|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
siinus
HV Guru

|
14.03.2012 10:02:38
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
djpvx, mitu infarkti sa saanud oled?  |
ma ei tea, millest sa räägid. Ma ei pidanud ennast silmas.
Kasutan linuxi käsurida suhteliselt igapäevaselt. DOS'i/Windowsi command prompt on lihtsalt öeldes kesine.
_________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
14.03.2012 10:12:12
|
|
|
| Kuna sa ei valda teda + win puhul pole ta samadeks asjadeks, mis linuxis, otstarbekohane.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
14.03.2012 10:16:30
|
|
|
ja jõuamegi selle jutuga algusesse tagasi.
_________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
14.03.2012 10:21:27
|
|
|
Kui algus on see, et win ja linux on erinevad opsüssid aga mitte täpselt üks ja sama asi, siis loomulikult
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
14.03.2012 10:21:58
|
|
|
| ot: |
| ega seal ei olegi midagi eriti vallata. Powershell on teine teema. Ja Windows 8-s kenasti olemas ja puha. Nii et igaüks kasutab seda opsüsteemi ja neid võimalusi, mida tal tarvis. |
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
14.03.2012 11:07:04
|
|
|
| Märt. kirjutas: |
| LiivaneLord, käsureal ja käsureal on vahe. Linuxis on see üllatavalt mugav ja paljuski kiirem võimalus millegi sättimiseks või parandamiseks. Windowsis see nii mugav ei ole. |
Sa oled täitsa õigel teel, WIN on mõeldud tavakasutajatele aga UNIX entusiastidele kellel on aega vabalt käs ja hea meel kui saavad tabulaatoriga terminalis ringi künda
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
14.03.2012 11:48:01
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
| Märt. kirjutas: |
| LiivaneLord, käsureal ja käsureal on vahe. Linuxis on see üllatavalt mugav ja paljuski kiirem võimalus millegi sättimiseks või parandamiseks. Windowsis see nii mugav ei ole. |
Sa oled täitsa õigel teel, WIN on mõeldud tavakasutajatele aga UNIX entusiastidele kellel on aega vabalt käs ja hea meel kui saavad tabulaatoriga terminalis ringi künda  |
Windowsi alla saab Cygwini installida ja künna Terminalis palju kulub...
Aga Linux VS Windows on siin foorumis üks teine teema, kui seda just läbu tõttu juba ahju ei aetud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
14.03.2012 11:53:58
|
|
|
| tsitaat: |
Aga Linux VS Windows on siin foorumis üks teine teema
|
Just minu mõte, aga miks siis viiamsed postid just seda arutatud on
Täitsa rumal kohe tulla siia rääkima Unixist ja käsuliinist jne.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
14.03.2012 12:19:19
|
|
|
| Aga Linux VS Windows on siin foorumis üks teine teema |
Just minu mõte, aga miks siis viiamsed postid just seda arutatud on Täitsa rumal kohe tulla siia rääkima Unixist ja käsuliinist jne. |
Jutt oli ju sellest, et (minu arvates) on kasutajaliidese arenemine käsureast tänapäevaseks graafiliseks liideseks igati vajalik ja ka enesestmõistetav olnud, ning see on suures osas olnud selle taga, et me arvuteid tänapäeval nii laialdaselt ja igapäevaselt kasutame ning kasutada tahame. Windows 8 puhul (tagasi teemasse tulles) võib ju olla mõne arvates see areng harjumatu ja ebamugav, aga nagu elu näidanud on, on iga uuenduse puhul olnud teatud hulk isikuid, kes väidavad et see uus lahendus ei kõlba mitte kuhugi, ja et tuleb ikka edasi Win 3.1, Win 98, Win XPd või Win 7-t kasutama jääda. Ja müstilisel kombel on iga uue asja saabumisel just see eelmine ja juba harjumuspäraseks muutunud lahendus maailma parim, ning seda täiesti objektiivsetel põhjustel, mitte lihtsalt sellepärast, et ei taheta ümber harjuda. </sarcasm>
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
14.03.2012 12:19:21
|
|
|
| WAV kirjutas: |
| LiivaneLord kirjutas: |
| Puutetundlikkuse kohta ei oska midagi arvata. Hetkel selle järgi vajadust pole. Puutetundlikkuse järgmise samm on kindlasti virtuaalne kuvar vms. |
See seltskond, kes hakkab lähitulevikus elama puutetundlikkuse maailmas, ei ole ilmselt veel siinse HV foorumi püsikasutajateks saanud, esialgu veel nende suhtelise nooruse tõttu. Seetõttu nende arvamus siin ka ei kosta eriti välja. Mul on selline sisetunne. Samas, nad ei pruugigi siia kunagi oma arvamusi ja poolehoidu avaldama tulla, kuna foorumiformaadis suhtlemine-arutlemine on ka tänase uue põlvkonna jaoks valdavalt mõistetamatu ja ajast-arust tülikas (vähemalt mu nooremad põlvkonnad on sedasi väitnud).
