Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 343, 344, 345 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
soodent
HV Guru

sõnum 05.06.2012 16:58:45 vasta tsitaadiga

Asjad arenevad ikka päris lahedalt- ebay korduspretensiooni all nõuti minult trackingu screenshoti sellel kohta, et ostja on kauba kätte saanud ja saatsin selle attachement all ära laupäeval ja täna teatas ebay, et kuivõrd ma midagi ei saatnud siis korduvpretensioon on ka minu kahjuks suletud.
See on ikka juba täiesti uskumatu- mul on 2.juuni kuupäeva mail ka salvestatud, ent keegi vaevalt enam kuulab.Arvasin, et osta.ee on see maailma mädapaise, ent inimesed on sõnnik igalpool.Mida vanemaks ma saan, seda jälgimaks inimkond mu silmis muutub.
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
p2ep
HV veteran

sõnum 05.06.2012 17:47:19 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Asjad arenevad ikka päris lahedalt- ebay korduspretensiooni all nõuti minult trackingu screenshoti sellel kohta, et ostja on kauba kätte saanud ja saatsin selle attachement all ära laupäeval ja täna teatas ebay, et kuivõrd ma midagi ei saatnud siis korduvpretensioon on ka minu kahjuks suletud.

Panid palja attachmendi või kirjutasid juttu kah juurde? Esimesel juhul võis spämmifilter kirja pintslisse pista.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
erko
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2012 17:49:36 vasta tsitaadiga

soodent, see on muidugi vastik lugu, kui õiglast lahendust ei saavuta kuid äkki olid põhjuseks siiski tehnilised jamad, mitte inimkonna jälkus? Meilide mitte kohalejõudmises ei ole ju midagi erakorralist. Ma ei ole ebay süsteemiga tuttav kuid kas sa veel ühte pretentsiooni ei saa avada?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
soodent
HV Guru

sõnum 05.06.2012 17:51:49 vasta tsitaadiga

Kogu jutu jätsin sisse ja lisasin paar selgitavat rida attachemendile, sest ebay käskis valida "vasta" ja ma midagi ei julgenud pikast tekstist kustutada.
Mul on tõsiselt usk igasugusesse õiglusesse kadunud.
Kolmanda pretensiooni kohta pole kusagil infot ja kohale minemata mailid tulevad ju tagasi...
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 05.06.2012 17:57:05 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Kogu jutu jätsin sisse ja lisasin paar selgitavat rida attachemendile, sest ebay käskis valida "vasta" ja ma midagi ei julgenud pikast tekstist kustutada.
Mul on tõsiselt usk igasugusesse õiglusesse kadunud.
Kolmanda pretensiooni kohta pole kusagil infot ja kohale minemata mailid tulevad ju tagasi...
spämmifilter saadab lihtsalt otse oma prükkarisse ja hiljem kustub täielikult, ei tule sulle mitte midagi tagasi
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 05.06.2012 18:03:44 vasta tsitaadiga

Mis mõttes spämmifilter, mille alusel saatis prükkarisse??Siis võib ju kogu mailinduse kohta öelda, et on prükkaris??
Ma tegin "vasta" ja lisasin teemas texti ja panin attachemendi ja sa räägid, et saadeti prükkarisse- mille alusel ma ei saa aru??
Kuidas siis kõik muu info nende customer servicega on toiminud alati??
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 05.06.2012 18:25:36 vasta tsitaadiga

attachement on selline asi mis võib kergelt muidu normaalse maili spämmifiltri jaoks kahtlaseks muuta, selline see tänapäeva värk lihtsalt on.........
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 05.06.2012 18:26:36 vasta tsitaadiga

kas ebay kirjad ei käi läbi ebay keskkonna?
soodent
HV Guru

sõnum 05.06.2012 18:52:56 vasta tsitaadiga

Kui mul kästakse attachement saata, kuidas ma siis ei saada huvitav..
Ma tegin täpselt nagu ebay käskis.Mis variante saab olla?
Ebay customer supporti kaudu käib suhtlemine.
See ebay customer support telefoninumber on megajoke- seal on robotvastaja mis sama teksti vastab nagu menüüdes igalpool.Oh jah aina paremaks läheb ja mõni kurdab, et robotid ei võida.Inimene on juba mitte keegi.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 05.06.2012 18:57:36 vasta tsitaadiga

