praegune kellaaeg 02.07.2025 10:20:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dirty Harry
HV Guru

|
05.07.2012 23:44:53
|
|
|
Üks asi on Win8'sas igaljuhul sama nagu Win7 (ja vist ka XP) puhul - kui läpakas (Lenovo X61s) tudib siis peale kaane avamist läheb hull ragistamine lahti, vindi peal toimub meeletu lugemine/kirjutamine. Puhas ja värske install, midagi lisaks installitud/tuunitud pole. Samal ajal on arvuti kasutatav aga kergelt tatine. Tegu on siis puhta sleep'iga mitte hybrid boot'iga.
Samas arvutis on ka linux (Mint) ning peale kaane avamist on hetkega pilt ees, hetk hiljem on nett olemas ning ei mingit raginat. Samuti on majapidamises üks Mac, mille puhul on analoogiliselt linuxiga unest ärgates KOHE pilt ees, nett järgi ning ei uimamist (ning tegu on 2 aastat vana installiga, kus Snow Leopard on Lioniks upgradetud).
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.07.2012 23:48:37
|
|
|
Mark0, ära unusta, et käimaminekul skännitakse viiruset6rje poolt failid läbi.
Ja MAC-il see tegevus puudub sisseehitatud kujul.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
06.07.2012 07:58:04
|
|
|
rex kirjutas: |
WäntWõll kirjutas: |
jägaja kirjutas: |
WäntWõll kirjutas: |
Mark0 kirjutas: |
Maitse üle vaidlemine on kindlasti üks mõttekas tegevus.
Muide - juttu oli Win8'sast mitte WP8'sast. |
Absoluutne tõsi, ma räägingi desktop OS-ist aga sa tood näiteid ma ei tea mis pihuseadmest  |
No loe oma eelnevat postitust uuesti. Sa ikka ise tood näiteid miskist Symbiani pihuseadmest W8 teemasse. |
tundub et pikk taip.
Minu mõte ja post oli selles, et sellsite näitajatega mingit OS-i oodata ei ole vajadust.
Esimene 10a tagune OS teeb seda juba.
Aga noh.. |
10a jooksul on arvutite kasutajaskond tunduvalt muutunud. Marko loetles funktsioone, mida tänapäevane kasutaja enamjaolt vajab. Ja ehk isegi see, kes 10a tagasi oli power-user ja karm tviikimiskunn, vahetas unepealt CT 6BTM-i kondekaid, kuid nüüd juba sellest kõigest natuke väsinud on ja pühenduks pigem eesmärgile, mitte enam niivõrd vahendile. |
Kui eesmärgile pühenduda, siis selleks on Linux. Pärast üleminekut Linuxisse on aega järsku kõigeks- tööks ja lõbudeks. Seda viimast XP-ga oli, aga vähe.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
06.07.2012 10:10:43
|
|
|
Mnator kirjutas: |
maatriks kirjutas: |
maatriks kirjutas: |
KillerXP kirjutas: |
Lugesin välja, et saab vajadusel iso formaadis faili kätte aga kas sellega toimib ainult nüüd upgrade või on tegu full versiooniga, mida saab kenasti ka nullist installida puhtale kettale. |
Misjaoks siis üldse teisi pakette vaja peaks olemas  |
Neile, kel ei ole Windows 7-t? |
Ragin-kolin-kärin ---- ajurattad ei pääse liikvele ---- puhtas ketas on win7-ga ketas  |
Upgrade versiooni jaoks on tarvis Windows 7 litsentsi, ei tohiks ju olla väga raske sellest aru saada. |
Lugeda üldse oskad
Mis litsents sind tühjal kettal ees ootab
Lisaks veel dialoog sai alguse teatest, et uus kõnealune uuendusversioon on rahul ka vanema win litsentsiga........... |
Litsens on seotud sinu emaplaadiga mitte sinu kõvakettaga, alustame sellest. Teiseks, on see versioon ainult upgrade - seda saab paigaldada, ainult olemasolevast Windowsist käivitades (kus suure tõenäosusega kontrollitakse kas ta ka legaalne on). Sealt edasi saad ilmselt teha siis kas upgrade või puhta installi (nii, et vanad asjad tõstetakse Windows.old kausta) kui Windowsi versiooniks on Windows XP või Vista.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
06.07.2012 15:17:46
|
|
|
Mercury kirjutas: |
matzz007 kirjutas: |
Kes tunneb puudust Start nupust võib Win 7 edasi kasutada  |
Tegelikult see Start8 on täielik mõttetus  |
Seda ma tegelikult ütlesingi, et Start8 või mis iganes selle tarkvara nimi on, sellel pole mingisugust mõtet eriti, ainult raiskab ruumi seal all nurgas.
