Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 160, 161, 162  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 14.03.2012 10:02:38 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
djpvx, mitu infarkti sa saanud oled? icon_lol.gif

ma ei tea, millest sa räägid. Ma ei pidanud ennast silmas.
Kasutan linuxi käsurida suhteliselt igapäevaselt. DOS'i/Windowsi command prompt on lihtsalt öeldes kesine.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mnator
HV Guru

sõnum 14.03.2012 10:12:12 vasta tsitaadiga

Kuna sa ei valda teda + win puhul pole ta samadeks asjadeks, mis linuxis, otstarbekohane.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 14.03.2012 10:16:30 vasta tsitaadiga

ja jõuamegi selle jutuga algusesse tagasi.
Mnator
HV Guru

sõnum 14.03.2012 10:21:27 vasta tsitaadiga

Kui algus on see, et win ja linux on erinevad opsüssid aga mitte täpselt üks ja sama asi, siis loomulikult icon_wink.gif icon_lol.gif
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 14.03.2012 10:21:58 vasta tsitaadiga

ot:
ega seal ei olegi midagi eriti vallata. Powershell on teine teema. Ja Windows 8-s kenasti olemas ja puha. Nii et igaüks kasutab seda opsüsteemi ja neid võimalusi, mida tal tarvis.

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 14.03.2012 11:07:04 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
LiivaneLord, käsureal ja käsureal on vahe. Linuxis on see üllatavalt mugav ja paljuski kiirem võimalus millegi sättimiseks või parandamiseks. Windowsis see nii mugav ei ole.

Sa oled täitsa õigel teel, WIN on mõeldud tavakasutajatele aga UNIX entusiastidele kellel on aega vabalt käs ja hea meel kui saavad tabulaatoriga terminalis ringi künda thumbs_up.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 14.03.2012 11:48:01 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
Märt. kirjutas:
LiivaneLord, käsureal ja käsureal on vahe. Linuxis on see üllatavalt mugav ja paljuski kiirem võimalus millegi sättimiseks või parandamiseks. Windowsis see nii mugav ei ole.

Sa oled täitsa õigel teel, WIN on mõeldud tavakasutajatele aga UNIX entusiastidele kellel on aega vabalt käs ja hea meel kui saavad tabulaatoriga terminalis ringi künda thumbs_up.gif

Windowsi alla saab Cygwini installida ja künna Terminalis palju kulub... icon_wink.gif
Aga Linux VS Windows on siin foorumis üks teine teema, kui seda just läbu tõttu juba ahju ei aetud.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 14.03.2012 11:53:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aga Linux VS Windows on siin foorumis üks teine teema

Just minu mõte, aga miks siis viiamsed postid just seda arutatud on icon_neutral.gif
Täitsa rumal kohe tulla siia rääkima Unixist ja käsuliinist jne.
tagasi üles
fallout3
Kreisi kasutaja

sõnum 14.03.2012 12:19:19 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
tsitaat:

Just minu mõte, aga miks siis viiamsed postid just seda arutatud on icon_neutral.gif Täitsa rumal kohe tulla siia rääkima Unixist ja käsuliinist jne.

Jutt oli ju sellest, et (minu arvates) on kasutajaliidese arenemine käsureast tänapäevaseks graafiliseks liideseks igati vajalik ja ka enesestmõistetav olnud, ning see on suures osas olnud selle taga, et me arvuteid tänapäeval nii laialdaselt ja igapäevaselt kasutame ning kasutada tahame. Windows 8 puhul (tagasi teemasse tulles) võib ju olla mõne arvates see areng harjumatu ja ebamugav, aga nagu elu näidanud on, on iga uuenduse puhul olnud teatud hulk isikuid, kes väidavad et see uus lahendus ei kõlba mitte kuhugi, ja et tuleb ikka edasi Win 3.1, Win 98, Win XPd või Win 7-t kasutama jääda. Ja müstilisel kombel on iga uue asja saabumisel just see eelmine ja juba harjumuspäraseks muutunud lahendus maailma parim, ning seda täiesti objektiivsetel põhjustel, mitte lihtsalt sellepärast, et ei taheta ümber harjuda. </sarcasm>
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 14.03.2012 12:19:21 vasta tsitaadiga

WAV kirjutas:
LiivaneLord kirjutas:
Puutetundlikkuse kohta ei oska midagi arvata. Hetkel selle järgi vajadust pole. Puutetundlikkuse järgmise samm on kindlasti virtuaalne kuvar vms.

