Rockstar to push Max Payne 3 "to its limits" on high-end PCs EuroGamer
tsitaat:
"We've worked hard to make sure the game will run smoothly on a wide range of PC builds," he explained.
"But it's when you get towards the top end of that range that you can really push a game to its limits, and the game will look and run incredibly on the most advanced current machines around at the moment and well into the near future.
"You'll find that screen resolution is scalable, there's triple and even sextuple monitor support which helps to run higher screen resolutions, there's various anti-aliasing options, scalable water quality, scalable shadow quality, increased detail for characters and vehicles and a scalable texture filter that further increases visual quality.
"We're also supporting DX11 with Max Payne 3, with features including Hull/Tessellation/Domain Shaders (which adds curvature to the character/vehicle models), Gather4 (for optimized shadow sampling / FXAA), Geometry shader / Stream Output and DX11 texture samplers to name a few."
Hoare went on to explain why the game's install size comes in at a hefty 35GB.
"The installed size of Max Payne 3 is due to the no-compromise quality of its assets, which already push console disc space to the limits," he said.
"A good portion of the extra space requirements on PC can be attributed to the increased size of the textures, which are four times the size of those on consoles. In addition, the audio quality is significantly higher than the consoles due to lower compression rates, which improves audio fidelity.
"Again, this comes back to the range of possibilities that the PC platform opens up for us. That, combined with higher video settings when running the game, results in substantially better visual quality."
You'll get see for yourself when the game launches on 1st June.
In the meantime, here's a revised set of system requirements:
Spoiler
Lowest tested specs:
• Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
• Intel Dual Core 2.4 GHz or AMD Dual Core 2.6 GHz, or better
• 2GB System RAM
• NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB RAM or AMD Radeon HD 3400 512MB RAM
Low recommended specs
• Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
• Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
• 3GB System RAM
• NVIDIA GeForce 450 512MB RAM or AMD Radeon HD 4870 512MB RAM
• At this level, you will be able to comfortably run the game at 30 frames per second with a 1920 by 1080 screen resolution
High recommended specs
• Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
• Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
• 3GB System RAM
• NVIDIA GeForce 480 1GB RAM or AMD Radeon HD 5870 1GB RAM
• At this level, you will be able to comfortably run the game at 60 fps at 1920 by 1080
Highest tested specs
• Windows 7/Vista (64 bit)
• Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHz or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHz
• 16GB System RAM
• NVIDIA GeForce GTX 680 2GB RAM or AMD Radeon HD 7970 3GB RAM
Not bad! Ja tundub et 35GB on ikka reaalne värk, krt mul võtab see Steamist tõmmates päevi, peab vist karbi versiooni peale mõtlema!
100megase netiga ju tundide kysimus
kui seda jagatakse nii kiiresti _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
_________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Sai läbi mängitud SP on rockstaril hea nagu ikka, kuid mp on küll minu jaoks pettumus
Kes mängivad mängu SP pärast ei pea pettuma , mps ma ei oleks nii kindel...
Flasky, seepärast ongi suht kirves hind Steamis Max Payne 3-l - 50€. Võtame näitena Gamestari - 40€. Ning Gamestariski tegelikult üsna kirved hinnad aga see selleks...
Flasky, seepärast ongi suht kirves hind Steamis Max Payne 3-l - 50€. Võtame näitena Gamestari - 40€. Ning Gamestariski tegelikult üsna kirved hinnad aga see selleks...
Njah, eks ta kallis ole tõesti.
Isa lasin ühel sõbral Suurbritanniast giftida, nii sain 40€-ga ja oli ikka korralik ROW versioon, mitte siin peale surutud regiooniblokiga versioon.
homme saab näha, mis värk vene versiooniga.
müügil retail kujul, st 27gb installikat tuleb netist tirida, heli on originaal, interface inglisekeelne peab ka olema.
Enam vist vene võtmesaitide võtmeid Steamis aktiveerida ei saagi... Vähemalt üks päev kuskil lugesin seda, kuid ei tea, kui kindel see värk on.
Jama on ka see, et mäng nii suur ning netist allalaadimisega läheb päris tükk aega (eriti alguses, mil need torrentid alles uued ja palju jagajaid pole). Enda tutvusringkonnas pole ka kedagi, kellel plaan MP3 DVD peal soetada. Nii et suht nutune värk tundub.
Hommikul paned laadima ja õhtul töölt koju minnes on mäng kohal, pole ületamatuid olukordi, on saamatud inimesed _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kui ma nüüd mängu väljatuleku aeg sooviksin mängu kätte saada, siis ma usun, et see küll nii kiirelt ei käiks, kuna jagajaid üsna vähe. Mitmeid päevi läheks selleks aega.
