Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 284, 285, 286  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Six
HV veteran
Six

sõnum 18.03.2012 21:16:51 vasta tsitaadiga

Jig aitab alati.
Isegi kui on uus bootloader, siis paned vana bootloaderi Odiniga peale, nullid jigiga counteri ära ja uus bootloader tagasi.
Ja siis võid garantiisse jalutada.

djpvx kirjutas:

Garantiiga läheb mul ka raskeks veidi. Flash count on 6. Vaevalt enam mingi jig aitab
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 18.03.2012 21:22:32 vasta tsitaadiga

djpvx, kusjuures nüüdseks on olemas programm, mis flash counteri ära nullib. Töötab küll ainult ICS'ga seadmetel. App kannab nime Triangle away.

viimati muutis woo456 18.03.2012 21:28:30, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.03.2012 21:26:46 vasta tsitaadiga

Six, jig ei aita ammu enam uute rommidega!
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 18.03.2012 22:46:51 vasta tsitaadiga

Aitab. Ise just nii tegingi.
Nagu eespool kirjutasin - Odiniga vana bootloader peale, siis counter nulli ja kui tahad, võid uue bootloaderi tagasi panna.
Kogu muusika.

Triangle Awayd saab ainult rootitud telefoniga kasutada, garantiisse viimiseks see variant ei sobi...
EDIT: Või tegelikult sobib kah - nullid counteri ära, puhas originaal peale ja siis garantiisse.

Jann1 kirjutas:
Six, jig ei aita ammu enam uute rommidega!

viimati muutis Six 18.03.2012 22:49:03, muudetud 1 kord
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 18.03.2012 22:48:50 vasta tsitaadiga

no ma ei tea. Lasin CM9 peale, "häxxisin" Triangle Away'ga ilusti ära ja CWM recoverys lükkasin RevoHD V6 peale.

Download mode'is näitab Custom Binary Download: NO
Current Binary: Samsung Official

ohukolmnurk on ka kadunud

Käin nüüd korra kitcheniga ka üle selle ja siis lähen lõbusalt garantiisse. beer_yum.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Germo7
HV vaatleja

sõnum 18.03.2012 23:26:30 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:
mul viskab ka tühjaks.

Vb see töötab ainult nö tehase rom-iga..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098834

E: minul töötab see kood ilusti!

Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 18.03.2012 23:40:02 vasta tsitaadiga

enam pole rooosa icon_biggrin.gif nüüüd on tumehallikas roheline icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
erkz11
HV vaatleja

sõnum 18.03.2012 23:59:27 vasta tsitaadiga

Kõik kes te punast ringi näete proovige välguga pildistada. Mul ilma on roosa laik, välguga mitte - äkki hoopis mingi valge balansi probleem?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Germo7
HV vaatleja

sõnum 19.03.2012 00:17:44 vasta tsitaadiga

erkz11 kirjutas:
Kõik kes te punast ringi näete proovige välguga pildistada. Mul ilma on roosa laik, välguga mitte - äkki hoopis mingi valge balansi probleem?

See ongi tõenäoliselt firmware probleem aga Samsung ei ole midagi selle kõrvaldamiseks teinud..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1443658

bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 19.03.2012 09:56:57 vasta tsitaadiga

Lasin ka ICS peale. Ja üllaülla, pildistades ongi punane laik täpselt keset pilti. Kuna ma teen päris palju pilte siis ei ole kahtlustki, et see laik on uuendusega seotud.
Teise asjana ei meeldi mulle ka, et telefoniraamat ja logid lahku löödi, oleks ju võinud ühe asja all olla edasi mitu tabi ja kõik oleks ilus...

Aku pidamine pole ka oluliselt muutunud, enne sai ca 2 ööpäeva, nüüd venitab päeva veel juurde.

ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 19.03.2012 10:37:53 vasta tsitaadiga

Kas need kellel aku pidamine pikenes ICSga on oma telefoni ka rootinud? GBga venitasin ennemalt ikka 2 päeva täis, nüüd on rekord 24h icon_razz.gif
Kasutan hetkel Siyah kernelit. Kõik tilulilud on maha keeratud, mis aku pidamist võiks mõjutada. Akust kaob vool nii kiirelt, et kui pisut midagi teed, siis kohe 20% läinud...
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 19.03.2012 10:43:13 vasta tsitaadiga

no mul siiski on see roosa plärakas keset pilti. 2.3.6 versiooniga.

Aga kui ma nüüd põhimõtteliselt odiniga mingi ametliku softi peale lükkan, siis võetakse garantiis vastu?

viimati muutis siinus 19.03.2012 10:44:09, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 19.03.2012 10:49:16 vasta tsitaadiga

Sama mure siin - rootitud, kernel stock - nagu midagigi pikemalt teed, kaob aku natuke liiga kiiresti võrreldes GB-ga.
Ehk siis kui ekraan aktiivne, tarbib kohutavalt akut.
Idle olekus on olukord talutav.

ivar80 kirjutas:
Kas need kellel aku pidamine pikenes ICSga on oma telefoni ka rootinud? GBga venitasin ennemalt ikka 2 päeva täis, nüüd on rekord 24h icon_razz.gif
Kasutan hetkel Siyah kernelit. Kõik tilulilud on maha keeratud, mis aku pidamist võiks mõjutada. Akust kaob vool nii kiirelt, et kui pisut midagi teed, siis kohe 20% läinud...

djpvx, loe siit, 3. Samsung's behaviour, siis pole nagu vist mõtet garantiisse trügida selle veaga. Tulemus on ette teada…
djpvx kirjutas:
no mul siiski on see roosa plärakas keset pilti. 2.3.6 versiooniga.

Aga kui ma nüüd põhimõtteliselt odiniga mingi ametliku softi peale lükkan, siis võetakse garantiis vastu?
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 19.03.2012 10:57:49 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:

Minul ei ole rootitud. Originaal 2.3.4 peale lasin ICS ja mingit resetit ega muud pole ka teinud... Telefoni kasutan sama moodi va. peale uuenduse tegemist, kus sai uuritud ja näpitud mis uut on icon_biggrin.gif

toniino
HV vaatleja

sõnum 19.03.2012 11:21:05 vasta tsitaadiga

tere

jäätiseleib peal.
üks küsimus.
kasutan iga kord enne klahvide lukustamist Advanced Task Killed Free appi, et taustal tiksuvad vigurid nullida.
enne oli kõik ok, nüüd aga vajutades nuppu "KILL selected apps" võtab see reageerimine pikalt aega. mingi 15 sekundit, et ta välja mõtleks, mida tegema peab jmt
võtaks mõne muu task killeri?

HV Guru
softis

sõnum 19.03.2012 11:23:06 vasta tsitaadiga

On sul seda Task Killerit vaja üldse?
pwnage
HV kasutaja
pwnage

sõnum 19.03.2012 11:46:00 vasta tsitaadiga

Lasin ka Kiesiga 4.0 peale, aku ei kesta enam hästi (Android OS kulutab akut ja telefon on tagant soe kogu aeg) ja kõnede alustamisel on räme lag sees, näiteks tõmban näpuga üle kontakti, et helistama hakata, siis näen veel kontaktiloendit ca 5 sek ja alles siis hakkab numbrit valima.

Selle vastu mingit rohtu ka on?
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 19.03.2012 13:05:00 vasta tsitaadiga

pwnage kirjutas:
Lasin ka Kiesiga 4.0 peale, aku ei kesta enam hästi (Android OS kulutab akut ja telefon on tagant soe kogu aeg) ja kõnede alustamisel on räme lag sees, näiteks tõmban näpuga üle kontakti, et helistama hakata, siis näen veel kontaktiloendit ca 5 sek ja alles siis hakkab numbrit valima.

Proovi Factory resetti.

Kui kedagi huvitab siis minu arvamused s2 vs nexus teemal:
1. Päris tihti vaatan ikka 720p mkv faile siis ütleks, et S2 suudab rauas ilma "powerpoint show"-ta näidata, vastupidiselt nexusele (seal aitab S/W peale vahetamine)
2. S2 omab uuemat ICS kui nexus. (4.0.3 vs 4.0.2) Ehk oskab mõni nexuse omanik lähemalt kirjutada, kuidas saab uuemat versiooni? (settingutest update tegemine ei aita midagi)
3. Reso kohta ütleks, et suure ekraaniga on hea netis käia ja filme vaadata aga ühe käega muutub telefoni kasutamine ebamugavaks.
4. Quadrant punktide vahe on ikka tohutu. (S2 4000 vs nexus 2000)
5. Aku kestvus S2 parem (võttes aluseks gsmarena testi S2 42h ja nexus 31h)
6. Kaamera S2 parem.
7. USB OTG adapter nexuse küljes ei hakanud tööle.
Kokkuvõtteks peaks ütlema, et ei kahetse S2 ostu icon_smile.gif Suudab veel tänapäeval väljatulevatele seadetele konkurentsi pakkuda.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 19.03.2012 14:46:47 vasta tsitaadiga

tiitise kirjutas:
pwnage kirjutas:

Proovi Factory resetti.

Kui kedagi huvitab siis minu arvamused s2 vs nexus teemal:
1. Päris tihti vaatan ikka 720p mkv faile siis ütleks, et S2 suudab rauas ilma "powerpoint show"-ta näidata, vastupidiselt nexusele (seal aitab S/W peale vahetamine)
2. S2 omab uuemat ICS kui nexus. (4.0.3 vs 4.0.2) Ehk oskab mõni nexuse omanik lähemalt kirjutada, kuidas saab uuemat versiooni? (settingutest update tegemine ei aita midagi)
3. Reso kohta ütleks, et suure ekraaniga on hea netis käia ja filme vaadata aga ühe käega muutub telefoni kasutamine ebamugavaks.
4. Quadrant punktide vahe on ikka tohutu. (S2 4000 vs nexus 2000)
5. Aku kestvus S2 parem (võttes aluseks gsmarena testi S2 42h ja nexus 31h)
6. Kaamera S2 parem.
7. USB OTG adapter nexuse küljes ei hakanud tööle.
Kokkuvõtteks peaks ütlema, et ei kahetse S2 ostu icon_smile.gif Suudab veel tänapäeval väljatulevatele seadetele konkurentsi pakkuda.

Kuna Nexus mul vahepeal kipitama ajas, siis kasutan võimalust uurin/juurdlen kogemusega kasutaja käest, konkreetsete küsimuste osas täpsustavalt:
2. See on kummaline ja kindlasti nii ei jää - Nexus'el olid suured jamad ICS'ga kui see tuli, kuid pikas perspektiivis on see Android etalontelefon
3. Kas see tähendab, et peab täpsemalt sihtima näppu?
4. Kas Quadrant mitte pole otseselt seotud resoga? St sama olukord mis võrrelda framerate VGA vs FullHD arvutimängude puhul? Vabandan ette, kui olen valesti aru saanud ja reso ei mõjuta quadrant tulemust.
7. Kas USB OTG adapter mida proovisid oli Samsa originaal või 3nda osapoole oma? Netti sirvides on jäänud mulje, et mõni aparaat on pirtsakam kui teine 3nda osapoole selliste adapterite suhtes.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 19.03.2012 14:53:07 vasta tsitaadiga

Quadrantis S2 4000 skoor peaks olema ilmselt paremaks tehtud custom romi arvelt ja ka graafika peaks S2-l eeliseks olema. Kui ei eksi, siis protsessor iseenesest on Nexusel pisut kiirema taktiga?
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
Germo7
HV vaatleja

sõnum 19.03.2012 16:24:53 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:

Minul pidas ka alguses umbes ühe päeva aga peale "factory reseti" asi paranes ja nüüd peab kaks päeva ära... icon_smile.gif

tiitise
HV kasutaja

sõnum 19.03.2012 16:25:49 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:

Kuna Nexus mul vahepeal kipitama ajas, siis kasutan võimalust uurin/juurdlen kogemusega kasutaja käest, konkreetsete küsimuste osas täpsustavalt:
2. See on kummaline ja kindlasti nii ei jää - Nexus'el olid suured jamad ICS'ga kui see tuli, kuid pikas perspektiivis on see Android etalontelefon
3. Kas see tähendab, et peab täpsemalt sihtima näppu?
4. Kas Quadrant mitte pole otseselt seotud resoga? St sama olukord mis võrrelda framerate VGA vs FullHD arvutimängude puhul? Vabandan ette, kui olen valesti aru saanud ja reso ei mõjuta quadrant tulemust.
7. Kas USB OTG adapter mida proovisid oli Samsa originaal või 3nda osapoole oma? Netti sirvides on jäänud mulje, et mõni aparaat on pirtsakam kui teine 3nda osapoole selliste adapterite suhtes.

2. Tahaks ka loota, et see nii ei jää!
3. Tähendab seda, et pöial ei ole nii pikk kui vaja icon_smile.gif
4. Eks ta natuke on jah. Sõltub ju fps-st. Aga kui vaadata neid numbreid siis prose punktid on paremad kui s2-l. Samas IO on samsungil ikka meeletult suur. (võin hiljem postitada mõlema seadme punktid)
7. Tegemist oli samsa originaaliga. Proovisin ka sony telefonil, seal töötas ilusti.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 19.03.2012 16:47:19 vasta tsitaadiga

Roosa sõpradele - HV andmebaasi on tekkinud ka Samsung I9100 Galaxy S II Pink icon_arrow.gif https://www.hinnavaatlus.ee/products/Sidetehnika/Mobiiltelefonid/203029/

tagasi üles
cuda
HV vaatleja

sõnum 19.03.2012 16:59:31 vasta tsitaadiga

Lasin samuti õnnetuseks ametliku ICS-i peale ja peab ütlema, et tulemus on pettumustvalmistav:
1. Tethering ei toimi (ei WiFi, ega USB variant), arvutis näitab limited or no connectivity
2. Samsungi e-maili klient ei toimi- pole võimalik kontosi lisada, tulemuseks "connection failed"
3. Youtube'i videoid ei mängi brauseris, ega ka Youtube appiga

On kellgil veel selliseid probleeme esinenud? Ja kas äkki on mingit lahendust pakkuda
Olen senini üritanud garantii kaotuse hirmus hoiduda custom romidest, aga nüüd tundub, et muud väljapääsu pole.
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 19.03.2012 17:08:32 vasta tsitaadiga

Tundub, et sul on vana sodi all - tee factory reset algatuseks.
Enne vajalikest andmetest backup!!!

cuda kirjutas:
Lasin samuti õnnetuseks ametliku ICS-i peale ja peab ütlema, et tulemus on pettumustvalmistav:
1. Tethering ei toimi (ei WiFi, ega USB variant), arvutis näitab limited or no connectivity
2. Samsungi e-maili klient ei toimi- pole võimalik kontosi lisada, tulemuseks "connection failed"
3. Youtube'i videoid ei mängi brauseris, ega ka Youtube appiga

On kellgil veel selliseid probleeme esinenud? Ja kas äkki on mingit lahendust pakkuda
Olen senini üritanud garantii kaotuse hirmus hoiduda custom romidest, aga nüüd tundub, et muud väljapääsu pole.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 284, 285, 286  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.