Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
28.06.2012 09:38:05
|
|
|
... iOS-i kiirus on natuke illusoorne, primaarne ja vahetult ekraanil toimuv native funktsionaalsus võib olla kiire, kuid kõik see, mis neist piirest välja jääb, pole sugugi parem. Pealegi, kiirus tuleb teiste rakenduste arvelt, vahetult aktiivne programm toimib praktiliselt reaalaegse prioriteediga, proovige sama asja arvutis ja vaadake, kuidas multitasking feilima hakkab. Ma ei tea, võib-olla olen ma PDA ajastuga ära rikutud ja mulle ei lähe korda mõni lagspaik siin-seal samas, kui süsteem ise on märksa universaalsemalt kasutatav ja personaalsete vajaduste/eelistuste järgi kohaldatav. Ma ei vaidle vastu, et ehk võikski olla nutitelefonide puhul natuke rohkem meeles peetud helistamise ja muid primaarseid funktsioone, et ka keskpärase kasutaja keepsmailing püsiks aga samas, ei ole ma personaalselt küll nõus selle nimel eelmainitud tegevus/kasutusvabadust ohverdama ...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
sdcclass
HV vaatleja
|
28.06.2012 11:13:06
|
|
|
Tänud
Kuna kõik kiidavad GSIII-e, siis ilmselt võtan selle puhtalt sellepärast, et on uuem mudel(iPhone juba veidi vana). Kui suurus sobib siis ok.
Aga mul oli ka GSI ja ka sellel oli see Android(kusjuures peale updatet muutusid osad asjad paremaks, osad halvemaks) selline veidi lobudik igapäevaseks kasutamiseks.
Endale ei meeldi iPhone väike ekraan ja iTunes. Aga igapäevaselt(ilmselt selle multitaskimise mitteoskamise pärast) ja op-süsteemi uuenduste stabiilsuse pärast valiks iOS-i. Vb olengi dumbuser
_________________ Olenmees.ee - portaal meestele naiste, autode ja palju muu kohta! |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.06.2012 11:19:01
|
|
|
vaata kalendrit
võrrelda s1 ja s3 on sama nagu võrdleks siga ja kägu
selle aja jooksul on android os ikka kõvasti arenenud.
mul oli kunagi puutetundlik nokia, mis oli sel ajal ylihea mobla, nüüd viskaks sellega vaid lutsu
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustmantel
HV kasutaja
|
28.06.2012 13:42:04
|
|
|
rex kirjutas: |
juuser kirjutas: |
S3-l küll absoluutselt mingisugust lag-i ei esine. Samuti ei olnud seda S2-l. Olen ka iOS-i kasutanud aga see ikka nii suletud ja piirtud süsteem, et sobib minu arvates ainult dumbuser-itele. |
Eks dumbuser kasutab piiratu ja suletuna (tema jaoks üldjuhul ka probleemitumana), teadlikum teeb jailbreak'i ja kasutab, nagu tahab. Ei tasu jälle mingeid lamba tasemel väiteid tuues utreerima asuda.
Soovitan harjutada endale tunnustuse kogumist läbi tegemiste, mitte mahategemiste.
juuser kirjutas: |
Ei saa küll aru mis bugidest kogu aeg Androidi puhul räägitakse. Olen ise kasutanud poweruser-ina peamiselt kõrgema otsa Samsung-e ja kogemus ülimalt positiivne. Kas tõesti teised tootjad ei ole suutnud Androidi oma seadmetel normaalselt toimima saada  |
Tule siis maa peale ja proovi odavamaid nikatseid ka. Loodan, et sein jääb terveks. |
Ja Iphone on odava otsa telefon. Miks võrreldakse võrreldamatuid asju?
