Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
robert!
HV kasutaja
|
12.05.2012 04:27:19
|
|
|
tiitise kirjutas: |
robert! kirjutas: |
Nonii, miski anomaalia minu SIIga. Viimased 3 päeva on aku meeletult kiiresti tühjaks saanud. Umbes poole päevaga minu tavapärase kasutamise jooksul, mis tavaliselt tühjendas aku umbes pooleteise päevaga.. Peal on viimane ametlik ICS rom, rootitud pole. Praegugi on 1 tunni ja 50 minutiga kadunud akut 12 protsenti. Telefon on olnud lihtsalt laua peal, wifi, data, bluetooth väljas, pole isegi ühtegi kõnet ega smsi saatnud, ekraan välja lülitatud, telefon on lihtsalt olnud idles. Niipalju kui menüüdest ja task managerist vaadanud, ühtegi akujanust programmi ka taustal ei jookse. Factory data reseti pole veel proovinud, mõtlesin, et küsin siit, et äkki kellelgi olnud sarnane probleem. Kiire googeldamise käigus ka targemaks ei saanud. |
On siin ennegi inimestel probleeme olnud ja need on üldiselt kadunud peale seda kui Reset tehtud.
edit1: Juhul kui keegi soovib ICS-ga ntfs mälupulka ühendada siis on pakkuda selline kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1555259 või siis see http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574672 |
Vat selline lihtne lahendus, mis ise kohe pähe ei tulnudki, lihtne restart, aitaski ja probleem kadus.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
12.05.2012 11:27:30
|
|
|
Kas keegi on kuskil tähele pannud ka mõnda rattahoidikut moblale?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
12.05.2012 12:00:35
|
|
|
Ma e-bayst olen suhteliselt palju erinevaid juba leidnud, aga küsimus oligi rohkem selle kohta, et kas Eestis kuskil spordi või misiganes asjade poes ka selliseid müügil on? Kindlasti on tunduvalt kallimad, aga kui ei ole väga hirmsad, siis võiks isegi mõelda sellele
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
CurJam
HV kasutaja

|
13.05.2012 13:47:23
|
|
|
Ei tea kas S3 müügiletuleku tõttu on S2-e puhul suuremat sorti hinnalangust ka oodata?
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.05.2012 16:47:15
|
|
|
CurJam kirjutas: |
Ei tea kas S3 müügiletuleku tõttu on S2-e puhul suuremat sorti hinnalangust ka oodata? |
kindlasti, eeldatavast ca 100 võetakse vähemaks
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.05.2012 16:54:58
|
|
|
ise kunagi seal mobla parandanud ja puhastanud, petturid igatahes vist pole. 4-5 aastat kroonikeskuse 2 korrusel olnud
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
13.05.2012 19:30:50
|
|
|
Selle nano tehnoloogiaga sain ikka raskelt mööda pükse kui OnOffi poes selle asja hinda nägin. Banaania business
Peaks ka tegema veebipoe ja hakkama Annekese shokolaadi 5€ müüma. Kuidas mul äri läheks?
Germo7 kirjutas: |
erkin kirjutas: |
nanotehnoloogia
Selline kummist kleepuv tükk, kas see on nüüd maailma tehnoloogia  |
Seal lehel lubavad küll nano-tehnoloogiat aga vb siis see nano-tehnoloogia efekt seisnebki selles,et see kleepumine ei ole saavutatud mingi liimiga vaid siis mingite ime pisikeste kurrudega mis kinni hoiavad,sest see tehnoloogia peaks siis jäljendama mingit sisalikku millel käppad nö kleepuvad ja ta saab igapool ronida... Nat geo chn peal kunagi nägin kui sellest räägiti..mingi maailma suurema mikroskoobi alla uuriti neid käppasid ja iga karv/kurr koosnes omakorda väikestest karvadest jne jne... |
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
2 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
13.05.2012 22:44:42
|
|
|
Mässasin täna pisut oma moblaga ja sain 1,812GHz peal tööle, kuid 1,824Ghz peal jõudis ainult quadrant-i avada tibake testida ja siis koos ta oligi. Proovisin värske installiga seda. Vanasti pahna täis installiga üle 1,7 ei saanud.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.05.2012 23:15:20
|
|
|
Jann1 kirjutas: |
Mässasin täna pisut oma moblaga ja sain 1,812GHz peal tööle, kuid 1,824Ghz peal jõudis ainult quadrant-i avada tibake testida ja siis koos ta oligi. Proovisin värske installiga seda. Vanasti pahna täis installiga üle 1,7 ei saanud. |
jahutasid lämmastikuga ?