Loomulikult tuleb saata aga saata on võimalik eri formaatides ja veel teinekord pakitakse kokku, et mitte spämmifiltreid tegevusse lasta jne. Ja kontrollitakse vajadusel lisamailiga, et kas teine pool sai vajalikud materjalid kätte.
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 05.06.2012 19:42:18 vasta tsitaadiga

ma olen kõik pildid ja asjad PDF`ina saatnud, isegi sugulastele ja sõpradele. Ei teki mingeid jamasid.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 05.06.2012 19:52:15 vasta tsitaadiga

Ise saatsin arve XPS failina. Ei mingeid probleeme.
soodent
HV Guru

sõnum 05.06.2012 21:20:45 vasta tsitaadiga

Siin copy customer service juhistest:

I recommend you contact the courier company you used and see if they can provide any official documentation showing this item was successfully delivered to your buyer. If you are able to provide this information please call us and we will have you fax that information to us for review. Our fax number is 0044 207657 3081.

You can also send your documents to us as an attachment.

All documents sent to eBay must comply with these guidelines:

1. The only supported image types are: JPG, GIF, PNG, BMP, TIFF.

2. The only supported file types : PDF, .doc, .docx, .rtf, .txt

3. We will only accept files up to 8MB.

Click 'reply' to this email, add the attachment and send it to us. (You'll find the 'add attachment' icon in your email toolbar).

Mnator kirjutas:
Loomulikult tuleb saata aga saata on võimalik eri formaatides ja veel teinekord pakitakse kokku, et mitte spämmifiltreid tegevusse lasta jne. Ja kontrollitakse vajadusel lisamailiga, et kas teine pool sai vajalikud materjalid kätte.

Kõik formaadid vastasid ebay poolt antud nõuetele failide tüübi ja mahu suhtes, mis mõte on seda asja nüüd võimendada.
Äkki jõuame jälle sellise tüüpilise HV järelduseni, et mina ikkagi süüdi jälle...
Ma olen sadu maile saatnud aastate jooksul ebay support all ja nüüd selline olukord kus ebay oleks äkki pidanud oma taskust maksma ja mail kaob, kõva juhus.
Tähelepanuväärne on seegi, et tracking number oli ju sama mõlema pretensiooni käigus ja ebay nagu abitu laps ei suutnud bulgaria post all track and trace search all jooksutada, mingi pool minutit süveneda, ilmselge tahtlik sitakeeramine.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.06.2012 21:27:24 vasta tsitaadiga

soodent: Kui tohib, siis kõrvalvaatajana ja e-bai mittekasutajana selline väike küsimus, et miks sa neile Pretensooni Faxi teel ei saada. Faksi saatmise korral ei saa keegi öelda, et seda pole kätte saadud ja et mingi spämmipüüdja selle ära blokeerib. icon_wink.gif Ning iga faksisaatmismasin prindib vajadusel välja ka "saatmisraporti", et mis päev, mis kell ja kuhu faks saadetud on.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 06.06.2012 07:44:19 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
soodent: Kui tohib, siis kõrvalvaatajana ja e-bai mittekasutajana selline väike küsimus, et miks sa neile Pretensooni Faxi teel ei saada. Faksi saatmise korral ei saa keegi öelda, et seda pole kätte saadud ja et mingi spämmipüüdja selle ära blokeerib. icon_wink.gif Ning iga faksisaatmismasin prindib vajadusel välja ka "saatmisraporti", et mis päev, mis kell ja kuhu faks saadetud on.

Loomulikult ootaks ebay eralennuk mind, kui mul oleks mingi tõestus faksi kohta, mida nad väidaksid puuduvat.
Samuti nagu nüüd mu salvestatud email, mida nad pole näinud.Ütlen neile "eestlase ausõna" ja asi laheneb.
Huvitav tahanteada kuhu ma pöörduksin selle puuduva faxi või email infoga- kas võsapetsi või ain allase poole, või äkki aitab mind tarbijakaitse, kus nädala jooksul kordagi telefonile ei vastata.. päris loogiline.Teooria ja praktika on tihti väga erinevad asjad.

