Slice&Dice, no siis pole ime, arvestades, mis ping sul seal on. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Täna oli siis selline juhus, et tüüp seisis minu ees, vahemaa oli väga väike. Paugutasin oma pumba ta vastu tühjaks, ca 8 kesta ja tyyp ei teinud teist nägu ka, et oleks midagi juhtunud, ainus mis juhtus oli see, et mina sain silmapilkselt surma. Veel mida ma olen mängus täheldanud on see, et aeg ajalt tormavad kummitused mängus ringi, nimi jookseb kuid meest ei ole. Seda siis nii minu tiimikaaslast jälgides kui ka vastaste mängijaid nähes. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Täna oli siis selline juhus, et tüüp seisis minu ees, vahemaa oli väga väike. Paugutasin oma pumba ta vastu tühjaks, ca 8 kesta ja tyyp ei teinud teist nägu ka, et oleks midagi juhtunud, ainus mis juhtus oli see, et mina sain silmapilkselt surma. Veel mida ma olen mängus täheldanud on see, et aeg ajalt tormavad kummitused mängus ringi, nimi jookseb kuid meest ei ole. Seda siis nii minu tiimikaaslast jälgides kui ka vastaste mängijaid nähes.
Sama korduvalt kogenud, eriti shotgun-i teemat.
Samas nende nö kummitustega läheb asi kurjaks kui need laskma ka veel hakkavad.
Täna oli siis selline juhus, et tüüp seisis minu ees, vahemaa oli väga väike. Paugutasin oma pumba ta vastu tühjaks, ca 8 kesta ja tyyp ei teinud teist nägu ka, et oleks midagi juhtunud, ainus mis juhtus oli see, et mina sain silmapilkselt surma. Veel mida ma olen mängus täheldanud on see, et aeg ajalt tormavad kummitused mängus ringi, nimi jookseb kuid meest ei ole. Seda siis nii minu tiimikaaslast jälgides kui ka vastaste mängijaid nähes.
Sama korduvalt kogenud, eriti shotgun-i teemat.
Samas nende nö kummitustega läheb asi kurjaks kui need laskma ka veel hakkavad.
shotiga on jah see teema, aga jah millest see tingitud on et, nimed ainult sõduri asemel kimavad ringi ei oska öelda kahjuks. Kuid fakt on see, et arenguruumi on sellel mängul kõvasti, loodan, et asi areneb kiiremini.
kui ikka USA või krt teab, mis kontinendi serverites mängida, siis pole ka ime, kui nurga taga surma saate ja mis teil siin kõik juhtuvad. minul linnuke euroopa serveritel (va Rassiia) ja pingiprobleeme ei teki.
kui ikka USA või krt teab, mis kontinendi serverites mängida, siis pole ka ime, kui nurga taga surma saate ja mis teil siin kõik juhtuvad. minul linnuke euroopa serveritel (va Rassiia) ja pingiprobleeme ei teki.
We will perform some backend maintenance tomorrow at 9am UTC to 10am UTC, and therefore online gameplay for PC will be down.
Also, during this downtime we will also do maintenance on Battlelog which will affect log-ins there as well.
We expect this downtime to improve stability and online connectivity to the game.
Ainus mis juhtub on see, et skillid ja unlockid nullitakse, suht lame tegelt. Võiks olla korralik karistus nagu VAC ban Steamis.
Muidu mulle mäng meeldib väga, kuid koodimine on liiga leebe karistusega ja halva pingiga vendadel on tulistades eelis
Video all profiil ka olemas ja mis siis et nime on muutnud ikka popib profiili õigesse kohta
Profiil ikka olemas ja ülla ülla skoor 1000 per minute.
See REPORTIMINE POINTLESS 100%
Ehk näitab hästi EA suhtumist
Videos keegi vägistab vaenlase helikopteri starti, mis on ülimalt lame ja argpükslik, aga muud seadusevastast küll märgata ei suutnud. Ehk selgitad lähemalt?
No nii. BF3 on minu jaoks ammendunud. Cheateritest sai lõpuks nii kopp ette, et mina seda mängu enam ei mängi.
Head 64man serverid olid, aga 1-2 aimbot tanki/lennukit rikub mängurõõmu ära.
Kuvaks teeb see, et rahvas ei viitsi !voteban kirjutada, kui tegemist on ilmselge cheateriga.
Õnneks pole D3 enam kaugel . Jumal tänatud, et blizz otsustas selle serveripõhiseks teha ja sellega ajukääbikud eemal hoida. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
No nii. BF3 on minu jaoks ammendunud. Cheateritest sai lõpuks nii kopp ette, et mina seda mängu enam ei mängi.
Head 64man serverid olid, aga 1-2 aimbot tanki/lennukit rikub mängurõõmu ära.
Kuvaks teeb see, et rahvas ei viitsi !voteban kirjutada, kui tegemist on ilmselge cheateriga.
Õnneks pole D3 enam kaugel . Jumal tänatud, et blizz otsustas selle serveripõhiseks teha ja sellega ajukääbikud eemal hoida.
ot:
BF3 on samuti serveripoolne...
D3 suurimateks probleemideks saab arvatavasti botid nagu alati. Või mingid auto casterid, mis muudavad mängija reageerimiskiiruse ulmeks.
WoW botid pole kunagi peavalu valmistanud, ei PvPs, ega mujal. Need rohkem grindimiseks ja teisi ei sega. D3 botid ei saa sellest kuidagi erinevad olema.
BF3 probleem on, et normaalne cheat kontroll puudub. Kui tüübid cheatimise eest origini account bänni saaks, siis vaevalt julgeksid cheatida. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
WoWis on mitemid kordi rohkem spelle, 3D maailm jms, mis takistab bottidel tegutsemast.
Lisaks - WoWis on päris palju käepikendus botte, millel on funktsioonid, mida macrodes kasutada ei saa.
Võib-olla sellepärast, et kolmemõõtmelises maailmas tuleb Z-koordinaat juurde. Spellide arvu kohapealt - mida rohkem, seda keerulisem bot. Aga see teema on jah - veidi vales kohas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.