Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia GF100 & GF110 aka GT400 & GT500 teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 113, 114, 115, 116  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sant
HV veteran

sõnum 13.04.2012 19:33:38 vasta tsitaadiga

trip kirjutas:
http://www.geeks3d.com/20120122/test-asic-quality-of-geforce-gpus/

tsitaat:
The latest GPU-Z 0.5.8 includes a new feature that displays the quality of the GPU (ASIC quality) of recent graphics cards (GeForce GTX 400, GTX 500 and Radeon HD 7800, HD 7900 series). Not all GPUs on a silicon wafer have the same quality, some dies are finer than other. The finest dies are reserved for ultra-high end cards (like MSI’s Lightning series, ASUS Matrix, EVGA Classified for example) while pieces of silicon with large amount of electrical leaks are found in entry level cards… The ASIC quality should allow to quickly know if a GPU is overclockable or not.

Update (2012.01.23): According to Geeks3D’s readers screenshots, the ASIC detection has some problems. So wait for the next versions of GPU-Z to see if values above 100% come from a simple bug or not…
thumbs_up.gif icon_lol.gif

Tegin endal ka igavusest asic screeni: http://www.upload.ee/image/2256766/asic_quality.jpeg
Ütleks et kajastub küll kelluvuses, gtx 570 jookseb jube madala voldiga aint ja volti ma tõsta ei taha eriti - nii nagu ta jookseb võtab täpselt samapalju voolu kui mu vana gtx 260 216s 65nm icon_biggrin.gif
Kahju aint et ati kaardid seda ei toeta mul: http://www.upload.ee/image/2256901/6870_asic_no_support.jpeg

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
trip
HV Guru
trip

sõnum 14.04.2012 13:23:06 vasta tsitaadiga

http://www.techpowerup.com/164181/NVIDIA-Stops-Production-of-GeForce-GTX-580.html
tsitaat:
NVIDIA Stops Production of GeForce GTX 580
NVIDIA reportedly stopped production of GeForce GTX 580 graphics cards. Launched in November, 2010, the GeForce GTX 580 had been the fastest single-GPU graphics card for an year, before AMD responded with Radeon HD 7900 series. With launch of the GeForce GTX 680, and volumes of 28 nm chip production at TSMC looking positive, GeForce GTX 580 served its purpose. NVIDIA can stop production and leave remaining inventories get gradually digested by the market. NVIDIA had already stopped production of GeForce GTX 590.
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sant
HV veteran

sõnum 28.04.2012 06:00:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

NVIDIA had already stopped production of GeForce GTX 590.

Jumal tänatud beer_yum.gif

Sai mingi aeg tagasi soetatud Msi gtx560ti 448core 1280mbt twinfrozr III http://www.tweaktown.com/reviews/4451/msi_gtx_560_ti_448_1280mb_twin_frozr_iii_power_edition_video_card_review/index2.html
Mõtsin tükk aega et kui hea see jahuti on (jahuti näeb turske välja, aga ventikad seal peal näevad kahtlaselt väikesed välja), tahtsin ikkagi ära proovida ja võrrelda mu Asus DC II 3 slot gtx 570 kaardiga. Jahuti on msi-l visuaalselt väga korralik, aga ventikad mis seal peal on olid kahtlaselt väikese välimusega ja ma kahtlustasin et koormuse all hakkavad nad head vuhinat tegema. Õnneks mu kahtlused läksid vett vedama: http://www.upload.ee/image/2266137/gtx_570le_.jpeg msi kaart oli alumine ja seal ei mahtund õhk liikuma, ainult reference jahuti toimib sellistes oludes hästi.
http://www.upload.ee/image/2299371/gtx570le___lemine__www.imagesplitter.net_-0-0.jpeg msi kaart on ülemine (nii jääbki praegu), ja temp on väga hea, nende väikeste ventide vuhin on kuuldav kahjuks, ei ole õrn õhu kahin kahjuks. Arvestades kaardi väikseid mõõtmeid on jahutuse ja temperatuuri suhe väga hea thumbs_up.gif Mulle hakkas meeldima ventikate auto profiil, täpselt paras imo, seega ma käsitsi kiirust ei pidand muutma icon_biggrin.gif
Ainuke miinus on see et kaart võtab rohkem voolu (mitte küll mängides) kui mu Asus DC II 3 slot gtx 570, ma eeldan et sellel on pistmist asuse reklaamitud high quality\low power componentidega ja mu msi gtx570le madala asic qualityga icon_biggrin.gif või siis on see veits kõrgemast vddc pingest tingitud icon_biggrin.gif
Metrot mängides ei tunne vahet kumb kaart on, ja seda ma arvasingi thumbs_up.gif
Asus DC II 3 slot gtx 570 shaders @1590mhz ja Msi gtx560ti 448core shaders @1620mhz teevad distrtgen cuda md5 wu v3.48 (cuda23) sama ajaga icon_biggrin.gif Umbes nii ma arvasingi (hiljem gpugridis peaks neil mingi vahe sisse tulema kuna see kasutab videokaardi sisearhidektuuri teistmoodi).
Mina maksin konkreetse mudeli eest 210 euri (2 year warranty). Asuse gtx 570 eest maksin aasta tagasi 304 euri (3year warranty).
Ütleks nii et hea jahutus on, aga Asus DC II 3 slot on ikka parem. Julgen soovitada seda konkreetset Msi mudelit, kui Asuse DC II 3 slotti arvutisse ei mahu thumbs_up.gif ja rällakat käepärast pole icon_biggrin.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 28.04.2012 07:01:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kuna see kasutab videokaardi sisearhidektuuri teistmoodi

