Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
munakull
HV kasutaja
|
08.05.2012 21:29:05
|
|
|
Kristoferr, sul on lihtsalt aeg serverit vahetada. Tule UK Veterans B2K, kus alati tore täiskasvanud seltskond koos viibib ja igati hästi administreeritud server. Toimuval hoitakse praktiliselt 24h silm peal, niiet häkkeritele reageeritakse ruttu.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
08.05.2012 22:40:42
|
|
|
munakull kirjutas: |
Kristoferr, sul on lihtsalt aeg serverit vahetada. Tule UK Veterans B2K, kus alati tore täiskasvanud seltskond koos viibib ja igati hästi administreeritud server. Toimuval hoitakse praktiliselt 24h silm peal, niiet häkkeritele reageeritakse ruttu.  |
no lõpuks ometi ka midagi mõistklikku siia teemasse üle pika aja. no ei saamidagi seda mängu rikkuda, kui ise väheke vaeva näha ja hea tore koht otsida.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
08.05.2012 22:43:35
|
|
|
Soovita cheaterivabu servereid, mis jooksutavad mitte tasulisi kaarte.
Pole eriti isu sellesse mängu enam raha sisse toppida, kui nädala pärast nagunii enam ei mängi.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
08.05.2012 22:50:55
|
|
|
Viskasin elioni junni vahelt ära ja nüüd ei taha üldse enam vinguda, kõik jookseb ja toimib ludinal, päris harva saab hiljem nurga tagant surma. Servusse minnes vaatan korra seda, mis pingidega teised on. Kui leian schiiteritega servu siis tõmban tuld liht Eile sain ühes serveris banni ka, seal selline reegel, et ainult adminnid võivad liiklusvahendeid kasutada
Kristoferr, mis sa loodad sellest mängust nii lihtsalt lahti saada? Ei usu seda päris... Tegin vahepeal pausi ikka hakkasid näpud sygelema
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.05.2012 00:14:21
|
|
|
busta kirjutas: |
Viskasin elioni junni vahelt ära ja nüüd ei taha üldse enam vinguda, kõik jookseb ja toimib ludinal, päris harva saab hiljem nurga tagant surma. Servusse minnes vaatan korra seda, mis pingidega teised on. Kui leian schiiteritega servu siis tõmban tuld liht Eile sain ühes serveris banni ka, seal selline reegel, et ainult adminnid võivad liiklusvahendeid kasutada
Kristoferr, mis sa loodad sellest mängust nii lihtsalt lahti saada? Ei usu seda päris... Tegin vahepeal pausi ikka hakkasid näpud sygelema  |
Räägi lähemalt sellest junni eemaldamisest, saan aru, et pead silmas ruuterit kuid räägi palun lähemalt.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
09.05.2012 00:37:31
|
|
|
Ruuter minema ja cat5 otse mobosse. See ruuter oli koguaeg päris kuum. Näiteks kui ruuterit pole siis läägas webis ka rohkem , vbl liht kehv isend(TG784).
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
09.05.2012 00:40:03
|
|
|
Kristoferr, mis sa loodad sellest mängust nii lihtsalt lahti saada? Ei usu seda päris... Tegin vahepeal pausi ikka hakkasid näpud sygelema  |
Ta pigem vihjab Diablo III väljatulekule, mis tähendab et battlefield 3 võib aknast välja visata
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.05.2012 06:21:39
|
|
|
Ruuter minema ja cat5 otse mobosse. See ruuter oli koguaeg päris kuum. Näiteks kui ruuterit pole siis läägas webis ka rohkem , vbl liht kehv isend(TG784).  |
Asi selles, et mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega.