Mark0 kirjutas: |
Üks asi on Win8'sas igaljuhul sama nagu Win7 (ja vist ka XP) puhul - kui läpakas (Lenovo X61s) tudib siis peale kaane avamist läheb hull ragistamine lahti, vindi peal toimub meeletu lugemine/kirjutamine. Puhas ja värske install, midagi lisaks installitud/tuunitud pole. Samal ajal on arvuti kasutatav aga kergelt tatine. Tegu on siis puhta sleep'iga mitte hybrid boot'iga.
Samas arvutis on ka linux (Mint) ning peale kaane avamist on hetkega pilt ees, hetk hiljem on nett olemas ning ei mingit raginat. Samuti on majapidamises üks Mac, mille puhul on analoogiliselt linuxiga unest ärgates KOHE pilt ees, nett järgi ning ei uimamist (ning tegu on 2 aastat vana installiga, kus Snow Leopard on Lioniks upgradetud). |
Ma küll mingit raginat ei kuule sliibist ülese tulekul. Teen kaane lahti ja pilt ees kohe(Log-on Screeni mõtlen).
_________________ Project Wooden Case |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.07.2012 19:27:53
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Ja huvitav tõesti, kust pisipehme need andmed sai, ikkagi nuhivad. |
CEIP (Customer Experience Improvement Program). Andmeid kogutakse ja saadetakse anonüümselt. Saad kinni keerata kui ei meeldi:
Spoiler 
tsitaat: |
To view or change the Windows CEIP setting on a computer running Windows
Click Start, select Control Panel, and click the Action Center.
In the left pane, click Change Action Center settings.
Under Related settings, click Customer Experience Improvement Program settings.
If you want to turn off the Windows CEIP, select No, I don't want to participate in the program, and then click Save Changes.
|
Krizto kirjutas: |
Aga sellise hinna eest ostan küll W8 litsentsi, võibolla hakkan seda isegi kasutama. |
Kurb tõsiasi on see, et ma ei võtaks ega hakkaks Win8 kasutama isegi siis, kui seda tasuta jagataks
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
07.07.2012 16:05:16
|
|
|
Kurb tõsiasi on see, et ma ei võtaks ega hakkaks Win8 kasutama isegi siis, kui seda tasuta jagataks |
Sõltub mis otstarbeks arvutit vaja, võõras riigis tööl, kus oht, et arvutist võid iga hetk ilma jääda, ning W8 eriti masina omahinda kallimaks ei tee, siis miks mitte, kas 25GB tasuta võrguketast jagab Microsoft ka Windows 7 puhul
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.07.2012 16:47:58
|
|
|
Tasapisi harjutatuna tundub olema täiesti söödav projekt.
Kõik vajalik on Desktoppi pinnitud, Start-menüü on puhtaks tehtud igasugu ülearusest märgi-prahist ning Shut Downi panin tegema "sisselülitus-nupu". Seda saab muuta Poweri seadistuse alt, et mida nupud tegema peavad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
krustok
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
14.07.2012 16:25:54
|
|
|
d3t kirjutas: |
Litsens on seotud sinu emaplaadiga mitte sinu kõvakettaga, alustame sellest. Teiseks, on see versioon ainult upgrade - seda saab paigaldada, ainult olemasolevast Windowsist käivitades (kus suure tõenäosusega kontrollitakse kas ta ka legaalne on). Sealt edasi saad ilmselt teha siis kas upgrade või puhta installi (nii, et vanad asjad tõstetakse Windows.old kausta) kui Windowsi versiooniks on Windows XP või Vista. |
If you choose to create your own media, you will be able to create your own bootable USB or .ISO file which can be burned onto a DVD for upgrade and backup purposes..
.. Or if you prefer to format your hard drive as part of your upgrade experience, you can do so as long as you boot from media and then format your hard drive from within the setup experience for installing Windows 8, not prior to it.
http://windowsteamblog.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2012/07/02/upgrade-to-windows-8-pro-for-39-99.aspx
Nagu ametlikust infost järeldada saab, siis paigaldamine on võimalik ka mitte olemasolevast Windowsist - ehk siis buutides plaadilt või usb pulgalt eelnevalt tehtud iso.
Loomulikult on sel juhul eelduseks, et oleks olemas vanema Windowsi kasutuslitsents ning kettal ka vana Windowsi installatsioon, mida üles buutinud W8 setup kontrollib ning peale mida saab juba ketta formattida ja puhta W8 peale lasta.