560ti 448 ongi ju lihtsalt kinnikeeratud 570 icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 97
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 28.04.2012 14:50:16 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
tsitaat:

kuna see kasutab videokaardi sisearhidektuuri teistmoodi

560ti 448 ongi ju lihtsalt kinnikeeratud 570 icon_rolleyes.gif

Ma tean, ma pidasin silmas seda et praegused distrtgen ja pg cuda (v\a genefer) projectid sisuliselt ei koorma mälu ahelat ja seega mälu kontrat ennast, mis võimaldab jooksutada mälu väga madalal kiirusel ilma et see segaks gpu rehkendus kiirust, kõik see kokku vähendab gtx 570 energia kulu 240-e wati pealt 190-e wati peale (mõõdetud läbi toite ja lineinteractive upsi), kuigi gpu load on 99% mõlemal juhul. Ma võin neid kaarte lasta pci-e x1 kiirusel ja wu runtime on secundi pealt sama ülalmainitud projectides. Gpugrid acemd wu-d koormavad mälu ahelat ja mälu kontrat täies ulatuses, seega mälu kiiruse allalaskmisega (mida ma ei tee) kaasneb tõsiselt pikenev runtime. Gpugridis võtab kaart oma tdp lähedal voolu, ja vahe gtx 570 ja 560ti 448 core kaartide vahel läheb väga väikseks tarbitavades wattides, kuna mälu ja mälu kontrad saavad hagu. Samal põhjusel mainisin ma ka seda et mängimisel mingit erilist energia kulu vahe ma ei näinud icon_biggrin.gif

Pikk jutt s*tt jutt icon_biggrin.gif distrtgenis võtab mu gtx 570le mul veits rohkem voolu kui gtx570, mängimisel ja gpugridi lastes on vahe marginaalne (st mina ei mõõda seda välja) icon_biggrin.gif

tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.05.2012 18:24:53 vasta tsitaadiga

Sain GTX560Ti ülevaate valma.. peaks kuskilt 448 core ka sebima vast.

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 02.05.2012 20:10:25 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Sain GTX560Ti ülevaate valma.. peaks kuskilt 448 core ka sebima vast.

Pole mõtet imo, sul gtx 570 sli ülevaade tehtud ja see on ju võimsam. 448 core ju kärbitud gtx 570, muidu identne kaart 570-ga.

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 10.05.2012 09:18:50 vasta tsitaadiga

Homme vahetan siis 560Ti 580GTXi vastu. Õhtul kommenteerin, kui pidur mu prose on dance.gif

EDIT: nii. Testitud ja proovitud. Jõudlust on muidugi nagu loomal, kui minu masinas on prose piduriks. BF3s on kõik põhjas + 2x AA ja SSAO ning 3D puhul FPS kogu aeg lukus 32-33 peal ja sätete maha võtmine või peale panek seda ei tõsta ega vähenda. GPU utilisatsioon on Afterburneri sõnul napilt üle viiekümne protsendi icon_razz1.gif

Ilma 3D'ta on FPS 60+ ükskõik millises MP olukorras. SPs on veel rohkem.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 10.05.2012 14:58:09 vasta tsitaadiga

BF3 tahab head CPU'd.

