Ma jooksin just ühe küla risti-rästi läbi,
enamus majadesse ei saa sissegi minna ja mitte midagi polnud leida.
Ühele looterile tõmbasin kirvega selga ja sain väikse revolvri mille kolmest salvet ei piisanud kolmele zombile
Et kus seda head kraami leida võib küsiksin siis otse.
ma ei tea, võta kaart kõrvale lahti ja vaata maju kus on dollarimärgid, barnid metsade sees ja deer standid. balota lähistel on 4 deer standi kus on miskine laagrimoodi asi keskel...seal on ka paar zompsi aga päris head kraami leidub...
Mul läpakas kaart lahti kõrval ja koguaeg vaatan kus olen ja kuhu lähen... tänu sellele sain ka teiste HV tüüpidega kokku
Üks hea barn on veidi edasi Topolka tammist... mööda teed edasi, ristmikust edasi veidi ja siis vasakule metsa
Saime 3kesi zelenogorski juures surma, hiljem üritasid 2 HV tüüpi veel minna sinna, et midagi äkki annab päästa.. aga nood said ka surma kuna metsaall olid veel sniperid ning meie laipade juures ka 2 tüüpi.
Kuradi palju looti läks.
Võiks homme sõidukeid ja muud väärt kraami koguda kuskile metsa äkki? On huvilisi? _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Saime 3kesi zelenogorski juures surma, hiljem üritasid 2 HV tüüpi veel minna sinna, et midagi äkki annab päästa.. aga nood said ka surma kuna metsaall olid veel sniperid ning meie laipade juures ka 2 tüüpi.
Kuradi palju looti läks.
Kuradi palju looti läks.
Hoiatust teistele.. Ma seda teadsin, et täis backpacki ei tasu nänni panna, kaob ära.. mul oli 10 slotti ruumi panin oma Kobra sinna.. mida ei arvestanud oli see, et mu 3 ammo pidet tahtsid ka kaasa minna, aga kuna nüüd oli ruum 0, siis nad haihtusid õhtu.... oi plinn küll.
Ühesõnaga et seda väga jälgima ei pea nagu ma aru saan.
Kas lasketiiru pole kuskil?
Mul relva tunnetus puudub täielikult, 2 walkerit ajasid taga mind ja mul läkski ütleme selline kolm salve minema ja üks ambaal jäi ikka ellu. _________________
viimati muutis Gunnar19 26.07.2012 22:35:14, muudetud 1 kord
Makarov: 889 damage, down from 2000
G17, M9, M9 SD, PDW, MP5A5, MP5SD6, Bizon PP-19 SD: 889 damage, down from 1389
Revolver, M1911: 1389 damage, down from 4500
M1014, Remington 870, Double-barreled: slugs do 4500 damage, down from 6722
Lee Enfield: 6722 damage, down from 12500 (audible range 162m, down from 234m)
AK-74, AKS-74U, AKS-74 Kobra: 2722 damage, down from 3555
plaan järgmisest nädalast headset muretseda ja siis liitun teiega, seniks aga lone wolf edasi:) _________________ Trying is the first step towards failure!
Hakkasin niisama trollima elektro juures, sniper hilli juures jooksin ringi ning lasin Call Me Maybe't, leidsin ühe tüübi kes kuulas laulu lõpuni ning siis andis kuuli mulle.. 2 tunni pärast liikusin samasse kohta ning leidsin ta surnuna, võtsin ta relva ning läksin elektro juures olevale mäele ning hakkasin inimesi tapma. Lõpuks leidsin 3'mese grupi ning tapsin ühe alguses, samalajal läksid 2 tüüpi hospitali katusel pikali ning varjusid. Hakkasin siis neid campima kuniks üks lasi jalga ja hakkas minu poole liikuma, muutsin oma asukohta veidi ning tegin backfucki kui ta jõudis minu vana koha juurde, sain full equip'i endale, pole vaja enam millegi pärast muretseda. Läksin siis eemale veidi ning panin mängu alla, et mappi vaadata ja kui tagasi mängu tulin olin surnud... naasesin sinna mingi aja pärst ja ime kombel oli laip ikka seal, võtsin kõik asjad ning lasin jalga, kui minekut tegema hakkasin siis sain seljatagant kuuli, aga piisavalt kaugel olin ja panin bandage peale. Läksin ringiga tagasi ning tapsin tüübi ära, sain veel looti.
Today was a good day.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.