Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 735, 736, 737 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
munakull
HV kasutaja

sõnum 08.05.2012 21:29:05 vasta tsitaadiga

Kristoferr, sul on lihtsalt aeg serverit vahetada. Tule UK Veterans B2K, kus alati tore täiskasvanud seltskond koos viibib ja igati hästi administreeritud server. Toimuval hoitakse praktiliselt 24h silm peal, niiet häkkeritele reageeritakse ruttu. icon_smile.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olxter
HV kasutaja
olxter

sõnum 08.05.2012 22:40:42 vasta tsitaadiga

munakull kirjutas:
Kristoferr, sul on lihtsalt aeg serverit vahetada. Tule UK Veterans B2K, kus alati tore täiskasvanud seltskond koos viibib ja igati hästi administreeritud server. Toimuval hoitakse praktiliselt 24h silm peal, niiet häkkeritele reageeritakse ruttu. icon_smile.gif
no lõpuks ometi ka midagi mõistklikku siia teemasse üle pika aja. no ei saamidagi seda mängu rikkuda, kui ise väheke vaeva näha ja hea tore koht otsida. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.05.2012 22:43:35 vasta tsitaadiga

Soovita cheaterivabu servereid, mis jooksutavad mitte tasulisi kaarte.
Pole eriti isu sellesse mängu enam raha sisse toppida, kui nädala pärast nagunii enam ei mängi.

tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 08.05.2012 22:50:55 vasta tsitaadiga

Viskasin elioni junni vahelt ära ja nüüd ei taha üldse enam vinguda, kõik jookseb ja toimib ludinal, päris harva saab hiljem nurga tagant surma. Servusse minnes vaatan korra seda, mis pingidega teised on. Kui leian schiiteritega servu siis tõmban tuld liht icon_razz.gif Eile sain ühes serveris banni ka, seal selline reegel, et ainult adminnid võivad liiklusvahendeid kasutada icon_biggrin.gif

Kristoferr, mis sa loodad sellest mängust nii lihtsalt lahti saada? icon_razz.gif Ei usu seda päris... Tegin vahepeal pausi ikka hakkasid näpud sygelema icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.05.2012 00:14:21 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Viskasin elioni junni vahelt ära ja nüüd ei taha üldse enam vinguda, kõik jookseb ja toimib ludinal, päris harva saab hiljem nurga tagant surma. Servusse minnes vaatan korra seda, mis pingidega teised on. Kui leian schiiteritega servu siis tõmban tuld liht icon_razz.gif Eile sain ühes serveris banni ka, seal selline reegel, et ainult adminnid võivad liiklusvahendeid kasutada icon_biggrin.gif

Kristoferr, mis sa loodad sellest mängust nii lihtsalt lahti saada? icon_razz.gif Ei usu seda päris... Tegin vahepeal pausi ikka hakkasid näpud sygelema icon_biggrin.gif

Räägi lähemalt sellest junni eemaldamisest, saan aru, et pead silmas ruuterit kuid räägi palun lähemalt.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 09.05.2012 00:37:31 vasta tsitaadiga

Ruuter minema ja cat5 otse mobosse. See ruuter oli koguaeg päris kuum. Näiteks kui ruuterit pole siis läägas webis ka rohkem , vbl liht kehv isend(TG784). icon_confused.gif
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 09.05.2012 00:40:03 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:

Ta pigem vihjab Diablo III väljatulekule, mis tähendab et battlefield 3 võib aknast välja visata icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.05.2012 06:21:39 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Ruuter minema ja cat5 otse mobosse. See ruuter oli koguaeg päris kuum. Näiteks kui ruuterit pole siis läägas webis ka rohkem , vbl liht kehv isend(TG784). icon_confused.gif

Asi selles, et mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega.

viimati muutis Muhekas 09.05.2012 07:24:35, muudetud 1 kord
tagasi üles
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 09.05.2012 06:38:11 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
busta kirjutas:

Miks ei võiks kasutada normaalseid eestikeelseid väljendeid vaid on mingid krdi ing. keelsed tuletised.Nii see emakeel välja surebki. Kuid mitte sellest ei tahtnud ma rääkida vaid asi selles, et mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega.

