Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Six
HV veteran

|
18.03.2012 21:16:51
|
|
|
Jig aitab alati.
Isegi kui on uus bootloader, siis paned vana bootloaderi Odiniga peale, nullid jigiga counteri ära ja uus bootloader tagasi.
Ja siis võid garantiisse jalutada.
djpvx kirjutas: |
Garantiiga läheb mul ka raskeks veidi. Flash count on 6. Vaevalt enam mingi jig aitab |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
18.03.2012 21:22:32
|
|
|
djpvx, kusjuures nüüdseks on olemas programm, mis flash counteri ära nullib. Töötab küll ainult ICS'ga seadmetel. App kannab nime Triangle away.
viimati muutis woo456 18.03.2012 21:28:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
18.03.2012 21:26:46
|
|
|
Six, jig ei aita ammu enam uute rommidega!
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
18.03.2012 22:46:51
|
|
|
Aitab. Ise just nii tegingi.
Nagu eespool kirjutasin - Odiniga vana bootloader peale, siis counter nulli ja kui tahad, võid uue bootloaderi tagasi panna.
Kogu muusika.
Triangle Awayd saab ainult rootitud telefoniga kasutada, garantiisse viimiseks see variant ei sobi...
EDIT: Või tegelikult sobib kah - nullid counteri ära, puhas originaal peale ja siis garantiisse.
Jann1 kirjutas: |
Six, jig ei aita ammu enam uute rommidega! |
viimati muutis Six 18.03.2012 22:49:03, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
18.03.2012 22:48:50
|
|
|
no ma ei tea. Lasin CM9 peale, "häxxisin" Triangle Away'ga ilusti ära ja CWM recoverys lükkasin RevoHD V6 peale.
Download mode'is näitab Custom Binary Download: NO
Current Binary: Samsung Official
ohukolmnurk on ka kadunud
Käin nüüd korra kitcheniga ka üle selle ja siis lähen lõbusalt garantiisse.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
18.03.2012 23:40:02
|
|
|
enam pole rooosa nüüüd on tumehallikas roheline
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkz11
HV vaatleja
|
18.03.2012 23:59:27
|
|
|
Kõik kes te punast ringi näete proovige välguga pildistada. Mul ilma on roosa laik, välguga mitte - äkki hoopis mingi valge balansi probleem?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
19.03.2012 00:17:44
|
|
|
erkz11 kirjutas: |
Kõik kes te punast ringi näete proovige välguga pildistada. Mul ilma on roosa laik, välguga mitte - äkki hoopis mingi valge balansi probleem? |
See ongi tõenäoliselt firmware probleem aga Samsung ei ole midagi selle kõrvaldamiseks teinud..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1443658
_________________ Samsung Galaxy Spica, S2, S4, S5, S6 Edge, S8 |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
19.03.2012 09:56:57
|
|
|
Lasin ka ICS peale. Ja üllaülla, pildistades ongi punane laik täpselt keset pilti. Kuna ma teen päris palju pilte siis ei ole kahtlustki, et see laik on uuendusega seotud.
Teise asjana ei meeldi mulle ka, et telefoniraamat ja logid lahku löödi, oleks ju võinud ühe asja all olla edasi mitu tabi ja kõik oleks ilus...
Aku pidamine pole ka oluliselt muutunud, enne sai ca 2 ööpäeva, nüüd venitab päeva veel juurde.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
19.03.2012 10:37:53
|
|
|
Kas need kellel aku pidamine pikenes ICSga on oma telefoni ka rootinud? GBga venitasin ennemalt ikka 2 päeva täis, nüüd on rekord 24h
Kasutan hetkel Siyah kernelit. Kõik tilulilud on maha keeratud, mis aku pidamist võiks mõjutada. Akust kaob vool nii kiirelt, et kui pisut midagi teed, siis kohe 20% läinud...
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
19.03.2012 10:43:13
|
|
|
no mul siiski on see roosa plärakas keset pilti. 2.3.6 versiooniga.
Aga kui ma nüüd põhimõtteliselt odiniga mingi ametliku softi peale lükkan, siis võetakse garantiis vastu?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
viimati muutis siinus 19.03.2012 10:44:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
19.03.2012 10:49:16
|
|
|
Sama mure siin - rootitud, kernel stock - nagu midagigi pikemalt teed, kaob aku natuke liiga kiiresti võrreldes GB-ga.
Ehk siis kui ekraan aktiivne, tarbib kohutavalt akut.
Idle olekus on olukord talutav.
ivar80 kirjutas: |
Kas need kellel aku pidamine pikenes ICSga on oma telefoni ka rootinud? GBga venitasin ennemalt ikka 2 päeva täis, nüüd on rekord 24h
Kasutan hetkel Siyah kernelit. Kõik tilulilud on maha keeratud, mis aku pidamist võiks mõjutada. Akust kaob vool nii kiirelt, et kui pisut midagi teed, siis kohe 20% läinud... |
djpvx, loe siit, 3. Samsung's behaviour, siis pole nagu vist mõtet garantiisse trügida selle veaga. Tulemus on ette teada…
djpvx kirjutas: |
no mul siiski on see roosa plärakas keset pilti. 2.3.6 versiooniga.