viimati muutis Muhekas 09.05.2012 07:24:35, muudetud 1 kord |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
09.05.2012 06:38:11
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Ruuter minema ja cat5 otse mobosse. See ruuter oli koguaeg päris kuum. Näiteks kui ruuterit pole siis läägas webis ka rohkem , vbl liht kehv isend(TG784).  |
Miks ei võiks kasutada normaalseid eestikeelseid väljendeid vaid on mingid krdi ing. keelsed tuletised.Nii see emakeel välja surebki. Kuid mitte sellest ei tahtnud ma rääkida vaid asi selles, et mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega. |
Offtopic:
Eesti keel on p@sk, sellep2rast. Ega need tuletised mis v2ike n2put2is keeleteadlasi ylej22nud eestlastele p2he m22rib pole paremad. Mul sellest riigist ja keelest t2iesti poh. voiks kasvoi inglise keeles ylej22nud elu r22kida.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.05.2012 06:42:43
|
|
|
Goon kirjutas: |
Miks ei võiks kasutada normaalseid eestikeelseid väljendeid vaid on mingid krdi ing. keelsed tuletised.Nii see emakeel välja surebki. Kuid mitte sellest ei tahtnud ma rääkida vaid asi selles, et mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega. |
Offtopic:
Eesti keel on p@sk, sellep2rast. Ega need tuletised mis v2ike n2put2is keeleteadlasi ylej22nud eestlastele p2he m22rib pole paremad. Mul sellest riigist ja keelest t2iesti poh. voiks kasvoi inglise keeles ylej22nud elu r22kida. |
Kui sul sellest pohh siis võta oma seitse asja ja kao kus kurat, mis veel siis siin vahid!
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
09.05.2012 07:20:51
|
|
|
Jääksime äkki nüüd Battlefield3 teemasse?
endal kõige rohkem kille käsikaga, M9 TACT. - 539 Kills
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
09.05.2012 07:37:26
|
|
|
Minul M1911, 500 killi dog tag olemas.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
09.05.2012 08:43:49
|
|
|
5000 Viperiga, kena ümmargune number. Kurat, mul terrassi ehitus pooleli, pole aega olnud üldse mängida.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.05.2012 09:10:21
|
|
|
5000 Viperiga, kena ümmargune number. Kurat, mul terrassi ehitus pooleli, pole aega olnud üldse mängida.  |
5000 mul läheks aastaid sellise tulemuse saamiseks. Puldiga sündinud?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.05.2012 09:54:21
|
|
|
mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega. äkki räägid lähemalt, tänan.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
09.05.2012 10:47:30
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
5000 Viperiga, kena ümmargune number. Kurat, mul terrassi ehitus pooleli, pole aega olnud üldse mängida.  |
5000 mul läheks aastaid sellise tulemuse saamiseks. Puldiga sündinud? |
Oleneb täitsa. Kui satud sellisesse serverisse, kus hetkel ühtegi head vastast lendamas pole ja endal gunner ka hea, siis võidki taevasse jääda ja ainult kõmmutada. Vähemalt minu puhul, eriti hea lendaja veel pole, et teistele kergelt vastu saaks.
Aga üks küsimus ka, et kuidas neid assignmente teha saab?
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vylx
HV kasutaja

|
09.05.2012 10:55:52
|
|
|
striker13 kirjutas: |
Aga üks küsimus ka, et kuidas neid assignmente teha saab? |
Assignementid on Back to Karkandi üks osa. Ehk siis esiteks tuleks B2K muretseda (battlefieldi lisa pakett - uued relvad, mapid jne.).
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
09.05.2012 11:24:17
|
|
|
Kristoferr, uk WonkaWarriors serverid.
