Nonii, miski anomaalia minu SIIga. Viimased 3 päeva on aku meeletult kiiresti tühjaks saanud. Umbes poole päevaga minu tavapärase kasutamise jooksul, mis tavaliselt tühjendas aku umbes pooleteise päevaga.. Peal on viimane ametlik ICS rom, rootitud pole. Praegugi on 1 tunni ja 50 minutiga kadunud akut 12 protsenti. Telefon on olnud lihtsalt laua peal, wifi, data, bluetooth väljas, pole isegi ühtegi kõnet ega smsi saatnud, ekraan välja lülitatud, telefon on lihtsalt olnud idles. Niipalju kui menüüdest ja task managerist vaadanud, ühtegi akujanust programmi ka taustal ei jookse. Factory data reseti pole veel proovinud, mõtlesin, et küsin siit, et äkki kellelgi olnud sarnane probleem. Kiire googeldamise käigus ka targemaks ei saanud.
http://www.ebay.co.uk/itm/280824665008?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Sellise ostsin, pidavat vihma kindel ka olema, pole veel selles osas testida saanud. Aga tegin ühe pisikese augu kõrvaklappide jaoks sisse ning pressisin peenikese otsa sealt läbi ning nüüd endomondo ning raadio toimivad kenasti ja juhe ei häiri, kui käib vastu jalgu. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Ma e-bayst olen suhteliselt palju erinevaid juba leidnud, aga küsimus oligi rohkem selle kohta, et kas Eestis kuskil spordi või misiganes asjade poes ka selliseid müügil on? Kindlasti on tunduvalt kallimad, aga kui ei ole väga hirmsad, siis võiks isegi mõelda sellele
Ei tea kas S3 müügiletuleku tõttu on S2-e puhul suuremat sorti hinnalangust ka oodata?
kindlasti, eeldatavast ca 100 võetakse vähemaks _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ise kunagi seal mobla parandanud ja puhastanud, petturid igatahes vist pole. 4-5 aastat kroonikeskuse 2 korrusel olnud _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Selle nano tehnoloogiaga sain ikka raskelt mööda pükse kui OnOffi poes selle asja hinda nägin. Banaania business
Peaks ka tegema veebipoe ja hakkama Annekese shokolaadi 5€ müüma. Kuidas mul äri läheks?
Germo7 kirjutas:
erkin kirjutas:
nanotehnoloogia
Selline kummist kleepuv tükk, kas see on nüüd maailma tehnoloogia
Seal lehel lubavad küll nano-tehnoloogiat aga vb siis see nano-tehnoloogia efekt seisnebki selles,et see kleepumine ei ole saavutatud mingi liimiga vaid siis mingite ime pisikeste kurrudega mis kinni hoiavad,sest see tehnoloogia peaks siis jäljendama mingit sisalikku millel käppad nö kleepuvad ja ta saab igapool ronida... Nat geo chn peal kunagi nägin kui sellest räägiti..mingi maailma suurema mikroskoobi alla uuriti neid käppasid ja iga karv/kurr koosnes omakorda väikestest karvadest jne jne...
Mässasin täna pisut oma moblaga ja sain 1,812GHz peal tööle, kuid 1,824Ghz peal jõudis ainult quadrant-i avada tibake testida ja siis koos ta oligi. Proovisin värske installiga seda. Vanasti pahna täis installiga üle 1,7 ei saanud.
Mässasin täna pisut oma moblaga ja sain 1,812GHz peal tööle, kuid 1,824Ghz peal jõudis ainult quadrant-i avada tibake testida ja siis koos ta oligi. Proovisin värske installiga seda. Vanasti pahna täis installiga üle 1,7 ei saanud.
jahutasid lämmastikuga ? _________________ This message was sent from space using stargate
tahaks uusima resurrectioni üle vigiseda. 1.7 vist?
fotokas ei tööta absoluutselt. käima läheb aga pilti ei tee. teatab lihtsalt, et stopped working.
