Goon, noo ei tea midagi müügi kohta, hind on siiski täitsa normal oma 10euro eest. Võib täitsa fun olla mängida, nagu Quake 3 kunagi, tundub hetkel nii vähemalt. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Goon, noo ei tea midagi müügi kohta, hind on siiski täitsa normal oma 10euro eest. Võib täitsa fun olla mängida, nagu Quake 3 kunagi, tundub hetkel nii vähemalt.
Ma proovin ära, 10 euri pole õnneks eriti suur summa. Vana ROTT mulle meeldis, aga vaatab kuidas see siis on
Goon, Üritan ise ka soetada ja mingid videod ära tuua, MP huvitab kuna SP jaoks ei ole budget vist mängul väga suur olnud. MP video tundus ikka täielik Q3 olema, mis täiesti fun, pole sellist mängu nagu pikka aega enam olnud. Vana ROTT oli hea klassika mida telerist sai jälgitud kuidas rahvas telefoniga helistas kanalisse ja siis mängisid _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
TB Mängil low seadetega, kuna tal on performance probleemid. Endal jookseb max seadetel suht OK, mõned slowdownid kui suur mess on _________________ Bawse
hehe, kiire, kinky ja omapärane.
mõjub üsna sarnaselt vanale rottile, mis on väga cool. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
hehe, kiire, kinky ja omapärane.
mõjub üsna sarnaselt vanale rottile, mis on väga cool.
TB võtab oma videos hästi mängu tuuma kokku, kuid karta on, et uuem põlvkond mängureid ei saa tolle aja FPS'ist suurt aru ning nostalgiat neil kindlasti ei teki. Parim näide on Force review antud mängust, kus ta räägib, et talle eriti selline playstiil ei istu, samas pole ta ka mänginud vana versiooni.
Igal juhul, mulle meeldib, sellist kiirust ja sujuvust on vaja korraliku lammuatamis mängu, sigahea vaheldus kõigele muule mainstreamile, mida tänapäeval FPS'is pakutakse. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.