Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Wildfire (S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 17, 18, 19  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olc
HV Guru
olc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.02.2012 10:04:24 vasta tsitaadiga

RKsilver kirjutas:
Arvestavalt peab siis omale samuti selle hea aku võtma.. samas kas on mõtet, telefonid uuenevad nii kiirelt, et ootad aasta-2 ja siis targem vana maha müüa ja uus võtta icon_smile.gif

Arvestades aku olematut hinda, siis ma ei ootaks küll aastat ega kahte. Kui see 10€ on su viimane söögiraha, siis on muidugi mõistetav.
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dsg
HV kasutaja
dsg

sõnum 14.02.2012 16:47:45 vasta tsitaadiga

Kui mul varastati wildfire ära kas parem oleks lasta blacklisti panna või pigem lahti jätta ja imei politseisse anda?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 15.02.2012 16:12:51 vasta tsitaadiga

dsg kirjutas:
Kui mul varastati wildfire ära kas parem oleks lasta blacklisti panna või pigem lahti jätta ja imei politseisse anda?

Mina kohe kinni ei paneks. Pigem annaks politseisse ja laseks mingi aja otsida.
Tõenäosus tagasi saada pole päris 0, kuigi sellele lõpmatult lähedal.

Kinni panna tasuks mingi aja pärast - las siis see tont, kes varastatud telefoni ära ostab, kannatab. Ehk on üks ostja vähem tulevikus kahtlast kraami ostmas.

Aga see on sügavalt isiklikult minu arvamus, mitte absoluutne tõde.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Onedream
HV veteran
Onedream

sõnum 17.02.2012 13:25:16 vasta tsitaadiga

Htc wildfirel kaameral värvid paigast ära ( roheline vms pilt) oskab keegi nõu anda milles viga võib olla?
Kommentaarid: 136 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 0 :: 116
tagasi üles
yeah1000
HV kasutaja
yeah1000

sõnum 20.02.2012 00:50:47 vasta tsitaadiga

Kas selle jämeda akuga telefoni tagakaas peale mahub? Saad ehk mõne lingi lisada aku kohta.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Tamm85
HV vaatleja

sõnum 20.02.2012 00:56:38 vasta tsitaadiga

yeah1000 kirjutas:
Kas selle jämeda akuga telefoni tagakaas peale mahub? Saad ehk mõne lingi lisada aku kohta.

Sobiv tagakaas on kaasas

Ebay linki

http://www.ebay.co.uk/itm/3500mAh-Extended-Battery-Back-Cover-HTC-Wildfire-S-G13-/280746391872?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item415dc9f940

viimati muutis Tamm85 20.02.2012 00:57:04, muudetud 1 kord
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 20.02.2012 00:56:39 vasta tsitaadiga

yeah1000 kirjutas:

Uus tagumine kaas on kaasas
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 23.02.2012 23:20:12 vasta tsitaadiga

Igatahes, sai peale lastud Go Louncher, täiesti metsas kui hästi seal kõik kohandatud on, kes soovib rohkemat infot siis google icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 31.03.2012 23:46:02 vasta tsitaadiga

Telefon ruuditud stock 2.3.5 peal. Tahaks aku indikaatorit protsendi peale saada. ROM´i ei tahaks vahetad.

Keegi oskab juhendada?
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 86
tagasi üles
Tamm85
HV vaatleja

sõnum 31.03.2012 23:51:59 vasta tsitaadiga

S.I.L.L.U kirjutas:
Telefon ruuditud stock 2.3.5 peal. Tahaks aku indikaatorit protsendi peale saada. ROM´i ei tahaks vahetad.

Keegi oskab juhendada?

Tõmba marketist battery indicator, aga et õige akunäitaja protsendile saada ei oska öelda icon_rolleyes.gif
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 01.04.2012 22:20:58 vasta tsitaadiga

Selline küsimus sain enda kätte HTC Wildfire, millel CFW on Revolutionary v4.0.1.4, samas näib, et telefon ise on rootimata, sest juurkasutaja õigusi vajavaid appe installida ei saa.
Rootimine ka ei õnnestu kuna unrevoked3 teatab, et firmware on uuem, kui see mida ta eeldab.
Ühesõnaga, kas on võimalus selline telefon tagasi originaalsele FW'le taasta?
Vaatasin siit teemast aga ei leidnud selle kohta midagi, juhul kui on siis tänud kui keegi suunab.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
sputnik
HV kasutaja
sputnik

sõnum 02.04.2012 16:41:31 vasta tsitaadiga

Probleem selline, et minu Wildfire S (2.3.5) on viimased kuud hakanud netti kulutama. Esimesed 4-5 kuud läks keskmiselt 150-200mb kuus (netis surfan paar korda nädalas max 5minutit, põhiline osa on lihtsalt e-kirjad ja htc kellaga koos olev ilmateate app), aga detsembris hüppas 300mb peale ning viimased paar kuud on juba 450-500mb. Viimase 18 tunniga on nt võtnud 17mb ja sisse on tulnud ainult 6 e-kirja ning korra tunnis uuendab õue temp. näidikut...

