Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 284, 285, 286  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
juuser
Aeg Maha 2a

sõnum 15.05.2012 16:13:11 vasta tsitaadiga

Äärmiselt kummaline kuidas kõigil ICS-iga nii palju probleeme on. Ise kasutanud pikka aega Wanamlite ja Resurrection ROM-e ja probleeme praktiliselt pole. Mitme kuu jooksul paar "Force Close-i" ainult.

Olen ka suht power user ehk kasutan pea kõike mida annab - muusika, youtube, veebibrauserid, erinevaid navisid (Igo, Navigon), erinevate appide katsetamine ja settingute tweakimine jne ... ja no ei ole probleeme.

Huvitav kas asi võib tõesti olla selles, et rauas on erinevused icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 15.05.2012 16:16:48 vasta tsitaadiga

juuser kirjutas:
Äärmiselt kummaline kuidas kõigil ICS-iga nii palju probleeme on. Ise kasutanud pikka aega Wanamlite ja Resurrection ROM-e ja probleeme praktiliselt pole. Mitme kuu jooksul paar "Force Close-i" ainult.

Olen ka suht power user ehk kasutan pea kõike mida annab - muusika, youtube, veebibrauserid, erinevaid navisid (Igo, Navigon), erinevate appide katsetamine ja settingute tweakimine jne ... ja no ei ole probleeme.

Huvitav kas asi võib tõesti olla selles, et rauas on erinevused icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

Mul pole ühtegi probleemi ICS'iga. Vahepeal kippus aku kiiremini tühjaks jooksma aga peale restarti on kõik timm.
Ja samas meeldib mulle see telefoni raamatu osa ka hästi et asjad on eraldi. Rohkem kui vanal.
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
Dinkz
Kreisi kasutaja

sõnum 15.05.2012 16:36:28 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
juuser kirjutas:

Mul pole ühtegi probleemi ICS'iga. Vahepeal kippus aku kiiremini tühjaks jooksma aga peale restarti on kõik timm.
Ja samas meeldib mulle see telefoni raamatu osa ka hästi et asjad on eraldi. Rohkem kui vanal.

sekundeerin. endal ka ametlik 4.0.3 peal ja kõik toimib täitsa hästi, probleeme oli pigem ICS cfw'dega.

viimati muutis Dinkz 15.05.2012 20:13:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.05.2012 19:37:56 vasta tsitaadiga

kas seda keskmist klahvi alla annaks ka kõne lõpetamiseks panna?
Oliver112
HV veteran

sõnum 15.05.2012 21:10:57 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:
kas seda keskmist klahvi alla annaks ka kõne lõpetamiseks panna?

Ei. 'Home' nupp on ainuke nupp, mida pole võimalik Androidis programmaatiliselt 'overrideda'.
Ise panin kõne lõpetamise power nupu alla, mu meelest väga mugav.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 90
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 15.05.2012 22:03:52 vasta tsitaadiga

mulle on see power nupp nii harjumatus kohas, peale sony kasutamist, oleks nokiast otse üle läinud oleks elu palju lihtsam icon_biggrin.gif
eeromees
HV kasutaja

sõnum 17.05.2012 20:03:22 vasta tsitaadiga

vortex kirjutas:
Viimane:
Link

Lasin selle selga, SEB-i valida ei anna, valikus vaid GLB... what next?

isiklik
HV kasutaja

sõnum 17.05.2012 21:22:40 Galaxy S II ja Nikon D300s ei klapi omavahel... vasta tsitaadiga

Kas keegi Galaxy S II-ga on DSLR kaamerat ühendanud ja seda appi kasutanud? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dslr.dashboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kc2xyLmRhc2hib2FyZCJd
Maru hea oleks seda kasutada, kuid mul telefon ütleb, et kaamerat ei leia.
USB OTG kaabel äkki vigane, samas välist ketast näitab...
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 17.05.2012 22:33:14 vasta tsitaadiga

eeromees kirjutas:
vortex kirjutas:
Viimane:
Link

Proovi seda http://69.162.133.95/other/GT-I9100_SEB_I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_I9100XXLPQ.7z (sisaldab (AUT, CMF,COA, COS, CYO, DNF, ERO, EUR, FOP, GBL, MSR, MTL, NEE, ORG, ORS, PAN, PHE, SEB, SMO, TMS, TOP, TPH, TRA, TRG, TSR, TWO, VOM, VVT, XEH, XEO, XSK))
Üheski MultiCSC paketis ei ole GLB ja SEB koos. Ikka vale ROM pidi siis eelmise lingi taga olema...
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
eeromees
HV kasutaja

sõnum 17.05.2012 22:52:55 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
eeromees kirjutas:
vortex kirjutas:
Viimane:
Link

Proovi seda http://69.162.133.95/other/GT-I9100_SEB_I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_I9100XXLPQ.7z (sisaldab (AUT, CMF,COA, COS, CYO, DNF, ERO, EUR, FOP, GBL, MSR, MTL, NEE, ORG, ORS, PAN, PHE, SEB, SMO, TMS, TOP, TPH, TRA, TRG, TSR, TWO, VOM, VVT, XEH, XEO, XSK))
Üheski MultiCSC paketis ei ole GLB ja SEB koos. Ikka vale ROM pidi siis eelmise lingi taga olema...

Oh rõõmu. Panin selle peale. Nagu ikka - kõike saab teha peale helistamise icon_smile.gif Ei tunnista SIM-i (APN settingud kadunud ja uusi lisada ei saa, lihtsalt ei salvesta ja kõik). Sai siis guugeldatud veel ja veel. Lõpuks leidsin lihtsa lahenduse - võta maha SIM card lock request, tee reboot ja LÕPUKS on peal uus soft ja saab isegi helistada icon_smile.gif Tänud suured abi eest!!!

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 18.05.2012 10:02:17 Re: Galaxy S II ja Nikon D300s ei klapi omavahel... vasta tsitaadiga

isiklik kirjutas:
Kas keegi Galaxy S II-ga on DSLR kaamerat ühendanud ja seda appi kasutanud? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dslr.dashboard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kc2xyLmRhc2hib2FyZCJd
Maru hea oleks seda kasutada, kuid mul telefon ütleb, et kaamerat ei leia.
USB OTG kaabel äkki vigane, samas välist ketast näitab...

Ise olen seda kasutanud mõned korrad https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.dslrcontroller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS5kc2xyY29udHJvbGxlciJd Viimasel ajal pole aega olnud mängda, aga kui proovisin, siis täitsa toimis.
Tihti küll otsustas pangestuda, aga nagu neil ka kodulehel on öeldud, siis peab kasutama korralikku ja võimalikult lühikest kaablit. Kui panin otg kaabli koos Canoni kaabliga, siis ei saanud ühendust. Võtsin mingi suvalise lühikese samasuguse juhtme ja lükkasin otg-le järgi ja toimis.
Edit
Seda sinu postitatud proget ma tööle ei saanud, samas, see mis mina postitasin, töötab päris korralikult nüüd. Kõvasti vahepeal edasi arendatud seda icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
isiklik
HV kasutaja

sõnum 18.05.2012 14:03:13 vasta tsitaadiga

See on ju Canoni app.
Proovisin teist kaablit - ikka ei leia kaamerat.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 18.05.2012 23:28:40 vasta tsitaadiga

isiklik kirjutas:
See on ju Canoni app.
Proovisin teist kaablit - ikka ei leia kaamerat.

Ei kujuta ette, see mis postitasid, peaks võimaldama peale nikkoni ka muid maisnaid, aga minu oma ajas selle lihtsalt kokku.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 19.05.2012 09:21:40 vasta tsitaadiga

Tere!

Ei hakanud uut teemat tegema, sai muretsetud Galaxy s Plus ja sooviks vanast telefonist Nokia 5130c+ kontaktid ja asjad üle tuua sinna. SIM-kaardile kopeerimine langeb ära, iga kontakti all on palju infot, mis muidu kaduma läheks. Kas ja kuidas saaks kodus neid andmeid üle viia? PC-s on Ubuntu 11.10.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tiitise
HV kasutaja

sõnum 19.05.2012 10:25:39 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Tere!

Ei hakanud uut teemat tegema, sai muretsetud Galaxy s Plus ja sooviks vanast telefonist Nokia 5130c+ kontaktid ja asjad üle tuua sinna. SIM-kaardile kopeerimine langeb ära, iga kontakti all on palju infot, mis muidu kaduma läheks. Kas ja kuidas saaks kodus neid andmeid üle viia? PC-s on Ubuntu 11.10.

Kahjuks endal nokiat pole, et testida aga proovi selle softiga ( http://sourceforge.net/projects/nokuntu/ ) nokiast info kätte saada ja siis saad näha, mis kujul need kontakti failid on ning vastavalt edasi tegutseda.
ps. see on S2 teema mitte S+
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 19.05.2012 10:33:38 vasta tsitaadiga

Müüja sõnul on S Plus nuditud S II, tootenumber viitab justkui lähedasele sugulusele ka (I9001).
BTW, kui saan .NBU faili .csv-ks konverditud, oleks sest abi? Kuidas sel juhul .csv-st importimine käiks?

tiitise
HV kasutaja

sõnum 19.05.2012 11:07:38 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
Müüja sõnul on S Plus nuditud S II, tootenumber viitab justkui lähedasele sugulusele ka (I9001).
BTW, kui saan .NBU faili .csv-ks konverditud, oleks sest abi? Kuidas sel juhul .csv-st importimine käiks?

Üks võimalus on läbi gmaili või siis tõmba kontaktide importimise app telefonisse.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 19.05.2012 12:00:21 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:

Pigem on see Plus sarnane esimese Galaxy S'ga.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 19.05.2012 21:45:34 vasta tsitaadiga

piison kirjutas:
ivar80 kirjutas:
See nanopad'ide müüja võib oma rekka juba tööle panna ja Eesti poole keerata. Tundub äge vidin olevat, tellisin ka ühe icon_smile.gif

Nüüd ongi Eestis: http://nano-gadgets.ee

Kurat, vaatasin videosi ja olin täiesti hämmingus. Paraku sattusingi reklaamiohvriks ja ostsin 2tk korraga ära. Nüüd suhteliselt pettunud selles tootes ikka - ei paku paraku mingit WOW effekti reaalsuses.
Esiteks ei ole mul auto armatuur sile plastik, vaid krobeline pehmem segu ja sinna see kuradi nanopad kohe üldse kinni ei jää. Eesmärk oli vahest telefon GPS-iks armatuurile kinnitada sellega. Noh, well... kuna muud eesmärki pole neile välja mõelnud siis viskasin ühe lihtsalt vastu siledat arvutikorpust, küljepeale seisma lihtsalt. Surusin veel peale ka, et kõvemini kinni jääks. 3 minutit hiljem kukkus lihtsalt küljest ära.
Proovisin pesta, et äkki läheb paremaks. Kleepumisomadused küll kuivades taastusid aga paremini kleepuma küll ei hakanud, kukub ikka ära ja autoarmatuurile kinnitamisest võin und näha. Saab vist ainult mingi odavaotsa Toyotadesse kleepida.
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.05.2012 21:49:11 vasta tsitaadiga

Alan kirjutas:
piison kirjutas:
ivar80 kirjutas:
See nanopad'ide müüja võib oma rekka juba tööle panna ja Eesti poole keerata. Tundub äge vidin olevat, tellisin ka ühe icon_smile.gif

Kurat, vaatasin videosi ja olin täiesti hämmingus. Paraku sattusingi reklaamiohvriks ja ostsin 2tk korraga ära. Nüüd suhteliselt pettunud selles tootes ikka - ei paku paraku mingit WOW effekti reaalsuses.
Esiteks ei ole mul auto armatuur sile plastik, vaid krobeline pehmem segu ja sinna see kuradi nanopad kohe üldse kinni ei jää. Eesmärk oli vahest telefon GPS-iks armatuurile kinnitada sellega. Noh, well... kuna muud eesmärki pole neile välja mõelnud siis viskasin ühe lihtsalt vastu siledat arvutikorpust, küljepeale seisma lihtsalt. Surusin veel peale ka, et kõvemini kinni jääks. 3 minutit hiljem kukkus lihtsalt küljest ära.
Proovisin pesta, et äkki läheb paremaks. Kleepumisomadused küll kuivades taastusid aga paremini kleepuma küll ei hakanud, kukub ikka ära ja autoarmatuurile kinnitamisest võin und näha. Saab vist ainult mingi odavaotsa Toyotadesse kleepida.

ennem loe siit ja siis osta, odav toyota ei päästa. plaat kinni jääb, aga armatuur ymar. seda originaali proovinud pole aga 1 naela eest(2 võibolla) ostsin ebayst ja kinni hoidis ka liigagi hästi icon_lol.gif
tõmbas kaane tagant ära icon_lol.gif
krt ma pean täie jõuga tavaliselt seda kangutama

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Alan
HV veteran
Alan

sõnum 20.05.2012 00:11:12 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Alan kirjutas:
piison kirjutas:
ivar80 kirjutas:

ennem loe siit ja siis osta, odav toyota ei päästa. plaat kinni jääb, aga armatuur ymar. seda originaali proovinud pole aga 1 naela eest(2 võibolla) ostsin ebayst ja kinni hoidis ka liigagi hästi icon_lol.gif
tõmbas kaane tagant ära icon_lol.gif
krt ma pean täie jõuga tavaliselt seda kangutama

Telefon kleepub peale ilusti ja tõmbasin ka tagant kaane lahti kui ei "pööranud". Aga probleem just kleepuvusega tagant küljest :/
Mul see INOTEC Europe, mis seal nano-gadgets.ee -ski pakutakse ja armatuur näeb samasugune välja, nagu seal avalehel pildi peal.

Edit: Et näidata, kui s*tt see on, vaevusin isegi video tegema:

Link
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 20.05.2012 09:50:52 vasta tsitaadiga

CM9 peal kuid WiFi võrke ei leia icon_neutral.gif
Kommentaarid: 658 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 540
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 20.05.2012 10:26:28 vasta tsitaadiga

digweed kirjutas:
CM9 peal kuid WiFi võrke ei leia icon_neutral.gif

tee peale flashimist reboot, siis hakkab tööle wifi icon_wink.gif
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 20.05.2012 11:04:24 vasta tsitaadiga

Sain tööle. Heh see CM9 tundub eriti kohitsetud olevat. Mul android market puudu, google sync jne. Õhtul proovin darky romi ära.
Kommentaarid: 658 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 540
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.05.2012 11:14:18 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

mina ostsin selle(hind tõusnud, ennem oli 0,99)
http://www.ebay.co.uk/itm/Car-Magic-Sticky-Pad-Anti-Slip-Mat-Phone-mp3-mp4-k-/190467538809?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c58bfff79
hoiab ikka nii kinni kui hoida saab ja seda mõlemilt poolt icon_lol.gif
hind nii odav, et soovitan proovida thumbs_up.gif
vaatasin, et myya enam eestisse ei saada, aga lykka sama nimi otsingusse ja neid myyjaid lademetes

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 284, 285, 286  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.