Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ranel
HV Guru
|
31.05.2012 22:32:43
|
|
|
The_Boss kirjutas: |
tolliagentuur@post.ee
Nad vist nimelt on asjad nii segaseks teinud, et ise ei saa teha ja peab neile selle eest maksma... Kiire natuke, isegi üle kuu aja kaup hilinenud ja nüüd toll peab seda veel kinni. Tellija ammu juba oma kaupa ootanud. |
Asi on väga lihtne. Nõuad sealtsamast tolliagentuur@post.ee oma tollipaberid eesti postilt kätte, saadad nende teenustasu pikalt, prindid maksekorralduse välja ja kui nt ebay kaup, siis müügikuulutuse. Täidad kohapeal tollis paberid ära, maksad tollimaksu ära ja mõne päeva pärast on postkastis kiri, et kaup vabastatud. Lähed EP postkontori ja kaup ongi käes.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
31.05.2012 23:05:07
|
|
|
Selge.
Lihtne jah, aga kuskil midagi kirjas selle kohta pole... Oletama ka nii ei hakka.
Aga tänud info eest. Äkki järgmise 100-200 tellimuse jooksul veel vaja tolliga jamada.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
31.05.2012 23:06:21
|
|
|
ranel kirjutas: |
tolliagentuur@post.ee
Nad vist nimelt on asjad nii segaseks teinud, et ise ei saa teha ja peab neile selle eest maksma... Kiire natuke, isegi üle kuu aja kaup hilinenud ja nüüd toll peab seda veel kinni. Tellija ammu juba oma kaupa ootanud. |
Asi on väga lihtne. Nõuad sealtsamast tolliagentuur@post.ee oma tollipaberid eesti postilt kätte, saadad nende teenustasu pikalt, prindid maksekorralduse välja ja kui nt ebay kaup, siis müügikuulutuse. Täidad kohapeal tollis paberid ära, maksad tollimaksu ära ja mõne päeva pärast on postkastis kiri, et kaup vabastatud. Lähed EP postkontori ja kaup ongi käes. |
Kuidagi väga keeruline ju? Saad teate postkastist, et vaja toll paberid teha. Lähed www.emta.ee, täidad lahtrid ära, maksad raha pangas ära.. ootad 10min. ja kaup on vabastatud. Saadad PDF faili tolliagentuur@post.ee. Minul on järgmine päev kohe pakk postiasutuses edasi liikuma hakanud.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
31.05.2012 23:11:28
|
|
|
Okei, lähen jah sinna kodukale, aga kuskohas ma need lahtrid seal ära täidan? Anna täpsem link või juhatus selleni. Ei leidnud ma midagi millegipärast.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
PitBull
HV kasutaja
|
31.05.2012 23:30:37
|
|
|
Okei, lähen jah sinna kodukale, aga kuskohas ma need lahtrid seal ära täidan? Anna täpsem link või juhatus selleni. Ei leidnud ma midagi millegipärast. |
http://www.emta.ee/index.php?id=12223
Logi sisse.
Edasi vali e-tolliteenused -> COMPLEX. Edasi vali esitatud deklaratsioonid. Kui Sul nimekiri tühi, siis ei jää muu üle, kui vajuta Esita uus. Uue deklari esitamine pole just eriti triviaalne tegevus. Kui keegi viitsib, siis võiks teha juhendi. Mul ei ole kahjuks aega. Muidu, kui nt ka Eesti Post on Sinu eest kunagi mõne deklari esitanud, siis lihtsam on avada mõni olemasolev deklar ning teha "Kopeeri" ning lihtsalt osa andmed ära muuta.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.06.2012 00:05:40
|
|
|
PitBull kirjutas: |
Okei, lähen jah sinna kodukale, aga kuskohas ma need lahtrid seal ära täidan? Anna täpsem link või juhatus selleni. Ei leidnud ma midagi millegipärast. |
http://www.emta.ee/index.php?id=12223
Logi sisse.
