Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 284, 285, 286  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 15.03.2012 23:16:30 vasta tsitaadiga

eeromees kirjutas:
Oskab ehk keegi veel selle müsteeriumi lahti harutada, et kui panen oma messed-up IMEIga aparaadile 2.3.4 ametliku peale, siis telefon toimib igati ja kui panen ametliku ICS-i, siis SIM-kaarti ei tunnista ja telefoni tema põhieesmärgil kasutada ei saa. Miks nii?

V6imlen ka sellega hetkel, Tundub p2risti raske Selle taastamine olema. Ykski siiani katsetatud variantidest ei toimib. Eestis muidu telefon töötab Aga norras mitte.
Huvi p2Rästale t2itsa kysiks, paljudel flashijatel yldse efs folder backupitud on? Ei osanud aimatagi et selline jama võiks tulla. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Germo7
HV vaatleja

sõnum 15.03.2012 23:36:35 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
eeromees kirjutas:
Oskab ehk keegi veel selle müsteeriumi lahti harutada, et kui panen oma messed-up IMEIga aparaadile 2.3.4 ametliku peale, siis telefon toimib igati ja kui panen ametliku ICS-i, siis SIM-kaarti ei tunnista ja telefoni tema põhieesmärgil kasutada ei saa. Miks nii?

V6imlen ka sellega hetkel, Tundub p2risti raske Selle taastamine olema. Ykski siiani katsetatud variantidest ei toimib. Eestis muidu telefon töötab Aga norras mitte.
Huvi p2Rästale t2itsa kysiks, paljudel flashijatel yldse efs folder backupitud on? Ei osanud aimatagi et selline jama võiks tulla. icon_neutral.gif

Eelmise telefoniga oli mul igaks juhuks efs folder backupitud... Aga S2-ga ple peale org ICS peale panemisega läbi Kies-ga midagi teinud.. icon_biggrin.gif

eeromees
HV kasutaja

sõnum 16.03.2012 00:28:04 vasta tsitaadiga

Njah, kui saaks ka ise Kiesi kaudu uuendatud, siis oleks üsna häppi. Ja mul samuti kõik võimalikud väljapakutud IMEI remondivariandid läbi proovitud - ei miskit icon_sad.gif Ju peab sammud sättima remondikeskuse poole. Või siis leppima 2.3.4-ga...
Sammalhabe
HV vaatleja
Sammalhabe

sõnum 16.03.2012 11:06:19 vasta tsitaadiga

Kes oskab lühidalt seletada kuidas saaks ICSi asemel 2.3.4 versiooni tagasi. Olen nüüd paar päeva uut tarkvara kasutanud ja see ei lähe ikka mitte. Ruutida pole vaja, mulle piisab originaal tarkvara ilusti.
Six enne viitas originaal tarkvara asukohale ja failile aga mis sellega edasi?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
eeromees
HV kasutaja

sõnum 16.03.2012 12:28:36 vasta tsitaadiga

Selle lased Odiniga peale PDA akna kaudu ja kogu lugu.
Six
HV veteran
Six

sõnum 16.03.2012 12:30:45 vasta tsitaadiga

Odiniga lase peale. Õpetus siin.
Odini saad sealt samast või siit.

Sammalhabe kirjutas:
Kes oskab lühidalt seletada kuidas saaks ICSi asemel 2.3.4 versiooni tagasi. Olen nüüd paar päeva uut tarkvara kasutanud ja see ei lähe ikka mitte. Ruutida pole vaja, mulle piisab originaal tarkvara ilusti.
Six enne viitas originaal tarkvara asukohale ja failile aga mis sellega edasi?
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 16.03.2012 12:35:00 vasta tsitaadiga

Järjest tuleb amtliku ics-i peal custom romme välja icon_smile.gif Ei jõua nii kiiresti proovida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 16.03.2012 12:46:12 vasta tsitaadiga

Oleks väga tänulik, kui keegi mõnest custom rommist,millel on cifs tugi (nt SpeedMod kerneliga), cifs.ko mooduli välja tõstaks ja kuhugi üles riputaks.

