Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 796, 797, 798 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 20.04.2012 21:46:22 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Mingi huvitav teema on sellga ikkagi, tegin endale katsetamiseks ühe virtuaalmasina juurde ja panin selle ka otseühendusse elioniga ja sain kolmanda avaliku IP veel. Kas keegi viitsiks ära seletada mulle kuidas need tulevad nii.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7010720#7010720
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 20.04.2012 21:53:47 vasta tsitaadiga

Fukiku kirjutas:
eltso kirjutas:
Mingi huvitav teema on sellga ikkagi, tegin endale katsetamiseks ühe virtuaalmasina juurde ja panin selle ka otseühendusse elioniga ja sain kolmanda avaliku IP veel. Kas keegi viitsiks ära seletada mulle kuidas need tulevad nii.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7010720#7010720

Tänud icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 25.04.2012 11:40:23 vasta tsitaadiga

Loodan, et olen õiges teemas omadega. Plaanin vaikselt elioni digitv-ga liituda ning kodus 3 telekat. Ühe digiboksi saab nendelt healjuhul pikaajalise lepinguga aga teised vaja osta. Oskab keegi selgeks teha, mis vahe sellel Motorolal ja vanal Aminol on? Motorolal vähemalt HDMI olemas aga see ei ole nii tähtis. Vaatan praegu netis neid kasutatud Aminosid.

viimati muutis aivar1988 25.04.2012 15:20:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.04.2012 11:41:54 vasta tsitaadiga

Motorola on samuti kõvasti kiirem kui amino. (menüüd jne).
indrpo
HV Guru

sõnum 25.04.2012 14:29:34 vasta tsitaadiga

aivar1988 kirjutas:
Loodan, et olen õiges teemas omadega. Plaanin vaikselt elioni digitv-ga liituda ning kodus 3 telekat. Ühe digiboksi saab nendelt healjuhul pikaajalise lepinguga aga teised vaja osta. Oskab keegi selgeks teha, mis vahe sellel Motorolal ja vanal Aminol on? Motorolal vähemalt HDMI olemas aga see ei ole nii tähtis. Vaatan praegu netis neid kasutatud Aminonid.

Üks eelis motrolal kindlasti kiirus, teiseks HDMI ja kolmandaks, tulevikuteenustega sobiv.
Kui soovid 3 vaatajakohta, tee enne bokside hankimist tellimus ära. DSL liinil saab vaid kuni 2 vaatajakohta, korrusmaja ja optika võrgus saab kuni 8.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
hydsekas
HV kasutaja

sõnum 25.04.2012 14:52:12 vasta tsitaadiga

See, et DSL liinil saab kuni 2 kohta on kohati vale, kuna ise saan kasutada 3 telekat. Muidugi on nii, et HD kanalit vaadata ei saa, aga täitsa toimib kui kõigis 3-mes on erinev kanal. Ainuke jama on siis see, et interneti kiirus on alla 50kb/s kandis siis.
Kõik oleneb ma usun, et liini tugevusest ka, aga kindlasti tasub kelleltki tuttavalt võtta ja proovida digiboxe.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 25.04.2012 15:04:17 vasta tsitaadiga

hydsekas kirjutas:
See, et DSL liinil saab kuni 2 kohta on kohati vale, kuna ise saan kasutada 3 telekat. Muidugi on nii, et HD kanalit vaadata ei saa, aga täitsa toimib kui kõigis 3-mes on erinev kanal. Ainuke jama on siis see, et interneti kiirus on alla 50kb/s kandis siis.
Kõik oleneb ma usun, et liini tugevusest ka, aga kindlasti tasub kelleltki tuttavalt võtta ja proovida digiboxe.
Hetkel on erakliendil DSLi otsas tavalahendus Elioni poolt maksimaalselt 2 vaatajakohta kui liin seda lubab. Eks muidugi on teatud juhul võimalik ka rohkem televiisoreid tööle saada - igaühe enda asi, kas läheb ametlikest piiridest välja või mitte. Keelatud see pole, mingit ametlikku tuge lihtsalt Elioni poolt ei saa kui probleeme või küsimusi tekib.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 25.04.2012 15:19:09 vasta tsitaadiga

Elan korrusmajas, seega peaksin optilise otsas olema. Nett on vähemalt Elioni 5/5, mitte 5/1. Igaksjuhuks küsin ka üle... sõbral telekal selline anomaalia, et Amino boksiga kõigub pildi eredus. Pilt läheb sujuvalt eredamaks ja siis kukub järsku tumedaks tagasi. Seda siis mingi 10 sekundi jooksul umbes. Kui DVD mängijaga filmi vaadata siis telekas nagu korras. Kas asi võib olla digiboksis või milleski muus? Äkki on keegi veel midagi sarnast märganud.
indrpo
HV Guru

sõnum 25.04.2012 16:31:48 vasta tsitaadiga

aivar1988 kirjutas:
Elan korrusmajas, seega peaksin optilise otsas olema. Nett on vähemalt Elioni 5/5, mitte 5/1. Igaksjuhuks küsin ka üle... sõbral telekal selline anomaalia, et Amino boksiga kõigub pildi eredus. Pilt läheb sujuvalt eredamaks ja siis kukub järsku tumedaks tagasi. Seda siis mingi 10 sekundi jooksul umbes. Kui DVD mängijaga filmi vaadata siis telekas nagu korras. Kas asi võib olla digiboksis või milleski muus? Äkki on keegi veel midagi sarnast märganud.