Aga kui ma nüüd põhimõtteliselt odiniga mingi ametliku softi peale lükkan, siis võetakse garantiis vastu? |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
19.03.2012 10:57:49
|
|
|
Kasutan hetkel Siyah kernelit. Kõik tilulilud on maha keeratud, mis aku pidamist võiks mõjutada. Akust kaob vool nii kiirelt, et kui pisut midagi teed, siis kohe 20% läinud... |
Minul ei ole rootitud. Originaal 2.3.4 peale lasin ICS ja mingit resetit ega muud pole ka teinud... Telefoni kasutan sama moodi va. peale uuenduse tegemist, kus sai uuritud ja näpitud mis uut on
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
toniino
HV vaatleja
|
19.03.2012 11:21:05
|
|
|
tere
jäätiseleib peal.
üks küsimus.
kasutan iga kord enne klahvide lukustamist Advanced Task Killed Free appi, et taustal tiksuvad vigurid nullida.
enne oli kõik ok, nüüd aga vajutades nuppu "KILL selected apps" võtab see reageerimine pikalt aega. mingi 15 sekundit, et ta välja mõtleks, mida tegema peab jmt
võtaks mõne muu task killeri?
|
 |
softis
HV Guru

|
19.03.2012 11:23:06
|
|
|
On sul seda Task Killerit vaja üldse?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
19.03.2012 11:46:00
|
|
|
Lasin ka Kiesiga 4.0 peale, aku ei kesta enam hästi (Android OS kulutab akut ja telefon on tagant soe kogu aeg) ja kõnede alustamisel on räme lag sees, näiteks tõmban näpuga üle kontakti, et helistama hakata, siis näen veel kontaktiloendit ca 5 sek ja alles siis hakkab numbrit valima.
Selle vastu mingit rohtu ka on?
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
19.03.2012 13:05:00
|
|
|
pwnage kirjutas: |
Lasin ka Kiesiga 4.0 peale, aku ei kesta enam hästi (Android OS kulutab akut ja telefon on tagant soe kogu aeg) ja kõnede alustamisel on räme lag sees, näiteks tõmban näpuga üle kontakti, et helistama hakata, siis näen veel kontaktiloendit ca 5 sek ja alles siis hakkab numbrit valima.
Selle vastu mingit rohtu ka on? |
Proovi Factory resetti.
Kui kedagi huvitab siis minu arvamused s2 vs nexus teemal:
1. Päris tihti vaatan ikka 720p mkv faile siis ütleks, et S2 suudab rauas ilma "powerpoint show"-ta näidata, vastupidiselt nexusele (seal aitab S/W peale vahetamine)
2. S2 omab uuemat ICS kui nexus. (4.0.3 vs 4.0.2) Ehk oskab mõni nexuse omanik lähemalt kirjutada, kuidas saab uuemat versiooni? (settingutest update tegemine ei aita midagi)
3. Reso kohta ütleks, et suure ekraaniga on hea netis käia ja filme vaadata aga ühe käega muutub telefoni kasutamine ebamugavaks.
4. Quadrant punktide vahe on ikka tohutu. (S2 4000 vs nexus 2000)
5. Aku kestvus S2 parem (võttes aluseks gsmarena testi S2 42h ja nexus 31h)
6. Kaamera S2 parem.
7. USB OTG adapter nexuse küljes ei hakanud tööle.
Kokkuvõtteks peaks ütlema, et ei kahetse S2 ostu Suudab veel tänapäeval väljatulevatele seadetele konkurentsi pakkuda.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
19.03.2012 14:46:47
|
|
|
tiitise kirjutas: |
pwnage kirjutas: |
Selle vastu mingit rohtu ka on? |
Proovi Factory resetti.
Kui kedagi huvitab siis minu arvamused s2 vs nexus teemal:
1. Päris tihti vaatan ikka 720p mkv faile siis ütleks, et S2 suudab rauas ilma "powerpoint show"-ta näidata, vastupidiselt nexusele (seal aitab S/W peale vahetamine)
2. S2 omab uuemat ICS kui nexus. (4.0.3 vs 4.0.2) Ehk oskab mõni nexuse omanik lähemalt kirjutada, kuidas saab uuemat versiooni? (settingutest update tegemine ei aita midagi)
3. Reso kohta ütleks, et suure ekraaniga on hea netis käia ja filme vaadata aga ühe käega muutub telefoni kasutamine ebamugavaks.