Aga eks aeg näitab...
Natuke teeb murelikuks kõige selle juures, et need uued popid kasutajaliidesed kipuvad olema just sellised, mis inimese enda mõtlemist järjest vähem arendavad. Kõik tehakse ette ära, lausa piltidel, puust ja punaseks, nagu mudilase pildiraamatus! Justkui oleks tegemist veidi alaarenenud tarbijale mõtlemisega, by default arendajad ja reklaami pähemäärijad ju kogu aeg paaniliselt kardavad, et kui teha kasutajaliides veidi rangemalt "teaduslikum", siis äkki tarbijale kujuneb see liiga raskeks ja ta loobub selle kasutamisest. Aga sedasi pidevalt ilustades me samm-sammult liigumegi järjest rohkem globaalse primitiivi taseme suunas, progressist on saamas regress. Kui inimest õppima ei sunni, siis ta ei viitsigi enam (valdavalt, muidugi on alati ka erandeid, kuid seda vaid ca 20% ulatuses). Kokkuvõtteks saame põlvkonnad, kes näiteks kössitavad diivaninurgas, vahivad mingeid totaka sisuga erutavaid äksjon-filme ja superstaaride võistlusi koos õllepurgiga, mängivad mingeid mänge jne. Ehk siis inimkond mandub tagasi sellisele võsaneegri tasandile. Erandina jääb vaid väike järjest rohkem teistest eralduv omaette kontingent, kes siis vastupidi just väga aktiivselt ennast arendab ja sedasi oma tööga uusi peibutusparte tollele 80% hallile massile konstrueerib. |
welcome to Idiocracy - http://www.imdb.com/title/tt0387808/ <-- paganama hea film. Näitab kuhu inimkond teel on ja kuidas. Its got electrolytes and stuff
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
14.03.2012 12:35:23
|
|
|
| fallout3 kirjutas: |
| Aga Linux VS Windows on siin foorumis üks teine teema |
Just minu mõte, aga miks siis viiamsed postid just seda arutatud on Täitsa rumal kohe tulla siia rääkima Unixist ja käsuliinist jne. |
Jutt oli ju sellest, et (minu arvates) on kasutajaliidese arenemine käsureast tänapäevaseks graafiliseks liideseks igati vajalik ja ka enesestmõistetav olnud, ning see on suures osas olnud selle taga, et me arvuteid tänapäeval nii laialdaselt ja igapäevaselt kasutame ning kasutada tahame. Windows 8 puhul (tagasi teemasse tulles) võib ju olla mõne arvates see areng harjumatu ja ebamugav, aga nagu elu näidanud on, on iga uuenduse puhul olnud teatud hulk isikuid, kes väidavad et see uus lahendus ei kõlba mitte kuhugi, ja et tuleb ikka edasi Win 3.1, Win 98, Win XPd või Win 7-t kasutama jääda. Ja müstilisel kombel on iga uue asja saabumisel just see eelmine ja juba harjumuspäraseks muutunud lahendus maailma parim, ning seda täiesti objektiivsetel põhjustel, mitte lihtsalt sellepärast, et ei taheta ümber harjuda. </sarcasm> |
See jutt on nüüd selgem ja paikapidavam kui eelnev. Ent ära lasku liiga äärmusesse. Mitte kõik uus pole ilmtingimata hea ja jääv. Sellest ka osad MS ämbrid - üks tuntumaid Vista oma röögatu ressursinõudlusega. MetroUI võib sobida puuteekraanidele ja noortele/algajatele kasutajatele. Samas ei tasu valimatult kohe kõike eelnevat üle parda heita. MS on mitme asja puhul kasutanud n.ö. Classic View tehnoloogiat. Ma loodan, et neil veidigi mõistust jätkub ja ka win 8 puhul neile, kes vanemat stiili kasutajaliidest tahavad kasutada seda ka võimaldavad. Tehnoloogia areb edasi ja võib juhtuda tõesti, et ütleme kümne aasta pärast vähegi siis kaasaegne arvuti on pelgalt hääl ja viipekäsklustega juhitav. MetroUI võib jääda vaid üsna üürikeseks vahepalaks. Aeg näitab.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
16.03.2012 11:08:45
|
|
|
Customer Preview on siis Beta? Igatahes potsatas meilboksi kiri "Download Windows 8 Beta Today!" (lisaks Server 8 Beta ja Visual Studio 11 Beta) DreamSparkilt, kuid download lehel on (ainult) CP üleval. Kas on tegu DreamSparki väikse "näpukaga" või ongi CP=Beta
|
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
16.03.2012 22:01:54
|
|
|
| Ilmselt küll, mõte neil ju sama. Nimi veidi rohkem "massidele" sobiv.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
17.03.2012 00:16:40
|
|
|
| ma ei mõista miks seda classic wiud vaja on kui asi on kõige viledega õkonoomsem kui seitse ? harjumuse asi eksole , ja see käsurea asi no keegi ei käsi ju dossist winni kolida .
