Saan korraks mängu ja siis kickitakse mind serverist kuna miski Battle Eye error tuleb... _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Sellega võiksid siis ka prillid olla, sest muidu on silmanurgast raske ekraani jälgida.
carlking kirjutas:
Saan korraks mängu ja siis kickitakse mind serverist kuna miski Battle Eye error tuleb...
Proovi error üles kirjutada - ilma selleta suhteliselt mõttetu teema.
Kõige rohkem levinud on need, et BattlEye ei suuda käivituda (initializing). Selle vastu aitab, kui tõmbad selle alla:
http://www.battleye.com/downloads/arma2/1.61/BEClient.dll
Ei ta lõpuks uuendas ise ära, mul oli Beta patch ka tõmbamata jäänud. Igastahes sain ilusti nüüd sisse... aga öö on LU15 servus vist Ja flashlightiga oli päris jube väike FOV
Tõenäoliselt peaks käima korra poes ja asisema videokaardi ostma _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Ei ta lõpuks uuendas ise ära, mul oli Beta patch ka tõmbamata jäänud. Igastahes sain ilusti nüüd sisse... aga öö on LU15 servus vist Ja flashlightiga oli päris jube väike FOV
Tõenäoliselt peaks käima korra poes ja asisema videokaardi ostma
Ja ära vaata 400 nvidia kaarte sest endal 465gtx ning seegi ei suuda seda mängu ära toita Üle ka kuumeneb mis siis et kaks venti video peale pandud ning kaks tükki külele et liigukaks õhu. sain küll nendega (kaardil endal ka kaks tk) 10 kraadi allapoole aga ikka jookseb kokku ja tuleb igast krafika vigu peale pikamat mängimist sisse.
Ning ka physx kaardiks pandud 8800gt msi oc kaat . _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Arma 2 tahab jah suht võimast arvutit, aga need, kes uuendama hakavad arvutit DayZ pärast, arvestage ka Arma 3ga
===
Eile õhtul oli muidu suht feil Üks tüüp võttis meid kõiki maha meid oli mingi 6-7 tk vist Sõitsime bussiga Elektrost läbi, tüüp oli täpselt bussi ees mäenõlva peal, kus tal oli ülihea vaade ning ilmselt ka suht hea relv. esimesena läks juht, siis keegi veel ja siis juba need kes välja hüppasid bussist. Ma olin vist ainuke, kes välja hüpates roomama hakkas kohe bussi taha otsa Jõudsin ka sinna, aga krt uisapäisa sai hakatud teda koha otsima, oleks pidanud enne natuke aega ootama, et asi maha rahuneks. Aga jah, eks vead õpetavadki Muidu enamus kraami vedasime paari tüübiga tagasi telklaagrisse, aga ilmselt läksid enamus asjad siiski kaduma, kuna lõpus battleeye hakkas jamama ja saime kõik kicki mitu korda. Ja seejärel tuli serveri restart ilma, et me oleks telke jõudnud saveda.
Ma enam täpselt ei mäleta, mis jäid alles ja mis mitte, aga sööki-jooki, kuule, mape, kelli, kirveid jms paska peaks seal olema Samuti paar relva. Üks M249 SAW oli kindlalt ( kahekordistus ma võtsin enne battleeye värki endale ühe ja peale servu restarti oli telgis veel üks M249 saw ). Minu L85 AWS jäi ka alles, liikus kellegi teise mängija kätte (HV klannist), niiet elektro snipritele saab ikka seljatagant nuga anda
Minu 30- päevane kasutaja leidis ka siis lõpuks oma otsa 178 zombie killi, 9 murderit ja 1 bandiidi kill.
viimati muutis Cracker 23.07.2012 10:53:47, muudetud 2 korda
Eile tegin veitsa pättust. Mingi tüüp idle-s nurgas. Hiilisin ligi ja varastasin paljaks Ainult taskulamp jäi kätte. Vähemalt ei koksanud maha, nagu paljudel kombeks
Olen ise leidnud 3 kroral ka mapi. Mis loogika alusel ta neid playereid seal näitab? Mõndasid näen, mõndasid mitte.
näppisin kõiki nuppe ja enam ei toimi hiirega juhtimine... _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
hiir ainult tegeles ringivaatamisega... oeh... harjumist on palju, mängisin alguses veidikene ka Arma esimesi missioone, et liikumist ja controle paika saada... aga pilt on mul nii kehva kvaliteediga... 9600GT passiivjahutusega ei ole ikka hea valiks selle mängu jaoks... _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Eile õhtul oli muidu suht feil Üks tüüp võttis meid kõiki maha meid oli mingi 6-7 tk vist Sõitsime bussiga Elektrost läbi, tüüp oli täpselt bussi ees mäenõlva peal....