Nii asi võtab juba komöödiafilmi stsenaariumi mõõtmed- ebay teatas täna, et korduvpretensioon suleti sest LOE:
1.Polnud kirjas märkust "delivered"(oli kirjas küll, ent bulgaaria keeles pratka prieta vms)
2.Polnud kirjas kuupäeva kättesaamise kohta(oli 8.mai ja kellaaeg)
3.Polnud kirja maakond või linn kättesaamise all(oli linn Sofia)
4.Polnud kirjas millal eestist väljus ja nad ei tea kas ma õigeaegselt saatsin(oli kirjas left Estonia 25.march)
5.Pakk üle 150£ nõuab lisaallkirja kinnitust(pakk oli alla 100£)

Mis on siis koomiline.. ma tuleb välja saatsin neile vist tühja kinnituslehe, sest nende andmetel polnud seal ju ühtegi nime ega numbrit ja 2 päeva nad ju saatsid mulle teateid, et vajavad uurimiseks lisaaega, ehk siis vaatasid kaks päeva silmad punnis tühja ekraani.
Nad siis kas ei lugenud üldse minu maili ja tagantjärgi ajavad mingit sokki suust välja või lihtsalt ei taheta võimaliku refundi nimel aidata.
Mulle anti 3 päeva ju aega info leidmiseks ja eesti postist mingi ametliku paberi saamine on miinimum 1 kuu.
Vastuvõtja maa tracking infolehega võid omal per.et pühkida ja eesti postist 3 päeva jooksul täistracking lehte saada on ha ha ulme eriti kui arvestada, et tähtaeg hakkas mul reedel tiksuma.Mul pole lihtsalt sõnu.
Järjekordne näide sellest, kui laitmatult demokraatlik ühiskond toimib.
Üks nali on nüüd varsti ka veel tulekul- pange tähele, et eesti posti järelotsingu jaoks on se bulgaaria tracking väga sobiv ja mingit kompensatsiooni ma "kadunud" paki pärast ei saa.Kindlasti pole eesti postil probleeme kõik kuupäevad ja kohad välja lugeda, kõik näevad asju nagu neile kasulik.
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 06.06.2012 07:54:48 vasta tsitaadiga

soodent, kas sa oled telefoni teel ka suhelnud eBay või Paypaliga? Ainuke viis üldse asjad liikuma saada on läbi telefoni Paypaliga asju ajada. Ma olen loobunud mailide teel suhtlemast, sest seal tulevad alati mõttetud automaatvastused. Neile tuleb päris agresiivselt peale käia. Kui dokumente küsitakse, siis nagu keegi juba mainis on kõige kindlam viis need faxiga saata. Faxi saatmiseks on Paypalis spets cover leht.
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 06.06.2012 08:17:18 vasta tsitaadiga

Ma küsiks vastu- kas sa oled ebay customer support telefonile helistanud?
Seal ei vasta inimene, vaid robotvalikud, pead valima mingi koode, siis numbreid 1-6 ja siis vastavalt räägib robot sinuga eelsalvestatud texti, täpselt nagu ebay all menüüdes.
Paypal all mul pretensiooni polnud, oli ebay all esitatud.Kui sa esitad kahes kohas siis nad ei aktsepteeri kahte samaaegset, mul on juba varasem kogemus.
Nende suhtumisest on selge, et nad ei taha minu kasuks lahendada.Oli ju saadetud trackingu link alguses, siis printscreen ja miljon texti ja seal ainult nürimeelne valetamine käib.
Nüüd ju 2 pretensiooni suletud ja mänguruum olematu.Saadan selle faksi täna lihtsalt, et komöödiafilmi(tragikomöödia) 2 seeriat näha.
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 06.06.2012 08:29:20 vasta tsitaadiga

Paypaliga on lihtsam suhelda kui ebayga. Ma olen ise alati läbi Paypali asju ajanud. Paypali saab Iirimaale helistada, tuleb odavam ka. Muidugi mu viimane claim jäi eelmisesse suvesse, võibolla nüüd on veel rohkem robotiseeritud.
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 07.06.2012 13:37:47 vasta tsitaadiga

Ebayst tuli uus teade:

I did checked all your previous communication with us and can confirm that you've provided us a screen shot of your tracking information. I reviewed the proof-of-delivery which you supplied but unfortunately, it does not show delivery to your buyer’s address and as such we have closed the case in your buyer’s favour.

