Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 160, 161, 162  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 22.08.2012 18:44:55 vasta tsitaadiga

Microsoft Windows 8 Gaming Performance -- techPowerUp
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 22.08.2012 19:14:29 vasta tsitaadiga

üheslt absoluutselt vahet pole icon_razz.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 23.08.2012 11:07:57 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:

ja mida sealt loota võis? icon_rolleyes.gif

Eks olulisemad ole ikka videokiibitootja tüürelid

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikits
HV kasutaja

sõnum 23.08.2012 12:03:21 vasta tsitaadiga

On punkbuster ka toimima saadud?
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 23.08.2012 19:19:29 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
WäntWõll kirjutas:

ja mida sealt loota võis? icon_rolleyes.gif

Eks olulisemad ole ikka videokiibitootja tüürelid
oskuslikumat raua kasutust , kas seda ei võinud eeldada icon_question.gif icon_eek.gif
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 23.08.2012 20:43:53 vasta tsitaadiga

Paljude koolide Dreamspark Premiumis nüüd Win8 kättesaadav thumbs_up.gif
HV Guru
siinus

sõnum 23.08.2012 20:45:27 vasta tsitaadiga

yaah. Kraban ära kohe.
enne, kui otsa saab

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 23.08.2012 20:46:42 vasta tsitaadiga

Ma peaks ka selle homme ära siis installima... tuleb vist väike süsteemiuuendus jälle. Samas ei julge veel.

Vidjotöötlused ja seadmed peavad toimima mul. Missioonikriitiline süsteem

hepman
HV kasutaja
hepman

sõnum 23.08.2012 22:00:55 vasta tsitaadiga

Sai siit teemast leitud võtmetega aktiveeritud Windows 8 Pro ning sellele lisaks Media Center, kuid nüüd ei sobi aktiveerimiseks Dreamspark Premium Win8 võti. Ehk on segajaks Media Center aktiveerimine? Viimase uninstall (ei leidnud deaktiveerimist) igatahes sisulist vahet ei andnud ning endiselt võti ei sobi.
Aga peaks siis vähemalt teoorias kolmandaid kanaleid pidi saadud kõige viimase ametliku .iso pealt installitud Pro aktiveeruma Dreamspark Premium võtmega?
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 23.08.2012 23:03:49 vasta tsitaadiga

Jee, tänu Dreamsparkile siis kaheks aastaks tasuta WIN8 olemas thumbs_up.gif
tagasi üles
henri17
HV kasutaja
henri17

sõnum 23.08.2012 23:17:45 vasta tsitaadiga

Tuletasin ka Dreamsparki parooli meelde ja jätan ööseks tõmbama. Kas selle keyga saab ainult ühes arvutis win 8 aktiveerida?
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 23.08.2012 23:42:03 vasta tsitaadiga

henri17 kirjutas:
Tuletasin ka Dreamsparki parooli meelde ja jätan ööseks tõmbama. Kas selle keyga saab ainult ühes arvutis win 8 aktiveerida?

Kas sina ei loegi EULAt läbi tellimust esitades? icon_smile.gif

tsitaat:
Installation and Use Rights. You may install and use on your devices no more than two copies of each of the software offerings made available to you through the Student Subscription

Endal see probleem, et võti Dreamsparki kaudu olemas aga aktiveerida ikka ei saa. Kas selle lekkinud Enterprise RTM versiooniga ongi selline jama?
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 23.08.2012 23:48:44 vasta tsitaadiga

Traf, dreamsparkis ei jagata ju enterprise versiooni?
Kreisi kasutaja

sõnum 23.08.2012 23:50:29 vasta tsitaadiga

Dreamsparkis on Professional, jah. Lootsin, et downgradeb Pro peale, aga tuleb vist paigaldus uuesti ette võtta. thumbs_up.gif
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 23.08.2012 23:52:12 vasta tsitaadiga

