Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.06.2012 17:14:09
|
|
|
algul mõtlesin, et aku, aga wtf, mikker?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
25.06.2012 11:02:39
|
|
|
Valge s3 omanik checking in.
täiesti nupinummi vidin, viskasin kile peale ja tellisin ka hongkongist kummiümbrise ära. Algselt kartsin seda, et on liiga suur mu käe jaoks, kuid nüüd olles seda natukene kasutanud leian, et täiesti okei suurus ja isegi naine mul üllatus, et nii armas ja õhuke.
Nii et mahub kenasti ka pisemasse kätte.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.06.2012 11:03:51
|
|
|
Kilemehed peaks omale mingi erafoorumi lausa tegema kus oma kummiymbrustest ja kilekottidest rääkida
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.06.2012 11:16:04
|
|
|
carlking kirjutas: |
Kilemehed peaks omale mingi erafoorumi lausa tegema kus oma kummiymbrustest ja kilekottidest rääkida |
kasutage ekraani jaoks biapaberit, kile reostab maailma
ot: |
peale seda kui sai ehitusel tolmust tööd tehtud eelmine aasta, võtsin kile ära ja pole siiani peale pannud midagi. pole yhtegi kriipsu peal.
no aga need kummiymbrised on omaette tase |
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.06.2012 11:20:33
|
|
|
Kummiymbrus annab telefonile hinge ja isikupära..
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.06.2012 11:31:33
|
|
|
Vägev on veel see, et osad küsivad , et kas on gorilla glass või ei ole (erinevate telefonide teemades seda palju kohanud). Kui saavad jaatava vastuse, siis järgmine lause on kohe, et tellisin kile ära. No mida asja???
Oleks siis eitava vastuse saanud, sel juhul arusaadav isegi veidi.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
25.06.2012 11:48:52
|
|
|
Mul õnnestus oma varasem mobs ära kriipida ja mõlkida + naine ka sai oma mobsi ekraani kile peale kriimu nii et ma leian, et see kile ja ümbris on väike ohverdus selle nimel, et kui mingi hetk tahab mobsi edasi müüa ja tal veel kaubanduslik välimus oleks.
Mõned lihtsalt ei oska reaalselt hoida mobiili ja mina olen üks neist. Gorilla klaas või mitte, keegi siin alles ka ise kurtis, et õnnestus libistada S3'e üle betooni ja ekraanil pisi kriimud peal. Kilega on tõenäosus, et see võtab need kriimud enda peala ja siis pääseb paar eurose uue kilega.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.06.2012 11:55:50
|
|
|
Eks oigustuse leiab alati...mis motet on ohukest disaintelefoni osta kui toppida sinna mingi paksendaja ja kolendaja peale...mul 1.5a telefon olnud, ilma kilede ja silikoonideta...ilma tugeva klaasita... Käib taskus koos votmetega, kukub betoonile...näpin sodiste näppudega jne... Kriimud ikka tekivad kasutuse käigus...ma ei votaks elusees avalikus kohas telefoni taskust välja kui tal oleks kiled ja silikoonid ymber...
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipper
HV vaatleja
|
25.06.2012 12:15:31
|
|
|
Kas teil S3 eestikeelne klaviatuur täpitähti ka näitab? Kui valin "Eesti", siis näitab sama klaviatuuri mis "English" puhul. Ä ja Ö saan nähtavale soome keele valides, kuid sellised juhul ei tööta Swype-i ennustav teksti sisestamine eesti sõnadega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
markedmen
HV kasutaja

|
25.06.2012 13:39:41
|
|
|
Sõrme o peal hoides ei tule õ-d ja ö-d? Teiste tähtedega peaks samamoodi töötama
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipper
HV vaatleja
|
25.06.2012 13:48:27
|
|
|
Tulevad küll, aga nt "k" peal vajutades tuleb "h" ja "l" peal vajutades "j". Selle tõttu ilmselt Swype ei töötagi õigesti. Midagi on siin väga mäda Pealegi isegi ilma Swypeta oleks oluliselt kiirem kirjutada kui saaks kohe vajutada Ä-d, Ö-d ja Õ-d, neid on meie sõnades siiski päris tihti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
25.06.2012 14:35:11
|
|
|
karvane kirjutas: |
+ naine ka sai oma mobsi ekraani kile peale kriimu |
Nuga lõikab liha palju paremini kui konti. Väide "kõik need kriimud, mis hetkel kilel on, oleksid ilma kileta klaasil!" ei ole õige.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
25.06.2012 15:13:09
|
|
|
Eks oigustuse leiab alati...mis motet on ohukest disaintelefoni osta kui toppida sinna mingi paksendaja ja kolendaja peale...mul 1.5a telefon olnud, ilma kilede ja silikoonideta...ilma tugeva klaasita... Käib taskus koos votmetega, kukub betoonile...näpin sodiste näppudega jne... Kriimud ikka tekivad kasutuse käigus...ma ei votaks elusees avalikus kohas telefoni taskust välja kui tal oleks kiled ja silikoonid ymber... |
Nõus, et kummiümbrised (oleneb ofc, nt lumiate ja n9-ga kaasnevad on nokia enda poolt disainitud ja väga tiptop) üldiselt rikuvad kasutuskogemust, kuid kaitsekile on väga lai teema siiski.