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Saabu
HV kasutaja

|
17.03.2012 19:00:33
|
|
|
Täna hakkas siis selline jama, et kui panen arvuti tööle siis jääbki kala pilt koos selle mõtlemisega ette ja enam edasi ei lähe. Muud teha pole kui clean windows 8 install
|
|
| tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
17.03.2012 20:02:51
|
|
|
See kala seal iseloomustab kaheksat päris hästi
Aga miks puhas intall ?
Parandada ei saagi ?
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Saabu
HV kasutaja

|
17.03.2012 21:46:23
|
|
|
Kuna mul pole dual-boodina ja kuskil DVD-l ka pole siis ei leidnud mingit muud abinõud tõesti.
Ja ajasin eelmises postis sassi: Clean win7 install siiski
E: Niipalju mul ikkagi vedamist tundub olevat, et kohe kui peale win7 installi otsustain win8 uuesti proovida (win7 lasin dual boodina) siis ikkagi toimib.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Patsaan
HV kasutaja
|
18.03.2012 13:39:40
|
|
|
Mul väike probleem ,et mul praegu windows 8 peal eks ,aga sooviks panna CD-ga windows xp.
Panen boot menust ,et bootiks CD pealt ,aga läheb otse windowsisse ikka.
Mingeid ideid ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
18.03.2012 13:47:57
|
|
|
Kas need asjad mitte sedapidi ei käinud, et enne tuleb vanem OS (XP) paigaldada ja siis seejärel uuem (7 või 8), et dual-boot toimima saada.
Aga XP plaat on muidu ikka bootiv sul või on tehtud niisama failid plaadile kopeeritud?
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Patsaan
HV kasutaja
|
18.03.2012 13:53:02
|
|
|
Ma arvan ,et ikka bootiv.Olen varem ka selle plaadiga ju xp-d peale pannud.
Olen proovinud 3 erinevat plaati,seega plaadis viga pole väga.
Aga tõesti äkki pean enne midagi tegema windows 8 -s?
Aga mida ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
18.03.2012 18:42:51
|
|
|
| Patsaan kirjutas: |
Ma arvan ,et ikka bootiv.Olen varem ka selle plaadiga ju xp-d peale pannud.
Olen proovinud 3 erinevat plaati,seega plaadis viga pole väga.
Aga tõesti äkki pean enne midagi tegema windows 8 -s?