See seltskond, kes hakkab lähitulevikus elama puutetundlikkuse maailmas, ei ole ilmselt veel siinse HV foorumi püsikasutajateks saanud, esialgu veel nende suhtelise nooruse tõttu. Seetõttu nende arvamus siin ka ei kosta eriti välja. Mul on selline sisetunne. Samas, nad ei pruugigi siia kunagi oma arvamusi ja poolehoidu avaldama tulla, kuna foorumiformaadis suhtlemine-arutlemine on ka tänase uue põlvkonna jaoks valdavalt mõistetamatu ja ajast-arust tülikas (vähemalt mu nooremad põlvkonnad on sedasi väitnud).

Aga eks aeg näitab...

Natuke teeb murelikuks kõige selle juures, et need uued popid kasutajaliidesed kipuvad olema just sellised, mis inimese enda mõtlemist järjest vähem arendavad. Kõik tehakse ette ära, lausa piltidel, puust ja punaseks, nagu mudilase pildiraamatus! Justkui oleks tegemist veidi alaarenenud tarbijale mõtlemisega, by default arendajad ja reklaami pähemäärijad ju kogu aeg paaniliselt kardavad, et kui teha kasutajaliides veidi rangemalt "teaduslikum", siis äkki tarbijale kujuneb see liiga raskeks ja ta loobub selle kasutamisest. Aga sedasi pidevalt ilustades me samm-sammult liigumegi järjest rohkem globaalse primitiivi taseme suunas, progressist on saamas regress. Kui inimest õppima ei sunni, siis ta ei viitsigi enam (valdavalt, muidugi on alati ka erandeid, kuid seda vaid ca 20% ulatuses). Kokkuvõtteks saame põlvkonnad, kes näiteks kössitavad diivaninurgas, vahivad mingeid totaka sisuga erutavaid äksjon-filme ja superstaaride võistlusi koos õllepurgiga, mängivad mingeid mänge jne. Ehk siis inimkond mandub tagasi sellisele võsaneegri tasandile. Erandina jääb vaid väike järjest rohkem teistest eralduv omaette kontingent, kes siis vastupidi just väga aktiivselt ennast arendab ja sedasi oma tööga uusi peibutusparte tollele 80% hallile massile konstrueerib.

welcome to Idiocracy - http://www.imdb.com/title/tt0387808/ <-- paganama hea film. Näitab kuhu inimkond teel on ja kuidas. Its got electrolytes and stuff icon_razz1.gif
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 14.03.2012 12:35:23 vasta tsitaadiga

fallout3 kirjutas:
WäntWõll kirjutas:
tsitaat:

Just minu mõte, aga miks siis viiamsed postid just seda arutatud on icon_neutral.gif Täitsa rumal kohe tulla siia rääkima Unixist ja käsuliinist jne.

