Slice&Dice, no siis pole ime, arvestades, mis ping sul seal on. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Täna oli siis selline juhus, et tüüp seisis minu ees, vahemaa oli väga väike. Paugutasin oma pumba ta vastu tühjaks, ca 8 kesta ja tyyp ei teinud teist nägu ka, et oleks midagi juhtunud, ainus mis juhtus oli see, et mina sain silmapilkselt surma. Veel mida ma olen mängus täheldanud on see, et aeg ajalt tormavad kummitused mängus ringi, nimi jookseb kuid meest ei ole. Seda siis nii minu tiimikaaslast jälgides kui ka vastaste mängijaid nähes.
Täna oli siis selline juhus, et tüüp seisis minu ees, vahemaa oli väga väike. Paugutasin oma pumba ta vastu tühjaks, ca 8 kesta ja tyyp ei teinud teist nägu ka, et oleks midagi juhtunud, ainus mis juhtus oli see, et mina sain silmapilkselt surma. Veel mida ma olen mängus täheldanud on see, et aeg ajalt tormavad kummitused mängus ringi, nimi jookseb kuid meest ei ole. Seda siis nii minu tiimikaaslast jälgides kui ka vastaste mängijaid nähes.
Sama korduvalt kogenud, eriti shotgun-i teemat.
Samas nende nö kummitustega läheb asi kurjaks kui need laskma ka veel hakkavad.
Sama korduvalt kogenud, eriti shotgun-i teemat.
Samas nende nö kummitustega läheb asi kurjaks kui need laskma ka veel hakkavad.
shotiga on jah see teema, aga jah millest see tingitud on et, nimed ainult sõduri asemel kimavad ringi ei oska öelda kahjuks. Kuid fakt on see, et arenguruumi on sellel mängul kõvasti, loodan, et asi areneb kiiremini.
kui ikka USA või krt teab, mis kontinendi serverites mängida, siis pole ka ime, kui nurga taga surma saate ja mis teil siin kõik juhtuvad. minul linnuke euroopa serveritel (va Rassiia) ja pingiprobleeme ei teki.
kui ikka USA või krt teab, mis kontinendi serverites mängida, siis pole ka ime, kui nurga taga surma saate ja mis teil siin kõik juhtuvad. minul linnuke euroopa serveritel (va Rassiia) ja pingiprobleeme ei teki.
We will perform some backend maintenance tomorrow at 9am UTC to 10am UTC, and therefore online gameplay for PC will be down.
Also, during this downtime we will also do maintenance on Battlelog which will affect log-ins there as well.
We expect this downtime to improve stability and online connectivity to the game.
Ainus mis juhtub on see, et skillid ja unlockid nullitakse, suht lame tegelt. Võiks olla korralik karistus nagu VAC ban Steamis.
Muidu mulle mäng meeldib väga, kuid koodimine on liiga leebe karistusega ja halva pingiga vendadel on tulistades eelis
Video all profiil ka olemas ja mis siis et nime on muutnud ikka popib profiili õigesse kohta
Profiil ikka olemas ja ülla ülla skoor 1000 per minute.
See REPORTIMINE POINTLESS 100%
Ehk näitab hästi EA suhtumist
Videos keegi vägistab vaenlase helikopteri starti, mis on ülimalt lame ja argpükslik, aga muud seadusevastast küll märgata ei suutnud. Ehk selgitad lähemalt?
No nii. BF3 on minu jaoks ammendunud. Cheateritest sai lõpuks nii kopp ette, et mina seda mängu enam ei mängi.
Head 64man serverid olid, aga 1-2 aimbot tanki/lennukit rikub mängurõõmu ära.
Kuvaks teeb see, et rahvas ei viitsi !voteban kirjutada, kui tegemist on ilmselge cheateriga.
Õnneks pole D3 enam kaugel . Jumal tänatud, et blizz otsustas selle serveripõhiseks teha ja sellega ajukääbikud eemal hoida. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
No nii. BF3 on minu jaoks ammendunud. Cheateritest sai lõpuks nii kopp ette, et mina seda mängu enam ei mängi.
Head 64man serverid olid, aga 1-2 aimbot tanki/lennukit rikub mängurõõmu ära.
Kuvaks teeb see, et rahvas ei viitsi !voteban kirjutada, kui tegemist on ilmselge cheateriga.
Õnneks pole D3 enam kaugel . Jumal tänatud, et blizz otsustas selle serveripõhiseks teha ja sellega ajukääbikud eemal hoida.
ot:
BF3 on samuti serveripoolne...
D3 suurimateks probleemideks saab arvatavasti botid nagu alati. Või mingid auto casterid, mis muudavad mängija reageerimiskiiruse ulmeks.