Kõlab nagu LCD teleri valgussensor mis reguleeriv taustavalgustuse tugevust vastavalt toas olevale valgusele. Digiboks ise edastab ikka pilti nii nagu see on.
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 25.04.2012 16:47:23 vasta tsitaadiga

Aga tegemist Samsa kineskoobiga. OK, see hakkab OT-ks minema. Ju ikka teleka sisend või midagi.
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 25.04.2012 19:37:46 vasta tsitaadiga

Või pole amino küljes kaabel korralikult kinni icon_rolleyes.gif
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 25.04.2012 21:09:28 vasta tsitaadiga

aivar1988 kirjutas:
Loodan, et olen õiges teemas omadega. Plaanin vaikselt elioni digitv-ga liituda ning kodus 3 telekat. Ühe digiboksi saab nendelt healjuhul pikaajalise lepinguga aga teised vaja osta. Oskab keegi selgeks teha, mis vahe sellel Motorolal ja vanal Aminol on? Motorolal vähemalt HDMI olemas aga see ei ole nii tähtis. Vaatan praegu netis neid kasutatud Aminosid.

Meie saime küll elionist 2 digiboksi tasuta. mõlemad motorola suured boxid 2aastase lepinguga. imo on kodukal kirjas kah et 2 vaatajakohta tasuta , sellepärast saigi elioni peale üle mindud, et kohe sai 2boxi mõlema vaatajakohaga kaasa
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 25.04.2012 21:40:43 vasta tsitaadiga

2 vaatamiskohta on tasuta, mitte 2 digiboksi.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 25.04.2012 21:57:29 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:

no nad annavad teise digiboksi kah sellega 2 vaatajakohaga, mina sain paar mu sõpra on saanud, vanaisa sai , vaevalt me ainukesed oleme
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 26.04.2012 00:06:24 vasta tsitaadiga

Mhm, ja kindlasti saitegi teise digiboksi jutu peale "miks teist ei saa? mu sõber ju sai, mu teine sõber sai, mu vanaisa sai !!!" See, et teile anti minetea mis keissi peale, ei tähenda et kõik saavad. Pole vaja siin kuulutada oma versioone asjast, peale seda nagunii 10 inimest kohe helistab Elioni ja nõuab teist digiboksi kuna "tuttav foorumis ütles, et sai".
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 26.04.2012 08:23:53 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:

Oot aga mis ma kolmanda telekaga peale hakkan? Teen teise liitumise? Ja kui inimesed on saanud kaks siis miks mitte küsida. Ega ma sitemast puust pole icon_biggrin.gif
Elioni kodukalt:
"nutiTV-d saad oma kodus vaadata ka mitmes teleris.​
Selleks vajad aga täiendavat digiboksi, mille saad kohe välja osta või võtta endale Elioni järelmaksuga.
Tehnilise võimaluse olemasolul saad tellida endale juurde vähemalt ühe täiendava vaatamiskoha. "
Vähemalt?! Käin täna Elionist läbi.
Timo1337, sa vaata oma arve üle. Äkki maksad enda teadmata järelmaksu seadme eest.

indrpo
HV Guru

sõnum 26.04.2012 08:40:54 vasta tsitaadiga

Teist digiboksi tasuta ei anta. Uus klient saab tasuta 1 ruuteri ja 1 digiboksi. Telefoni voipile mineku puhul antakse vajadusel uus ruuter.
Kunagi oli kindlates korrusmajades kampaania kus teatud aeg pakuti tasuta teise vaatajakoha digiboksi...loomulikult lepinguga, kuid see oli juba mõnda aega tagasi.
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 26.04.2012 11:07:06 vasta tsitaadiga

aivar1988 kirjutas:
Clover kirjutas:

Oot aga mis ma kolmanda telekaga peale hakkan? Teen teise liitumise? Ja kui inimesed on saanud kaks siis miks mitte küsida. Ega ma sitemast puust pole icon_biggrin.gif
Elioni kodukalt:
"nutiTV-d saad oma kodus vaadata ka mitmes teleris.​
Selleks vajad aga täiendavat digiboksi, mille saad kohe välja osta või võtta endale Elioni järelmaksuga.
Tehnilise võimaluse olemasolul saad tellida endale juurde vähemalt ühe täiendava vaatamiskoha. "
Vähemalt?! Käin täna Elionist läbi.

eKodu raames on tegelt kõik täiendavad vaatamiskohad tasuta, lihtsalt kui teil pole optikat majas, siis saate max kahest telekast pilti vaadata.
Loomulikult võite proovida ka ära ühendada kolmas digiboks omal vastutusel, nagu juba mainiti kui pilt hakkab ruudutama või kogu ühendus hakkab katkema sest koormate ühenduse üle, siis ainuke tehniline abi Elionilt on see, et võtke kolmas digiboks küljest.