Jutt oli ju sellest, et (minu arvates) on kasutajaliidese arenemine käsureast tänapäevaseks graafiliseks liideseks igati vajalik ja ka enesestmõistetav olnud, ning see on suures osas olnud selle taga, et me arvuteid tänapäeval nii laialdaselt ja igapäevaselt kasutame ning kasutada tahame. Windows 8 puhul (tagasi teemasse tulles) võib ju olla mõne arvates see areng harjumatu ja ebamugav, aga nagu elu näidanud on, on iga uuenduse puhul olnud teatud hulk isikuid, kes väidavad et see uus lahendus ei kõlba mitte kuhugi, ja et tuleb ikka edasi Win 3.1, Win 98, Win XPd või Win 7-t kasutama jääda. Ja müstilisel kombel on iga uue asja saabumisel just see eelmine ja juba harjumuspäraseks muutunud lahendus maailma parim, ning seda täiesti objektiivsetel põhjustel, mitte lihtsalt sellepärast, et ei taheta ümber harjuda. </sarcasm>
See jutt on nüüd selgem ja paikapidavam kui eelnev. Ent ära lasku liiga äärmusesse. Mitte kõik uus pole ilmtingimata hea ja jääv. Sellest ka osad MS ämbrid - üks tuntumaid Vista oma röögatu ressursinõudlusega. MetroUI võib sobida puuteekraanidele ja noortele/algajatele kasutajatele. Samas ei tasu valimatult kohe kõike eelnevat üle parda heita. MS on mitme asja puhul kasutanud n.ö. Classic View tehnoloogiat. Ma loodan, et neil veidigi mõistust jätkub ja ka win 8 puhul neile, kes vanemat stiili kasutajaliidest tahavad kasutada seda ka võimaldavad. Tehnoloogia areb edasi ja võib juhtuda tõesti, et ütleme kümne aasta pärast vähegi siis kaasaegne arvuti on pelgalt hääl ja viipekäsklustega juhitav. MetroUI võib jääda vaid üsna üürikeseks vahepalaks. Aeg näitab.
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 16.03.2012 11:08:45 vasta tsitaadiga

Customer Preview on siis Beta? Igatahes potsatas meilboksi kiri "Download Windows 8 Beta Today!" (lisaks Server 8 Beta ja Visual Studio 11 Beta) DreamSparkilt, kuid download lehel on (ainult) CP üleval. Kas on tegu DreamSparki väikse "näpukaga" või ongi CP=Beta icon_rolleyes.gif
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 16.03.2012 22:01:54 vasta tsitaadiga

Ilmselt küll, mõte neil ju sama. Nimi veidi rohkem "massidele" sobiv.
tagasi üles
est11
Mees metsast

sõnum 17.03.2012 00:16:40 vasta tsitaadiga

ma ei mõista miks seda classic wiud vaja on kui asi on kõige viledega õkonoomsem kui seitse ? harjumuse asi eksole , ja see käsurea asi no keegi ei käsi ju dossist winni kolida .
tagasi üles
Saabu
HV kasutaja
Saabu

sõnum 17.03.2012 19:00:33 vasta tsitaadiga

Täna hakkas siis selline jama, et kui panen arvuti tööle siis jääbki kala pilt koos selle mõtlemisega ette ja enam edasi ei lähe. Muud teha pole kui clean windows 8 install icon_sad.gif
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 17.03.2012 20:02:51 vasta tsitaadiga

See kala seal iseloomustab kaheksat päris hästi icon_biggrin.gif

Aga miks puhas intall ?
Parandada ei saagi ?

tagasi üles
Saabu
HV kasutaja
Saabu

sõnum 17.03.2012 21:46:23 vasta tsitaadiga

Kuna mul pole dual-boodina ja kuskil DVD-l ka pole siis ei leidnud mingit muud abinõud tõesti.
Ja ajasin eelmises postis sassi: Clean win7 install siiski

E: Niipalju mul ikkagi vedamist tundub olevat, et kohe kui peale win7 installi otsustain win8 uuesti proovida (win7 lasin dual boodina) siis ikkagi toimib. thumbs_up.gif
tagasi üles
Patsaan
HV kasutaja

sõnum 18.03.2012 13:39:40 vasta tsitaadiga

Mul väike probleem ,et mul praegu windows 8 peal eks ,aga sooviks panna CD-ga windows xp.

Panen boot menust ,et bootiks CD pealt ,aga läheb otse windowsisse ikka.