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
28.06.2012 23:13:27
|
|
|
Kas SGS3 puhul paneb PenTile efekti tähele või näeb seda ainult siis kui ise näha tahad? Plaanis HTC ONE S osta ja see on samuti PenTile maatriksiga.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
28.06.2012 23:26:59
|
|
|
SGS3-e kohta ei oska öelda, aga kasutan One S-i ning enne seda oli taskus 4 generatsiooni Ipod Touch, millel peaks olema palju parem ekraan. Ise ei näe aga mitte mingisugust vahet nii et mina ei muretseks.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
28.06.2012 23:31:21
|
|
|
Ah see pentile jutt on mingite wikitarkurite ettekujutus, mida mina ignoreeriks. Ei saa midagi aru ja osta julgelt
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
29.06.2012 00:01:31
|
|
|
GSMArenast:
tsitaat: |
In case you were worried about the PenTile matrix that the Galaxy S III employs - well, don't be. You'd need to be looking from such close range that your eyes will hurt before you notice any difference. It's plain to see that the HD PenTile screen of the S III is sharper than the RGB WVGA unit on the Galaxy S II, despite the increased screen size. It's just that at these ppi levels the differences are extremely hard to spot, so PenTile is nothing to be worried about. |
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
30.06.2012 00:03:54
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... iOS-i kiirus on natuke illusoorne, primaarne ja vahetult ekraanil toimuv native funktsionaalsus võib olla kiire, kuid kõik see, mis neist piirest välja jääb, pole sugugi parem. Pealegi, kiirus tuleb teiste rakenduste arvelt, vahetult aktiivne programm toimib praktiliselt reaalaegse prioriteediga, proovige sama asja arvutis ja vaadake, kuidas multitasking feilima hakkab. Ma ei tea, võib-olla olen ma PDA ajastuga ära rikutud ja mulle ei lähe korda mõni lagspaik siin-seal samas, kui süsteem ise on märksa universaalsemalt kasutatav ja personaalsete vajaduste/eelistuste järgi kohaldatav. Ma ei vaidle vastu, et ehk võikski olla nutitelefonide puhul natuke rohkem meeles peetud helistamise ja muid primaarseid funktsioone, et ka keskpärase kasutaja keepsmailing püsiks aga samas, ei ole ma personaalselt küll nõus selle nimel eelmainitud tegevus/kasutusvabadust ohverdama ... |
Offtopic, aga iOS'i puhul ei ole mitte aktiivne programm realtime prioriteediga, vaid selle programmi UI renderdamine. Minu arust on see veel hullem tegelikult...
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
30.06.2012 09:42:14
|
|
|
ot: |
kaitsekorpuste teemasse uus üllitis, mida nägin tööjuures Iphone 4S
|
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.07.2012 17:17:43
|
|
|
oleks zagg invisibleshield jubedus küljes olnud, siisoleks vaid kile pragunenud ja telefon säilinud, ostke ikka kaitsekile
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
juuser
Aeg Maha 2a
|
01.07.2012 19:52:41
|
|
|
Sai proovitud Checkrom'i peal Phenomenal 0.1 kernelit. See on spetsiaalselt tehtud hea akukestvuse jaoks.
