmed kenasti kätte. http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html
Aga kui sul tolle Office'i kasutusõigus (litsents) puudub (kui install eelmisest omanikust arvutisse oli jäänud) siis seda teemat ei ole siin rohkem kasulik edasi arendada.. |
Proovisin seda, aga Comodo IS ütleb, et troja failis.
Leidis Office ja Vista key, aga need on juba googles olemas.
Ja Vista key ei vasta sellele mis põhja all oleval kleepekal.
Kleepekal olev Vista key ei ole googlega leitav.
Kahtlen, et see programm õigeid andmeid näitab.
Ei soovi midagi varastada, olen ise 100% linux kasutaja.
Arvuti omanik andis minule, et teeksin selle korda.
Tema ostis selle uuena kõige täiega ja ise ei taipa arvutitest midagi.
Tema ei saanud arvutit kasutada, sest seda Lenovo rämpsu oli meeletult.
Näiteks võrguhaldureid oli juba kolm - Lenovo enda, inteli, vista enda.
Minu eesmärk on inimesele viia tagasi töötav ja legaalne OS koos Officega, sest nende eest on makstud.
Aga full formatist ei ole pääsu, sest hetkel tundub, et Vista on omadega läbi.
KB971029 uuendus ei paigaldu(error 80070490) ja KB2393802 pakub iga kord uuesti ning SP2 installida ei lase.
Lisaks see algne probleem võrguhalduri punane X.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
25.08.2012 20:19:19
|
|
|
Kui Office'i eest on makstud, siis peab tal olemas olema ka vastav plaat või e-mail, kus kood ära toodud. Samas, kui leidsid selle koodi Google'i kaudu, siis... Mõtle ise edasi
Vista saad edukalt formattida ja puhta OEM installikaga installida. Selle jaoks on kood põhja all.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
25.08.2012 20:28:41
|
|
|
Kusjuures see on normaalne, et Vista kood on erinev põhja all olevast. Lenovo (ja ka teiste tootjate) tehasest tulevad süsteemid (ja ka hiljem Recovery CD pealt uuest installides) on eelaktiveeritud ja kasutavad teisi võtmeid. Kui põhja all oleva võtmega installid, pead ilmselt telefoni teel aktiveerima.
Kui Office'i eest on ka makstud, siis kes maksis? Pro Plus on hulgiversioon. Eraisikule ja ka firmale tükikaupa seda ei müüda. Ja kuna key on internetis, siis on ikka väga kahtlane, et tegu legaalse asjaga.
(pole minu asi siin moraali lugeda, kuid võibolla kasutaja ei teagi, et ostis ja kasutab piraati)
PS. Nirsofti utiliidid vaevalt viirused on. Comodo tõenäoliselt sogab..
|
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
25.08.2012 20:36:43
|
|
|
Mõtlesin, et kontrollin selle masina Vista ja Office ehtsust.
Ei leia ühtegi programmi või lehekülge selleks.
Kuidas see kontroll käib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|