Mingeid ideid ?
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 18.03.2012 13:47:57 vasta tsitaadiga

Kas need asjad mitte sedapidi ei käinud, et enne tuleb vanem OS (XP) paigaldada ja siis seejärel uuem (7 või 8), et dual-boot toimima saada.

Aga XP plaat on muidu ikka bootiv sul või on tehtud niisama failid plaadile kopeeritud?

Patsaan
HV kasutaja

sõnum 18.03.2012 13:53:02 vasta tsitaadiga

Ma arvan ,et ikka bootiv.Olen varem ka selle plaadiga ju xp-d peale pannud.
Olen proovinud 3 erinevat plaati,seega plaadis viga pole väga.

Aga tõesti äkki pean enne midagi tegema windows 8 -s?
Aga mida icon_biggrin.gif?
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 18.03.2012 18:42:51 vasta tsitaadiga

Patsaan kirjutas:
Ma arvan ,et ikka bootiv.Olen varem ka selle plaadiga ju xp-d peale pannud.
Olen proovinud 3 erinevat plaati,seega plaadis viga pole väga.

Aga tõesti äkki pean enne midagi tegema windows 8 -s?
Aga mida icon_biggrin.gif?

BIOS_est peab CD seade esimene järjekorras olema, muud takistust vaevalt, et on, endal vahetan BIOS_est erinevaid kettaid ja tuleb täpselt see mis sellel kettal, W8 ei suuda kuidagi midagi takistada.

Patsaan
HV kasutaja

sõnum 18.03.2012 18:53:47 vasta tsitaadiga

Panin esimeseks,ikka ei tööta
USB-ga ütleb NTLDR is missing press any key (teisel arvutil bootib selle USB-ga)
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 18.03.2012 18:59:46 vasta tsitaadiga

Patsaan kirjutas:
Panin esimeseks,ikka ei tööta
....

Hiljuti tekkis selline teema, XP installimisega imelik probleem, ehk saad sealt ideid.

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.03.2012 17:53:41 vasta tsitaadiga

Üks viimase aja teema, tundub popolaarne küsimus olevat ja toon selle, koos vastuse / lahendusega ka siia. Ehk on kellelgi vaja, et mõnd teist Antiviirust Windows 8 oma asemele installida. beer_yum.gif

How to disable and completely uninstall Windows 8 Defender?
http://xtendedview.com/computer/windows-8/disable-windows-defender-in-windows-8/740/#axzz1q2RMCdY0
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 25.03.2012 18:46:55 vasta tsitaadiga

Win 8 ja printerid&fotikad.Kuidas välimiste seadmete draiveritega on?Kas win7 draiveritega töötavad?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 25.03.2012 19:24:13 vasta tsitaadiga

Kõik mis töötab Win7 x64 all töötas mul ka Win8 x64 all.
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 25.03.2012 19:48:46 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
minecraft ka?
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 25.03.2012 19:50:47 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
minecraft ka?

kõik.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 25.03.2012 22:17:57 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
minecraft ka?

Sorry ma mängin ainult 3D icon_cool.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 25.03.2012 22:37:20 vasta tsitaadiga

Minecraft tundub huvitav olema, aga mind häirivad need kastide teemad. icon_sad.gif
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 25.03.2012 23:26:25 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Minecraft tundub huvitav olema, aga mind häirivad need kastide teemad. icon_sad.gif

mc põhimõte ongi kastid, ilma selleta mäng ei olekski olnud nii pop icon_wink.gif
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 27.03.2012 12:31:04 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
ertr2 kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
minecraft ka?