Kujutage ette, et tähitud post ei näita, et oleks üle antud pakk kodusel aadressil, ulmeteema peab mainima.Kõigepealt öeldi ju, et uurivad mu infot, siis, et ma pole midagi saatnud, siis teatati, et
mul on täitmata 4 punkti, millest kõik olid mul tegelikult täidetud.

Need olid nende nõuded üleeile:

The document that gave didn't provide any of the following:

1. The delivery status of the item as "delivered".

2. The date of delivery (which reflects the seller shipped within stated handling time).

3. The recipient's address, displaying at least the city/state or Post code (or the equivalent) of the address listed in either the eBay Order details page or the PayPal Transaction Details page.

4. For items £150 GBP (or local currency equivalent) or more, proof of the recipient's signature to confirm delivery is required.

Need nõuded olid mul täidetud ja nüüd siis lisandus nõue, et oleks mitte lihtsalt kätte saadud, vaid üleantud saaja aadressil.
Kui mul ka veel selline lisa oleks anda siis järgmisena arvatavasti oleks vajalik tõestus, et pakk anti üle puhkpilli orkestri muusika saatel...
See kõik on sarnane juba olukorraga, kui näiteks inimest ei taheta tööle võtta ja hakatakse pseudoettekäändeid tekitama(püksid triikimata, juuksed sassis jne).

Mida oligi arvata- Eesti Posti järelotsing hindas paki üleantuks Bulgaaria, Sofias 8.mail... nokk kinni, saba lahti...
tagasi üles
TheForeign
HV vaatleja

sõnum 07.06.2012 16:36:56 vasta tsitaadiga

Inquiry by PayPal//Temporary Hold
status: Being Reviewed By PayPal
Kaua see aega võtab?
tagasi üles
spikhoff
HV veteran

sõnum 07.06.2012 18:26:24 vasta tsitaadiga

Tervist, kas on kellegi kogemust paypalist raha kandmisega krediitkaardile? Täpsemalt huvitaks mind kui kaua kogu see operatsioon aega võtab?
Ja kas on vahet, kas kannan USD või peaksin enne konverteerima need EURideks?
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 07.06.2012 20:18:27 vasta tsitaadiga

Seal ju kirjas, palju see aega võtab... Oli vist 1-3 päeva.
TheForeign
HV vaatleja

sõnum 08.06.2012 14:35:30 vasta tsitaadiga

Mis dokumendid ma pean paypalile üles laadima? Nad tegid mingi investigationi ühe makse suhtest ja panid selle raha lukku
tagasi üles
ssepmann
HV vaatleja

sõnum 08.06.2012 20:46:01 vasta tsitaadiga

Jaanus kirjutas:
Paypaliga on lihtsam suhelda kui ebayga. Ma olen ise alati läbi Paypali asju ajanud. Paypali saab Iirimaale helistada, tuleb odavam ka. Muidugi mu viimane claim jäi eelmisesse suvesse, võibolla nüüd on veel rohkem robotiseeritud.

Tasuta saab ju helistada icon_biggrin.gif
Skype pealt valid USA numbri icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 09.06.2012 17:38:00 vasta tsitaadiga

Kui ma tellisin Saksamaalt arvuti aga nüüd selgus, et ei taha seda ikkagi osta, kas on võimalik see tellimus kuidagi tühistada ka? Maksin Paypaliga. Hetkel on pakk Saksamaa postkontoris. Kuidas tavaliselt tagastamine käib?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 343, 344, 345 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.