Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia GT200 teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 220, 221, 222  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sant
HV veteran

sõnum 14.04.2012 15:02:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mul kahjuks ei ole sellist mängu nagu Metro2033

Gap, metro 2033 ei maksa suurt midagi enam poes. Võid ka demo tõmmata ja paar korda järjest läbi mängida, kui arvuti võimaldab.
Kaua sa muidu selle arvutiga ajusi oled koinind niimoodi?

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 14.04.2012 15:08:29 vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
tsitaat:

Mul kahjuks ei ole sellist mängu nagu Metro2033

Gap, metro 2033 ei maksa suurt midagi enam poes. Võid ka demo tõmmata ja paar korda järjest läbi mängida, kui arvuti võimaldab.
Kaua sa muidu selle arvutiga ajusi oled koinind niimoodi?

ähh mis mõttes ajusi koininud ? icon_redface.gif no päris tükk aega on need jamad juba mul icon_cry.gif eelmise aasta märtsist hakkas pihta.... Crysis 2 ei saanud üldse mängida ... peale 15 minutit oli plaksti bsod .... mõtlesin et op süsteem kaua peal olnud mingi 3 aaastat ,et jama ja prahti täis ... siis tegin nüüd märtsis puhta installi aga sama jama läheb edasi.... control panelis näitab see reliability history probleemiks video hardware error mis iganes see ka ei tähenda... Mul ei ole kedagi tuttavat kes ehk võtaks kaardi välja ja prooviks või teeks midagi... ise kahjuks ei oska sellist asja icon_cry.gif

Mismoodi ma saan seda nvidia system toolsi siis kasutada nagu näitasid seal piltidel ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 14.04.2012 15:27:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mul ei ole kedagi tuttavat kes ehk võtaks kaardi välja ja prooviks või teeks midagi

Gap, Sul on aeg selline tuttav endale hankida icon_wink.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
T2nel
HV Guru
T2nel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.04.2012 12:33:59 vasta tsitaadiga

Esiteks, stresstestimiseks saab kasutada FurMarki - http://www.ozone3d.net/benchmarks/furmark_192_all_scores.php
Teiseks, GTX 295 on väga kuum kaart, idles 65 kraadi on üsna normaalne ja loadis läheb see kaart isegi üle 100 kraadi.
Kolmandaks, suure tõenäosusega on see konkreetne videokaart oma aja lihtsalt ära elanud ja oleks mõistlik uus vaadata.
Kommentaarid: 799 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 647
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 15.04.2012 13:25:18 vasta tsitaadiga

3 aastat mul see kaart juba olnud... eks ta võib-olla tõesti on siis oma aja ära elanud... icon_rolleyes.gif Pole mõtet sellega tõesti enam oma ajusi piinata.... Vabandust et siin teid häirisin ja segasin icon_redface.gif

eks ma siin olen ammu juba uuest kastist ka unistanud,tahtsin selle Inteli Ivy ära oodata,iseasi mis ajal ta välja tuleb icon_rolleyes.gif
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 15.04.2012 14:22:18 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

Selline kaart on kusjuures http://www.ox.ee/est/product/150164 Kahtlen kas uuena see kaart enam niipalju maksab

Oh krt, vaatasin alles nüüd et see mudel on dual pcb (võileib) http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2009/02/07144537827l.jpg
Niipalju siis sellest.

tagasi üles
Drizzle
Kreisi kasutaja
Drizzle

sõnum 16.04.2012 00:17:36 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
3 aastat mul see kaart juba olnud... eks ta võib-olla tõesti on siis oma aja ära elanud... icon_rolleyes.gif Pole mõtet sellega tõesti enam oma ajusi piinata.... Vabandust et siin teid häirisin ja segasin icon_redface.gif

eks ma siin olen ammu juba uuest kastist ka unistanud,tahtsin selle Inteli Ivy ära oodata,iseasi mis ajal ta välja tuleb icon_rolleyes.gif

Järgmine nädal peaks release olema icon_smile.gif
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 82
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 28.05.2012 12:01:02 vasta tsitaadiga

uuriks ka siit natuke, kuna varsti saan endale gtx 295, siis müügi teemas öeldi, et seda kaarti lahti katkuda ei tasu vaid pidavat peale seda varsti maha surema... tekkis küsimus, et miks see nii on ja kuidas neid siis kõige parem puhastada oleks?
Kommentaarid: 161 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 136
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 28.05.2012 12:53:49 vasta tsitaadiga

Ma ei tea mõttekam on juba enne mingi vesijahutus sellele kaardile panna.(iseasi kas seda enam saada on) kui seda lahti hakata kiskuma icon_rolleyes.gif Kasutaja sant seletas mulle hästi ära selle kaardi olemuse ja detailid kui seda kaarti tuleks hakata lahti võtma,kui midagi valesti läheb või viga saab kogemata on see kaart omadega õhtal ka icon_smile.gif
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 28.05.2012 17:01:40 vasta tsitaadiga

Vesijahutuse jaoks tuleb ju ometi ka lahti võtta kaart.
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 28.05.2012 17:29:33 vasta tsitaadiga

sry lolli peaga ei tulnud selle peale icon_redface.gif
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 28.05.2012 20:16:59 vasta tsitaadiga

minake, erilist tolku selle jahuti mahakitkumisest ei ole, sest see jahuti ise on ikka suht kinnine plokk ja lihtsam on suruõhuga sealt tolm läbi lasta.
Ja täiesti lahti ei soovita ma seda võtta kui just pole suurt varasemat kogemust videokaartide lahtivõtmisel... Tegelt sülekate lahtivõtmine on natuke asjakohasem analoog selle puhul.
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 98
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 28.05.2012 23:28:07 vasta tsitaadiga

oki, asi selge, tänud vastamast icon_smile.gif
Kommentaarid: 161 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 136
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 15.11.2012 01:40:46 vasta tsitaadiga