Sorry ma mängin ainult 3D icon_cool.gif

mul oli sama teema alguses:) tean et gameplay > graphical detail aga ei suutnud kuidagi seda mängu mängima hakata kuna lihtsalt nii ruuduline ja silmad hakkasid puhtalt vaatamisest valutama.
lõpuks suutsid tuttavad siiski veenda mind proovima ja pärast vähe korralikuma tekstuuri paki peale panemist polnud hullu midagi. mäng on tõsiselt huvitav. seega tasub kindlasti proovimist ilma et seda graafikat kohe hakkaks kritiseerima:P

cat
HV vaatleja

sõnum 27.03.2012 22:26:35 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskaks öelda kust ma leiaks mingid draiverid nvidia geforce go 7400-le. Ei saa resolutsiooni muuta ja pilt ikka korralikult udune ja lopergune. See kust peaks saama vahetada resolutsiooni , see kast lihtsalt hall.
Tänud!
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 27.03.2012 22:28:57 vasta tsitaadiga

Kas ainult mina vaevlen selle küüsis, et kui tahan IE loodud otseteesid desktopilt teisaldada, siis need lihtsalt kaovad teisaldamise käigus .
Ehk siis "CUT item" ja teisaldades seda uude asukohta teavitatakse sind, et algset faili ei leita ja seega kopeerida seda ei saa.
Vaadates, kuhu algne fail jäi, on see jäljetult kadunud.
Seda on juba piisavalt tihti juhtunud, et pidada seda tõsiseks probleemiks. Miski viga oli veel, mis hetkel ei meenu.

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 27.03.2012 22:39:15 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Kas ainult mina vaevlen selle küüsis, et kui tahan IE loodud otseteesid desktopilt teisaldada, siis need lihtsalt kaovad teisaldamise käigus .
Ehk siis "CUT item" ja teisaldades seda uude asukohta teavitatakse sind, et algset faili ei leita ja seega kopeerida seda ei saa.
Vaadates, kuhu algne fail jäi, on see jäljetult kadunud.
Seda on juba piisavalt tihti juhtunud, et pidada seda tõsiseks probleemiks. Miski viga oli veel, mis hetkel ei meenu.

lõhnab tihendi järgi kuidagi , hetkel pole 6- erineva masinaga sarnast asja täheldand .
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 27.03.2012 23:05:40 vasta tsitaadiga

cat kirjutas:
Kas keegi oskaks öelda kust ma leiaks mingid draiverid nvidia geforce go 7400-le. Ei saa resolutsiooni muuta ja pilt ikka korralikult udune ja lopergune. See kust peaks saama vahetada resolutsiooni , see kast lihtsalt hall.
Tänud!

tootja omad ei tööta icon_rolleyes.gif

http://www.nvidia.co.uk/Download/indexsg.aspx?lang=en-uk
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 27.03.2012 23:51:29 vasta tsitaadiga

Gizmoz kirjutas:

lõhnab tihendi järgi kuidagi , hetkel pole 6- erineva masinaga sarnast asja täheldand .

Täpsustad ehk, pole kunagi selliseid asju esinenud ei Vista ega 7ga. Kuidas 8 versioonis saavad shortcutid lihtsalt keelduda teisaldumast ja samas kaovad arvutist minu jaoks jäljetult?

Tegin just paar katset, IE mõned shortcutid töölauale ja lõikamise käsu järel keelduvad nood teisaldumast ning rohkem ma neist ei kuule ega näe.
Muude failide teisaldamisega pole probleeme.

Kummaline, et COPY shortcut käsk töötab aga CUT kaotab otsetee kusagile ära. Mingi anomaalia.

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 27.03.2012 23:54:58 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Gizmoz kirjutas:

Täpsustad ehk, pole kunagi selliseid asju esinenud ei Vista ega 7ga. Kuidas 8 versioonis saavad shortcutid lihtsalt keelduda teisaldumast ja samas kaovad arvutist minu jaoks jäljetult?

Tegin just paar katset, IE mõned shortcutid töölauale ja lõikamise käsu järel keelduvad nood teisaldumast ning rohkem ma neist ei kuule ega näe.
Muude failide teisaldamisega pole probleeme.