äratuskella funktsioon on imelik. ok, see töötab. äratab igatahes. aga mitu korda olen kogemata unise peaga vajutanud seda va back-nuppu (homest paremal) ja selle tulemusel kaob kellaproge lihtsalt ära. karjumist ta aga ei lõpeta. kuskil protsessides teda näha pole. kinni panna ei saa mitte mingil moel. ainult aku tagant!
kontaktid on lahendatud eriti haigel moel. ma olen küll tolerantne ja püüan ikka inimesi mõista kui nad midagi valesti teevad aga ma siiski eeldan, et siis ka oma vead parandatakse. see kontaktindus on aga kestnud versioonist versiooni ja mingit paranemist vist ei tulegi. kõige haigem on see, et hulgi kustutada ei saa. minul juhtus kogemata see, et sünkisin kontaktid feissiga. nüüd on seal paarsada telefoni mõistest täiesti mõttetut kontakti ja lahti saab neist üksnes ükshaaval - sisene kontakti, vali delete ja ok. selle peale ei ole keegi tulnud, et laseks siis inimesel lihtsalt linnukesi laduda ja ühekorraga kõigest lahti saada.
ilmselt on viga mitte niivõrd opsysteemis vaid sellega vägisi kaasnevas apex launcheris aga krt, kahjuks ei tea ma ka ühtki paremat custom launcherit.
Jah - kontaktide ja dialeri puhul saab ilmselt google'it süüdistada. 1.7 imo põhines CM9 peal, mis ju sisuliselt stock android. Endal ka väiksemad bugid esinesid (kaameraga oli jah vahel jama - aitas restart), kuid põhiline oli tunduvalt kehvem akukestvus kui varem harjunud olin ja nii ma nüüd õnnelikult checkrom v6 peal istun koos go launcheriga. Aku kestab vingelt ja see ongi MULLE olulisem kui ükskõik mis ICS-i boonus.
Selle nano tehnoloogiaga sain ikka raskelt mööda pükse kui OnOffi poes selle asja hinda nägin. Banaania business
Peaks ka tegema veebipoe ja hakkama Annekese shokolaadi 5€ müüma. Kuidas mul äri läheks?
Germo7 kirjutas:
erkin kirjutas:
nanotehnoloogia
Selline kummist kleepuv tükk, kas see on nüüd maailma tehnoloogia
Seal lehel lubavad küll nano-tehnoloogiat aga vb siis see nano-tehnoloogia efekt seisnebki selles,et see kleepumine ei ole saavutatud mingi liimiga vaid siis mingite ime pisikeste kurrudega mis kinni hoiavad,sest see tehnoloogia peaks siis jäljendama mingit sisalikku millel käppad nö kleepuvad ja ta saab igapool ronida... Nat geo chn peal kunagi nägin kui sellest räägiti..mingi maailma suurema mikroskoobi alla uuriti neid käppasid ja iga karv/kurr koosnes omakorda väikestest karvadest jne jne...
Mis hinnaga nad ON/OFF-is olid? _________________ Samsung Galaxy Spica, S2, S4, S5, S6 Edge, S8
ICS-ist sai siiber, gingerbreadi peal tagasi, võtsin Liteningi edasi arendatud versiooni UltraToxic
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1334124
Vana liteningiga oli 0 probleemi mitu kuud järjest ja nüüd iga uus ICS-i versioon läheb järjest vigasemaks, no milleks. Pealegi oli minu meelest ainus edasiminek ICS-il tsipa sujuvam kasutajaliides ning rohkem silutud ikoonid. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Kiire küsimus. Kui ekraanivalgus on manuaalselt seadistatud maksimaalse peale, siis veebibrauseri avades lööb ikka valguse maha. Silmaga kohe näha, et taustavalgus muutub. Ja kui brauser sulgeda, tõmbab tagasi heledaks. Kõikvõimalikud seaded on läbi vaadatud (sh disabletud "auto adjust screen power").
Ahjaa, üks suurimaid miinuseid oli telefon ise...nimelt ics-is pole olemas dialerit, kust saaks otse kontaktidesse minna ning kontaktides pole kohta, kust saaks dialerisse või logisse minna...mina ei mõista, miks selline hea asi ICS-iga ära kaotati.
Brauser pole jah nii sujuv, kui ICS-is...aga selle sujuvuse nimel töökindlus ohverdada _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Olen juba mitu kuud ICS-i kasutanud ja ei näe põhjust miks peaksin GB peale tagasi minema.
Ainus miinus on tõesti wirx-i mainitud kontaktide ja dialeri vaheline liikumine. (sellega harjub ära)
Üks asi veel, nimelt kui vaadata kanal2 järelvaatamist siis flashi ei mängi sujuvalt maha (CM9-s oli ok)
Kaamera töötab, videot teeb, mänge saab mängida, videosid saab vaadata jne. Aku peab paremini vastu kui GB-s
Kunagi proovisin ka Resurrectioni rommi aga jättis suhteliselt pooliku mulje ja kolisin Wanamlite peale tagasi.
Olen juba mitu kuud ICS-i kasutanud ja ei näe põhjust miks peaksin GB peale tagasi minema.
Ainus miinus on tõesti wirx-i mainitud kontaktide ja dialeri vaheline liikumine. (sellega harjub ära)
no bla, mina pole veel sellega harjunud ja vist ei harjugi
tahaks kohe seda inimest sydamest tänada sellise valiku eest
+ ennem oli selline asi, et lemmikute alla tekkis nimekiri, kellele ma kõige rohkem helistan, väga mugav kasutada. kui ma stabiilselt helistan 5-6 numbril, siis paremat valikut polnud kui see
nüüd laiutab seal tyhjus ja mingi teine case sellega yldse _________________ This message was sent from space using stargate
Olen kasutanud nii ex-dialerit, kui ka go conatctse...mõlevad jäevad GB dialerile alla, kui tavakasutust silmas pidada.
Põhiline asi oli siiski stabiilsus, kord on ühe ICS-i romiga üks häda, siis tuleb uus ja üks häda asendub järgmisega. Viimane piisk oli see, et sygic ei toiminud enam, jooksis kokku nagu dialergi mingi update tõttu, mingi usb bla-bla-bla tuli ette. Ja ükski erase või uuesti install ei aidanud. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Äärmiselt kummaline kuidas kõigil ICS-iga nii palju probleeme on. Ise kasutanud pikka aega Wanamlite ja Resurrection ROM-e ja probleeme praktiliselt pole. Mitme kuu jooksul paar "Force Close-i" ainult.
Olen ka suht power user ehk kasutan pea kõike mida annab - muusika, youtube, veebibrauserid, erinevaid navisid (Igo, Navigon), erinevate appide katsetamine ja settingute tweakimine jne ... ja no ei ole probleeme.
Huvitav kas asi võib tõesti olla selles, et rauas on erinevused
Äärmiselt kummaline kuidas kõigil ICS-iga nii palju probleeme on. Ise kasutanud pikka aega Wanamlite ja Resurrection ROM-e ja probleeme praktiliselt pole. Mitme kuu jooksul paar "Force Close-i" ainult.
Olen ka suht power user ehk kasutan pea kõike mida annab - muusika, youtube, veebibrauserid, erinevaid navisid (Igo, Navigon), erinevate appide katsetamine ja settingute tweakimine jne ... ja no ei ole probleeme.
Mul pole ühtegi probleemi ICS'iga. Vahepeal kippus aku kiiremini tühjaks jooksma aga peale restarti on kõik timm.
Ja samas meeldib mulle see telefoni raamatu osa ka hästi et asjad on eraldi. Rohkem kui vanal.
Mul pole ühtegi probleemi ICS'iga. Vahepeal kippus aku kiiremini tühjaks jooksma aga peale restarti on kõik timm.
Ja samas meeldib mulle see telefoni raamatu osa ka hästi et asjad on eraldi. Rohkem kui vanal.
sekundeerin. endal ka ametlik 4.0.3 peal ja kõik toimib täitsa hästi, probleeme oli pigem ICS cfw'dega.
viimati muutis Dinkz 15.05.2012 20:13:53, muudetud 1 kord
kas seda keskmist klahvi alla annaks ka kõne lõpetamiseks panna?
Ei. 'Home' nupp on ainuke nupp, mida pole võimalik Androidis programmaatiliselt 'overrideda'.