Oskate öelda mis videokaart oleks võrdväärne selle GTX295 asemel siia arvutisse osta, et oleks sama võimas ja ei oleks liiga overkill selle arvuti jaoks ? icon_redface.gif Mängisin mänge enne nii et panin videokaardi ventika 100% peale nagu siit üks abivalmis kasutaja soovitas,aga nüüd jälle viskab bsodi ja ütleb video hardware error icon_cry.gif (mängisin mw3 võrgus just)
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 15.11.2012 11:02:39 vasta tsitaadiga

HD7850
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 15.11.2012 13:04:41 vasta tsitaadiga

tänud, aga Nvidialt midagi ?
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 15.11.2012 13:11:21 vasta tsitaadiga

480, 570, 660

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html icon_wink.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 15.11.2012 13:26:10 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
480, 570, 660

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html icon_wink.gif

Suured tänud,väga asjalik link thumbs_up.gif Ma imestan ja kas see tõele vastab et 480, 570, 660 on võrdväärsed minu vanale junnile,mis hakkab VIST otsi andma kuna dual gpu ja default jahutusega ,mis nüüd siis pärast 3 aastat läheb mängudes kohutavalt kuumaks ja sellest siis tulevad bsod nvdlkmm.sys erroriga icon_neutral.gif

Ma heameelega ostaks selle 660 kuna see vist kõig uuem kaart praegu nvidialt icon_rolleyes.gif aga olete kindlad et see new tech kaart liiga overkill ei ole ?
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 15.11.2012 13:57:32 vasta tsitaadiga

Mille poolest overkill?
Võtab vähem voolu, pole SLI-muresid icon_wink.gif

Kaalu ka 7870, uue draiveriga said 7-seeria AMD kaardid meeletult jõudlust juurde, 7870 umbes 10% icon_eek.gif http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Catalyst_12.11_Performance/23.html

onni
HV kasutaja

sõnum 20.11.2012 20:17:19 vasta tsitaadiga

Gigabyte GeForce 9800 GTX+ 1GB Zalman.kaart läbi ei tööta.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 21.11.2012 00:17:24 vasta tsitaadiga

onni kirjutas:
Gigabyte GeForce 9800 GTX+ 1GB Zalman.kaart läbi ei tööta.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=275295&start=6425 selle kaardi õige teema on seal muidu icon_wink.gif kui tahad nõu küsida.
Aga õnneks on see kaart mingi 30 euri väärtusega nii et pole hullu.

tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 23.11.2012 09:58:09 vasta tsitaadiga

pigem ikka G92 teema: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=348101

Aga peale praeahju pole eriti midagi soovitada

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 11.03.2013 16:42:10 vasta tsitaadiga

Mul oleks üks küsimus uuesti et icon_redface.gif Märkasin et müügi foorumis on müüa Asus GTX570 et näiteks kui ma tahaks selle oma poolvigase ja päevi näinud ( 3 aastat ) vastu vahetada kas ma saan ikka praegusi mänge mängida samamoodi enamjaolt high graafikaga nagu mu praegue kaart ära veab ? no ma ei mõtle mingi far cry 3 vms ja crysis 3 ma niikuinii ei saa mängida aga ülejäänud Assasins creed 3 ,tomb raider cod jne saab mu kaart hakkama ? et kas oleks mõteks selline kaart praegu võtta ?

ma praegu mängin nii üldse et kaardi vent on 100% peal sest muidu tuleb paha bsod icon_neutral.gif üürgab metsikult küll nagu mingi lennuki turbiin aga kuna klapdi on peas siis vahet pole icon_biggrin.gif kuna kuumeneb üle mängudes... kasutaja sant eelmine aasta rääkis mulle et selle kaardi lahti võtmine on liiga riskantne vms ... muidu puhastan küll suruõhuga arvutit aga jah see kaart päris vana mul juba ka nagu rääksin ... või osta üldse uus kast ?
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 11.03.2013 16:51:44 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Mul oleks üks küsimus uuesti et icon_redface.gif Märkasin et müügi foorumis on müüa Asus GTX570 et näiteks kui ma tahaks selle oma poolvigase ja päevi näinud ( 3 aastat ) vastu vahetada kas ma saan ikka praegusi mänge mängida samamoodi enamjaolt high graafikaga nagu mu praegue kaart ära veab ? no ma ei mõtle mingi far cry 3 vms ja crysis 3 ma niikuinii ei saa mängida aga ülejäänud Assasins creed 3 ,tomb raider cod jne saab mu kaart hakkama ? et kas oleks mõteks selline kaart praegu võtta ?

ma praegu mängin nii üldse et kaardi vent on 100% peal sest muidu tuleb paha bsod icon_neutral.gif üürgab metsikult küll nagu mingi lennuki turbiin aga kuna klapdi on peas siis vahet pole icon_biggrin.gif kuna kuumeneb üle mängudes... kasutaja sant eelmine aasta rääkis mulle et selle kaardi lahti võtmine on liiga riskantne vms ... muidu puhastan küll suruõhuga arvutit aga jah see kaart päris vana mul juba ka nagu rääksin ... või osta üldse uus kast ?

Kõige tõenäolisemalt on sul lihtsalt kaardi ja radiaatori vahel termopasta vaja välja vahetada.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 11.03.2013 17:00:54 vasta tsitaadiga

nojah, kahjuks ma ei oska seda ja samas tahaks uuemat kaarti hoopis icon_rolleyes.gif Samas mulle siin paar posti tagasi soovitati just nvidia 570,480,660 jne ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia GT200 teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 220, 221, 222  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.