Kas selle tv missile jaoks midagi erilist ka veel vaja teha? Asi unlockitud ja ei saa seda kusagilt valida gunnerile (puudub valikutest) ja kasutada ka ei saa seetõttu.
T4, see k'ib gunnerile kolmandasse slotti. Sinna, kus muidu on guided missile/rocket. Midagi peale selle unlockimise tegema ei pea. Kas sul on helikoptri service star ikka käes?
kellelgi viskab iga 60 minuti tagant mängust välja? lost connection to the session. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
kellelgi viskab iga 60 minuti tagant mängust välja? lost connection to the session.
mis nat sul on?
kui mul on nat3, siis probleeme pole.
kui panen nat2, siis nagu kellavärk. esimesest mängust 10-15 minutit ja DC, peale seda mängi palju jaksad.
kellelgi viskab iga 60 minuti tagant mängust välja? lost connection to the session.
endal oli see PS3 ühenduse kadumine tingitud ruuterist mis vahetas IP'd iga suvalise aja tagant (ühesõnaga ühendus katkes), ruuteri softi viga. samas teised seadmed kodus ei teinud sellest välja eriti, tänu PS3 katkemisele hakkasingi asja uurima.
Nat2 ja iga 60 minuti takka lost connection.
20:28
21:28
22:28
Lost connection to session...
Eelmine kuu oli iga 50 min tagant sama asi. Siis BC2 oli ka sama asi, täpselt 60 min ja välja, siis hakkas tööle ja nüüd töötas pikalt ja eile hakkas jälle pihta.
aise, Mis tegid? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
esialgu läks ruuterile dd-wrt soft, hiljem tuli ruuteril uuem versioon ja viisi poodi tagasi vana. mul üle wifi kõik liiklus. ma ei tea milline sul see võrgu topoloogia on, et rohkem aidata.
Huvitav, kas PS3-mel saab ka osta kuidagi "mujalt" odavalt premium , nagu PC vendadel õnnestus?
Teha teine konto kuhugi indiasse ja voila? ...
Edit: Hetkel sai siis "india" konto tehtud ja näitab premiumi hinnaks 1900ruupiat ehk 22£. Vaatan lükkan psn kaardi kontole külge ja kas saab osta või mitte.
Aga tekkis küsimus, kui ma ühe kontoga ostan selle premiumi, kas siis vaid selle "india" kontoga saan mängida või saan ka tavakontoga mis Uk-s regatud mängida? _________________
Mis sa ootad, ega ta ise su juurde ei tule. Ma tõmbasin eile ära juba.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
Huvitav, kas PS3-mel saab ka osta kuidagi "mujalt" odavalt premium , nagu PC vendadel õnnestus?
Edit: Hetkel sai siis "india" konto tehtud ja näitab premiumi hinnaks 1900ruupiat ehk 22£. Vaatan lükkan psn kaardi kontole külge ja kas saab osta või mitte.
Aga tekkis küsimus, kui ma ühe kontoga ostan selle premiumi, kas siis vaid selle "india" kontoga saan mängida või saan ka tavakontoga mis Uk-s regatud mängida?
Tuletan meelde DLC on region locked, aka kui india DLC siis india mäng ka.
Imelikud kaardid on, nagu COD mängiks, samas jällegi lõbus, kõik on nii vööras midagi aru ei saa kus mis on. Ise ootan seda sõidukite DLC _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Aga tekkis küsimus, kui ma ühe kontoga ostan selle premiumi, kas siis vaid selle "india" kontoga saan mängida või saan ka tavakontoga mis Uk-s regatud mängida?
Tuletan meelde DLC on region locked, aka kui india DLC siis india mäng ka.
Emm, aga kuidas PC vennad saavad? _________________
GQ on päris huvitav. Uus mäng on, Gun master, alustad püstoliga ja ja kui saad kaks killi saad võimsama relva, krt Magnumiga on ülirõve neid kahte killi saada
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.