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
13.05.2012 23:20:57
|
|
|
tahaks uusima resurrectioni üle vigiseda. 1.7 vist?
fotokas ei tööta absoluutselt. käima läheb aga pilti ei tee. teatab lihtsalt, et stopped working.
äratuskella funktsioon on imelik. ok, see töötab. äratab igatahes. aga mitu korda olen kogemata unise peaga vajutanud seda va back-nuppu (homest paremal) ja selle tulemusel kaob kellaproge lihtsalt ära. karjumist ta aga ei lõpeta. kuskil protsessides teda näha pole. kinni panna ei saa mitte mingil moel. ainult aku tagant!
kontaktid on lahendatud eriti haigel moel. ma olen küll tolerantne ja püüan ikka inimesi mõista kui nad midagi valesti teevad aga ma siiski eeldan, et siis ka oma vead parandatakse. see kontaktindus on aga kestnud versioonist versiooni ja mingit paranemist vist ei tulegi. kõige haigem on see, et hulgi kustutada ei saa. minul juhtus kogemata see, et sünkisin kontaktid feissiga. nüüd on seal paarsada telefoni mõistest täiesti mõttetut kontakti ja lahti saab neist üksnes ükshaaval - sisene kontakti, vali delete ja ok. selle peale ei ole keegi tulnud, et laseks siis inimesel lihtsalt linnukesi laduda ja ühekorraga kõigest lahti saada.
ilmselt on viga mitte niivõrd opsysteemis vaid sellega vägisi kaasnevas apex launcheris aga krt, kahjuks ei tea ma ka ühtki paremat custom launcherit.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
14.05.2012 00:53:34
|
|
|
Launcher ei puutu mingit pidi kontaktidesse. Kontaktid ja dialer on täiesti eraldi rakendused.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
14.05.2012 01:56:02
|
|
|
Jah - kontaktide ja dialeri puhul saab ilmselt google'it süüdistada. 1.7 imo põhines CM9 peal, mis ju sisuliselt stock android. Endal ka väiksemad bugid esinesid (kaameraga oli jah vahel jama - aitas restart), kuid põhiline oli tunduvalt kehvem akukestvus kui varem harjunud olin ja nii ma nüüd õnnelikult checkrom v6 peal istun koos go launcheriga. Aku kestab vingelt ja see ongi MULLE olulisem kui ükskõik mis ICS-i boonus.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
15.05.2012 00:08:30
|
|
|
Selle nano tehnoloogiaga sain ikka raskelt mööda pükse kui OnOffi poes selle asja hinda nägin. Banaania business
Peaks ka tegema veebipoe ja hakkama Annekese shokolaadi 5€ müüma. Kuidas mul äri läheks?
Germo7 kirjutas: |
nanotehnoloogia
Selline kummist kleepuv tükk, kas see on nüüd maailma tehnoloogia  |
Seal lehel lubavad küll nano-tehnoloogiat aga vb siis see nano-tehnoloogia efekt seisnebki selles,et see kleepumine ei ole saavutatud mingi liimiga vaid siis mingite ime pisikeste kurrudega mis kinni hoiavad,sest see tehnoloogia peaks siis jäljendama mingit sisalikku millel käppad nö kleepuvad ja ta saab igapool ronida... Nat geo chn peal kunagi nägin kui sellest räägiti..mingi maailma suurema mikroskoobi alla uuriti neid käppasid ja iga karv/kurr koosnes omakorda väikestest karvadest jne jne... |
|
Mis hinnaga nad ON/OFF-is olid?
