praegune kellaaeg 22.06.2025 01:23:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
siLc
HV Guru
|
01.03.2012 22:58:23
|
|
|
ArchMage kirjutas: |
Tere! Mul on selline probleem, et Lenovo ThinkVantage Toolbox taskbari moodulike laiutab 1920x1080 monitori peale üle minnes...
Ma arvan, et tal on kuskil default setting mu eelmise resolutsiooni 1600x900 järgi pandud ja ei taha muutuda, kui ma oma sülearvutile suurema monitori taha panen.
Ideid? Taskbar settingutes korraks untickides selle mooduli ja tickides uuesti teeb asja küll korda, aga monitori korraks tagant võttes ja uuesti tagasi pannes on asi jälle tagasi.
Spoiler 
|
Ma küsiks teise nurga alt - kas seda Toolbox'i on ikka vaja tray´s hoida? Pole Toolboxi tray´s, pole probleemi
|
|
tagasi üles |
|
 |
aixi
HV kasutaja
|
03.03.2012 15:46:52
|
|
|
Kas 7 mõnel tahvlil ka peal on või hakatakse kaheksat tahvlitele peale panema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
03.03.2012 19:11:44
|
|
|
siLc kirjutas: |
ArchMage kirjutas: |
Tere! Mul on selline probleem, et Lenovo ThinkVantage Toolbox taskbari moodulike laiutab 1920x1080 monitori peale üle minnes...
Ma arvan, et tal on kuskil default setting mu eelmise resolutsiooni 1600x900 järgi pandud ja ei taha muutuda, kui ma oma sülearvutile suurema monitori taha panen.
Ideid? Taskbar settingutes korraks untickides selle mooduli ja tickides uuesti teeb asja küll korda, aga monitori korraks tagant võttes ja uuesti tagasi pannes on asi jälle tagasi.
Spoiler 
|
Ma küsiks teise nurga alt - kas seda Toolbox'i on ikka vaja tray´s hoida? Pole Toolboxi tray´s, pole probleemi  |
Võiks ikka olla jah... kummaline, nüüd see tundub isegi korralikult töötavat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
04.03.2012 02:22:51
|
|
|
Sorry et nii hilja tüütan aga proovin siin kuidagi oma op süsteemi taastada ja tegin selle õpetuse järgi nagu siin [url]http://landfield.pri.ee/Vista_BIOS.html[url] aga ei tule seda installi akent mulle ja startup reapair ka ei paranda seda probleemi ((( krt oli mul vaja jamada igauguste programmidega ja windows 8.ga ja peale seda kui muutsin esimeseks biosis selle cd.rom ja tegin restardi siis arvuti piiksus kõvasti ja 3 korraga tuli alles üles ja lihtsalt tuli sinine win 7 ekraan ja ei mingit installi kirja ega midagi ? mu muusika ja steami mängud on kõik seal ma ei saa neid enam kunagi tagasi nüüd Kas mingi arvutiesindus saaks sellise asja kuidagi korda teha ? [/url]
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.03.2012 02:27:23
|
|
|
Gap, MS ise hoiatas, et Win8 installimisel pole mingit rollback valikut ja enne tuleb andmetest varukoopiad teha . Muidugi kõik su kraam on kettal alles. Lihtsalt kuna Win7 ja nagu ma aru saan nüüd ka Win8 on maha lastud, siis ei pääse neile andmetele ligi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
04.03.2012 19:40:59
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Gap, MS ise hoiatas, et Win8 installimisel pole mingit rollback valikut ja enne tuleb andmetest varukoopiad teha . Muidugi kõik su kraam on kettal alles. Lihtsalt kuna Win7 ja nagu ma aru saan nüüd ka Win8 on maha lastud, siis ei pääse neile andmetele ligi. |