Edasi vali e-tolliteenused -> COMPLEX. Edasi vali esitatud deklaratsioonid. Kui Sul nimekiri tühi, siis ei jää muu üle, kui vajuta Esita uus. Uue deklari esitamine pole just eriti triviaalne tegevus. Kui keegi viitsib, siis võiks teha juhendi. Mul ei ole kahjuks aega. Muidu, kui nt ka Eesti Post on Sinu eest kunagi mõne deklari esitanud, siis lihtsam on avada mõni olemasolev deklar ning teha "Kopeeri" ning lihtsalt osa andmed ära muuta. |
täita tuleb vaid punasega märgitud alad, teisi pole vaja täita.
vahepeal vajutad "kontrolli", siis näitab mis puudu on.
http://www.emta.ee/index.php?id=3361
esimene juhend, sealt saad vaadata mis numbrile, mis asi vastab ja mis sinna kirjutada tuleks
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
PitBull
HV kasutaja
|
01.06.2012 00:15:43
|
|
|
Kohustuslikud lahtrid on seal ilusti märgitud. Sellega ei tohiks küll probleemi olla. Lisaks sõltub osa andmete kohustuslikkust sellest, mida on eelenvalt sisestatud. Seda näed andmete kontrollimisel.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazymad
Bännitud
|
01.06.2012 12:05:21
|
|
|
Mirc kirjutas: |
Uk -st on tulnud tavaliselt pakid 5-8 päeva jooksul.
Nüüd on üks pikemalt tulemata. Posti sai 12 mai.
Ei tea, kas peaks muret juba tundma?
Hiinast tulevad mul asjad ikka normaalse kiirusega. Tänane pakk, mille kätte sain 15 päevaga. |
UK-st võib tulla kuni kuu aega, mul on tulnud kõige kauem kuu aega v. natuke rohkem. Hiinast võib tulla kuni 45 päeva. Aga 1 korra mulle müüja saatis oma kulul EMS-ga Hiinast ja siis tuli 1 nädalaga! Aga EMS sealt siia on kole kallis(umbes 28 usd vist)
|
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.06.2012 13:03:29
|
|
|
Bulgaariasse saadetud tähitud pakk kadus 2 kuud tagasi ja ostjale maksti minu kontolt raha tagasi ja nüüd avastasin Bulgarian.post alt, et 8.mai sai ostja selle paki kätte.Loomulikult ta mulle raha uuesti ei maksnud ja ka ei teatanud.Ebays saab protestida 45 päeva jooksul pretensiooni otsust ja tegingi pretensiooni suletud pretensiooni suhtes.Eks näis mis saab.Usk inimestesse on hetkel 0, värdjaid on maailmas ikka lõpmatu hulk.
kusagil 30-50€ on petusumma millest alates enamus inimesi on juba saastad.
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazymad
Bännitud
|
01.06.2012 16:05:53
|
|
|
soodent kirjutas: |
Bulgaariasse saadetud tähitud pakk kadus 2 kuud tagasi ja ostjale maksti minu kontolt raha tagasi ja nüüd avastasin Bulgarian.post alt, et 8.mai sai ostja selle paki kätte.Loomulikult ta mulle raha uuesti ei maksnud ja ka ei teatanud.Ebays saab protestida 45 päeva jooksul pretensiooni otsust ja tegingi pretensiooni suletud pretensiooni suhtes.Eks näis mis saab.Usk inimestesse on hetkel 0, värdjaid on maailmas ikka lõpmatu hulk.
kusagil 30-50€ on petusumma millest alates enamus inimesi on juba saastad. |
no antud momendil on paypal buyer protection võimalik kasutada ka isegi siis kui tegelt oled paki kätte saand
igal asjal on oma + ja -
|
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.06.2012 16:16:50
|
|
|
crazymad kirjutas: |
no antud momendil on paypal buyer protection võimalik kasutada ka isegi siis kui tegelt oled paki kätte saand
igal asjal on oma + ja - |
Kirjuta eesti keeles mis sa selle all mõtled.Selge, et selline toimetamine kus ta sai paki hiljem, vaikis ja ei maksnud raha uuesti pole mingite reeglitega kooskõlas.