_________________ Samsung Galaxy Spica, S2, S4, S5, S6 Edge, S8 |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
15.05.2012 00:12:24
|
|
|
ICS-ist sai siiber, gingerbreadi peal tagasi, võtsin Liteningi edasi arendatud versiooni UltraToxic
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1334124
Vana liteningiga oli 0 probleemi mitu kuud järjest ja nüüd iga uus ICS-i versioon läheb järjest vigasemaks, no milleks. Pealegi oli minu meelest ainus edasiminek ICS-il tsipa sujuvam kasutajaliides ning rohkem silutud ikoonid.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
15.05.2012 00:14:50
|
|
|
wirx, ja sellele lisaks brauseris ka renderdamini sujuvam ja kiirem. Muu on mu arust ka tagasiminek pigem. Vähemalt praegu veel.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
15.05.2012 00:23:53
|
|
|
Kiire küsimus. Kui ekraanivalgus on manuaalselt seadistatud maksimaalse peale, siis veebibrauseri avades lööb ikka valguse maha. Silmaga kohe näha, et taustavalgus muutub. Ja kui brauser sulgeda, tõmbab tagasi heledaks. Kõikvõimalikud seaded on läbi vaadatud (sh disabletud "auto adjust screen power").
Telefon rootimata ja peal ics 4.0.3.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
15.05.2012 00:55:41
|
|
|
Browseril brightness eraldi, pead seda ise seadistama. Browseris olles menu nupp ja siis browser brightness.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
15.05.2012 01:29:15
|
|
|
Ahjaa, üks suurimaid miinuseid oli telefon ise...nimelt ics-is pole olemas dialerit, kust saaks otse kontaktidesse minna ning kontaktides pole kohta, kust saaks dialerisse või logisse minna...mina ei mõista, miks selline hea asi ICS-iga ära kaotati.
Brauser pole jah nii sujuv, kui ICS-is...aga selle sujuvuse nimel töökindlus ohverdada
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
juuser
Aeg Maha 2a
|
15.05.2012 08:53:45
|
|
|
Kasutage EXDialer-i. Kui korra proovid, siis jäädki kasutama
|
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
15.05.2012 09:47:25
|
|
|
Mulle meeldib jällegi Go Contacts rohkem.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
15.05.2012 09:52:18
|
|
|
Olen juba mitu kuud ICS-i kasutanud ja ei näe põhjust miks peaksin GB peale tagasi minema.
Ainus miinus on tõesti wirx-i mainitud kontaktide ja dialeri vaheline liikumine. (sellega harjub ära)
Üks asi veel, nimelt kui vaadata kanal2 järelvaatamist siis flashi ei mängi sujuvalt maha (CM9-s oli ok)
Kaamera töötab, videot teeb, mänge saab mängida, videosid saab vaadata jne. Aku peab paremini vastu kui GB-s
Kunagi proovisin ka Resurrectioni rommi aga jättis suhteliselt pooliku mulje ja kolisin Wanamlite peale tagasi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.05.2012 10:11:00
|
|
|
tiitise kirjutas: |
Olen juba mitu kuud ICS-i kasutanud ja ei näe põhjust miks peaksin GB peale tagasi minema.
Ainus miinus on tõesti wirx-i mainitud kontaktide ja dialeri vaheline liikumine. (sellega harjub ära) |
no bla, mina pole veel sellega harjunud ja vist ei harjugi
tahaks kohe seda inimest sydamest tänada sellise valiku eest
+ ennem oli selline asi, et lemmikute alla tekkis nimekiri, kellele ma kõige rohkem helistan, väga mugav kasutada. kui ma stabiilselt helistan 5-6 numbril, siis paremat valikut polnud kui see
nüüd laiutab seal tyhjus ja mingi teine case sellega yldse
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
15.05.2012 13:12:09
|
|
|
Olen kasutanud nii ex-dialerit, kui ka go conatctse...mõlevad jäevad GB dialerile alla, kui tavakasutust silmas pidada.
Põhiline asi oli siiski stabiilsus, kord on ühe ICS-i romiga üks häda, siis tuleb uus ja üks häda asendub järgmisega. Viimane piisk oli see, et sygic ei toiminud enam, jooksis kokku nagu dialergi mingi update tõttu, mingi usb bla-bla-bla tuli ette. Ja ükski erase või uuesti install ei aidanud.
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |