Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.04.2012 18:36:34 vasta tsitaadiga

D2 põllud nüüd küll mingit mängulusti ei pakkunud. Ma pigem käiks mingit kitsamat rada pidi ja katakombides. Aga kuuldavasti on D3s ka laiemaid alasid. See, mida betas on vaid pisike osake.
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 24.04.2012 18:41:56 vasta tsitaadiga

Arvate, et online only takistab piraatluse tekkimist? Isiklikult usun, et läheb maksimaalselt kuu mööda ja SP on ilma netita ilusasti mängitav.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 24.04.2012 18:49:05 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:
Arvate, et online only takistab piraatluse tekkimist? Isiklikult usun, et läheb maksimaalselt kuu mööda ja SP on ilma netita ilusasti mängitav.

Keegi pole seda väitnud.
Aeglustab aga kindlasti.
Ma usun, et need paar kuud, mida D3-e kräkitakse, jõuab nii mõnigi piraat endale mängu osta.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 24.04.2012 18:50:26 vasta tsitaadiga

Kindlasti, aga see raha, mis pannakse Internetiühenduse üleval hoidmiseks (Blizzardi serverid) ja selle turvasüsteemi ehitamiseks ei kaalu üle seda võitu, mida soovitakse saavutada.
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 24.04.2012 18:56:30 vasta tsitaadiga

Mina küll ei tea, kui palju raha selle jaoks pannakse. Kuidas sina tead?
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
margus645
HV veteran

sõnum 24.04.2012 19:00:21 vasta tsitaadiga

Areng ongi näha kui sa seda ainult näha tahad.Ning enamus ongi alati see mis loeb.Mängutegijad tahavad ka oma kopika saada.need vähesed kel on püss raalid ei maksa ise kaugeltki mitte need kulud ja tulud kinni mida Diablo tegijad ootavad.
Seetõttu on faktiliselt juba vale väita,et mingisugust arengut pole toimunud.On ikka küll!
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 24.04.2012 19:18:50 vasta tsitaadiga

margus645, selgita seda mõtet uuesti, ma ei saa aru, kuidas sa siin jõudsid järeldusele, et areng on toimunud...
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 24.04.2012 19:30:24 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

nüüd ma sain aru, miks bossid peavad vastaseid spawnima... sest muidu ei ole kuskilt healthglobesid kukutada ja pottide meeletu cooldowniga ei saakski suuremaid asju maha. gameplay sügavus my ass.

Seda lugedes tekkis tunne nagu oleks kuhugi vanamuttide teeõhtule sattunud kus öeldakse välja mida sülg keele toob. No nii lolli jutt annab ikka ajada.

Gaafika kohapealt on tegelikult ajaloost väga hea näide. WoWiga samal ajal tulid turule graafika poole pealt tunduvalt rohkem silmailu pakkuvad mängud.
Mainin siinkohas neist kahte .
Everquest 2 , mille eelmine osa oli ilmselt üks tolle hetke populaarsemaid mänge EU/US regioonides.
Lineage 2 , mille esimene osa lineage oli tollel hetkel maailma populaarseim online mäng. Asja teeb veel huvitavamaks , et lineage meenutas väga tugevalt diablo-1. Esmapilgul võis seda isegi diablo klooniks pidada.
Kui kellelgi on viitsimist tolle aja foorumeid lugeda, siis võib üsna sarnaseid arvamusi märgata. Nii graafika kohapealt kui ka mänu kohapealt. Mis edasi sai teavad juba kõik.

Graafika ei ole see mis määrab mängude edukuse. Blizzard on teadlikult valinud selleks multika stiili mis võib mängu väljatuleku ajal esmapilgul isegi paar aastat vana välja näha. Asja teine pool on , et samaamoodi näeb mäng ka 10 aastat hiljem välja. Ainult paar aastat ajast maas multikas.