Tänud sulle aga ma ei installinud nagu üldse seda win8 enda arvutisse ( vaata win8 teemat... tõmbasin mingi proge ja siis seal soperdasin midagi omaarust ja niipalju kui inglise keelt jagan püüdsin teha nagu teist partitsiooni (sry väga raske on kirjutades seda seletada ) peale seda hakkas see programm midagi tegema siis tuli restart ja peale seda hakkas win mulle mingit errorit loopima ja nõudis seda disk shcedulet vms tegi siis restardi ja peale seda ei tulnud enam win ülesse proovisin neid system restoresid ja startuprepairi aga need ka ei suuda midagi teha Kuigi ma ei ole enda win 7 ju maha installinud ja formati teinud siis peab ju kuidagi saama midagi päästa ? Panin enda win7 64bit plaadi cd romi aga see ei aita ka üldse
Ta ei lase mul windows plaadiga seda system repair upgrade ka teha,ma olen täielikult midagi nässu keeranud samas ta näitab et failid on kõik alles arvutis ja system repairi ei saa teha ütleb erroriks et Problem event name Startuprepairoffline
Signature 01 6.1.7600.16385
Signature 02 6.1.7600.16385
Signature 03 unknown
Signature 04 21200723
Signature 05 Autofailover
Signature 06 9
Signature 07 Norootcause
OS Version 6.1.7600.2.0.0.256.1
Nii olen enda arvutis nüüd tagasi,elukaaslase arvuti on nii aeglane ja vana Selline küsimus et ma tegin nüüd selle custom installi ja mu failid on kõik alles windows.old kaustas kas ma nüüd saan seda vana windowsi versioon mis töötas korralikult nüüd kuidagi parandada või taastada või pean enda failid nüüd backuppima ja tegema uuesti siis seekord formati ja clean installi ? Oskab keegi palun öelda kas on selline võimalus kuidagi ? sest mul oli ju aktiveeritud windows ja ma ei saa ju seda uuesti aktiveerida mul on üks plaat ainult ? ja kas peale installi võin esimeseks bootivaks seadmeks panna tagasi siis hard disk kui momendil on mul cd-rom pandud ? sry et niipalju küsimusi aga äkki on kellelgi niipalju aega ja viitsmist mulle natuke õpetada ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
05.03.2012 13:13:30
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
SurfData, huvi pärast proovisin seda. Kuna ükski teine arvuti mul seda ei jooksuta, siis sain proovida ainult ühes arvutis, kuid teisel partitsioonil oleva süsteemiga. Seegi on Win 7.
Profiili kopeerimiseks piisas lihtsalt sellest, kui luua uus kaust sinna savegame kausta. Kausta nimeks profile1, profile2 või mida iganes. Sai kenasti profiili valida ning ka laadis ja sõidetud mäng oli seal olemas.
Panin tähele, et xlive kaustas kasutab dirt3 vist ainult kausta nimega 434D0FA0. Kas sa proovisid mängu käivitada ka sel viisil, et kõigepealt kopeerisid AINULT savegame kausta, mitte aga xlive kausta? Mul tekitab natuke kahtlust see config.bin. Võibolla sisaldab see eelmise opsüsteemi seadeid või mida iganes. Kui aga proovisid mängu käivitada enne xlive kopeerimist, siis pole sellega midagi teha.
Savegame kaustast: mul oli seal millegipärast selline kaust nagu ghost0. Kui sul see on, siis proovi korra see liigutada teise kohta ja vaata, kas laeb profiili.
Võid veel proovida nii, et lood uue profiili ning kopeerid Vista süsteemis profile* kaustas olevad failid äsjaloodud Win 7-s profile* kausta, aga kustuta eelnevalt seal olevad failid.
Need on sellised asjad, mida mina prooviks. Peab ju krt töötama.
Loomulikult mängu uuesti installimise vältimiseks tee kõigepealt neist kaustadest kuskile koopia. Endalgi proovitud neid asju ning tulemusteks on pooletunnised mängude installimised, et originaalfaile tagasi saada.  |
Tänud kaasamõtlejatele. Sain lõpuks tööle läbi hullude geberniitamiste.
Ühte ma ütlen, sellistest jamadest ja loodetavasti lähima 3 aasta jooksul ei pea enam seda läbi tegema. Üldse võiks tootjad mõelda ja minna tagasi "juurte juurde" ehk savegame kopi-paste ja toimib, mitte krdi livedega jamama ja möllama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
05.03.2012 15:05:12
|
|
|
SurfData kirjutas: |
Üldse võiks tootjad mõelda ja minna tagasi "juurte juurde" ehk savegame kopi-paste ja toimib, mitte krdi livedega jamama ja möllama. |
|
 |
ewur
HV veteran

|
05.03.2012 20:07:55
|
|
|
Gap kirjutas: |
püüdsin teha nagu teist partitsiooni...
...kas ma nüüd saan seda vana windowsi versioon mis töötas korralikult nüüd kuidagi parandada või taastada või pean enda failid nüüd backuppima ja tegema uuesti siis seekord formati ja clean installi ? Oskab keegi palun öelda kas on selline võimalus kuidagi ? sest mul oli ju aktiveeritud windows ja ma ei saa ju seda uuesti aktiveerida mul on üks plaat ainult ? ja kas peale installi võin esimeseks bootivaks seadmeks panna tagasi siis hard disk kui momendil on mul cd-rom pandud ? sry et niipalju küsimusi aga äkki on kellelgi niipalju aega ja viitsmist mulle natuke õpetada ? |
Jamade põhjus siis arvatavasti uue partitsiooni tegemine, rikkusid midagi sellel partitisoonil ära, kus sul Win 7 oli. Muutsid ju selle osa suurust. Taoliseid asju tehakse üldjuhul ainult enne windowsi installi (kui ketas üldse tühi on). Kui hiljem (opsys juba peal) aga tõesti vaja ketas mitmeks osaks (partitsiooniks) jaotada, siis on selleks spets proged ja algset partitsiooni võib tükeldada ainult lõpust.
Vana versiooni saad tagasi ainult juhul, kui sul on tehtud backup image. Kui seda pole, siis vajalikud failid kopeerid mujale (väline kõvaketas näiteks), teed kogu kettale formati, siis vajadusel partitsioonid ja uus install. Või siis kasutad praegu töötavat opsys-i, miks sellega rahul ei ole? Old kausta kustutad ära, enne seda sealt endale vajaliku selekteerides.
Esimeseks bootivaks seadmeks võid kõvaketta tagasi panna, cd-rom esimese bootiva seadmena ongi vajalik ainult installi/repairi puhul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
05.03.2012 21:02:07
|
|
|
Kui BIOSis ei viitsi jamada, siis tasub arvuti bootimisel uurida ka ekraani. Seal peaks näitama ka klahvi, millega saab siseneda bootimise järjekorda käesoleva seansi jaoks. See klahv sõltub siiski BIOSist ja minul on AMI ning F11.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
06.03.2012 00:04:01
|
|
|
Mul on läpakal peal INSYDE ja BIOS-st tuleb eraldi valik lubada, et POST ajal kuvatakse alla valikud, et mis klahviga kuhu saab. Miks see by default peal ei ole, seda mina ei mõista.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
06.03.2012 00:12:54
|
|
|
Ollaz, jap, paraku tihtilugu "by default" näidatakse arvuti käivitamisel hoopis suurt logo ning halvemal juhul on pisike tekst, mis näitab, millise klahviga üldse BIOSi saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
06.03.2012 10:47:35
|
|
|
/OT/ Ja miks peakski? Keskmisel arvutikasutajal pole mingit kasu teadmisest, misasi see BIOS veel on... Need kes teavad, suudavad ka üldjuhul leida võimaluse sinna sisenemiseks.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
06.03.2012 18:53:23
|
|
|
bladerunner, just täpselt seda ma räägingi! Miks ta peaks BIOSi sisenema, kui saaks oma seadme valida ka kiirmenüüst. Seepärast võiks olla kiri, millise klahviga saab seadmete järjekorda avada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
07.03.2012 00:34:40
|
|
|
Sülearvutitel tihti F12 viib bootseadmete valikusse
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
08.03.2012 15:12:01
|
|
|
Spoiler 
ewur kirjutas: |
Gap kirjutas: |
püüdsin teha nagu teist partitsiooni...
...kas ma nüüd saan seda vana windowsi versioon mis töötas korralikult nüüd kuidagi parandada või taastada või pean enda failid nüüd backuppima ja tegema uuesti siis seekord formati ja clean installi ? Oskab keegi palun öelda kas on selline võimalus kuidagi ? sest mul oli ju aktiveeritud windows ja ma ei saa ju seda uuesti aktiveerida mul on üks plaat ainult ? ja kas peale installi võin esimeseks bootivaks seadmeks panna tagasi siis hard disk kui momendil on mul cd-rom pandud ? sry et niipalju küsimusi aga äkki on kellelgi niipalju aega ja viitsmist mulle natuke õpetada ? |
Jamade põhjus siis arvatavasti uue partitsiooni tegemine, rikkusid midagi sellel partitisoonil ära, kus sul Win 7 oli. Muutsid ju selle osa suurust. Taoliseid asju tehakse üldjuhul ainult enne windowsi installi (kui ketas üldse tühi on). Kui hiljem (opsys juba peal) aga tõesti vaja ketas mitmeks osaks (partitsiooniks) jaotada, siis on selleks spets proged ja algset partitsiooni võib tükeldada ainult lõpust.
Vana versiooni saad tagasi ainult juhul, kui sul on tehtud backup image. Kui seda pole, siis vajalikud failid kopeerid mujale (väline kõvaketas näiteks), teed kogu kettale formati, siis vajadusel partitsioonid ja uus install. Või siis kasutad praegu töötavat opsys-i, miks sellega rahul ei ole? Old kausta kustutad ära, enne seda sealt endale vajaliku selekteerides.
Esimeseks bootivaks seadmeks võid kõvaketta tagasi panna, cd-rom esimese bootiva seadmena ongi vajalik ainult installi/repairi puhul. |
Tänud teile info eest mul ei ole sülearvuti,suht vanaraud on aga pole nagu uurinud ja oluliseks pidanud seda bios-i sisenemiseks kiirmenüü valikut või nuppu palju ma seal ikka käin default nupp näitab mul arvuti bootimisel del nuppu ... ok see selleks
ewur tänud sulle abi eest Seda et ju ma siis rikkusin midagi ära selle Trueimage nimelise programmi kasutamisel lisa partitsiooni tegemisel... Ma ei mäleta enam isegi mida ma seal kokku susserdasin oma kanaajuga
Spoiler 
selline näeb siis välja momendil seisukord tundub et olen seal midagi väga valesti teinud Ma olen ammu tahtnud teha puhast formati arvutile kuna see win mul juba peaaegu 3 aastat peal olnud ja oleks juba aeg kuna olen seda koguaeg edasi lükanud... seda et mul praegu on see windows old kaust alles ja sealt ma saan enda vajalikud asjad kätte momendil ja teise arvutisse kuidagi tõsta.. välist kõvaketast mul ei ole.... võib olla on muud võimalust et saaks tõsta need asjad teise arvutisse ? Praegu on mul see windows nagu peale installitud siis ma lugesin ühest kohast et ma ei saa ju seda kaks korda aktiveerida pean enne vana maha installima ju ? aga puhas format ei tee ka ju arvutile halba eriti kui pole ammu tehtud ...
Üks rumal kiire küsimus veel et ma tahaks seda windows 8 ka ikkagi proovida siis kas ma saan ta nagu n.ö pea op installida ja siis kui enam ei taha teen formati ja clean installi enda windows 7 jaoks ? mul tavalin karbiversioon siis võin seda ikka niipalju installida ja formatida kui soovin ikkagi jah ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
09.03.2012 00:09:26
|
|
|
Pilt kahjuks ei anna mingit infot kui valesti asjad on. Ruumi on üsna vähe kettal, muidugi oleneb kui palju "old" kaust võtab.
Ja virtuaalseid (tundub nii) draive on palju. Muud midagi.
Kui palju sa "hooldad" oma kettal olevat? Mingit proget selleks, näiteks CCleaner-t kasutad? Et ruumi juurde saada siis.
Kui välist ketast ei ole, et vajalik material old kaustast kuskile mujale kopeerida, siis vähemalt oleks teist kõvaketast vaja.