Ise kaalun 570 SLI ehitamist .. pole kunagi SLI süsteemi olnud. Ehk sügisepoole teeb ära.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 10.05.2012 15:03:20 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Homme vahetan siis 560Ti 580GTXi vastu. Õhtul kommenteerin, kui pidur mu prose on dance.gif

EDIT: nii. Testitud ja proovitud. Jõudlust on muidugi nagu loomal, kui minu masinas on prose piduriks. BF3s on kõik põhjas + 2x AA ja SSAO ning 3D puhul FPS kogu aeg lukus 32-33 peal ja sätete maha võtmine või peale panek seda ei tõsta ega vähenda. GPU utilisatsioon on Afterburneri sõnul napilt üle viiekümne protsendi icon_razz1.gif

Endise AMD fännina on nukker vaadata et nende valikus praktiliselt ei ole protsessorit mis ei jääks piduriks.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.05.2012 00:56:15 vasta tsitaadiga

FYI - mu profiilis olevat kompotti veab endiselt 2004 jõulud ostetud Anteci Trupower 480w ja teeb seda täiesti murevabalt.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.05.2012 02:37:23 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
FYI - mu profiilis olevat kompotti veab endiselt 2004 jõulud ostetud Anteci Trupower 480w ja teeb seda täiesti murevabalt.

Paljud mõtlevad üle toiteploki ostul... Ise mäletan, et lasin rahulikult probleemivabalt terve BC2 läbi 350W codegeni peal... 2600K 4GHz, 12Gb ram ja HD5850

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 11.05.2012 11:50:57 vasta tsitaadiga

Codegen 350W oli K-Arvutisalongi võimsamate Intelite suur armastus ja häving icon_smile.gif
Üle mõelda saab vaid liigset W taga ajades, aga see Codegeni sisu on talutav ju kuhugi 200W koormuseni.
Lisaks efektiivsus ikka saast neil...
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 26.05.2012 12:39:00 vasta tsitaadiga

Probleem on küll seotud video kaardiga, kuid on põhjustatud hoopis teisest teemast, aga ehk kõlbab ka siia panna.

Igatahes minu 560Ti läheb pisut lolliks, kui postimees.ee lahti on Chrome-is. Ehk siis ühtlase intervalliga 5-7 sec viskab madalate 3d ja standard 3d kellade vahel. Pole väga normaalne minu arust + häiriv lärm mis sellega kaasneb kuna vent annab ka takka kohe. Chromes shockwave plugin kinni pannes jääb kaart madalale 3d kelladele aga ei lähe 2d kelladele.
Postimees.ee hetkel ainuke mis seda teeb, pärast seda nende uuenduskuuri.

Vb üldiselt säärase Flashi probleemi vastu rohtu?

viimati muutis Killerwave 26.05.2012 12:47:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 26.05.2012 12:47:37 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Probleem on küll seotud video kaardiga, kuid on põhjustatud hoopis teisest teemast, aga ehk kõlbab ka siia panna.

Igatahes minu 560Ti läheb pisut lolliks, kui postimees.ee lahti on Chrome-is. Ehk siis ühtlase intervalliga 5-7 sec viskab madalate 3d ja standard 3d kellade vahel. Pole väga normaalne minu arust + häiriv lärm mis sellega kaasneb kuna vent annab ka takka kohe. Chromes shockwave plugin kinni pannes jääb kaart madalale 3d kelladele aga ei lähe 2d kelladele.

lihtsaim lahendus on postimees.ee kylastamise lõpetamine.
paraja saasta kokku keeranud. pole mõtet enda aju suitsema lasta mingisuguse yhe lehekülje pärast icon_wink.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 26.05.2012 12:48:37 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Killerwave kirjutas:

lihtsaim lahendus on postimees.ee kylastamise lõpetamine.
paraja saasta kokku keeranud. pole mõtet enda aju suitsema lasta mingisuguse yhe lehekülje pärast icon_wink.gif

leht leheks, tunnen huvi kas see ainult selle lehe viga või flashi probleem üldiselt?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.05.2012 17:37:51 vasta tsitaadiga