Omanud 4 erinevat nutitelefoni, ühele neist sai kile peale visatud klaasosale. Kuna kile oli õhuke ja märkamatu, siis ei mõju kuidagi nagu paksendaja ja kolendajana.
Muidugi olen näinud ja lühiajaliselt kasutanud ka kilesid, mis ei ole märkamatud, mis muudavad ekraani tundlikkust, jätavad rohkem sõrmejälgi peale ja hägustavad pilti ning ei sobi perfektselt. Sel juhul on jah mõttetu lugu ja tasub vältida kilesid.
Lõpuks ikkagi igaühe enda asi, kuidas ta meelerahu oma kalli vidina osas saavutab, olgu selleks kiled ja kaitseümbrised või robustne kasutus, peaasi ju et ise rahul oled.
Totakas käia teemast teemasse ja maha teha, kui keegi mainib, et sai omale kile telefoni peale pandud. Pigem võiks need kilevihkajad oma foorumi teha, kus räägivad kui palju hingepiina need ümbrised neile tekitavad.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
25.06.2012 16:14:10
|
|
|
Kiledest võiks tegelikult siin teemas edasi jahuda. Seegi oli vist kunagi iPhone'i vms teemast kropitud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ylovoitka
HV kasutaja

|
25.06.2012 16:58:39
|
|
|
Ot. Sai kunagi naked S1 kogemata koos terava võtmekimbuga sörkimise ajaks taskuse jäetud. Tulemus palju mikrokriime ja üks sügav vagu. Huvitav on see, et paari kuu pärast olid vigastused märgatavalt väiksemad ja poole aasta pärast peaaegu tuvastamatud.
S3 on taskus sama märkamatu kui S1- ei plaani palsameerida.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
27.06.2012 11:34:22
|
|
|
Kies näitab: "Your device does not support software upgrading via Kies".
Kuidas teistel sellega on? Või S3-l ongi nüüd ainult OTA uuendused?
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
27.06.2012 11:37:47
|
|
|
Oliver112 kirjutas: |
Kuidas teistel sellega on? Või S3-l ongi nüüd ainult OTA uuendused? |
Suht mõistlik ju... mis kasu sellest kiesist üldiselt on, tavaline bloatware nagu MS Zune ja Apple iTunes
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
27.06.2012 11:39:57
|
|
|
Mõistlik muidugi, kui tõesti nii on. Samas S2 oli ka OTA uuenduste toetus justkui olemas, samas reaalselt tuli kõik ikka läbi Kiesi.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
juuser
Aeg Maha 2a
|
27.06.2012 12:58:03
|
|
|
+1
Oliver112 kirjutas: |
Kuidas teistel sellega on? Või S3-l ongi nüüd ainult OTA uuendused? |
Suht mõistlik ju... mis kasu sellest kiesist üldiselt on, tavaline bloatware nagu MS Zune ja Apple iTunes |
|
|
tagasi üles |
|
 |
sdcclass
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.06.2012 00:45:59
|
|
|
sdcclass kirjutas: |
Hetkel kahevahel, kas minna iOS-i leeri või jääda Androidi juurde(GSIII). Arc S-le pani peale tehaseuuenduse(4.0) ja see muutus nii aeglaseks, et peaaegu on kasutuskõlbmatu.
Kas GSIII-l ei läägi Android? |
viimati sai iOS eest siin foorumist bänni
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
sdcclass
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
juuser
Aeg Maha 2a
|
28.06.2012 08:45:51
|
|
|
S3-l küll absoluutselt mingisugust lag-i ei esine. Samuti ei olnud seda S2-l. Olen ka iOS-i kasutanud aga see ikka nii suletud ja piirtud süsteem, et sobib minu arvates ainult dumbuser-itele.
Ei saa küll aru mis bugidest kogu aeg Androidi puhul räägitakse. Olen ise kasutanud poweruser-ina peamiselt kõrgema otsa Samsung-e ja kogemus ülimalt positiivne. Kas tõesti teised tootjad ei ole suutnud Androidi oma seadmetel normaalselt toimima saada
sdcclass kirjutas: |
jah, ka mina pole seda kunagi väga pooldanud, aga see tundub töötavat vähemate bugidega. Aga eks paistab, Arc-ile tundub ka miskine repair asi olemas olevat. Homme proovib seda. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
28.06.2012 09:01:45
|
|
|
juuser kirjutas: |
S3-l küll absoluutselt mingisugust lag-i ei esine. Samuti ei olnud seda S2-l. Olen ka iOS-i kasutanud aga see ikka nii suletud ja piirtud süsteem, et sobib minu arvates ainult dumbuser-itele. |
Eks dumbuser kasutab piiratu ja suletuna (tema jaoks üldjuhul ka probleemitumana), teadlikum teeb jailbreak'i ja kasutab, nagu tahab. Ei tasu jälle mingeid lamba tasemel väiteid tuues utreerima asuda.
Soovitan harjutada endale tunnustuse kogumist läbi tegemiste, mitte mahategemiste.
juuser kirjutas: |
Ei saa küll aru mis bugidest kogu aeg Androidi puhul räägitakse. Olen ise kasutanud poweruser-ina peamiselt kõrgema otsa Samsung-e ja kogemus ülimalt positiivne. Kas tõesti teised tootjad ei ole suutnud Androidi oma seadmetel normaalselt toimima saada  |
Tule siis maa peale ja proovi odavamaid nikatseid ka. Loodan, et sein jääb terveks.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|