Traf, Pro lisents ikka nagu kõik sarnased "liikmed"
link
tagasi üles
2korda2
HV kasutaja

sõnum 24.08.2012 11:24:09 vasta tsitaadiga

hepman kirjutas:
Metro kasutajaliides on vähemalt suuremal ekraanil tõeline produktiivsuse pidur - minu 19" ekraan näitab nüüd sama palju infot kui 10" tahvel. Iseenesest uus Start menüü rakenduste käivitamiseks asjalik (kui iga rakendus sinna automaatselt oma 5 ikooni ei paneks) icon_smile.gif
Paistab, et häda korral saab siiski vana Start nupu ja menüü käima: http://www.theregister.co.uk/2012/08/23/classic_shell_gives_windows_8_a_start_button/
http://www.stardock.com/products/start8/
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 24.08.2012 15:24:40 vasta tsitaadiga

Ega keegi ei tea kuidas parandada automaatselt taustavalgustust? Win7 all oli käitumine normaalne, 8 all streigib. Täpsemalt siis hämarasse minnes lülitab ekraani automaatselt välja ja käsitsi mõne pügala võrra valgemaks muuta ei anna. Vaja sensor välja lülitada selleks. Samas kui valgust on, siis lubab muuta käsitsi ka.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 24.08.2012 17:31:10 vasta tsitaadiga

Keegi võiks proovida ühte sellist väikest asja: Kui kasutada kahte monitori ja ühel panna mingi filmike jooksma ja siis teise, ehk peamise monitori peal mingi mäng täisekraanil avada, et mis siis juhtub? Minul on sellega teatud kala, tahaks teada kuidas teistel see asi käitub icon_smile.gif
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 24.08.2012 19:27:58 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Keegi võiks proovida ühte sellist väikest asja: Kui kasutada kahte monitori ja ühel panna mingi filmike jooksma ja siis teise, ehk peamise monitori peal mingi mäng täisekraanil avada, et mis siis juhtub? Minul on sellega teatud kala, tahaks teada kuidas teistel see asi käitub icon_smile.gif

Viskab filmiekraani mustaks? Mul sama asi W7 all. Tundus, et ju siis nii peabki icon_smile.gif
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 24.08.2012 20:34:27 vasta tsitaadiga

ok, oleneb ilmselt millega vaatad, mina vaatan bsplayeriga ja kui panen mingi asja täisekraani peale tööle, ehk siis mingi mängu, siis kõrval ekraanil film läheb umbes 0,5 fps või midagi sellist, ehk siis vaataks nagu pp slideshowd icon_biggrin.gif Aga heli jääb korralikuks thumbs_up.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 24.08.2012 21:15:21 vasta tsitaadiga

On läpakatel akukasutuses vahet w7 ja w8 vahel?
prtv
HV Guru

sõnum 24.08.2012 21:16:07 vasta tsitaadiga

Ma pole vahet märganud veel.
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.08.2012 21:23:07 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:

Jah, on täiesti teatud vahe olemas ning seda on MS ise ka öelnud, et Windows 8 saab parema akulaadmise ja akukoormamise. Enda vanematel läpparitel on see ka täiesti näha olnud varasemate prooviversioonidega, et Windows 8 suudab ka vanemaid, kehvemaid akusid paramini laadida ja hiljem ka kasutada.

Tehniliselt tundub, et enam ei aeta taga suurt ja väga kiiret, agrassiivset kiirlaadmist. Selle asemel natuke aeglasemalt ja vähem agressiivsemalt. Aga ka näiteks Samsung samuti enda laadimisprogrammiga väldib agressiivsust laadimisel ja sellega aku tapmist.
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 24.08.2012 21:38:15 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:

Mul küll Win8 see kõige esimene prooviversioon, aga seal pole küll probleeme. Mul monitorideks on 1080p 46" ja 720p 32" telekad. Lemmikharrastus ongi see, et suurema peale mõni 50GB suurune BluRay film täisekraanile mängima ja siis teisel monitoril siis mängin mõnda mängu windowed modes (full screenis ei saa, sest siis lükkab pool teisest ekraanist eemale, ei tea miks, äkki kuna erinevad resod). Viimastest nt Sleeping Dogs ünsa kõrgetel settingutel, ei märganud midagi imelikku. Proovi mängu mängida Windowed Mode's.
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 24.08.2012 21:48:42 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
carlking kirjutas:

Jah, on täiesti teatud vahe olemas ning seda on MS ise ka öelnud, et Windows 8 saab parema akulaadmise ja akukoormamise. Enda vanematel läpparitel on see ka täiesti näha olnud varasemate prooviversioonidega, et Windows 8 suudab ka vanemaid, kehvemaid akusid paramini laadida ja hiljem ka kasutada.

Tehniliselt tundub, et enam ei aeta taga suurt ja väga kiiret, agrassiivset kiirlaadmist. Selle asemel natuke aeglasemalt ja vähem agressiivsemalt. Aga ka näiteks Samsung samuti enda laadimisprogrammiga väldib agressiivsust laadimisel ja sellega aku tapmist.

Niipalju, kui mina windows team blogi jälgisin, siis laadimist küll ei muudetud. Muudeti aga seda, kuidas uued win 8 appid käituvad, kuidas neid suspenditakse, et akut ei võtaks jne, pisut ka sisemist motoorikat. Üldiselt võib öelda, et kasutades uusi win8 appe peaks aku iga olema pikem kindlasti, niisama ehk pisut parem.

Teisele 2 monitori teemale: Mäletan, et eelmises Win7 installatsioonis sain ma jokosutada rahulikult ühes ekraanis XMBC-st 1080p filmi ja teisest 1080p mängu. Praegu miskil põhjusel vedas filmi FPSi alla. Ilmselt peaks asi siiski mingis konfis olema aga iseasi, et kus.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 25.08.2012 07:58:00 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
eltso kirjutas:

Mul küll Win8 see kõige esimene prooviversioon, aga seal pole küll probleeme. Mul monitorideks on 1080p 46" ja 720p 32" telekad. Lemmikharrastus ongi see, et suurema peale mõni 50GB suurune BluRay film täisekraanile mängima ja siis teisel monitoril siis mängin mõnda mängu windowed modes (full screenis ei saa, sest siis lükkab pool teisest ekraanist eemale, ei tea miks, äkki kuna erinevad resod). Viimastest nt Sleeping Dogs ünsa kõrgetel settingutel, ei märganud midagi imelikku. Proovi mängu mängida Windowed Mode's.

Window modis ei ole häda, aga just fullscreenis on see jama. Muidugi mul on tavaliselt olnud film aknas ja mäng täisekraanil, peaks proovima filmi ka täisekraanile panna.
Aga see, et sul mäng lükkab teise monitori eemale on üldjuhul sellest tingitud et sa ei kasuta mängus sama reso mis windowsis icon_smile.gif
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 25.08.2012 09:49:36 vasta tsitaadiga

No nii, SB X-FI jaoks driverid olemas koos Console Launcheriga, seega võib üle minna ja Win7 minevikku jätta.
3 kuud on aega proovimiseks enne kui ametlikuks minna thumbs_up.gif

The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 25.08.2012 13:12:54 vasta tsitaadiga

Keegi win 8 hindasid ka teab? (mitte win 7-lt upgrade)
lightbluefox
HV Guru

sõnum 25.08.2012 14:19:58 vasta tsitaadiga

Mida tahanteada pidevalt W8 akulaadimisoskusest räägib? Ma olen küll aru saanud, et operatsioonisüsteem ei lae akut, vaid sisemine kontroller ja ei saa mingit vahet olla kas sa oled dosis või linuxis või windowsis, akulaadimine kui selline toimub ikkagi ju ilma igasuguse opsüsteemi vahendamiseta... saan valesti aru?
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 25.08.2012 18:32:05 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
Mida tahanteada pidevalt W8 akulaadimisoskusest räägib? Ma olen küll aru saanud, et operatsioonisüsteem ei lae akut, vaid sisemine kontroller ja ei saa mingit vahet olla kas sa oled dosis või linuxis või windowsis, akulaadimine kui selline toimub ikkagi ju ilma igasuguse opsüsteemi vahendamiseta... saan valesti aru?