LU15? Ma olen koha tituleerinud Sniper Hilliks ning eile oli see mägi vist koguaeg bizi. Mingi hetk oli 5ne ghillie suitides gang squad linnas lahti, barretiga overwatch seal üleval, sain ta teisel katsel maha, nati hiljem CZ'ga sniper ära killitud ja lõpuks DMRi mees maha võetud. 3 killi vist ka 3 elu hinnaga kokkuvõttes.
Probleem oli teil see, et läksite suure masinaga elektrosse. Piisab lihtsalt heast lasust rattasse ja game over. Aga kui nii juhtub, siis varjuda kohe ning kui on soov võtta snaiper maha, siis läheneda hillile paremalt poolt läbi metsa, kui mitmekesi, siis osad meibi ka tiba tagant poolt, et lausa mäe pealt. Samas otse seljataha ta võib tihedamalt vaadata, kui külje peale. Muud suunad on suht avatud maastik ja kindel surm.
Soovitan teil hängida elektros paar päeva ja killida kõike mis seal liigub ning lahendada ära paar snaiprit ka mäe peal. Ma enamasti jooksin ringi miinimum varustusega ja see toimis kenasti. Nagu midagi enamat sain viskasin selle meie electro telkidesse. See, et snaiper võtab üksi maha bussitäie meie rahvast pole just kõige parem lugeda.
Ahjaa, sniper hilli tipus on telk, oli küll tühi, kuid ei pruugi alati seda olla võimalik, et sinna viiakse vahepeal killitute looti.
Tundub täitsa huvitav.
Kui kasutada Arma 2 Free + Arma:OA kas siis ainuke vahe on kehvem graafika või on midagi veel puudu?
Loodetavasti Steami allahindusel need mängud olemas
Peaks ainult kehvem graafika olema. Muidu, DayZ kasutab tegelaste modeleid DLC-dest, mille tõttu nende graafiline pool ka just muljet avaldav ei ole. Kehtib ka mõnede revlvade puhul.
Kas pärast saab kuidagi upgradida neid modelite värki? kui Arma II Free + OA'ga pelan...
kas telki saab ise ka püsti kusagile panna?
olen avastanud selliseid väikeseid telke, kuid kaasa võtta neid nagu ei oska
Jah, vaatad sinna suunada maha, kuhu soovid panna, vajutad G, parem klõps telgi peal ja siis valid selle valiku, mis iganes see ka inglise keeles oli.
see ei pruugi esimene kord õnnestuda, kuna süsteem on veel toores selles suhtens natuke. pead proovima niikaua kui saab, igakord liikudes hästi natuke. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Jah, vaatad sinna suunada maha, kuhu soovid panna, vajutad G, parem klõps telgi peal ja siis valid selle valiku, mis iganes see ka inglise keeles oli.
see ei pruugi esimene kord õnnestuda, kuna süsteem on veel toores selles suhtens natuke. pead proovima niikaua kui saab, igakord liikudes hästi natuke.
aga kuidas ma telgi maast kätte saan
Kui vaatan telki, mis maas vedeleb, siis annab valikuks ainult "save tent" või gear
see ei pruugi esimene kord õnnestuda, kuna süsteem on veel toores selles suhtens natuke. pead proovima niikaua kui saab, igakord liikudes hästi natuke.
Kui vaatan telki, mis maas vedeleb, siis annab valikuks ainult "save tent" või gear
Mahapandud telke minuteada ei saa üles korjata enam. Pead leidma kuskilt telgirulli. Cherno marketist olen 2x leidnud, ühe telkidest viskasin Kamenka baasi telki kah. telkception vms...
Mahapandud telke minuteada ei saa üles korjata enam. Pead leidma kuskilt telgirulli. Cherno marketist olen 2x leidnud, ühe telkidest viskasin Kamenka baasi telki kah. telkception vms...
Üsna ulme jah, polegi varem nii kiiresti nii mitmekesti surma saanud
Mulle meenub üks Gorka insident mis ka vist 7+ HV'lase surmaga lõppes + sõidukid lännud
Ausalt, kui igaüks teist võtaks päeva paar aega ja möllaks lihtsalt tavalise varustusega chernos/elektros siis oleks teil hoops paremad ellujäämis shansid tulevikus sellistes situatsioonides.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.