Mul tekkis kogemata mingi glitch vist
Nimelt pelasin siis ühes serveris(lu 159 vist), kuna koduserveris oli kottpime. Logisin siis hiljem LU15 tagasi ja millegipärast olin ma surnud(starter varustus). Panin siis mängu kinni ja jõudsin nüüd koju tagasi, login uuesti sisse ja kõik asjad on alles .. lisaks sellele on mu ees veel mu oma laip, täpselt sama varustusega mis seljas on Täpselt sama arv toitu, morfiini, ammot jne
Mul tekkis kogemata mingi glitch vist
Nimelt pelasin siis ühes serveris(lu 159 vist), kuna koduserveris oli kottpime. Logisin siis hiljem LU15 tagasi ja millegipärast olin ma surnud(starter varustus). Panin siis mängu kinni ja jõudsin nüüd koju tagasi, login uuesti sisse ja kõik asjad on alles .. lisaks sellele on mu ees veel mu oma laip, täpselt sama varustusega mis seljas on Täpselt sama arv toitu, morfiini, ammot jne
Alfas ikka juhtub selliseid asju.
Üks hommik, kui enne tööd LU15'nesse logisin, siis oli pime aga arusaadavalt olin paraja laibamere keskel 0 varustusega väljaspool ametlikku kaarti ja mingi üks teine tüüp veel jooksis läheduses ringi. Kiire disconnect ja mujale serverisse connect. Kõik asjad olid alles ja edasi läks.
Mu sõbral juhtus midagi taolist. Mängisime eelnev õhtu ja jõudsime kuskile kaardi keskkanti ning logisime metsas välja. Järgmine õhtu samas serveris logisime sisse. Minul kõik ok, tema starter varustusega elektro juures. Mõlemil WTF... mis juhtus. Ta logis välja, et teha midagi muud natue. Tagasi tulles logis sisse, oli eelnevas kohas oma eelneva varustusega, nagu ei oleks midagi juhtunud. Eks asi ole veel varajases staadiumis, ning me peame iga hetk arvestama, et võime lampi oma varustusest ilma jääda.
robertzon kirjutas:
see tähendab, et püstoliga pole mõtet enam zombisid lasta kui sa pole majas, ning nad ei liigu aeglaselt.
m1911/revolver on mingi 3-4 shotti kerre ja teistega veel rohkem.
Kuna muudatus toimus ARMA 2s, siis peab vaatama, kas DayZ dev-id jätavad relvad tasemele, mis nad hetkel on, või midivad eelnevale tasemele.
Niipalju kui ma lugenud olen, siis DayZ dev-id olid rahul relvade tasakaaluga, ning neil ei olnud plaanis ise neid muutma hakata. Eks näis, ettevaatlikum peab olema. Mõnesmõttes teeb mängu raskemaks ja pead rohkem vaeva nägema, et ei agroks zombisid ja sa ei saaa lihtsalt nende eest joosta. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Mis oli sürr on see, et enamik AK'sid peale AKMi nerfiti, stanagit kasutavad jäid samaks + snaiprid (ka m14) on tavadämmiga.
Winchester samamoodi jäi puutumata, kuid ta teeb nüüd võrdselt teistega dämmi.
Eks näeme kas muudetakse Rocketi poolt relvadämmid vanadega võrdseks.
Mis oli sürr on see, et enamik AK'sid peale AKMi nerfiti, stanagit kasutavad jäid samaks + snaiprid (ka m14) on tavadämmiga.
Winchester samamoodi jäi puutumata, kuid ta teeb nüüd võrdselt teistega dämmi.
Eks näeme kas muudetakse Rocketi poolt relvadämmid vanadega võrdseks.
Siin peab meeles pidama, et tegu on Arma 2 patchiga ning seost DayZ'ga ei pruugi olla. Rocket suure tõenäosusega implementib oma relva dmgid (kui juba pole).
suht sitt servu on see ikka LU15, ise oleme buddydega alla andnud ja nüüd pelame LU128, servusse loadimine võtab 20x vähem aega juba kui seal LU15, ma ei kujuta ette kuidas te suudate oodata alati niikaua kui spawnida vaja, eriti siis kui oled just surma saanud ja otsid head spawn kohta _________________ Origin: Qufi
suht sitt servu on see ikka LU15, ise oleme buddydega alla andnud ja nüüd pelame LU128, servusse loadimine võtab 20x vähem aega juba kui seal LU15, ma ei kujuta ette kuidas te suudate oodata alati niikaua kui spawnida vaja, eriti siis kui oled just surma saanud ja otsid head spawn kohta
Ei leia six launcheriga sellist serverit nagu LU128. Oled numbris kindel?
suht sitt servu on see ikka LU15, ise oleme buddydega alla andnud ja nüüd pelame LU128, servusse loadimine võtab 20x vähem aega juba kui seal LU15, ma ei kujuta ette kuidas te suudate oodata alati niikaua kui spawnida vaja, eriti siis kui oled just surma saanud ja otsid head spawn kohta
Ei leia six launcheriga sellist serverit nagu LU128. Oled numbris kindel?
Maas on ma arvan, vast updatetakse või midagi, eile veel täitsa töötas...
see et kuidas backup-i teha uuendustele ? _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Nupuga F vahetab visatavaid asju ja relva laskmisviisi, paremal üleval nurgas näed.
Thanx! Nüüd vaja välja uurida veel mis nupust viskab
Keegi soovitas ka ainult kirvest kasutada zombide tapmiseks. Aga kui mul on püstol ja püss/automaat, siis mina kirvest kätte võtta ei saa, tahab relva inventorysse panna (kuigi püstolit kasutades viskab suure relva ilusti õlale). Kas teistel samamoodi või teen ise midagi valesti
Nupuga F vahetab visatavaid asju ja relva laskmisviisi, paremal üleval nurgas näed.
Thanx! Nüüd vaja välja uurida veel mis nupust viskab
Keegi soovitas ka ainult kirvest kasutada zombide tapmiseks. Aga kui mul on püstol ja püss/automaat, siis mina kirvest kätte võtta ei saa, tahab relva inventorysse panna (kuigi püstolit kasutades viskab suure relva ilusti õlale). Kas teistel samamoodi või teen ise midagi valesti
Valid F nupuga viske eseme välja ja vasaku hiire klahviga viskab. Mida kauem vasakut klahvi all hoiad, seda kaugemale kiva lendab
eh täna ikka kõvasti asju leidnud.
Ei saand lu 15 -sse siis läksin mingissse suvalisse. ja mingi piik peale natukest kõndimist leitisn kaks telki kohe
tühjad peaaegu. nuu siis läksin veel edasi vaatasin ringi pikalt kuavastasin tihnikust kuus telki üksteise kõrvalt tõmbasin kohe 50-sse ja f107 selga ning kohe paar meetrit edasi leitisin läbi snaipri toru vaadates veel
ühe telgi , tegelt kaks tk oli neid seal
Ning seal kuuese telkide ürituse juurest oli veel ülks telk milles ikka oli staffi.
paarile HV kodanikule näitasin neid kohti ka _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Kus serveris siis teid kohata võib? Oleks ka plaan vahel kampa tulla.
Eile öösel pelades leidsin esimest korda Silenced relva.
Tegu küll M9-ga aga silenceriga ülilebo mõnda zombit maha võtta kes parajasti jalgu hakkab jääma.
Leidsin selle ka veel tuletõrje majast kus selle leidmis võimalus on 0.38%
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.