Aga mida ? |
BIOS_est peab CD seade esimene järjekorras olema, muud takistust vaevalt, et on, endal vahetan BIOS_est erinevaid kettaid ja tuleb täpselt see mis sellel kettal, W8 ei suuda kuidagi midagi takistada.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| tagasi üles |
|
 |
Patsaan
HV kasutaja
|
18.03.2012 18:53:47
|
|
|
Panin esimeseks,ikka ei tööta
USB-ga ütleb NTLDR is missing press any key (teisel arvutil bootib selle USB-ga)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
| tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran

|
25.03.2012 18:46:55
|
|
|
| Win 8 ja printerid&fotikad.Kuidas välimiste seadmete draiveritega on?Kas win7 draiveritega töötavad?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
25.03.2012 19:48:46
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
| Kõik mis töötab Win7 x64 all töötas mul ka Win8 x64 all. |
minecraft ka?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
25.03.2012 19:50:47
|
|
|
| ertr2 kirjutas: |
minecraft ka? |
kõik.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.03.2012 22:17:57
|
|
|
minecraft ka? |
Sorry ma mängin ainult 3D
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
25.03.2012 22:37:20
|
|
|
Minecraft tundub huvitav olema, aga mind häirivad need kastide teemad.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
25.03.2012 23:26:25
|
|
|
| LiivaneLord kirjutas: |
Minecraft tundub huvitav olema, aga mind häirivad need kastide teemad.  |
mc põhimõte ongi kastid, ilma selleta mäng ei olekski olnud nii pop
|
|
| tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
27.03.2012 12:31:04
|
|
|
minecraft ka? |
Sorry ma mängin ainult 3D  |
mul oli sama teema alguses:) tean et gameplay > graphical detail aga ei suutnud kuidagi seda mängu mängima hakata kuna lihtsalt nii ruuduline ja silmad hakkasid puhtalt vaatamisest valutama.
lõpuks suutsid tuttavad siiski veenda mind proovima ja pärast vähe korralikuma tekstuuri paki peale panemist polnud hullu midagi. mäng on tõsiselt huvitav. seega tasub kindlasti proovimist ilma et seda graafikat kohe hakkaks kritiseerima:P
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
cat
HV vaatleja
|
27.03.2012 22:26:35
|
|
|
Kas keegi oskaks öelda kust ma leiaks mingid draiverid nvidia geforce go 7400-le. Ei saa resolutsiooni muuta ja pilt ikka korralikult udune ja lopergune. See kust peaks saama vahetada resolutsiooni , see kast lihtsalt hall.
Tänud!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.03.2012 22:28:57
|
|
|
Kas ainult mina vaevlen selle küüsis, et kui tahan IE loodud otseteesid desktopilt teisaldada, siis need lihtsalt kaovad teisaldamise käigus .
Ehk siis "CUT item" ja teisaldades seda uude asukohta teavitatakse sind, et algset faili ei leita ja seega kopeerida seda ei saa.
Vaadates, kuhu algne fail jäi, on see jäljetult kadunud.
Seda on juba piisavalt tihti juhtunud, et pidada seda tõsiseks probleemiks. Miski viga oli veel, mis hetkel ei meenu.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
27.03.2012 22:39:15
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Kas ainult mina vaevlen selle küüsis, et kui tahan IE loodud otseteesid desktopilt teisaldada, siis need lihtsalt kaovad teisaldamise käigus .
Ehk siis "CUT item" ja teisaldades seda uude asukohta teavitatakse sind, et algset faili ei leita ja seega kopeerida seda ei saa.
Vaadates, kuhu algne fail jäi, on see jäljetult kadunud.
Seda on juba piisavalt tihti juhtunud, et pidada seda tõsiseks probleemiks. Miski viga oli veel, mis hetkel ei meenu. |
lõhnab tihendi järgi kuidagi , hetkel pole 6- erineva masinaga sarnast asja täheldand .
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
27.03.2012 23:05:40
|
|
|
| cat kirjutas: |
Kas keegi oskaks öelda kust ma leiaks mingid draiverid nvidia geforce go 7400-le. Ei saa resolutsiooni muuta ja pilt ikka korralikult udune ja lopergune. See kust peaks saama vahetada resolutsiooni , see kast lihtsalt hall.
Tänud! |
tootja omad ei tööta
http://www.nvidia.co.uk/Download/indexsg.aspx?lang=en-uk
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.03.2012 23:51:29
|
|
|
| Gizmoz kirjutas: |
lõhnab tihendi järgi kuidagi , hetkel pole 6- erineva masinaga sarnast asja täheldand . |
Täpsustad ehk, pole kunagi selliseid asju esinenud ei Vista ega 7ga. Kuidas 8 versioonis saavad shortcutid lihtsalt keelduda teisaldumast ja samas kaovad arvutist minu jaoks jäljetult?
Tegin just paar katset, IE mõned shortcutid töölauale ja lõikamise käsu järel keelduvad nood teisaldumast ning rohkem ma neist ei kuule ega näe.
Muude failide teisaldamisega pole probleeme.