Lisan siia lõppu copy /paste , Bashioki viimastest postitustest. Hea millelegi viidata kui järgmine viriseja tuleb küsimusega , miks diablo 3-s pole iga leveli lõpus + -i.

http://www.diablofans.com/news/1172-release-launch-times-customization-loot-mooching-graphics-blue-posts/

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
kupi_kloon
HV vaatleja
kupi_kloon

sõnum 24.04.2012 19:30:54 vasta tsitaadiga

Nii palju kui ma tean, siis online only on pigem selle Real-Money Auction House'i turvamiseks, sest kõik asjad mängus on serveripoolselt salvestatud. D2-s item dupe'id olidki algeliselt sellepärast vist võimalikud, et mõned asjad talletati kliendipoolselt ning see võimaldas mingeid vigu süsteemis ära kasutada.
See on siis häguselt kuuldu põhjal meenutatud, kindlat allikat ei oska kahjuks tuua. Kuid seda on Blizzard öelnud küll näiteks siin, et see ei ole DRM-i ehk piraatluse vältimiseks tehtud.

edit: väga hea link, SirAskALot

viimati muutis kupi_kloon 24.04.2012 19:36:56, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 24.04.2012 19:35:45 vasta tsitaadiga

SirAskAlot, your missing the point. Me ei väida, et mäng on üleni saast või ei ole edukas. Me väidame, et ta on kole. No more, no less.
Kui oluline see on jäägu ikka iga ühe enda otsustada...

Paar tähelepanekut:

1. bashiok...come on...I know you're trying to defend your game, but I think a lot of people would be satisfied if you just admitted that you are dumbing things down for the masses. It's a completely reasonable thing to do; you guys are doing it in WoW, it's obviously the direction you guys have decided to go with things

2. Although I agree with you, I am curious about something: How has build diversity "performed" in internal testing? Do people tend to gravitate towards certain skills/builds, or is there actually a large amount of diversity in play?

- see tohutu "viable abilitite" hulk töötab siis, kui nad suudavad kuidagi imekombel luua sadu balanseeritud builde. Intrigeeriv mõte - tahaks seda näha. Aga üks võimalikke tulemeid, kui nad failivad, on see, et ikka on 1-2 buildi mis on parimad ja kõik. PvP's midagi muud kasutada ei saa ja kogu moos. Unless nad teevad konstantselt balance tweake nagu sc'is nt... mis eeldab teatud laadi aktiivsust ja kommuuni..

viimati muutis Aeron 24.04.2012 20:00:54, muudetud 2 korda
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 24.04.2012 19:37:21 vasta tsitaadiga

Aeron, minecraft on kole, aga ometi on see populaarne... saa üle ükskord.

Online nõue ... so what, me elame aastal 2012, kus inimestel on kodus 150Mb ühendused... mobiilne internet on igas pommiaugus... ma ei saa teie halast aru..
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 24.04.2012 19:42:11 vasta tsitaadiga

ma ei ole just HV foorumiga sinapeal, aga küsitlust saab teha ainult teema algataja ? väga hea oleks teha üks ja küsida inimestelt kui palju nad see graafika neid häirib. siin juba pikemalt selle üle arutatud ja nendel kes siit teemast midagi otsivad võib see just kahe rea vahele jääda. loll nagu ma olen proovisin esimesed 2 tundi eu serverisse connectida, siis kogemata avastasin siit peale küsimist et oli juba ammu jutuks olnud(samal päeval, aga ala 100 posti tagasi) et aint us server on beta ajal lahti.
margus645
HV veteran

sõnum 24.04.2012 19:45:25 vasta tsitaadiga

SA ei saa tulla välja absoluutse tõe kuulutamisega ehk,et ON KOLE ning igaüks nüüd seedigu seda.jättes mänguruumi ainult selles,et kas ta on nüüd natuke vilets või lausa väga kole.
Keegi juba postitas ka teemasse mõned pildid ning detailid on kõik kenasti olemas.
See,et textuuril pole sellised ülidetailseid nurgakesi,pragusi ja mida veel tulenebki stiilist.
Vaata lähemalt neid ja näed,et diablo 3-es on need nagu maalitud või tõmmatud pintsliga.Puhas stiili värk ju.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 24.04.2012 20:01:25 vasta tsitaadiga

eShelobik, ma olen ammu üle saanud; ma ei saa aru lihtslt nendest, kes täiesti ingoreerivad seda; või pigem tehku, aga ärgu siis väitku siin, et jumala on ok; vaid öelgu, et "mind isiklikult ei häiri"... ja kõik ongi korras...

I mean Bit.Trip seeria, Revenge of Titans jne on kõik suurepärased mängud ja graafiliselt 20a vanad. Keegi ei väida, et nad on ilusad.

Minu väide, et on kole baseerub konkreetselt nagu kirjeldatud asjaolul, et tekstuuri valiteet on nii saast, et isegi see miljöö mida on püütud saavutada (mis pole halb), kannatab. Sellist pilti nagu ma üleval pool postisin ei tohiks ikka tänapäeval näha enam...

viimati muutis Aeron 24.04.2012 20:05:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 24.04.2012 20:03:17 vasta tsitaadiga

Isiklikult ei ole mul graafikaga beefi. kuna lihtsalt see üliaeglane skillide vahetamine on nii kuradi braindead asi, et peaaegu gamebreaker minu jaoks. muu tundus betas kõik paigas olevat. 45€ on ka suht õiglane hind, arvestades, et AH läbi võid sa selle vähemalt tagasi teenida kui viitsimist jebida on. Samas kui tuleks nö ida regiooni versioon (nagu ka SC2 est on), siis soetaks vast selle puht majanduslikel kaalutlustel.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
eddy11
HV vaatleja
eddy11

sõnum 24.04.2012 20:14:55 vasta tsitaadiga

Minu arust näeb graafika väga normaalne välja,pole vaja mingit ulme asja mida mingi 1GB'ne Nvidia kaart välja veab minimumil.RPG'l on põhiasi gameplay skillid jne. graafika on teisejärguline.
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 24.04.2012 20:20:01 vasta tsitaadiga

painkillah, Kui palju skille sa Diablo 2 kasutasid? Mina mäletan et kasutasin F1-F4 põhiliselt ja üliharva mõnda veel... seega põhiliselt 5 skilli ainult mis on minu arvates küll täiesti piisav.
Pean tõdema, et mulle ka oleks meeldisnud tavaline skilltree kus paned oma punkte rahulikult, aga... Uue süsteemi puhul on just see kõige suuremaks plussiks, et kui sa ei pea uut tegelast tegema kui sa mingi skillpointi valesti asetad.
Ise arvan et 6 skilli on täiesti piisav - see ongi koht kus iga tegelane peab valiku tegema. Kui skillpointide süsteem oleks siis nagunii enamus skille jääks valimata või siis ainult 1 punkti peale, et mingit kindlat skilli saada ja lõpuks kasutad ikka ainult valitud skille.
Üsna kohutav oleks kui sul on korraga kasutada mingit 30 skilli... kui kunagiu WoWi proovisin siis eriti jube oli see, et skillbar sai mingeid mõttetuid skille täis mida läks vaja üliharva ning ainult kindlas olukorras.

Minu arust võiks Diablo 3 skillide vahetamine käia ainult linnas traineri juures või siis tuleks veel pikem cooldown lisada asjale. PvP osas just.. kujutan juba ette kuidas mingi vend jookseb mööda arenat ringi, et endale shield/warcry/pet saada skilliga mida tal skilbaril pole.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 24.04.2012 20:23:27 vasta tsitaadiga

Oleneb kõik vastastest. Viimaseid raskusastmeid joostes ei taha küll minna ehku peale välja, vaid sooviks oma tegelase üle kontrolli. D2 oli jah nö korraga vähe skille kasutuses - aga D3s on ühel skillil juba hunnik ruunimodifikaatoreid, mis siis võivad muuta skilli otstarvet tohutult.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Cromaclear
HV kasutaja
Cromaclear

sõnum 24.04.2012 20:25:06 vasta tsitaadiga

Mõelge parem sellele, et alati saad talenteid vahetada , iga bossu jaoks erinevaid kui vaja. Mida rohkem ma mõtlen, seda mõistlikum see hetken "talent tree" tundub.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 24.04.2012 20:30:34 vasta tsitaadiga

eddy11 kirjutas:
Minu arust näeb graafika väga normaalne välja,pole vaja mingit ulme asja mida mingi 1GB'ne Nvidia kaart välja veab minimumil.RPG'l on põhiasi gameplay skillid jne. graafika on teisejärguline.

Täpselt! Asi on vaataja silmades, mitte kellegi subjektiivses 'standardis'.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 24.04.2012 20:32:51 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
SirAskAlot, your missing the point. Me ei väida, et mäng on üleni saast või ei ole edukas. Me väidame, et ta on kole. No more, no less.
Kui oluline see on jäägu ikka iga ühe enda otsustada...

Paar tähelepanekut:

1. bashiok...come on...I know you're trying to defend your game, but I think a lot of people would be satisfied if you just admitted that you are dumbing things down for the masses. It's a completely reasonable thing to do; you guys are doing it in WoW, it's obviously the direction you guys have decided to go with things

2. Although I agree with you, I am curious about something: How has build diversity "performed" in internal testing? Do people tend to gravitate towards certain skills/builds, or is there actually a large amount of diversity in play?