Igale maitsele serverid olemas, adminid koguaeg sees või siis konsoolis jälgivad
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran

|
09.05.2012 12:53:53
|
|
|
mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega. äkki räägid lähemalt, tänan. |
Sellisel juhul sa ei saa jah seda otse mobosse toppida..... Minul on korrusmaja lahendus ja tuppa tuleb netikaabel. Sinul on järelikult DSL ja kui sul ruuterit vahel pole siis sa ilmselt netti ei saa nii ühendada. Minul tuli nett ruuterisse WAN pessa tavalise cat5 otsaga. Jätsin ruuteri vahelt ära lihtsalt ja panin selle otsa emaplaadi netikaabli pessa ja kõik toimib.... Ma mingi suur tark sellel alal pole ja võin ka eksida millegis. Loodan, et said aru
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.05.2012 13:05:59
|
|
|
mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega. äkki räägid lähemalt, tänan. |
Sellisel juhul sa ei saa jah seda otse mobosse toppida..... Minul on korrusmaja lahendus ja tuppa tuleb netikaabel. Sinul on järelikult DSL ja kui sul ruuterit vahel pole siis sa ilmselt netti ei saa nii ühendada. Minul tuli nett ruuterisse WAN pessa tavalise cat5 otsaga. Jätsin ruuteri vahelt ära lihtsalt ja panin selle otsa emaplaadi netikaabli pessa ja kõik toimib.... Ma mingi suur tark sellel alal pole ja võin ka eksida millegis. Loodan, et said aru  |
Krt miks mul siis dsl pessa jookseb :/ nu a kui võtan ühendan sealt karbist juhtmed lahti ja panen cat5 ning viskan jagaja vahele siis peaks ka asi toimima ju. Ega ma ka ei tea kuid oletan ainult
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.05.2012 13:09:41
|
|
|
Sest sulle tuleb sisse ainult telefoniliin. sellepärast ka DSL. Sealt sa ei võlu mingi maagiaga enne ruuterit cat5 kaablit välja. Pead kas paketti vahetama, või kui see võimalik pole, siis rahul olema enda praegusega.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
09.05.2012 13:36:37
|
|
|
Räägib keegi lähemalt, kuidas Jetiga ima cheatimata kannapööret teha. Olen tähele pannud, et mõni teeb õhus ikka väga järsu pöörde.
Ise olen proovinud igasugu kiirustelt break/ab kombinatsioone, aga no nii järsku küll ei saa.
_________________ Liitu Binance'ga
Liitu Honey'ga |
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vylx
HV kasutaja

|
09.05.2012 13:43:01
|
|
|
Jetis ei tee ilma rõõmupulka omamata suurt midagi ära kahjuks.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
09.05.2012 13:51:32
|
|
|
Vylx kirjutas: |
Jetis ei tee ilma rõõmupulka omamata suurt midagi ära kahjuks.  |
Rumal jutt...kui BF3 hankisin, arvasin ka alguses, kui proovisin lennata, et kopteriga pole võimalik klaviatuuri ja hiierga lennata, nüüd lendan nagu vana kala. Jettidega pole veel viitsinud tegeleda sügavuti aga lendame pole probleem, pigem maapinnal asjade nägemine ja tabamine
Üldiselt kõik inimesed on võrdsed oskustelt, enamus lihtsalt leiutab omale vabandusi miks mitte trenni teha või õppida-harjutada. Kõik tahavad kohe miljonit ja mersut, aga need kes reaalselt tööd ka teevad selle nimel, saavad need, ülejäänud jäävadki unistama...
Selleks, et mingis asjas vilumus omandada, on arvutuslikult vaja asjaga tegeleda 10000 tundi, mis teeb 5 aasta jooksul u 8-12 tundi päevas. Muul juhul jääte ikkagi keskpäraseks. Ega muidu ülikool 3+2 pole, magistrina hakkab inimene ühtkomateist juba aru saama ja ei aja enam rumalusi suust välja.
viimati muutis parm 09.05.2012 13:57:01, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
09.05.2012 13:56:08
|
|
|
Kristoferr kirjutas: |
Räägib keegi lähemalt, kuidas Jetiga ima cheatimata kannapööret teha. Olen tähele pannud, et mõni teeb õhus ikka väga järsu pöörde.
Ise olen proovinud igasugu kiirustelt break/ab kombinatsioone, aga no nii järsku küll ei saa.  |
Mingit imenippi pole, ~290-300 kiiruse peal pööra.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|