Offtopic:
Eesti keel on p@sk, sellep2rast. Ega need tuletised mis v2ike n2put2is keeleteadlasi ylej22nud eestlastele p2he m22rib pole paremad. Mul sellest riigist ja keelest t2iesti poh. voiks kasvoi inglise keeles ylej22nud elu r22kida.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.05.2012 06:42:43 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
busta kirjutas:

Miks ei võiks kasutada normaalseid eestikeelseid väljendeid vaid on mingid krdi ing. keelsed tuletised.Nii see emakeel välja surebki. Kuid mitte sellest ei tahtnud ma rääkida vaid asi selles, et mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega.

Offtopic:
Eesti keel on p@sk, sellep2rast. Ega need tuletised mis v2ike n2put2is keeleteadlasi ylej22nud eestlastele p2he m22rib pole paremad. Mul sellest riigist ja keelest t2iesti poh. voiks kasvoi inglise keeles ylej22nud elu r22kida.

Kui sul sellest pohh siis võta oma seitse asja ja kao kus kurat, mis veel siis siin vahid!
tagasi üles
UnknowFunk
Kreisi kasutaja
UnknowFunk

sõnum 09.05.2012 07:20:51 vasta tsitaadiga

Jääksime äkki nüüd Battlefield3 teemasse?

endal kõige rohkem kille käsikaga, M9 TACT. - 539 Kills

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 09.05.2012 07:37:26 vasta tsitaadiga

Minul M1911, 500 killi dog tag olemas.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
munakull
HV kasutaja

sõnum 09.05.2012 08:43:49 vasta tsitaadiga

5000 Viperiga, kena ümmargune number. Kurat, mul terrassi ehitus pooleli, pole aega olnud üldse mängida. icon_lol.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 09.05.2012 09:10:21 vasta tsitaadiga

munakull kirjutas:
5000 Viperiga, kena ümmargune number. Kurat, mul terrassi ehitus pooleli, pole aega olnud üldse mängida. icon_lol.gif

5000 icon_eek.gif mul läheks aastaid sellise tulemuse saamiseks. Puldiga sündinud?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.05.2012 09:54:21 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:

mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega. äkki räägid lähemalt, tänan.
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 09.05.2012 10:47:30 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
munakull kirjutas:

5000 icon_eek.gif mul läheks aastaid sellise tulemuse saamiseks. Puldiga sündinud?

Oleneb täitsa. Kui satud sellisesse serverisse, kus hetkel ühtegi head vastast lendamas pole ja endal gunner ka hea, siis võidki taevasse jääda ja ainult kõmmutada. Vähemalt minu puhul, eriti hea lendaja veel pole, et teistele kergelt vastu saaks.

Aga üks küsimus ka, et kuidas neid assignmente teha saab?

Vylx
HV kasutaja
Vylx

sõnum 09.05.2012 10:55:52 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
Aga üks küsimus ka, et kuidas neid assignmente teha saab?

Assignementid on Back to Karkandi üks osa. Ehk siis esiteks tuleks B2K muretseda (battlefieldi lisa pakett - uued relvad, mapid jne.).
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.05.2012 11:24:17 vasta tsitaadiga

Kristoferr, uk WonkaWarriors serverid.
Igale maitsele serverid olemas, adminid koguaeg sees või siis konsoolis jälgivad thumbs_up.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 09.05.2012 12:53:53 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
busta kirjutas:

mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega. äkki räägid lähemalt, tänan.

Sellisel juhul sa ei saa jah seda otse mobosse toppida..... Minul on korrusmaja lahendus ja tuppa tuleb netikaabel. Sinul on järelikult DSL ja kui sul ruuterit vahel pole siis sa ilmselt netti ei saa nii ühendada. Minul tuli nett ruuterisse WAN pessa tavalise cat5 otsaga. Jätsin ruuteri vahelt ära lihtsalt ja panin selle otsa emaplaadi netikaabli pessa ja kõik toimib.... Ma mingi suur tark sellel alal pole ja võin ka eksida millegis. Loodan, et said aru icon_smile.gif
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 09.05.2012 13:05:59 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
busta kirjutas:

Sellisel juhul sa ei saa jah seda otse mobosse toppida..... Minul on korrusmaja lahendus ja tuppa tuleb netikaabel. Sinul on järelikult DSL ja kui sul ruuterit vahel pole siis sa ilmselt netti ei saa nii ühendada. Minul tuli nett ruuterisse WAN pessa tavalise cat5 otsaga. Jätsin ruuteri vahelt ära lihtsalt ja panin selle otsa emaplaadi netikaabli pessa ja kõik toimib.... Ma mingi suur tark sellel alal pole ja võin ka eksida millegis. Loodan, et said aru icon_smile.gif

Krt miks mul siis dsl pessa jookseb :/ nu a kui võtan ühendan sealt karbist juhtmed lahti ja panen cat5 ning viskan jagaja vahele siis peaks ka asi toimima ju. Ega ma ka ei tea kuid oletan ainult
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 09.05.2012 13:09:41 vasta tsitaadiga

Sest sulle tuleb sisse ainult telefoniliin. sellepärast ka DSL. Sealt sa ei võlu mingi maagiaga enne ruuterit cat5 kaablit välja. Pead kas paketti vahetama, või kui see võimalik pole, siis rahul olema enda praegusega.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 09.05.2012 13:36:37 vasta tsitaadiga

Räägib keegi lähemalt, kuidas Jetiga ima cheatimata kannapööret teha. Olen tähele pannud, et mõni teeb õhus ikka väga järsu pöörde.
Ise olen proovinud igasugu kiirustelt break/ab kombinatsioone, aga no nii järsku küll ei saa. icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Vylx
HV kasutaja
Vylx

sõnum 09.05.2012 13:43:01 vasta tsitaadiga

Jetis ei tee ilma rõõmupulka omamata suurt midagi ära kahjuks. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2012 13:51:32 vasta tsitaadiga

Vylx kirjutas:
Jetis ei tee ilma rõõmupulka omamata suurt midagi ära kahjuks. icon_neutral.gif

Rumal jutt...kui BF3 hankisin, arvasin ka alguses, kui proovisin lennata, et kopteriga pole võimalik klaviatuuri ja hiierga lennata, nüüd lendan nagu vana kala. Jettidega pole veel viitsinud tegeleda sügavuti aga lendame pole probleem, pigem maapinnal asjade nägemine ja tabamine icon_biggrin.gif

Üldiselt kõik inimesed on võrdsed oskustelt, enamus lihtsalt leiutab omale vabandusi miks mitte trenni teha või õppida-harjutada. Kõik tahavad kohe miljonit ja mersut, aga need kes reaalselt tööd ka teevad selle nimel, saavad need, ülejäänud jäävadki unistama...

Selleks, et mingis asjas vilumus omandada, on arvutuslikult vaja asjaga tegeleda 10000 tundi, mis teeb 5 aasta jooksul u 8-12 tundi päevas. Muul juhul jääte ikkagi keskpäraseks. Ega muidu ülikool 3+2 pole, magistrina hakkab inimene ühtkomateist juba aru saama ja ei aja enam rumalusi suust välja.

viimati muutis parm 09.05.2012 13:57:01, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 09.05.2012 13:56:08 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Räägib keegi lähemalt, kuidas Jetiga ima cheatimata kannapööret teha. Olen tähele pannud, et mõni teeb õhus ikka väga järsu pöörde.
Ise olen proovinud igasugu kiirustelt break/ab kombinatsioone, aga no nii järsku küll ei saa. icon_rolleyes.gif

Mingit imenippi pole, ~290-300 kiiruse peal pööra.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 735, 736, 737 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.