Lihtsaadetise puhul muidugi on võimalik valetada maad ja ilmad kokku ja ma ei saaks midagi tõestada.
Too mingi link kus kirjas, et ebay reeglid lubavad tähitud paki endale jätta pärast refundi saamist.
|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazymad
Bännitud
|
01.06.2012 16:26:08
|
|
|
igal asjal on oma + ja - |
Kirjuta eesti keeles mis sa selle all mõtled.Selge, et selline toimetamine kus ta sai paki hiljem, vaikis ja ei maksnud raha uuesti pole mingite reeglitega kooskõlas.
Lihtsaadetise puhul muidugi on võimalik valetada maad ja ilmad kokku ja ma ei saaks midagi tõestada.
Too mingi link kus kirjas, et ebay reeglid lubavad tähitud paki endale jätta pärast refundi saamist. |
no ma tahtsin lihtsalt öelda, et ostja saab teha paypal dispute isegi siis kui lihtsaadetise ta on kätte saand, aga müüja ju ei näe kuidagi kas kindlalt lihtsaadetis läks kohale
aga tähitult saatmine on kole kallis, ja siis tekigbi see jama
eriti veel UK-s, kust tähitud saatmine eestisse on üle 2 korra kallim kui lihtsaadetis
ja Royal mail just tõstis hiljuti hindu ka, nii et sellised asjad soosivad ainult seda lihtsaadetist
mulle isiklikult ei meeldi see et Royal mail tõstis lihtsaadetise hinda(Airmail small packet Eestisse 1,5 GBP pealt 2,7 GBP peale), aga noh vanad ajad ei jää kestma igavesti
viimati muutis crazymad 01.06.2012 16:27:45, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.06.2012 16:28:20
|
|
|
ühesõnaga bla-bla-bla...Loe teema läbi enne, kui vastad.
|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazymad
Bännitud
|
01.06.2012 16:28:57
|
|
|
ühesõnaga bla-bla-bla... |
no sa arvad nii
aga mõtle nüüd reaalselt kui sa tellid midagi Ebayst kas sa siis oled nõus maksma 8 GBP saatmise eest UK-st Eestisse?
minuarust see on ju viimane lollus kui sa ostad mingi 1 mängu, või 1 arvutijupi
|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
01.06.2012 16:45:15
|
|
|
no sa arvad nii
aga mõtle nüüd reaalselt kui sa tellid midagi Ebayst kas sa siis oled nõus maksma 8 GBP saatmise eest UK-st Eestisse?
minuarust see on ju viimane lollus kui sa ostad mingi 1 mängu, või 1 arvutijupi |
Loe mõned postid tagasi millest asi on... sa räägid praegu täiesti lampi teemat. Mis su point on? kodanik sai tünga ja tegemist oli veel tähitud kirjaga. Pakk jõudis tavapäraselt hiljem kohala ja ostja sai eseme ja kogu raha tagasi... Ehk sai siis meie foorumi kodanikult tasuta mingi eseme mille eest ta pole sentigi maksnud. Aga mida sellises olukorras teha küll ei oska öelda.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazymad
Bännitud
|
01.06.2012 16:56:43
|
|
|
pois11 kirjutas: |
no sa arvad nii
minuarust see on ju viimane lollus kui sa ostad mingi 1 mängu, või 1 arvutijupi |
Loe mõned postid tagasi millest asi on... sa räägid praegu täiesti lampi teemat. Mis su point on? kodanik sai tünga ja tegemist oli veel tähitud kirjaga. Pakk jõudis tavapäraselt hiljem kohala ja ostja sai eseme ja kogu raha tagasi... Ehk sai siis meie foorumi kodanikult tasuta mingi eseme mille eest ta pole sentigi maksnud. Aga mida sellises olukorras teha küll ei oska öelda. |
ei tea, mul pole sellist juhtumit olnud
ja ei taha uskuda ka et Eesti ja Bulgaaria vahet võib üle 45 päeva minna tähitud pakk
|
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
01.06.2012 19:30:05
|
|
|
no sa arvad nii
Loe mõned postid tagasi millest asi on... sa räägid praegu täiesti lampi teemat. Mis su point on? kodanik sai tünga ja tegemist oli veel tähitud kirjaga. Pakk jõudis tavapäraselt hiljem kohala ja ostja sai eseme ja kogu raha tagasi... Ehk sai siis meie foorumi kodanikult tasuta mingi eseme mille eest ta pole sentigi maksnud. Aga mida sellises olukorras teha küll ei oska öelda. |
ja ei taha uskuda ka et Eesti ja Bulgaaria vahet võib üle 45 päeva minna tähitud pakk |
No tore, et sul pole olnud, aga soodentil ju just oli Seega mis su point on?