Teine võimalus on, et kui majas tehnoloogia võimaldab, siis teha ka teine liitumine, tuuakse teile uus kaabel tuppa ja sellega saate jälle 2 vaatamiskohta, lisaks kuna uus liitumine siis uue paari seadmeid, ainult et jällegi 2a lepinguga.

Samas te mainisite, et teil 5/5 Mbit/s järelikult peaks optika olema. Igaksjuhuks võite kaardi pealt kontrollida:
https://www.elion.ee/eraklient/internet/interneti-püsiühendus .

Optika puhul on üldse kuni 9 vaatamiskohta, kuid tasuta lepinguga saab ikka ainult ühe digiboksi, muude jaoks tuleb need endal muretseda, aga vähemalt võta kasvõi 9 vaatamiskohta, Elion su kuutasu ei tõsta.
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 26.04.2012 11:54:00 vasta tsitaadiga

Optika ikka ja seda on hea kuulda, et 9 vaatamiskohta. Mingi paar aastat tagasi oli vist isegi kolme telekaga juba probleem. Pole päris kindel, kas see Elionil oli. Võibolla arvatigi siis, et ma DSLi otsas siplen ja siis ma jäingi oma STV analoogi juurde. Aga tulles tagasi Motorola vs Amino siis kas peale menüü kiiruse ja väljundite veel erinevusi on? Näiteks kas Amino menüü on näiteks sama, mis Motorolal? Salvestamine jne kõik olemas? Asi selles, et ühte telekat vaatan koguaeg aga teised 2 on suht harva sees. Nendel näiteks HDMI sisendeid nagunii pole. Oskab ehk mõni Elioni spetsialist välja tuua tehnilised pooled, miks valida just Motorola või on tulekul mingid drastilised süsteemi muudatused, mida Amino enam ei toeta? Nagu mainitud siis HDMI ja menüü kiirus pole oluline. HD kanaleid ka ei vaata.
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 26.04.2012 12:04:56 vasta tsitaadiga

Kui vaja ühendada nt kineskoop telekad ja veel kasutada neid vähe, siis ma näe mõtet osta kallid Motorolad, saab siit foorumist amino 10-15€ eest.
Ainukesed erinevused ongi HDMI väljund ning kiirus menüüdes. Aminol tegelt üks funktsioon menüüs isegi rohkem kui motorolal kui õigesti mäletan. Nimelt Internetibrauser, üsna algeline muidugi.
Aga muidu kõik need salvestamised jne on olemas.
Kõik edasised arengud usun et jah tulevad juba ainult Motorolale, aga see tulevikujutt ning samuti olen kuulnud et vähemalt loodetakse ka amino keskkond kiiremaks saada niiet sellist juttu, et aminot enam ei hakata toetama pole küll kuulnud. Kuid sellega peab ikka arvestama, et kui tulevad mingid suuremad uued muutused, siis võib amino millestkist ilma jääda. Aga praegu ei hakka küll keegi rääkima asjadest mis pole veel valmiski ja tulevad alles kunagi kunagi hiljem, niiet kardan rohkem vastuseid sa ei saa.
tagasi üles
indre
HV kasutaja

sõnum 29.04.2012 02:22:00 vasta tsitaadiga

Kindlasti palju arutatud, aga kas TG784 ruuteriga saab kuidagi lihtsalt nii interneti kui ka digiTV ühe kaabli kaudu saata switchi (läheb üle elektrivõrgu)? Või peab etherneti kaabli kuidagi ümber mudima?
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 29.04.2012 02:27:43 vasta tsitaadiga

indre, targa switchiga teoreetiliselt saab. Tuleks thomsonis üks port käsitsi konfida, et mõlemad VLAN'id välja purskaks ja siis teises otsas targas switchis laiali harutada. Tavalise (lolli) switchiga see võimalik pole.
Antud lahendus pole lihtsamate seas.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indre
HV kasutaja

sõnum 29.04.2012 02:32:09 vasta tsitaadiga

Kuskil mõni asjalik juhend ka on?
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.04.2012 09:44:39 vasta tsitaadiga

indre kirjutas:
Kindlasti palju arutatud, aga kas TG784 ruuteriga saab kuidagi lihtsalt nii interneti kui ka digiTV ühe kaabli kaudu saata switchi (läheb üle elektrivõrgu)? Või peab etherneti kaabli kuidagi ümber mudima?

lugesin küll 10 korda, aga mul jäi segaseks, aga äkki on abi sellest
https://pood.elion.ee/productInfo/48/elektrivorguadapteri-komplekt-comtrend-pg-9020/PG9020

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 29.04.2012 11:58:43 vasta tsitaadiga

Kas see riskantne pole, et keegi, kes samas elektrivõrgus, saab sama adapterit kasutada ja sinu võrgule ligi pääseda?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 796, 797, 798 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.