Võimalik, et tolle 8 upgrade puhul midagi muudetakse, kuid Win7 upgrade setupile piisab isegi sellest, kui ketas on XP text-mode installis korra formaaditud ja seejärel XP setup katkestatud. (tõttöelda saab W7 versiooniuuendust isegi täiesti puhtale kettale paigaldada - probleem tekib alles siis, kui aktiveerimine ei toimi. Ning ka selle vastu on olemas rohi lihtsa registrimuudatuse näol)
Eks näis kas 8 puhul toimib sama...
viimati muutis pinTero 14.07.2012 18:45:29, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.07.2012 16:50:41
|
|
|
Antud kirjeldus tähendab seda, et kui osta arvutile uus kõvaketas (nt ssd, mida paljud teevad just praegusel ajal), siis tuleb kõigepealt installida oma eelmine windows ja seejärel alles saab W8 paigaldamist alustada. Pisut piirav, kui aus olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.07.2012 17:03:24
|
|
|
KillerXP, otsa litsents ning kasuta pira. Siis ei pea kunagi pead vaevama, aga raha oled maksnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.07.2012 17:43:20
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
KillerXP, otsa litsents ning kasuta pira. Siis ei pea kunagi pead vaevama, aga raha oled maksnud.  |
Südametunnistus puhas jah
Ma saan tegelikult endale MSDNAA kaudu õnneks litsentsid kätte aga võimalik, et ühte täiendavat on siiski vaja, kui ma peaksin otsustama W8 kasuks. Ootan lõpptoote ära ja vaatan veel viimased muudatused üle, siis otsustan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
14.07.2012 18:59:52
|
|
|
otsa litsents ning kasuta pira. Siis ei pea kunagi pead vaevama, aga raha oled maksnud |
Windows 8 puhul ei tarvitse piraat versioon toimida, Windows 8 on isikupõhine, ehk kui kasutad, oled sa kohe MS_ile teada.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
14.07.2012 19:15:11
|
|
|
Marie, offline profile?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
14.07.2012 21:28:00
|
|
|
siinus, ning jääd ilma nii paljudest lahedatest Windows 8 featuredest? Ei äitähh.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.07.2012 21:34:38
|
|
|
d3t: Äkki tood ka mõne näite selle kohta mis puudu jääb ja milleta kuidagi läbi ei saa.
Igatahes viimane variant, see mis praegu proovimiseks jagati, on palju rohkem nõus Offline-install-variandiga, kui varasemad olid. Töötab oivaliselt ilma igasuguste paroolideta, kellegi-millegagi ühinemata ja mitte ühtki asja pole leidnud, mis puudu oleks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
14.07.2012 22:30:33
|
|
|
d3t kirjutas: |
siinus, ning jääd ilma nii paljudest lahedatest Windows 8 featuredest? Ei äitähh. |
selleks puudub vajadus
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
15.07.2012 19:55:37
|
|
|
Ma kasutan windows xp-d ja olen ka sellega rahul.
Ei saa üldse aru, milleks on tehtud mingid vistad, seitsmed ja kaheksad.
See teema on siin ju täiesti mõttetu.
Kunagi olid inimesed rahul ja rõõmsad, kui said ka windows 95-te kasutada.
Microsoft peaks minu meelest praegust xp-d võimalikult rohkem edasi arendama,
täiustama ja tagama kasutajatele ka tulevikus xp toetuse.
Mitte nii, et lõpetame xp toetuse ära ja kõik aga kergendagu oma rahakotti ja
ostku ikka uued ja uued windowsi versioonid.
See microsoft ignoreerib oma poliitikaga tavainimesi 101%.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
15.07.2012 20:03:13
|
|
|
Microsoft peaks minu meelest praegust xp-d võimalikult rohkem edasi arendama |
Mitte uuenduste vaid uue mootori ja versiooni näol, et võimalikult sarnaste omadustega, nagu oli XP, kuid kaasaegse mootoriga. Nimi võiks näiteks Windows 8 pro olla, ilma igasuguste kellade ja viletetta, töö tegemise keskkond.
|
tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
15.07.2012 20:23:20
|
|
|
ma usun et 8 pro tuleb ka nagu on 7 home professional ultimate enterprice jne ma kysiks pigem miks on vaja teha 17 versiooni yhte asja ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
15.07.2012 20:29:07
|
|
|
ma kysiks pigem miks on vaja teha 17 versiooni yhte asja ? |
Puhtalt äri, raha vähem, ostad väiksemate lisadega, ja kui üle tahad maksta, saad kõiksuguseid vilesid ja kellasid kuhjaga kaasa.
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|