Kummaline, et COPY shortcut käsk töötab aga CUT kaotab otsetee kusagile ära. Mingi anomaalia.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
27.03.2012 23:54:58
|
|
|
| Gizmoz kirjutas: |
lõhnab tihendi järgi kuidagi , hetkel pole 6- erineva masinaga sarnast asja täheldand . |
Täpsustad ehk, pole kunagi selliseid asju esinenud ei Vista ega 7ga. Kuidas 8 versioonis saavad shortcutid lihtsalt keelduda teisaldumast ja samas kaovad arvutist minu jaoks jäljetult?
Tegin just paar katset, IE mõned shortcutid töölauale ja lõikamise käsu järel keelduvad nood teisaldumast ning rohkem ma neist ei kuule ega näe.
Muude failide teisaldamisega pole probleeme.
Kummaline, et COPY shortcut käsk töötab aga CUT kaotab otsetee kusagile ära. Mingi anomaalia. |
Sul consumer preview? või Developer Preview?
Tegin uuesti katseid et mitte mööda panna , otsetee shortcutte , cuttisin noid mitmeid ka korraga , probleeme ei esinend . Ehk sinul siis suudab koheselt nagu käsu crtl x kätte annad kaob?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
28.03.2012 20:49:12
|
|
|
| Ainukesena probleemina minu jaoks on, et roolil Force Feedback ei tööta win8 all.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
cat
HV vaatleja
|
01.04.2012 11:47:57
|
|
|
| cat kirjutas: |
Tänud! |
tootja omad ei tööta
http://www.nvidia.co.uk/Download/indexsg.aspx?lang=en-uk |
Tootja lehel ei ole sellisele graafikakaardile draivereid kahjuks, Windows 8-le
|
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
01.04.2012 12:43:50
|
|
|
Windows 8-le ei olegi. Tõmba Windows 7 oma.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
01.04.2012 14:04:02
|
|
|
kuis ei ole ?
ise leidsin suurema vaevata
http://uk.geforce.com/drivers
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
01.04.2012 14:43:27
|
|
|
Kui Windows 8 valid, siis ei leia midagi. Peab 7 valima.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
03.04.2012 12:43:38
|
|
|
| kas KVM-i taga olles peabki win 8 reso ära unustama? Switchides paari tunni tagant on reso õige, aga ööseks jätta ja hommikul vahetad on ta juba molu reso "ära unustanud" ja toppinud ennast 1024x768 peale. Drivud on 5 märtsi nvidia omad (kodukalt tiritud).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
cat
HV vaatleja
|
04.04.2012 22:08:17
|
|
|
| von Wu kirjutas: |
| Windows 8-le ei olegi. Tõmba Windows 7 oma. |
Tänud, sain asja vähe paremaks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
08.04.2012 08:52:54
|
|
|
Sai kah beta peale ja aktiveeritud kellel on tehtud easy bcd boot menüü siis tuleks win 8 puhul kasutada win 7 boot cd ja repair teha muidu juhtubki ,et win 8 ei lae peale installi lõpuni. Win 8 beta install plaadil on startup repair katki too ei suuda easy bcd korral midagi teha. Kalasid pole näinud kõik toimib nagu win 7 probleeme pole. Nädalakese olen unustanud juba win 7 olluse.
Ainus miinus on START nupu puudumine harjumise järgi ajan teda taga kuid ja shut down ja restart on alt+f4
Mina sain kõik tööle isegi muld vana sapphire theatrixi 550PRO Tänapäeva TV kaardid ei saa sellele lähedale kvaliteediga. Kahju ,et hea kaart eestis oli paar kuud ainult müügis.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.04.2012 11:23:48
|
|
|
| Margus kirjutas: |
Sai kah beta peale ja ...
... Kalasid pole näinud.. |
No siis oled sa küll pimedusega löödud. Boot screenil vahib üks "kala" vastu.
Ise pole desktopi oma ka ära ajada viitsinud
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
08.04.2012 12:23:35
|
|
|
Ise pole desktopi oma ka ära ajada viitsinud  |
Ma ei pidanud silmas beta pildil kala vaid probleeme.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
| tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
08.04.2012 12:52:25
|
|
|
Ma ei pidanud silmas beta pildil kala vaid probleeme. |
Whoosh!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.04.2012 14:33:21
|
|
|
Ma ei pidanud silmas beta pildil kala vaid probleeme. |
Kindel see, lihtsalt natuke irooniat teema vürtsitamiseks
|
| tagasi üles |
|
 |
|