Kummaline, et COPY shortcut käsk töötab aga CUT kaotab otsetee kusagile ära. Mingi anomaalia.

Sul consumer preview? või Developer Preview?

Tegin uuesti katseid et mitte mööda panna , otsetee shortcutte , cuttisin noid mitmeid ka korraga , probleeme ei esinend . Ehk sinul siis suudab koheselt nagu käsu crtl x kätte annad kaob?
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 28.03.2012 20:49:12 vasta tsitaadiga

Ainukesena probleemina minu jaoks on, et roolil Force Feedback ei tööta win8 all.
tagasi üles
cat
HV vaatleja

sõnum 01.04.2012 11:47:57 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
cat kirjutas:
Tänud!

tootja omad ei tööta icon_rolleyes.gif

http://www.nvidia.co.uk/Download/indexsg.aspx?lang=en-uk

Tootja lehel ei ole sellisele graafikakaardile draivereid kahjuks, Windows 8-le icon_sad.gif
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 01.04.2012 12:43:50 vasta tsitaadiga

Windows 8-le ei olegi. Tõmba Windows 7 oma.
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 01.04.2012 14:04:02 vasta tsitaadiga

kuis ei ole ?
ise leidsin suurema vaevata icon_biggrin.gif

http://uk.geforce.com/drivers

tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 01.04.2012 14:43:27 vasta tsitaadiga

Kui Windows 8 valid, siis ei leia midagi. Peab 7 valima.
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 03.04.2012 12:43:38 vasta tsitaadiga

kas KVM-i taga olles peabki win 8 reso ära unustama? Switchides paari tunni tagant on reso õige, aga ööseks jätta ja hommikul vahetad on ta juba molu reso "ära unustanud" ja toppinud ennast 1024x768 peale. Drivud on 5 märtsi nvidia omad (kodukalt tiritud).
tagasi üles
cat
HV vaatleja

sõnum 04.04.2012 22:08:17 vasta tsitaadiga

von Wu kirjutas:
Windows 8-le ei olegi. Tõmba Windows 7 oma.

Tänud, sain asja vähe paremaks icon_smile.gif
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 08.04.2012 08:52:54 vasta tsitaadiga

Sai kah beta peale ja aktiveeritud kellel on tehtud easy bcd boot menüü siis tuleks win 8 puhul kasutada win 7 boot cd ja repair teha muidu juhtubki ,et win 8 ei lae peale installi lõpuni. Win 8 beta install plaadil on startup repair katki too ei suuda easy bcd korral midagi teha. Kalasid pole näinud kõik toimib nagu win 7 probleeme pole. Nädalakese olen unustanud juba win 7 olluse.

Ainus miinus on START nupu puudumine harjumise järgi ajan teda taga kuid ja shut down ja restart on alt+f4

Mina sain kõik tööle isegi muld vana sapphire theatrixi 550PRO Tänapäeva TV kaardid ei saa sellele lähedale kvaliteediga. Kahju ,et hea kaart eestis oli paar kuud ainult müügis.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 08.04.2012 11:23:48 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Sai kah beta peale ja ...
... Kalasid pole näinud..

No siis oled sa küll pimedusega löödud. Boot screenil vahib üks "kala" vastu. icon_razz1.gif
Ise pole desktopi oma ka ära ajada viitsinud icon_wink.gif

XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 08.04.2012 12:23:35 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Margus kirjutas:

No siis oled sa küll pimedusega löödud. Boot screenil vahib üks "kala" vastu. icon_razz1.gif

Ma ei pidanud silmas beta pildil kala vaid probleeme.

Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 08.04.2012 12:52:25 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
jägaja kirjutas:
Margus kirjutas:

Whoosh!
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 08.04.2012 14:33:21 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
jägaja kirjutas:
Margus kirjutas:

Kindel see, lihtsalt natuke irooniat teema vürtsitamiseks beer_yum.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 160, 161, 162  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.