Ideesid?

S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 02.04.2012 19:39:56 vasta tsitaadiga

Mingid Näoraamatu jms appid mis 24/7 ennast uuendavad? Endal kunagi sõi Google kalendri sünk netti ebanormaalselt palju, see aga kadus uuesti seadistamisega.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 86
tagasi üles
sputnik
HV kasutaja
sputnik

sõnum 02.04.2012 20:28:40 vasta tsitaadiga

Näoraamatu app-i kui kasutan (paar korda kuus), siis login sisse, ise ta end ei uuenda

Netist sain jälile, et probleem võib olla google mail-is, mis üritab syncida ja kui vahepeal ebaõnnestub, siis jääbki üritama. Lülitasin välja ja tundub, et asi võibki selles olla, viimase 3 tunni jooksul on kulunud ainult 600kb

Oraff
Kreisi kasutaja
Oraff

sõnum 06.04.2012 11:33:15 vasta tsitaadiga

Kas keegi siin SplashMOD ka kasutab, endal hetkel 1.8 peal ca nädal, tuleval nädalal proovin 2.0 ära, tohutult meeldib asja kiirus, ja seni pole pangesid olnud icon_smile.gif
Pisike ebameeldivus ka, 1.8 GPS ei toimi ja äratuse pead marketist tirima icon_lol.gif
E: telefon siis :
HTC Wildfire
Android: 2.3.7
ROM: SplashMOD_v1.8
Kernel: [2.6.35.14] nFinity arco@tuxbox #1
Baseband version: [13.55.55.24H_3.35.20.10]
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 78
tagasi üles
rundll
HV kasutaja
rundll

sõnum 10.04.2012 20:43:27 HTC Wildfire'st kaamera skaipi jaoks. vasta tsitaadiga

On sihuke asi üldse võimalik. Natuke googeldamist ja miski õpetuse kll sain aga ei hammustanud läbi. On eegi proovinud. Milline oleks lihtsaim variant? Kui leiduks miski maakeelne õpetus...
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
germo123
HV kasutaja
germo123

sõnum 18.04.2012 22:10:32 vasta tsitaadiga

Oraff kirjutas:
Kas keegi siin SplashMOD ka kasutab, endal hetkel 1.8 peal ca nädal, tuleval nädalal proovin 2.0 ära, tohutult meeldib asja kiirus, ja seni pole pangesid olnud icon_smile.gif
Pisike ebameeldivus ka, 1.8 GPS ei toimi ja äratuse pead marketist tirima icon_lol.gif
E: telefon siis :
HTC Wildfire
Android: 2.3.7
ROM: SplashMOD_v1.8
Kernel: [2.6.35.14] nFinity arco@tuxbox #1
Baseband version: [13.55.55.24H_3.35.20.10]

Mina kasutan ja kõik OK

Kes tahab siis annan aitähi eest ära Htc Wildfire kaitsekilesid thumbs_up.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
linnutom
HV vaatleja

sõnum 22.04.2012 18:16:48 vasta tsitaadiga

Wildfirele sobivatest navidest annaks kanüüd oma hääle Sygic Aurale. Tõsi, eks temalgi ole veel vimkasi, vähemalt järvamaal ta osasi kiiruspiiranguid ei tunnista, nii uuel viaduktil mäos kui paidesse sissesõidul. Samuti see ilmselt TomTom kaardipõhjast tulenev huumor, et ta väidab kohati tee olevat seal, kus vaevumärgatav jalgrada mööda põldu läheb:D

Üks mure muidugi ka... kuskohats saada wildfirele sama häid kõrvasisesied klappe nagu on sony ericssoni walkmani seerial?
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 22.04.2012 20:16:21 vasta tsitaadiga

linnutom kirjutas:
Wildfirele sobivatest navidest annaks kanüüd oma hääle Sygic Aurale. Tõsi, eks temalgi ole veel vimkasi, vähemalt järvamaal ta osasi kiiruspiiranguid ei tunnista, nii uuel viaduktil mäos kui paidesse sissesõidul. Samuti see ilmselt TomTom kaardipõhjast tulenev huumor, et ta väidab kohati tee olevat seal, kus vaevumärgatav jalgrada mööda põldu läheb:D

Üks mure muidugi ka... kuskohats saada wildfirele sama häid kõrvasisesied klappe nagu on sony ericssoni walkmani seerial?