4. Quadrant punktide vahe on ikka tohutu. (S2 4000 vs nexus 2000)
5. Aku kestvus S2 parem (võttes aluseks gsmarena testi S2 42h ja nexus 31h)
6. Kaamera S2 parem.
7. USB OTG adapter nexuse küljes ei hakanud tööle.
Kokkuvõtteks peaks ütlema, et ei kahetse S2 ostu Suudab veel tänapäeval väljatulevatele seadetele konkurentsi pakkuda. |
Kuna Nexus mul vahepeal kipitama ajas, siis kasutan võimalust uurin/juurdlen kogemusega kasutaja käest, konkreetsete küsimuste osas täpsustavalt:
2. See on kummaline ja kindlasti nii ei jää - Nexus'el olid suured jamad ICS'ga kui see tuli, kuid pikas perspektiivis on see Android etalontelefon
3. Kas see tähendab, et peab täpsemalt sihtima näppu?
4. Kas Quadrant mitte pole otseselt seotud resoga? St sama olukord mis võrrelda framerate VGA vs FullHD arvutimängude puhul? Vabandan ette, kui olen valesti aru saanud ja reso ei mõjuta quadrant tulemust.
7. Kas USB OTG adapter mida proovisid oli Samsa originaal või 3nda osapoole oma? Netti sirvides on jäänud mulje, et mõni aparaat on pirtsakam kui teine 3nda osapoole selliste adapterite suhtes.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
19.03.2012 14:53:07
|
|
|
Quadrantis S2 4000 skoor peaks olema ilmselt paremaks tehtud custom romi arvelt ja ka graafika peaks S2-l eeliseks olema. Kui ei eksi, siis protsessor iseenesest on Nexusel pisut kiirema taktiga?
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
19.03.2012 16:24:53
|
|
|
Minul pidas ka alguses umbes ühe päeva aga peale "factory reseti" asi paranes ja nüüd peab kaks päeva ära...
_________________ Samsung Galaxy Spica, S2, S4, S5, S6 Edge, S8 |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
19.03.2012 16:25:49
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Kuna Nexus mul vahepeal kipitama ajas, siis kasutan võimalust uurin/juurdlen kogemusega kasutaja käest, konkreetsete küsimuste osas täpsustavalt:
2. See on kummaline ja kindlasti nii ei jää - Nexus'el olid suured jamad ICS'ga kui see tuli, kuid pikas perspektiivis on see Android etalontelefon
3. Kas see tähendab, et peab täpsemalt sihtima näppu?
4. Kas Quadrant mitte pole otseselt seotud resoga? St sama olukord mis võrrelda framerate VGA vs FullHD arvutimängude puhul? Vabandan ette, kui olen valesti aru saanud ja reso ei mõjuta quadrant tulemust.
7. Kas USB OTG adapter mida proovisid oli Samsa originaal või 3nda osapoole oma? Netti sirvides on jäänud mulje, et mõni aparaat on pirtsakam kui teine 3nda osapoole selliste adapterite suhtes. |
2. Tahaks ka loota, et see nii ei jää!
3. Tähendab seda, et pöial ei ole nii pikk kui vaja
4. Eks ta natuke on jah. Sõltub ju fps-st. Aga kui vaadata neid numbreid siis prose punktid on paremad kui s2-l. Samas IO on samsungil ikka meeletult suur. (võin hiljem postitada mõlema seadme punktid)
7. Tegemist oli samsa originaaliga. Proovisin ka sony telefonil, seal töötas ilusti.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
cuda
HV vaatleja
|
19.03.2012 16:59:31
|
|
|
Lasin samuti õnnetuseks ametliku ICS-i peale ja peab ütlema, et tulemus on pettumustvalmistav:
1. Tethering ei toimi (ei WiFi, ega USB variant), arvutis näitab limited or no connectivity
2. Samsungi e-maili klient ei toimi- pole võimalik kontosi lisada, tulemuseks "connection failed"
3. Youtube'i videoid ei mängi brauseris, ega ka Youtube appiga
On kellgil veel selliseid probleeme esinenud? Ja kas äkki on mingit lahendust pakkuda
Olen senini üritanud garantii kaotuse hirmus hoiduda custom romidest, aga nüüd tundub, et muud väljapääsu pole.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
19.03.2012 17:08:32
|
|
|
Tundub, et sul on vana sodi all - tee factory reset algatuseks.
Enne vajalikest andmetest backup!!!
cuda kirjutas: |
Lasin samuti õnnetuseks ametliku ICS-i peale ja peab ütlema, et tulemus on pettumustvalmistav:
1. Tethering ei toimi (ei WiFi, ega USB variant), arvutis näitab limited or no connectivity
2. Samsungi e-maili klient ei toimi- pole võimalik kontosi lisada, tulemuseks "connection failed"
3. Youtube'i videoid ei mängi brauseris, ega ka Youtube appiga
On kellgil veel selliseid probleeme esinenud? Ja kas äkki on mingit lahendust pakkuda
Olen senini üritanud garantii kaotuse hirmus hoiduda custom romidest, aga nüüd tundub, et muud väljapääsu pole. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|