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazymad
Bännitud
|
01.06.2012 19:47:26
|
|
|
krist2an kirjutas: |
no sa arvad nii
ja ei taha uskuda ka et Eesti ja Bulgaaria vahet võib üle 45 päeva minna tähitud pakk |
No tore, et sul pole olnud, aga soodentil ju just oli Seega mis su point on? |
Vot ei oska öelda miks tal just nii läks
Ma ise veeretaks selle süü siin Eesti Posti kaela
|
|
tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
04.06.2012 18:46:40
|
|
|
Lisasin just uue krediitkaardi Paypali, tegin selle authenticationi ära ja kõik paistab korras olema aga ikka ei saa makse tehtud, tuleb mitmes erinevas poes error. Turvalised ostud internetist on ka tehtud. Kas see ongi normaalne, et ta alguses kohe ei pruugi töötada?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
04.06.2012 19:04:04
|
|
|
Virtuaalkaardil on vaikimisi kindel limiit.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
04.06.2012 19:07:53
|
|
|
Ei see on firma deebet-/krediitkaart, kui paypal selle aktsepteeris siis ei tohiks ju olla varianti, et see ei tohiks töötada?
Äkki peab firma kaardi jaoks olema mingi teine uus kasutaja?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nihkel
HV vaatleja

|
04.06.2012 22:59:29
|
|
|
kuulge, spetsialistid.
jubedasti tahaks ebay kaudu äri teha. no asun seda müüja staatust taotlema. jõuan sinna, et tahab mingit ühekordset autoriseerimise pin koodi saata. aga no seda ei tule. on's mul vale ebay pood (uk)? või no nagu loll, pagan, vaata ja aru ei saa süsteemidest.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazymad
Bännitud
|
04.06.2012 23:07:20
|
|
|
Nihkel kirjutas: |
kuulge, spetsialistid.
jubedasti tahaks ebay kaudu äri teha. no asun seda müüja staatust taotlema. jõuan sinna, et tahab mingit ühekordset autoriseerimise pin koodi saata. aga no seda ei tule. on's mul vale ebay pood (uk)? või no nagu loll, pagan, vaata ja aru ei saa süsteemidest. |
peab tulema, SMS tuleb ilusti Eesti numbri peale(vähemalt mul tuli kui konto tegin)
aga kui müüjaks hakkad siis võta teadmiseks et kohe kui midagi müüd saad oma Paypal kontole limited staatuse(alates müümise ajast mingi nädala aja pärast) ja siis Paypal hakkab igasuguseid dokumente küsima
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
05.06.2012 12:10:06
|
|
|
Viimasel ajal on mul mõned pakid hakanud Hiinast tulema ~5 tööpäevaga
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
05.06.2012 14:42:56
|
|
|
ma andsin eelmine neljapäev lõunapaiku tellimuse UK-sse sisse (õhtul mingi 8 tuuris märgiti postitatuks) ja eile tuli juba pakikutse, lihtmaksikiri
nii nobesti pole vist enne tulnud. vähemalt mitte siis, kui nv vahele jääb.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|