Minuteada on su aimdus suht korrektne. Väikese täpsustuse lisaksin. Nimelt on kontrolleritele siiski tarvara poolt ligipääs olemas. nt ma võin delli tarkvaraga lülitada aku laadimise välja suvalisel hetkel. Minuteada on paljudel ka võimalus piirata, et nt kui aku on 90%+, siis ei hakataks seda laadima peale vooluvõrku lülitamist. Biosist on mul aga võimalus määrata kiirlaadimist sisse-välja, seega ma eeldan, et ka see oleks opsüsteemi all teostatav.

Eks muidugi kõik see oleneb tootjast ka.

Mina aga endiselt otsin lahendust win8 segasele ekraani ereduse haldusele icon_biggrin.gif Helistaks microsoft supporti aga ilmselt nad ütlesid, et nad kas ei toeta win8t veel või see on mu sülearvuti tootja poolne probleem - a la riistvara pole win8 ühilduv vms.
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 26.08.2012 11:00:58 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi saab ebaaktiivse akna värvi muuta? :/ See hall käib närvidele, ideaalselt tahaks mõlemat ühte värvi, aga hall ei ole lahendus.

HV veteran
eltso

sõnum 26.08.2012 11:21:06 vasta tsitaadiga

Google arvas selle kohta, et ainult kolmandate osapoolte progedega (N)
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.08.2012 13:18:51 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:

Muide, on olemas terve rida läppareid, mida Windows 7 üleüldse ei suuda laadida. icon_cool.gif Näiteks FS-i toodete hulgast leiad selliseid üsna palju mudeleid. Mingite Dellide seeriate akusid laetakse samuti valesti ja selle Delli kisa peale on Microsoft ise öelnud, et Windows 7-le parandust peale ei tule ja parandus viiakse sisse alles Windows 8-sse.

Ja kui Samsung võtta, siis Samsung ütleb üsna otse, et tema akusid laetakse Samsungi enda laadimistarkvaraga, mitte Windowsi omaga, kuna selle laadimisskeem ei sobi Samsungi läpparite akude õigeks laadmiseks.
-------------------------------
Leitud link kah, kus pisaraid valatakse, et Win 7 ei oska Delli akusid laadida.
Windows 7 - dell laptop battery not charging
http://www.sevenforums.com/hardware-devices/233747-dell-laptop-battery-not-charging.html

PS: See Win 7-e akulaadimisjamad on juba mitu aastat vana probleem, huvitav, et sellest midagi kuuldud siiani pole.
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 26.08.2012 14:16:51 vasta tsitaadiga

Täielik raketi teadus see Windows 8 töölaua keele vahetus
run: LPKSetup.exe Viimasele versioonile sobis see Eesti keele pakett http://www.upload.ee/files/2627517/et-ee.cab.html

DJope
HV veteran
DJope

sõnum 26.08.2012 14:53:33 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
run: LPKSetup.exe Viimasele versioonile sobis see Eesti keele pakett http://www.upload.ee/files/2627517/et-ee.cab.html

Mis asi see täpsemalt on või mida see juurde annab?