WoW botid pole kunagi peavalu valmistanud, ei PvPs, ega mujal. Need rohkem grindimiseks ja teisi ei sega. D3 botid ei saa sellest kuidagi erinevad olema.
BF3 probleem on, et normaalne cheat kontroll puudub. Kui tüübid cheatimise eest origini account bänni saaks, siis vaevalt julgeksid cheatida. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
WoWis on mitemid kordi rohkem spelle, 3D maailm jms, mis takistab bottidel tegutsemast.
Lisaks - WoWis on päris palju käepikendus botte, millel on funktsioonid, mida macrodes kasutada ei saa.
Võib-olla sellepärast, et kolmemõõtmelises maailmas tuleb Z-koordinaat juurde. Spellide arvu kohapealt - mida rohkem, seda keerulisem bot. Aga see teema on jah - veidi vales kohas.
Kristoferr, sul on lihtsalt aeg serverit vahetada. Tule UK Veterans B2K, kus alati tore täiskasvanud seltskond koos viibib ja igati hästi administreeritud server. Toimuval hoitakse praktiliselt 24h silm peal, niiet häkkeritele reageeritakse ruttu.
Kristoferr, sul on lihtsalt aeg serverit vahetada. Tule UK Veterans B2K, kus alati tore täiskasvanud seltskond koos viibib ja igati hästi administreeritud server. Toimuval hoitakse praktiliselt 24h silm peal, niiet häkkeritele reageeritakse ruttu.
no lõpuks ometi ka midagi mõistklikku siia teemasse üle pika aja. no ei saamidagi seda mängu rikkuda, kui ise väheke vaeva näha ja hea tore koht otsida.
Viskasin elioni junni vahelt ära ja nüüd ei taha üldse enam vinguda, kõik jookseb ja toimib ludinal, päris harva saab hiljem nurga tagant surma. Servusse minnes vaatan korra seda, mis pingidega teised on. Kui leian schiiteritega servu siis tõmban tuld liht Eile sain ühes serveris banni ka, seal selline reegel, et ainult adminnid võivad liiklusvahendeid kasutada
Kristoferr, mis sa loodad sellest mängust nii lihtsalt lahti saada? Ei usu seda päris... Tegin vahepeal pausi ikka hakkasid näpud sygelema
Viskasin elioni junni vahelt ära ja nüüd ei taha üldse enam vinguda, kõik jookseb ja toimib ludinal, päris harva saab hiljem nurga tagant surma. Servusse minnes vaatan korra seda, mis pingidega teised on. Kui leian schiiteritega servu siis tõmban tuld liht Eile sain ühes serveris banni ka, seal selline reegel, et ainult adminnid võivad liiklusvahendeid kasutada
Kristoferr, mis sa loodad sellest mängust nii lihtsalt lahti saada? Ei usu seda päris... Tegin vahepeal pausi ikka hakkasid näpud sygelema
Räägi lähemalt sellest junni eemaldamisest, saan aru, et pead silmas ruuterit kuid räägi palun lähemalt.
Ruuter minema ja cat5 otse mobosse. See ruuter oli koguaeg päris kuum. Näiteks kui ruuterit pole siis läägas webis ka rohkem , vbl liht kehv isend(TG784).
Ta pigem vihjab Diablo III väljatulekule, mis tähendab et battlefield 3 võib aknast välja visata
Ruuter minema ja cat5 otse mobosse. See ruuter oli koguaeg päris kuum. Näiteks kui ruuterit pole siis läägas webis ka rohkem , vbl liht kehv isend(TG784).
Asi selles, et mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega.
viimati muutis Muhekas 09.05.2012 07:24:35, muudetud 1 kord
Miks ei võiks kasutada normaalseid eestikeelseid väljendeid vaid on mingid krdi ing. keelsed tuletised.Nii see emakeel välja surebki. Kuid mitte sellest ei tahtnud ma rääkida vaid asi selles, et mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega.
Offtopic:
Eesti keel on p@sk, sellep2rast. Ega need tuletised mis v2ike n2put2is keeleteadlasi ylej22nud eestlastele p2he m22rib pole paremad. Mul sellest riigist ja keelest t2iesti poh. voiks kasvoi inglise keeles ylej22nud elu r22kida.
Miks ei võiks kasutada normaalseid eestikeelseid väljendeid vaid on mingid krdi ing. keelsed tuletised.Nii see emakeel välja surebki. Kuid mitte sellest ei tahtnud ma rääkida vaid asi selles, et mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega.
Offtopic:
Eesti keel on p@sk, sellep2rast. Ega need tuletised mis v2ike n2put2is keeleteadlasi ylej22nud eestlastele p2he m22rib pole paremad. Mul sellest riigist ja keelest t2iesti poh. voiks kasvoi inglise keeles ylej22nud elu r22kida.