eltso kirjutas:
Järjest tuleb amtliku ics-i peal custom romme välja icon_smile.gif Ei jõua nii kiiresti proovida icon_biggrin.gif
tagasi üles
ercs
HV vaatleja

sõnum 16.03.2012 13:14:17 vasta tsitaadiga

isiklik kirjutas:

Lisaks veel üsna tihti telefon hangub mõneks ajaks. Näiteks täna hakkasin helistama ühele kontaktile, libistasin sõrme paremale ja... pimedus... vaikus... ühelegi klahvile ei reageeri, umbes poole minuti pärast tuli pilt ette tagasi ja hakkas numbrit valima.

Peale uuenduse tegemist oli probleem, et kui hakkasin kontakte vaatama, kerisin üles-alla, siis telefon üsna pea täpselt niimoodi hangus pooleks minutiks ja lõpuks viskas veateate. Leidsin lahenduse: installisin Skype appi maha ja uuesti peale, peale seda kontaktide hangumise anomaaliat pole enam täheldanud.
tagasi üles
heff
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.03.2012 16:52:19 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Just nii : D
Proovin ise Bezke ICS-i, eile sai just eelmine versioon peale lastud kui avastasin, et loetud tunnid hiljem pidi 4.0 välja tulema. Eks hiljem proovib. 3.0 igatahes istub hästi. Pure ICS ROM oli muidu väga hea, aga väga suur miinus, kui default browser crashib thumbs_down.gif
Huvitav proovida icon_razz.gif
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 16.03.2012 18:41:22 vasta tsitaadiga

dno kes siin kurdavad aga ilmselt custom rommide kasutajad aga mulle tundub see 4.0 ikka palju kiirem kui eelmine 2.3
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 16.03.2012 20:09:00 vasta tsitaadiga

Well valdavalt on isegi custom 2.3 romid kiiremad kui stockid, rääkimata siis 4.0 romidest.
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
isiklik
HV kasutaja

sõnum 16.03.2012 21:18:51 vasta tsitaadiga

Google Play ütleb mitmete rakenduste kohta - INSTALLED, kuigi ma panin 2.3.4 tagasi ja ühtegi rakendust installitud pole ja installida ei luba.

Kuidas saan need uuesti installida?
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 16.03.2012 21:33:39 vasta tsitaadiga

Factory reset äkki abiks.

isiklik kirjutas:
Google Play ütleb mitmete rakenduste kohta - INSTALLED, kuigi ma panin 2.3.4 tagasi ja ühtegi rakendust installitud pole ja installida ei luba.

tagasi üles
isiklik
HV kasutaja

sõnum 16.03.2012 22:28:59 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Factory reset äkki abiks.

isiklik kirjutas:

Kui ma just panin 2.3.4 softi tagasi?

Google Play veebiversioon nüüd juba ütleb, et mul pole ühtegi telefoni, et rakendusi installida. Samas telegoni kaudu saab rakendusi installida. Kummaline
tagasi üles
Sammalhabe
HV vaatleja
Sammalhabe

sõnum 17.03.2012 00:54:46 vasta tsitaadiga

Tänud Six, panin vana 2.3.4 tagasi sinu õpetuse järgi ja sain oma tööks vajalikud kõne logid uuesti tagasi nii nagu vanasti oli, kõik töötab jälle hästi ja peaaegu kõik tuli backupist tagasi. Välja arvatud osad SMSid mis tulid tagasi telefoni ostust (suvest) kuni novembrini, huvitav kuhu novembrist kuni praeguseni SMSid kadusid, need pole ka olulised, põhiliselt parkimise teated aga kummaline, et SMS backup oli poolik? icon_smile.gif
Igaljuhul, kui peaks kunagi kohtuma, siis beer_yum.gif minu poolt.