Tulemus uskumatult hea. Väga täpset statistikat ei ole teinud, kuid võib väita, et ca 30% on küll aku kestvus suurenenud. Soovitan soojalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.07.2012 19:58:56
|
|
|
suck it
asi ikka põhimõttes, raha on kyllaga
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
02.07.2012 09:12:17
|
|
|
Soetasin Elionist ja sain endale miski kaitse plastiku või kummi katte tagumisele kaanele 2tk pakendis üks triibuline teine täpiline. On kindlasti mõtet kaitsekile ka eraldi sebida ekraanile?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
02.07.2012 09:13:46
|
|
|
Pigem küll kaitsekile kui mingi muu plastik, mis telefoni ära katab. Aga tegelikult pole midagi vaja, kui sa just ajaviiteks telefoni mööda põrandat ei libista.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
02.07.2012 09:24:31
|
|
|
heff kirjutas: |
Pigem küll kaitsekile kui mingi muu plastik, mis telefoni ära katab. Aga tegelikult pole midagi vaja, kui sa just ajaviiteks telefoni mööda põrandat ei libista. |
No ka S2- l oli mul taga ikkagi kaitsev kummikate mis mõneti hoidis ka servasi. Nii mõnigi kord telefoni suuremast vigastusest päästnud nii, et sai ka seekord võetud. Küll aga S2 puhul ma kaitsekilet ekraanil ei kasutanud ning aastaga tuli healjuhul 2 mikrokriimu peale mida praktiliselt ei näegi kui õige nurga alt vaatad.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
02.07.2012 09:57:13
|
|
|
Kas Samsungidel polegi siis tehasest juba üks kile peal ekraanil? See veidi raskesti märgatavam kui see tagavara, mis pakendis kaasas mõndadel.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
02.07.2012 10:02:32
|
|
|
softis kirjutas: |
Kas Samsungidel polegi siis tehasest juba üks kile peal ekraanil? See veidi raskesti märgatavam kui see tagavara, mis pakendis kaasas mõndadel. |
Minuteada ainukene kile mis peal on, on see millel on suurelt AMOLED jms crap kirjas. Lisaks mingit kaitsekilet küll ei ole märganud. S2- l ei ole kindlasti.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
02.07.2012 10:04:06
|
|
|
S2- l ei ole kindlasti.
|
ei olnud neid jah S2'l, olen 2tk neid ostnud ning kummalgi ei olnud mingit kilet peale selle kirjadega kile... 2011 kevadel müügil olnud partiist siis jutt.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
dustin
HV vaatleja
|
02.07.2012 11:18:36
|
|
|
Millegipärast müüakse endiselt, vähemalt Eestis, 16GB isendit. Teab keegi põhjust?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.07.2012 11:19:56
|
|
|
carlking kirjutas: |
S2- l ei ole kindlasti.
|
ei olnud neid jah S2'l, olen 2tk neid ostnud ning kummalgi ei olnud mingit kilet peale selle kirjadega kile... 2011 kevadel müügil olnud partiist siis jutt. |
eelmise aasta mais ostetud isendil oli küll see kile peal, siiani vedeleb kodus kapi peal
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
02.07.2012 12:20:41
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
carlking kirjutas: |
S2- l ei ole kindlasti.
|
ei olnud neid jah S2'l, olen 2tk neid ostnud ning kummalgi ei olnud mingit kilet peale selle kirjadega kile... 2011 kevadel müügil olnud partiist siis jutt. |
eelmise aasta mais ostetud isendil oli küll see kile peal, siiani vedeleb kodus kapi peal |
Ostsin Juunis ja ei olnud mittemidagi. Sama ka SIII puhul hetkel. Ei näe et miskit oleks.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
02.07.2012 12:52:48
|
|
|
See kile on teise kujuga üldiselt kui pakis olevad (Sony näitel). Katab pmst kogu esimese ekraani ära (ka andurite ja kaamerate avad).
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
cirius
HV kasutaja

|
02.07.2012 14:00:36
|
|
|
Nii seltsimehed, olukord on sealmaal et suurem osa seltskonnast on S3 põhjalikult läbi rubaitanud. Millised on järeldused ?
Olen sealmaal, et oleks vaja see Samsung nüüd ära osta AGA kas S2 või S3 ( raha otseselt ei ole takistus, kuna läheb töö telefoniks).
Pigem ootaks konstruktiivset tagasisidet kas S3 on ikka niipalju parem kui seda kaupmehed kirjutavad ja räägivad .
PS! SII saab EMT-st peale 1.juulit neti poest tellides 389.- (S3 raha eest saaks naisele veel Galaxy Ace võtta ja oleks ikka võidus pmst )
S3 oli suur aga kui ütlete et see on nii hea, et unustad selle suuruse kiirelt ja s2 on oma aja ära elanud, siis võtan S3 ära ka.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|