Flash ju raudvaraliselt kiirendatud. Arvestades flash reklaami hulka kohalikes uudisteportaalides, siis ei imesta üldse, et asi 3D kelladele lükkab ennast. Lükka HW kiirendus flashi seadetest välja.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 27.05.2012 02:41:33 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Erinevaid mänge proovides tapab 3D 50 % Fps ära , see on hetkel täitsa normaalne icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.05.2012 15:23:22 vasta tsitaadiga

Aah kirjutas:
Scart kirjutas:

Erinevaid mänge proovides tapab 3D 50 % Fps ära , see on hetkel täitsa normaalne icon_rolleyes.gif

Jah, aga kui sul on üle 100 fpsi ilma 3Dta, siis 3D peale pannes on pilt endiselt väga sujuv.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 29.06.2012 19:01:30 vasta tsitaadiga

ma ei saa aru, kes see aop´3250923+0fdskfdsk selle mini HDMI videokaardi taha pannud on, see üleminek tundub sellisena, et väga palju ei lähe, et ots ära sureb. täna oli probleem, et telekas ei võtnud pilti ette ja vaatasin, et kaabel oli ülemineku tõttu mingis oina-asendis.. lähen nüüd mini HDMI -> HDMI kaablit otsima googlesse icon_rolleyes.gif

edit: tellisin saksa ebayst ära, vaatab, mis saab icon_razz.gif
kahju, et FLAT kaablit ei saanud :/

rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 29.06.2012 19:44:02 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
ma ei saa aru, kes see aop´3250923+0fdskfdsk selle mini HDMI videokaardi taha pannud on, see üleminek tundub sellisena, et väga palju ei lähe, et ots ära sureb. täna oli probleem, et telekas ei võtnud pilti ette ja vaatasin, et kaabel oli ülemineku tõttu mingis oina-asendis.. lähen nüüd mini HDMI -> HDMI kaablit otsima googlesse icon_rolleyes.gif

edit: tellisin saksa ebayst ära, vaatab, mis saab icon_razz.gif
kahju, et FLAT kaablit ei saanud :/

Aru ei saa mida see postitus siin teemas teeb ja mis selle postitaja mõte on icon_rolleyes.gif
....ehk on spämmer icon_biggrin.gif

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 29.06.2012 19:45:03 vasta tsitaadiga

mul on gtx560 oc & seal taga on mini hdmi, varasematel pole seda olnud, sellest ka see postitus. seost näed?

spämmer pole, sest mul on postituste arvust ükskõik.. icon_smile.gif

GTR
HV veteran
GTR

sõnum 30.06.2012 15:15:02 vasta tsitaadiga

Probleem siis järgmine:

Viimase paari kuu jooksul tekkinud selline anomaalia miskipärast, et kui arvuti on mõne aja seisnud niisama või on sleep'i pandud siis peale seda hakkab 3d jubedalt lag'ama.
Driveri uuendused on tehtud, mingeid protsesse/programme alla ei tööta mis cpu/gpu/ram'i parasjagu piinaks ja temperatuurid on korras.
Lihtsalt surfates internetis mingeid probleeme ei ole, ka videode vaatamisega probleeme ei teki.

Ainuke asi mis alati aitab on restart. Ei oska arvata milles probleem võib olla. On teil mingeid häid mõtteid(Win clean install ei ole "hea" mõte).

EDIT: tegu siis profiilimasinaga
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
sanchos
Kreisi kasutaja
sanchos

sõnum 02.07.2012 10:17:57 vasta tsitaadiga

Väike mure:

Arvuti:
i5-2500K @ 4.3Ghz
Gigabyte z68ud3
2 x gigabyte gtx460oc-1gi SLI
mure on selles et kui kaardid on SLI-s, siis BF3, NFS the RUN, GTA 4 läägivad julmad, ultra või maksimaalsete settingute all. kui SLI on väljas, siis töötab sujuvalt ja ei läägi.
Milles võib probleem olla?

tänan
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 02.07.2012 10:38:29 vasta tsitaadiga