Gap, torrentiga mängu väljalaske alguspäevadel võib küll kiirus olla ikka kohutavalt väike. Samuti mul 20Mbit/s nett, mis pole ka ei tea kui kiire...
Ikka mitu päeva tõmbab sellist vast (Steamis muidugi kiirused suuremad).
Ega sellel US ja EU mängul ei ole ju mingeid erinevusi? Ehk kui ma juba praegu paneksin torrenti laadima (ehk siis US oma, EU-sse tuleb alles homme, mida praegusel hetkel torrentite seal ei saagi olla), siis töötab see ilusi ikka ka multiplayeris mul? (muidugi soetan key mängu aktiveerimiseks)
Jube "raske" on küll see mäng, millest see küll koosneb..... 10h videoklippe 2-3 tunni mängimise kohta?
Ühtegi videot ei tohiks selles mängus olla peale alguse/lõpuvieo. Kõik in-engine.
Ma arvasin ka aaaga kahjuks on mingi Movies kaustas 8gb jagu .bik faile : D
pc nimeline kaust on 16gb sellegipoolest. 35gb ist aga asi kaugel tõesti : p _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Krt, tahaks ka pelada, aga 7970 tuleb alles esmaspäeval _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Delta, rockstar lehel peab acc olema.
mängukäivitamisel palub sisse logida socialclub kasutajaga (mail+pwd), ja küsib aktiveerimist, mul vene võtiga kõik toimis kenasti.
Mismoodi see siis käib ? Kas peab läbi selle social clubi aktiveerima või kuidas ? ja mäng on pärast ikka inglise keelne ? Ma vene keelt ei oska üldse,inglise keelest saan midagi aru ikka
Gap, mäng 100% inglisekeelne hääled/interface, rockstar ei lase enda mängud tõlkida (hääled).
aktiveerimisest kirjutasin juba, mäng küsib esiteks socialclubi logini ja siis tuleb aken, kuhu vaja võti sisse toksida.
Siim159, jah tuleb torrentiga 27gb alla laadida, lingiga saan aidata
Kus sa siis nii kiirelt mängu juba said? Mul tõmbab ikka tükk aega. Eile õhtupoolikul sai mäng tõmbama pandud ning seni tõmbanud vaid 20%. Õhtul oli veidike aega 1MB/s, kuid üldjuhul on kiirus ikka oluliselt väiksem (hetkel nt 50kB/s)
Oh issand siis torrentiga tirin seda pool aastat Mul on see elioni 50mb kodulahendus... eelmise 12mb asemel.... mingit suurt kiiruse tõusu pole küll märganud....ok sry see pole see teema
aga jah kui nii on võimalik siis ma panen tõmbama ja kui ükskord mäng kohal ja võtmeid on siis olen huvitatud küll
privat trackeriga 9,5MB/s
jõudsin isegi ühe american chopperi osa ära vaadata
nüüd võtit vaid vaja _________________ This message was sent from space using stargate
Grr... Max Payne 3 juba eile kella 7-st Steamist alla laadinud... Vast selle tunni jooksul saan mängima. Nii kaua ootamise järel teen küll selle ühe korraga kohe läbi...
No blinn, mäng on hea, Hardi peal vastased 2 lasku sulle pihta saavad oled kutu, okei. Väga frustreeriv on see, et F5 ja F9 ei tööta : S Tahaks nagu igalpool saveda kus vaja. Hetkel sealt helipadilt juba 10x alustanud uuesti ja uuest no kurat tehku vahele 1 checkpont siis veel kui neile meedis oma checkponti süsteem niiväga. näiteks kohta kus ma sinna äärele ronima lähen. 3x juba üleääre hüpanud ka No ei saa hakkama. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
kas max on terve mäng purjus, peale esimest chapterit viskab see pildi virvendamine videodes juba vaikselt kope ette ?
ja kas see, et ma ei kuule teiste vahelist teksti(vahel vaikselt siiski kuulda) peabki nii olema?
max suu avab, siis kõik ok, kui taustal mingid tyybid asja arutavad, siis nagu kurt oleks, loen su tiitreid _________________ This message was sent from space using stargate
Mul heliga kõik korras, äkki sul seadetes mingi vale kõlarite asetus valitud.
Mul teine probleem, igakord kui mängu lähen on hiire seaded paigast ära :/
Ja FPS näitab pidevalt mingi 100-300 max graafikaga 1920x1200, mida ta selgelt päriselt ei ole.
Mäng muidu suht hea, kinni on suht raske panna, kuna loadimis kohti pole ja siis ongi nagu üks pikk level järjest
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.