- see tohutu "viable abilitite" hulk töötab siis, kui nad suudavad kuidagi imekombel luua sadu balanseeritud builde. Intrigeeriv mõte - tahaks seda näha. Aga üks võimalikke tulemeid, kui nad failivad, on see, et ikka on 1-2 buildi mis on parimad ja kõik. PvP's midagi muud kasutada ei saa ja kogu moos. Unless nad teevad konstantselt balance tweake nagu sc'is nt... mis eeldab teatud laadi aktiivsust ja kommuuni..

Sa oled siin viimase 20 lehekülje peal igasuguseid asju väitnud.

Sa võtsid 2 küsimust millele bashiok vastas. Ma olen suht segaduses. Bashiok ütles ju oma arvamuse nende küsimuste peale. See pole küll lõplik tõde ja seda ei pea uskuma, aga tal on ilmselt tunduvalt rohkem informatsioni kui HV foorumi kasutajatel. Muidugi võid sa niikaugele minna nagu mõned kohalikud poliitikud ja väita , et vahet pole mis ta räägib, niikuinii valetab.

Kahe viable bulidi kohta on raske vastata. PvP kohapealt ei tea me sedagi kas see on balanseeritud 1-1 ,3-3 või 4-4 vastu. PvE -s ei ole meil õrna aimugi mida inferono endast kujutab. Kui nad suudavad D3-e samasugusesse balansi viia nagu SC 2 on , siis olen ma mängu balansiga rahul.
Ilmselt on siiski mingi teatud hulk builde mida inimesed hakkavad eelistama. Paljud kopeerivad niikuinii buildi mõne foorumi info või õpetuse järgi.
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 24.04.2012 20:48:51 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab öelda,kas mõni Eesti kauplus kavatseb D3 CE tellida? Nii, et 15. selle ka kätte saaks?
Vabandust, kui selline küsimus juba esitatud on.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
kupi_kloon
HV vaatleja
kupi_kloon

sõnum 24.04.2012 21:18:52 vasta tsitaadiga

Cromaclear kirjutas:
Mõelge parem sellele, et alati saad talenteid vahetada , iga bossu jaoks erinevaid kui vaja. Mida rohkem ma mõtlen, seda mõistlikum see hetken "talent tree" tundub.

Kui looti jahtimine käib, siis seda hiljem vähemalt ei tasu teha. Iga unique, kelle tapad, tõstab stackivat magic find boonust. Selle boonuse aga kaotad, kui vahepeal buildi vahetad.
See on hea süsteem, mis võimaldab proovida läbi erinevaid builde, aga ei muuda mängu nii lihtsaks, et tagasijärgedeta saad iga bossi jaoks kohe erinevad skillid välja tõmmata.

edit: http://www.youtube.com/watch?v=D7oQnecg8U4 siin on detaile süsteemi kohta

edit2: Ma loodan väga, et see süsteem on iga mängija kohta, mis tundub igati loogiline, kuna instanced lootiga on ka magic find mängudes muudetud kõigi mängijate keskmiseks (või vähemalt mingiks arvuks, mis on välja arvutatud kõigi mängus olevate inimeste kohta). Kui see toimiks üle party, siis võiks trollid seda ära kasutada ja kogu aeg boonuse kasvades lihtsalt skille vahetada ning kogu nähtud vaeva teiste jaoks nullida.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 24.04.2012 21:54:02 vasta tsitaadiga

Ak_47 kirjutas:
Kas keegi oskab öelda,kas mõni Eesti kauplus kavatseb D3 CE tellida? Nii, et 15. selle ka kätte saaks?
Vabandust, kui selline küsimus juba esitatud on.

I wish.. mu amazoni preorder tuleb 17-25 mai, nii et ma pean vist digitaalse koopia veel lisaks ostma icon_rolleyes.gif
10 päeva peale release alles mängida ei ole normaalne. Teisel hell läbi juba selleks ajaks icon_lol.gif

tagasi üles
margus645
HV veteran

sõnum 24.04.2012 22:34:45 vasta tsitaadiga

See on rohkem isiklik kogemus mitte võidujooks teistega.Mis tähtsust sel on kaugel keegi teine selle väikse ajajooksul on.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.