Kui sul sellest pohh siis võta oma seitse asja ja kao kus kurat, mis veel siis siin vahid!
mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega. äkki räägid lähemalt, tänan.
5000 Viperiga, kena ümmargune number. Kurat, mul terrassi ehitus pooleli, pole aega olnud üldse mängida.
5000 mul läheks aastaid sellise tulemuse saamiseks. Puldiga sündinud?
Oleneb täitsa. Kui satud sellisesse serverisse, kus hetkel ühtegi head vastast lendamas pole ja endal gunner ka hea, siis võidki taevasse jääda ja ainult kõmmutada. Vähemalt minu puhul, eriti hea lendaja veel pole, et teistele kergelt vastu saaks.
Aga üks küsimus ka, et kuidas neid assignmente teha saab? _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
mul ei jookse cat5 sisse, tuleb kaabel tuppa mis jookseb väiksesse harukarpi ja sealt edasi ruuteri dsl pessa, mingi peenema ühendusega. äkki räägid lähemalt, tänan.
Sellisel juhul sa ei saa jah seda otse mobosse toppida..... Minul on korrusmaja lahendus ja tuppa tuleb netikaabel. Sinul on järelikult DSL ja kui sul ruuterit vahel pole siis sa ilmselt netti ei saa nii ühendada. Minul tuli nett ruuterisse WAN pessa tavalise cat5 otsaga. Jätsin ruuteri vahelt ära lihtsalt ja panin selle otsa emaplaadi netikaabli pessa ja kõik toimib.... Ma mingi suur tark sellel alal pole ja võin ka eksida millegis. Loodan, et said aru
Sellisel juhul sa ei saa jah seda otse mobosse toppida..... Minul on korrusmaja lahendus ja tuppa tuleb netikaabel. Sinul on järelikult DSL ja kui sul ruuterit vahel pole siis sa ilmselt netti ei saa nii ühendada. Minul tuli nett ruuterisse WAN pessa tavalise cat5 otsaga. Jätsin ruuteri vahelt ära lihtsalt ja panin selle otsa emaplaadi netikaabli pessa ja kõik toimib.... Ma mingi suur tark sellel alal pole ja võin ka eksida millegis. Loodan, et said aru
Krt miks mul siis dsl pessa jookseb :/ nu a kui võtan ühendan sealt karbist juhtmed lahti ja panen cat5 ning viskan jagaja vahele siis peaks ka asi toimima ju. Ega ma ka ei tea kuid oletan ainult
Sest sulle tuleb sisse ainult telefoniliin. sellepärast ka DSL. Sealt sa ei võlu mingi maagiaga enne ruuterit cat5 kaablit välja. Pead kas paketti vahetama, või kui see võimalik pole, siis rahul olema enda praegusega. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Räägib keegi lähemalt, kuidas Jetiga ima cheatimata kannapööret teha. Olen tähele pannud, et mõni teeb õhus ikka väga järsu pöörde.
Ise olen proovinud igasugu kiirustelt break/ab kombinatsioone, aga no nii järsku küll ei saa. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Jetis ei tee ilma rõõmupulka omamata suurt midagi ära kahjuks.
Rumal jutt...kui BF3 hankisin, arvasin ka alguses, kui proovisin lennata, et kopteriga pole võimalik klaviatuuri ja hiierga lennata, nüüd lendan nagu vana kala. Jettidega pole veel viitsinud tegeleda sügavuti aga lendame pole probleem, pigem maapinnal asjade nägemine ja tabamine
Üldiselt kõik inimesed on võrdsed oskustelt, enamus lihtsalt leiutab omale vabandusi miks mitte trenni teha või õppida-harjutada. Kõik tahavad kohe miljonit ja mersut, aga need kes reaalselt tööd ka teevad selle nimel, saavad need, ülejäänud jäävadki unistama...
Selleks, et mingis asjas vilumus omandada, on arvutuslikult vaja asjaga tegeleda 10000 tundi, mis teeb 5 aasta jooksul u 8-12 tundi päevas. Muul juhul jääte ikkagi keskpäraseks. Ega muidu ülikool 3+2 pole, magistrina hakkab inimene ühtkomateist juba aru saama ja ei aja enam rumalusi suust välja.
viimati muutis parm 09.05.2012 13:57:01, muudetud 1 kord
Räägib keegi lähemalt, kuidas Jetiga ima cheatimata kannapööret teha. Olen tähele pannud, et mõni teeb õhus ikka väga järsu pöörde.
Ise olen proovinud igasugu kiirustelt break/ab kombinatsioone, aga no nii järsku küll ei saa.
Mingit imenippi pole, ~290-300 kiiruse peal pööra.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.