Driverid?
The Run läägib minu masinaga ka, 30fps cap. icon_smile.gif
Kommentaarid: 242 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 202
tagasi üles
rein001
HV kasutaja

sõnum 16.07.2012 15:14:46 vasta tsitaadiga

Mis oleks gtx 570 sli parim kaartide paar ? ise mõtlen, et 2 evga-t, et neil vähe teistsugune jahutus süsteem võrreldes teistega, aga ei tea, kas nad vähe lärmakamad?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.07.2012 15:52:20 vasta tsitaadiga

kui tootja valikust jutt siis eeldatavasti pead uusi kaarte silmas. aga gtx570 sli tänasel päeval? uus põlvkond seekord tõsise hüppega kaarte on ju väljas.
tagasi üles
rein001
HV kasutaja

sõnum 16.07.2012 17:51:36 vasta tsitaadiga

jah ikka tänasel päeval.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.07.2012 17:57:58 vasta tsitaadiga

rein001, ma tean, et mu eelmine post oli lihtsalt repliik, aga mida silmas pidasin - gtx570 hinnad peaks kuskilt 270-280€ kandist algama, korralikuma jahutusega isendid on sisuliselt 300€. 400€ alt hakkavad juba tunduvalt kiiremad gtx670 ja 500€ alt veel sammuke kiiremad gtx680. tänasel päeval gtx570 osta pole just hea mõte, kui just ei ole diil väga hea ja olemasolev masin neid välja kannatab.

gtx6x0 on tunduvalt kiiremad ja tunduvalt voolusäästlikumad/jahedamad.
ainuke asi, milleks gtx570 ilmselt tõesti paremad on, oleks mingi gpgpu farmimine.

tagasi üles
rein001
HV kasutaja

sõnum 16.07.2012 21:17:56 vasta tsitaadiga

ole sa tänatud , uurisin seda gtx 670 isendit ja tundub tõesti parem ja õigem variant mulle olema. icon_biggrin.gif
tagasi üles
dex
HV veteran
dex

sõnum 17.07.2012 16:50:31 vasta tsitaadiga

Milline 670 võtta, kui jahutuse vahetamisega tegelema ei kavatse hakata (aga vaikust/kiirust armastad sellegipoolest)?
softis
HV Guru
softis

sõnum 17.07.2012 23:11:47 vasta tsitaadiga

Asuse DCII näiteks.
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.07.2012 23:25:19 vasta tsitaadiga

Gigabyte OC edition

samas nende vendid ei tundu kõige paremad olevat (omad kogemused, vent ära ei sure aga võib häälitsema hakata mingi aja pärast).

MSI 'l on kah "über" jahutiga vga'd väljas.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 18.07.2012 10:20:15 vasta tsitaadiga

vähemalt AK, pakuti MSI 670 hinnaks 560 euri mis on pea 200€ rohkem kui gigabyte eest, väga sürr hind icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 18.07.2012 14:05:14 vasta tsitaadiga

pots4t4j4, Kellegi poolt apsakas? MSI GTX670 Power OC on 421.-
GTX680 maksab 523.- ja Lightning edition peaks seal 560.- kanti olema.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 18.07.2012 22:48:32 vasta tsitaadiga

ju siis kellegi apsakas, meili teel küsides sain power edition gtx670 hinnaks 565€ icon_lol.gif
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 27.07.2012 14:55:08 vasta tsitaadiga

GTR kirjutas:
Probleem siis järgmine:

Viimase paari kuu jooksul tekkinud selline anomaalia miskipärast, et kui arvuti on mõne aja seisnud niisama või on sleep'i pandud siis peale seda hakkab 3d jubedalt lag'ama.
Driveri uuendused on tehtud, mingeid protsesse/programme alla ei tööta mis cpu/gpu/ram'i parasjagu piinaks ja temperatuurid on korras.
Lihtsalt surfates internetis mingeid probleeme ei ole, ka videode vaatamisega probleeme ei teki.

Ainuke asi mis alati aitab on restart. Ei oska arvata milles probleem võib olla. On teil mingeid häid mõtteid(Win clean install ei ole "hea" mõte).

EDIT: tegu siis profiilimasinaga

Mingeid ideid?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.07.2012 16:49:58 vasta tsitaadiga

GTR, Nvidia Kontrollpaneelist on High Performance mitte Adaptive vms?
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 28.07.2012 16:07:03 vasta tsitaadiga

Balanced oli, panin nüüd Performance'i peale.. vaatab mis saab.
EDIT:

Ei mingit vahet, proovisin MSI Afterburneriga jahuti 100% peale panna.
Jätsin ka task manageri käima, et näha kas prose usage läheb 100% peale(ei läinud, 60-70% tuli healjuhul).
Mälu kasutus on normi piires.
Temp on korras isegi mängu ajal, panin isegi explorer.exe kinni et näha mis saab.
Üldiselt näppisin ka erinevaid sätteid nvidia control paneli alt.