Uudiste appis mul ainult venekeelsed allikad, kuigi seadetes Eesti - eesti keel valitud. kopp.gif Sooviks ikka emakeeles uudiseid lugeda icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 26.08.2012 16:32:14 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:

Selliselt on keelepakette installitud alates Vistast. Win8 pidi seda küll mugavamaks muutma, et kõik saa ühe UI kaudu ära teha ja keelepakett võetakse WU-st taustal. Ilmselt teatud olukordades ikka feilib ja tuleb vana meetodit kasutada.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.08.2012 17:21:13 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Kellelgi Flash Playeri 11.3 -> 11.4 uuendamine ka õnnestunud?

edit:
OK, nii siis:
tsitaat:
In Windows 8, the Flash Player Active X control will be updated updated by the Windows update service. Since Windows 8 has not yet been released for general availability, the update channel is not active. Once this goes live, you'll start getting updates to Flash Player. As such, there are no updates to the Flash Player at this time and no workaround for installing a later version.

Thanks,
Chris

http://forums.adobe.com/thread/1054046
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 26.08.2012 17:34:15 vasta tsitaadiga

ot:
Selliselt on keelepakette installitud alates Vistast

Ma kasutasin küll elus esimest korda käsku run: LPKSetup.exe , võib-olla tõesti sai sama moodi ka Vista ja W7 puhul, tavaliselt piisas varem siiski keelepaketi allatirimisest uuenduste kaudu ja vaheta töölaua keel, nüüd aga see vahetamise toiming ka paras Raketiteadus, paljudel siin on õnnestunud Eesti keel töölaua keeleks muuta, arvatavasti olin esimene siin foorumis.

henri17
HV kasutaja
henri17

sõnum 27.08.2012 10:38:15 vasta tsitaadiga

Tundub, et kui on sisselülitatud google two step authentication siis kaasasolev meili klient ei oska sisselogida.
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 27.08.2012 14:40:57 vasta tsitaadiga

Nii sai ka nädalvahetusel W8Pro peale visatud puhtalt seetõttu, et tööjuurest antakse MSDN subscription millega saab 5-10 litsentsi igale versioonile tasuta.

Anyway, draivereid pole pidanud eraldi kusagil installima ning performance on kõigel üles.

Ainuke asi mis natuke pinda on käima hakanud, on suuremad fondid (ka näiteks title baril) mis vähendavad ekraanil olevat kasulikku pinda.

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 27.08.2012 15:28:44 vasta tsitaadiga

Teksti suurusi saad muuta icon_smile.gif
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 27.08.2012 18:41:28 vasta tsitaadiga

läbipaistvust ega "kumerusi" ei saagi kuidagi tagasi? Ülimalt kole on kogu see teema seal.
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 27.08.2012 18:46:41 vasta tsitaadiga

Mood nõuab ohvreid.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 27.08.2012 20:20:56 vasta tsitaadiga

Endale kandiline läheb just rohkem, aga see maitse asi icon_smile.gif Classic shelliga saab muidugi natuke midagi muuta, aga korraks proovisin ja nurki kumeraks ei saanud, aga nendele, kes soovivad metro vahele jätta ja start nupu tekitada ja need aktiivsed nurgad ära tappa, siis need saavad sealt abi icon_smile.gif
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 27.08.2012 20:58:44 vasta tsitaadiga

läbipaistvuse all mõtled mida? aerot? täitsa olemas ju.
prtv
HV Guru

sõnum 27.08.2012 20:59:15 vasta tsitaadiga

The_Boss, akna raame tahaks läbipaistvaks saada. Mina ei ole veel leidnud.
HV Guru
The_Boss

sõnum 27.08.2012 21:05:13 vasta tsitaadiga

Et siis aerot tahad ikka? Vali siis aero theme. Milles probleem?
prtv
HV Guru

sõnum 27.08.2012 21:13:30 vasta tsitaadiga

The_Boss, no ei leia sellist teemat kuskilt.
HV Guru
siinus

sõnum 27.08.2012 21:14:27 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Et siis aerot tahad ikka? Vali siis aero theme. Milles probleem?
räägid mingist preview versioonist?
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 27.08.2012 21:16:57 vasta tsitaadiga

Release preview ta mul on.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 160, 161, 162  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.