Loodame, et ma pole ainuke kes vanamoodsatest kõne logidest puudust tundis ja ehk kodanikud googles teevad selle osa ikka ka 4.0 tarkvaras korda, ei tahaks jääda ju alatiseks vana tarkvara peale.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 17.03.2012 02:29:42 vasta tsitaadiga

Endal hetkel mingi omega misiganesrom ja kiirus on parem kui stock ics-l, samas on nii mõnigi lambi crash tulnud mis mulle väga ei istu.
Ootan millal nüüd checkrom enda versiooni välja laseb icon_smile.gif Sellel omegal on ka mingi oma kitchen app, aga seal on suhteliselt vähe ja lahjad asjad, tahaks midagi taolist nagu REVOHD-l oli.
tagasi üles
pistong
Kreisi kasutaja
pistong

sõnum 17.03.2012 17:45:04 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi on võimalik ametlikult ilma garantiitingimusi rikkumata ka ICS telefonist Gingerbreadiks downgradega?
ICS upgrade sai läbi Kiesi tehtud ja suure põnevusega oodatud, aga tulemusteks boot loop, ülekuumenemine ja aku drain (mõne tunniga 100%-lt 20%-le) thumbs_down.gif

Germo7
HV vaatleja

sõnum 17.03.2012 19:41:13 vasta tsitaadiga

pistong kirjutas:
Kas kuidagi on võimalik ametlikult ilma garantiitingimusi rikkumata ka ICS telefonist Gingerbreadiks downgradega?
ICS upgrade sai läbi Kiesi tehtud ja suure põnevusega oodatud, aga tulemusteks boot loop, ülekuumenemine ja aku drain (mõne tunniga 100%-lt 20%-le) thumbs_down.gif

Kies-il endal võiks olla selline variant ,et saab ka downgradeda! icon_biggrin.gif

A kas kellelgi org ICS-iga nii on ,et taustapilti ei saa vahetada...vahet ple kas seda teha galeriist või taustapiltide galeriist - iga kord jookseb galerii kokku ja pilti vahetada ei saa.. Ainuke mida teha saan on liikuvate tauatapiltide vahetamine! icon_smile.gif

woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 17.03.2012 20:25:21 vasta tsitaadiga

pistong kirjutas:

Peaks saama nii, et lased ODINiga gingerbread stocki peale tagasi. Flashimise counter stock firmware'iga ei suurene.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Germo7
HV vaatleja

sõnum 17.03.2012 20:34:04 vasta tsitaadiga

Teen Factory reseti ära ja kui ikka telefon uimab siis tuleb Odiniga kallale minna icon_smile.gif

E: nii palju oli sellest vähemalt kasu ,et taustapilte saab jälle vahetada! icon_smile.gif
E2: seda rõõmu oli ainult päevaks! icon_smile.gif

viimati muutis Germo7 18.03.2012 17:19:53, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
andres635
HV vaatleja

sõnum 17.03.2012 20:35:27 vasta tsitaadiga

Mina olen vist üks vähestest kes ICS on rahul,telefon läks kiiremaks,menüüd loogilisemad,kõik toimib veatult!
Ainuke asi oli see,et läbi Kiesi pidin uuendama hommiku vara,õhtuti oli võimatu isegi Kiesi avada,kasutajaid oli meeleltult,uuendamine jooksis kinni pidevalt.

Six
HV veteran
Six

sõnum 17.03.2012 20:40:27 vasta tsitaadiga

Muidu võib ka rahul olla, ainult akukasutus on kõvasti suurem.
Hakkame aga tihedamini laadima...

andres635 kirjutas:
Mina olen vist üks vähestest kes ICS on rahul,telefon läks kiiremaks,menüüd loogilisemad,kõik toimib veatult!
Ainuke asi oli see,et läbi Kiesi pidin uuendama hommiku vara,õhtuti oli võimatu isegi Kiesi avada,kasutajaid oli meeleltult,uuendamine jooksis kinni pidevalt.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.03.2012 21:05:15 vasta tsitaadiga

Tundub, et aku näitaja kukub just kasutamise ajal kiirelt, samas ootereziimis riiulil eriti ei kuku, võrreldes siis vana gingeriga. Muidu rahul.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 17.03.2012 21:09:28 vasta tsitaadiga

Mina olen teine vähestest kes on asjaga rahul icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9100 Galaxy S II mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 284, 285, 286  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.