Üldiselt mängudes on 40-60fps'i asemel fps umbes 5-10 max.
Täpselt nagu kogu arvuti oleks ülima koormuse all. Muu kõik töötab aga 3D tuleb siis lihtsalt ei jõua enam.
tagasi üles
oliver989
Kreisi kasutaja
oliver989

sõnum 30.07.2012 09:42:50 vasta tsitaadiga

GTR, mul oli ühel arvutil umbes sama jama, mul aitas driverite uuendamine. Millegipärast ei läinud mängudes enam 3d clockid peale.
Kommentaarid: 223 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 08.08.2012 20:08:53 vasta tsitaadiga

kellelgi veel gtx460 jamab? täiesti lambist hakkas täna kaart artekaid viskama igas mängus. peal olid uusimad 301.42 driverid. temperatuurid on korras (idle 40, load 70 max) jahutus on puhas.
panin uue windowsi kõrvale kettale, uuesti 301.42 peale ja sama jama.
nüüd proovin 296.10, kui see ei aita siis on veits paha lugu.

peaaegu sihuke g80 seeria mahakärvamise tunne tuleb peale. krdi nviitja... thumbs_down.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 08.08.2012 20:17:06 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
kellelgi veel gtx460 jamab?

peaaegu sihuke g80 seeria mahakärvamise tunne tuleb peale. krdi nviitja... thumbs_down.gif

Väike üldistus? icon_lol.gif

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 08.08.2012 20:36:13 vasta tsitaadiga

see poleks esimene kord, ta on ennegi juranud ja artekaid visanud.

ma ei tea kas 296.10 tõesti tegi asja korda või oli see mingi muu võlutrikk. esialgu tundub et kaart töötab jälle.

until next time...
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
raku16
HV kasutaja

sõnum 10.08.2012 14:26:59 vasta tsitaadiga

Minul 2 korda gtx460 maha surnud, nüüd kolmas, ehk peab see paremini vastu icon_biggrin.gif
eelmised variandid olid MSI omad hetkel Gigabyte.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
poolkaks
HV kasutaja
poolkaks

sõnum 14.08.2012 11:35:39 vasta tsitaadiga

oman ka GTX 460 kaarti1GB ,sai korra laenatud ja proovitud SLI,tehtud benchmark-fps ja muud näidud tõusid
aga huvitaks just kaardi mälu suurus SLI puhul ,testi näitas et on 2 kaarti mäluga1gb
kas võib siis ise arvata et on siis kokku 2gb või see ei suurenegi?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.08.2012 11:37:48 vasta tsitaadiga

sli puhul ei liideta mälumahte kokku.
tagasi üles
poolkaks
HV kasutaja
poolkaks

sõnum 14.08.2012 13:08:07 vasta tsitaadiga

...mnjah,siis vast tulevikku silmas pidades ei oleks suurt mõtet 2*460 1GB
kui olen õieti aru saand et edaspidi muutub määravamaks ka videokaardi mälumaht
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.08.2012 13:12:35 vasta tsitaadiga

mis mõttes edaspidi? rohkem paremale lohistatud heeblitega ja 1080p+ resol muutub 1gb piirajaks. kui reso väiksem või eelkõige (tekstuuri- ja aa) settinguid põhja ei kruti, siis töötab küll.
nüüdseks juba 2 põlve vanade kaartide sli on ilmselt küll ka performance mõttes üsna mõttetu, tunduvalt mõistlikum on olemasolev maha müüa ja mõni tänapäevane kaart osta, hetkel näiteks 7850, mis annabki umbes sama performance kui 2x460 aga voolutarbe ja soojuseralduse poolest tunduvalt meeldivamalt.

tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 14.08.2012 14:35:15 vasta tsitaadiga

Crossfire puhul ju kah ei tohiks mälumahte liita?

Ainult Hydra puhul peaks see mälumahtude liitmine olema kuna seal renderdavad eraldi kaardid erinevaid elemente.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.08.2012 15:41:27 vasta tsitaadiga

okei, sõnastame ümber - multigpu lahenduste puhul, olgu see siis sli, xfire või mõni nende alamliikidest icon_smile.gif
hydra performancehiti juures on mälumahtude arvutamine kõige väiksem probleem icon_razz.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia GF100 & GF110 aka GT400 & GT500 teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 113, 114, 115, 116  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.