Ise panin kõne lõpetamise power nupu alla, mu meelest väga mugav.
mulle on see power nupp nii harjumatus kohas, peale sony kasutamist, oleks nokiast otse üle läinud oleks elu palju lihtsam _________________ Ütle siis mõtle
Lasin selle selga, SEB-i valida ei anna, valikus vaid GLB... what next?
Proovi seda http://69.162.133.95/other/GT-I9100_SEB_I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_I9100XXLPQ.7z (sisaldab (AUT, CMF,COA, COS, CYO, DNF, ERO, EUR, FOP, GBL, MSR, MTL, NEE, ORG, ORS, PAN, PHE, SEB, SMO, TMS, TOP, TPH, TRA, TRG, TSR, TWO, VOM, VVT, XEH, XEO, XSK))
Üheski MultiCSC paketis ei ole GLB ja SEB koos. Ikka vale ROM pidi siis eelmise lingi taga olema...
Oh rõõmu. Panin selle peale. Nagu ikka - kõike saab teha peale helistamise Ei tunnista SIM-i (APN settingud kadunud ja uusi lisada ei saa, lihtsalt ei salvesta ja kõik). Sai siis guugeldatud veel ja veel. Lõpuks leidsin lihtsa lahenduse - võta maha SIM card lock request, tee reboot ja LÕPUKS on peal uus soft ja saab isegi helistada Tänud suured abi eest!!! _________________ PSN: eestimees
Ise olen seda kasutanud mõned korrad https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.dslrcontroller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS5kc2xyY29udHJvbGxlciJd Viimasel ajal pole aega olnud mängda, aga kui proovisin, siis täitsa toimis.
Tihti küll otsustas pangestuda, aga nagu neil ka kodulehel on öeldud, siis peab kasutama korralikku ja võimalikult lühikest kaablit. Kui panin otg kaabli koos Canoni kaabliga, siis ei saanud ühendust. Võtsin mingi suvalise lühikese samasuguse juhtme ja lükkasin otg-le järgi ja toimis.
Edit
Seda sinu postitatud proget ma tööle ei saanud, samas, see mis mina postitasin, töötab päris korralikult nüüd. Kõvasti vahepeal edasi arendatud seda
Ei hakanud uut teemat tegema, sai muretsetud Galaxy s Plus ja sooviks vanast telefonist Nokia 5130c+ kontaktid ja asjad üle tuua sinna. SIM-kaardile kopeerimine langeb ära, iga kontakti all on palju infot, mis muidu kaduma läheks. Kas ja kuidas saaks kodus neid andmeid üle viia? PC-s on Ubuntu 11.10. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Ei hakanud uut teemat tegema, sai muretsetud Galaxy s Plus ja sooviks vanast telefonist Nokia 5130c+ kontaktid ja asjad üle tuua sinna. SIM-kaardile kopeerimine langeb ära, iga kontakti all on palju infot, mis muidu kaduma läheks. Kas ja kuidas saaks kodus neid andmeid üle viia? PC-s on Ubuntu 11.10.
Kahjuks endal nokiat pole, et testida aga proovi selle softiga ( http://sourceforge.net/projects/nokuntu/ ) nokiast info kätte saada ja siis saad näha, mis kujul need kontakti failid on ning vastavalt edasi tegutseda.
ps. see on S2 teema mitte S+
Müüja sõnul on S Plus nuditud S II, tootenumber viitab justkui lähedasele sugulusele ka (I9001).
BTW, kui saan .NBU faili .csv-ks konverditud, oleks sest abi? Kuidas sel juhul .csv-st importimine käiks? _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Müüja sõnul on S Plus nuditud S II, tootenumber viitab justkui lähedasele sugulusele ka (I9001).
BTW, kui saan .NBU faili .csv-ks konverditud, oleks sest abi? Kuidas sel juhul .csv-st importimine käiks?
Üks võimalus on läbi gmaili või siis tõmba kontaktide importimise app telefonisse.
BTW, kui saan .NBU faili .csv-ks konverditud, oleks sest abi? Kuidas sel juhul .csv-st importimine käiks?
Kurat, vaatasin videosi ja olin täiesti hämmingus. Paraku sattusingi reklaamiohvriks ja ostsin 2tk korraga ära. Nüüd suhteliselt pettunud selles tootes ikka - ei paku paraku mingit WOW effekti reaalsuses.