Sygic on tore, aga kiirused on väga tihti puusse Eestis - ma ei usalda selles osas üldse, samas muidu on mõnus ning android marketi populaarseim navi.
Kas klappe tahad ainult kuulamiseks vôi peab ka handsfreena töötama?
Kui ainult kuulamiseks, siis suvalised 3,5mm pistikuga klapid sobivad. Handsfreed kõrvasiseste klappidega ei oska soovitada, ise eelistan BT handsfreed rääkimiseks.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
linnutom
HV vaatleja

sõnum 22.04.2012 22:31:11 vasta tsitaadiga

see teebki asja keeruliseks et tahaks ka handsfreed...
tagasi üles
siksaator
HV vaatleja

sõnum 29.04.2012 00:54:54 vasta tsitaadiga

linnutom kirjutas:

Ise ka nüüd päris pikka aega navigeerimiseks Sygic Aurat kasutanud ning mina isiklikult väga ei kiida. Kiirusepiirangud on kohati ikkagi väga mööda, Tallinna siseselt navigeerides olen päris tohutuid kordi hätta jäänud- olen tahtnud näiteks Pärnu mnt 186 aadressile minna aga juhatas hoopis pärnu mnt 286 juurde (see lihtsalt üks näide). Aga muidu üldiselt on hääljuhised head ja korrektsed icon_rolleyes.gif . Ühtegi iGO versiooni ma korralikult tööle pole saanud- installivad ilusti korralikult ära ja käivituvada ka korralikult aga ekraani suhtes on just kööga. Küll on nad ekraani jaoks osad versioonid väiksed ja osad liiga suured jälle. Nüüd mõtlesin Navigoni ära proovida icon_rolleyes.gif . Mida sellest arvata?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.04.2012 01:08:41 vasta tsitaadiga

Sygic on neist navigonist ja iGodest kõige parem olnud. Navigon muidu ok, aga infoosa (kiirus, aeg jms) on nii kuradi kribu ja väikse rea peal üleval, et kole ebamugav.
Ei räägi siin kogemusest Wildfirega, kuna seda ise ei oma. Aga siiski, Sygic peaks see kõige asisem olema.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
siksaator
HV vaatleja

sõnum 29.04.2012 03:17:09 vasta tsitaadiga

Ega sellel Sygicul välimuselt ja võimaluste poolest tõesti viga pole aga too aadressile juhatamine, eriti just Tallinna siseselt on viimasel ajal üsna mööda olnud (osutasin siin mingi aeg kulleteenust ning pidin kasutama mobiili ning päris hapu oli, kui ei jõudnud õigeks ajaks õigesse kohta icon_rolleyes.gif ). Pooltesse sihtkohtadesse juhatas täpselt ja korrektselt aga poolte kohtadega pani mööda ja seda mitte ainult paari maja jagu, vaid ikka päris pika tänava pikkusega icon_rolleyes.gif .
Kummikud.com lehelt installisin Wildfire S iGO versiooni aga mulle tundub, et mul seal midagi nihu: 1)neli ekraani all olevat klahvi programmi sees ei tööta; 2)menüü ja muud vigurid ilmuvad alles kaardile vajutades paremale ekraani serva; 3)konkreetse aadressi järgi ta mul otsida ei lase- laseb küll ilusti linna või linnaosa valida aga mingit täpset majanumbrit sisestada ei saa kuhugi; 4)Ning kõige lõpuks ei osanud ma sealt programmist kuidagi väljuda ehk siis Exit kohta ei leidnud icon_biggrin.gif
On mul see programm nüüd kuidagi vigane või asi moblas? icon_rolleyes.gif

viimati muutis siksaator 29.04.2012 12:09:31, muudetud 1 kord
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.04.2012 03:22:31 vasta tsitaadiga

Mul vana telefon on Samsung Spica i5700, ja sellele polnud ka iGod originaalis vist - st ekraanisuurus ei klappinud. Sai ka seda muditud varianti proovitud, aga minu mäletamist mööda oli samamoodi vigane. Nii, et kas seda üldse saabki normaalselt tööle väikeste resolutsioonidega mudelitel, on iseasi küsimus.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
siksaator
HV vaatleja

sõnum 02.05.2012 15:16:27 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Mul vana telefon on Samsung Spica i5700, ja sellele polnud ka iGod originaalis vist - st ekraanisuurus ei klappinud. Sai ka seda muditud varianti proovitud, aga minu mäletamist mööda oli samamoodi vigane. Nii, et kas seda üldse saabki normaalselt tööle väikeste resolutsioonidega mudelitel, on iseasi küsimus.

Nojah, tundub et tuleb ikkagi siis see Navigon ära proovida, kui uue ja suurema mälukaardi hangitud saab icon_rolleyes.gif .
Sygic kohta veel nii palju, et väiksemates linnades leiab sihtkohad ja majad probleemideta üles aga noo Tallinnas navigeerides on puhas müstika icon_smile.gif .
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Wildfire (S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 17, 18, 19  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.