Nojah, normal server... Igatahes PS3 peal probleeme hetkel pole, tundub, et Xkastil on ainult jama hetkel. Tegin just 2 tundi 1000 ticket mängu ja toimis ilust, vahepeal oli lääg ja lennukid seisid õhus, siis oli jube kerge lennuki kuulipildujaga neid maha võtta. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Tasuta live? Kui mõtled neid 48h tasuta Live koode siis ei tohiks. Pead ikka ise GOLD memberiks end tegema.
Online pass on aga iga uue BF3 karbi sees sind ootamas, millega saad BF online mängida. (GOLD account'iga)
Milenko, viska serveri nimi ka siis siia, mis sellest serverist muidu kasu on?
Server sai paar päeva tagasi läbi, sai v6etud nädalaks prooviks.
Kasu on see, et keegi M ei saa sind lampi välja kickida ja saad mängida oma lemmik mape niipalju kui tahad kellega tahad.
Milenko, mai saanud pihta nüüd Kui ma kasutan seda M26 MASS-i siis mida ma tegema pean, et see über relv oleks? See on nagu secondary weapon ja sellele ei saa ju mingeid lisasi lisada? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Milenko, mai saanud pihta nüüd Kui ma kasutan seda M26 MASS-i siis mida ma tegema pean, et see über relv oleks? See on nagu secondary weapon ja sellele ei saa ju mingeid lisasi lisada?
M26 on lisarelv, mida saab ka pearelva külge panna underbarrel lisaga. Medic klassil valid näiteks selle G3A3, lisadeks paned underbarrel, heavy barrel, sihik ükskõik ja kolmandast slotis valid M26 massi!
jules, ei mulle meeldivad shotgunid jne kuna koridorides nendega suht hea ringi trollida ja tahan teada kuidas mõni asi mängus töötab. DefXtreme, thanks! Kas see tähendab nagu oleks see grenade launcher pea relva küljes? Ehk siis kui ma valin underslugi siis saan kolmandas lahtris valida erinevate lisade asmel relvi ka? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
kui AR'ile valid raili (kõigile relvadele ei saa nii külge panna, ilmselgetel põhjustel), siis GL või M26 on sul relva külles. kui seda ei vali, siis on see eraldi relvana sul käes. midagi lisaks ei saa.
tere, mul on väike pakkumine mängjatele PS3 peal: nimelt mina ja paar kaaslast mängime koos squad rushi (4 v 4) ja kui keegi sooviks võistelda/ühineda meiega oleks super. andke teada mis arvate. ühesõnaga kui leiduks 4 inimest kes moodustaksid squadi ja tõsiselt mängu võtaksid, kirjutage siia. või midagi sellist:D
Võite lisada Miku911(xbox gamertag).
Olen muidu vanakooli pc shooterite mängija seega k/d just kõige parem pole, kuid siiski ilmselt rahuldav arvestades, et olen ainult paar kuud mänginud lives.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.