Esiteks ei ole mul auto armatuur sile plastik, vaid krobeline pehmem segu ja sinna see kuradi nanopad kohe üldse kinni ei jää. Eesmärk oli vahest telefon GPS-iks armatuurile kinnitada sellega. Noh, well... kuna muud eesmärki pole neile välja mõelnud siis viskasin ühe lihtsalt vastu siledat arvutikorpust, küljepeale seisma lihtsalt. Surusin veel peale ka, et kõvemini kinni jääks. 3 minutit hiljem kukkus lihtsalt küljest ära.
Proovisin pesta, et äkki läheb paremaks. Kleepumisomadused küll kuivades taastusid aga paremini kleepuma küll ei hakanud, kukub ikka ära ja autoarmatuurile kinnitamisest võin und näha. Saab vist ainult mingi odavaotsa Toyotadesse kleepida.
Kurat, vaatasin videosi ja olin täiesti hämmingus. Paraku sattusingi reklaamiohvriks ja ostsin 2tk korraga ära. Nüüd suhteliselt pettunud selles tootes ikka - ei paku paraku mingit WOW effekti reaalsuses.
Esiteks ei ole mul auto armatuur sile plastik, vaid krobeline pehmem segu ja sinna see kuradi nanopad kohe üldse kinni ei jää. Eesmärk oli vahest telefon GPS-iks armatuurile kinnitada sellega. Noh, well... kuna muud eesmärki pole neile välja mõelnud siis viskasin ühe lihtsalt vastu siledat arvutikorpust, küljepeale seisma lihtsalt. Surusin veel peale ka, et kõvemini kinni jääks. 3 minutit hiljem kukkus lihtsalt küljest ära.
Proovisin pesta, et äkki läheb paremaks. Kleepumisomadused küll kuivades taastusid aga paremini kleepuma küll ei hakanud, kukub ikka ära ja autoarmatuurile kinnitamisest võin und näha. Saab vist ainult mingi odavaotsa Toyotadesse kleepida.
ennem loe siit ja siis osta, odav toyota ei päästa. plaat kinni jääb, aga armatuur ymar. seda originaali proovinud pole aga 1 naela eest(2 võibolla) ostsin ebayst ja kinni hoidis ka liigagi hästi
tõmbas kaane tagant ära
krt ma pean täie jõuga tavaliselt seda kangutama _________________ This message was sent from space using stargate
ennem loe siit ja siis osta, odav toyota ei päästa. plaat kinni jääb, aga armatuur ymar. seda originaali proovinud pole aga 1 naela eest(2 võibolla) ostsin ebayst ja kinni hoidis ka liigagi hästi
tõmbas kaane tagant ära
krt ma pean täie jõuga tavaliselt seda kangutama
Telefon kleepub peale ilusti ja tõmbasin ka tagant kaane lahti kui ei "pööranud". Aga probleem just kleepuvusega tagant küljest :/
Mul see INOTEC Europe, mis seal nano-gadgets.ee -ski pakutakse ja armatuur näeb samasugune välja, nagu seal avalehel pildi peal.
Edit: Et näidata, kui s*tt see on, vaevusin isegi video tegema:
tõmbas kaane tagant ära
krt ma pean täie jõuga tavaliselt seda kangutama
Telefon kleepub peale ilusti ja tõmbasin ka tagant kaane lahti kui ei "pööranud". Aga probleem just kleepuvusega tagant küljest :/
Mul see INOTEC Europe, mis seal nano-gadgets.ee -ski pakutakse ja armatuur näeb samasugune välja, nagu seal avalehel pildi peal.
Edit: Et näidata, kui s*tt see on, vaevusin isegi video tegema:
mina ostsin selle(hind tõusnud, ennem oli 0,99)
http://www.ebay.co.uk/itm/Car-Magic-Sticky-Pad-Anti-Slip-Mat-Phone-mp3-mp4-k-/190467538809?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c58bfff79
hoiab ikka nii kinni kui hoida saab ja seda mõlemilt poolt
hind nii odav, et soovitan proovida
vaatasin, et myya enam eestisse ei saada, aga lykka sama nimi otsingusse ja neid myyjaid lademetes _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.