Kuna sul lauaarvuti, siis pole probleem teine ketas masinasse lisada, kasvõi ajutiselt (mõnelt tuttavalt). Ja kõik vajalik ajutiselt
sinna transportida. Või siis võtad oma lauaarvutilt ketta ja lähed mõne sõbra juurde ning kasutad tema arvuti kõvakettal
olevat ruumi.
Win8 kohta ei oska midagi öelda. Karbiversiooni võid aga minu meelest "lõpmatuseni" installida, tähtis et see sul samaaegselt ainult ühes arvutis oleks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
10.03.2012 18:07:35
|
|
|
Otto E. kirjutas: |
Otto E. kirjutas: |
Tervist,
Siukene probleem, et sai ostetud uus arvuti ning peale lastud Home Premium karbiversioon. Aktiveerides aga ütleb, et "seda võtit ei saa kasutada"
Oskab keegi öelda, et milles probleem? Sisse sai õigesti trükitud ning korduvalt proovitud.  |
Sellise veateate annab muidu: 0xC004C088
 |
Kui telefoni teel ära aktiveerida, kas siis saab jälle uuesti mitu korda neti kaudu või peadki igaks uueks aktiveerimiseks neile helistama hakkama?
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
10.03.2012 18:46:54
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Kas keegi oskab öelda, kuidas keelata Windows 7-s see funktsioon, millega tegumireal ehk taskbaril klõpsamisega minimeeritakse aken tegumireale?
Ilgelt närvidele käib praegu nende akende vahel sirvimine, sest sellel on mingi bug sees ja tihtilugu tegumirealt programmide valimisel kunagi ei tea, kas aken tuleb lahti või liigub hoopis alla (veel hullem. kui pean süsteemisalvest teda taga hakkama ajama).
Mind huvitab just see konkreetne lahendus. |
Uurisin seda viga ja sooviks ka teistelt tagasisidet, kas seda esineb.
1. Ava Windows media center (wmc) ja Internet explorer (ie) või mis iganes programmid. Ära kasuta wmc-d täisekraanil ning nihuta selle alumist külge nii, et osaliselt näed, kas ie on minimeeritud või mitte.
2. Tee mõlemad aknad suureks ehk maksimeeri. Aseta wmc ie peale.
3. Paremklõpsa ie tegurea üksusel ja seejärel vasakklõpsa sellel. Ie minimeerub tegumireale. Tegelikult seda juhtuda ei tohiks.
4. Kui ie minimeerus ning üritada minna wmc peale, siis see hoopis minimeerub. Vat see on põhiline bug ja probleemi allikas. Lisaks sellele, kui üritada ka ükskõik millist teist programmi esile tuua, siis kõik järgnevad minimeeruvad seni, kuna sa ühte topeltklõpsuga ei maksimeeri. Faking närvidele käib.
Varem ma ei teadnud, kuidas seda bugi esile tuua, kuid täna avastasin sellise seose. See viga esineb ka siis, kui vasakklõpsuga minimeerida aken ning naasdes EELMISELE programmile tagasi, siis minimeeruvad kõik järgmised aknad, millele klikkad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
10.03.2012 18:50:33
|
|
|
mai tea, ei kasuta wmc'd ega IE'd kunagi.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
10.03.2012 19:02:35
|
|
|
djpvx kirjutas: |
mai tea, ei kasuta wmc'd ega IE'd kunagi. |
Eh, need olid lihtsalt näitena toodud. Vahet pole, millised programmid on avatud - kõikide puhul on samamoodi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
11.03.2012 14:06:26
|
|
|
Terv, probleem varundamisega, ükspäev tahtsin uut varundust teha ja enam ei õnnestu. Lõpus annab errori 0x81000037, guuglist veits uurisin ja soovitati viirusetõrjega läbi lasta, abi ikkagi pole. Arvamusi? ahjaa aegajalt mse ütleb et on tuvastanud ohu ja puhasta arvuti, mingi kala kuskilt külge saanud siis ikkagi?
link
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
12.03.2012 09:31:52
|
|
|
Täiessti võimalik, et teemat siit varem ka läbi käinud...
Eniveis, kui ma olin Chrome ikooni pannud pinned to taskbar (on reas kõige esimene) ning siis avan Chrome, siis tekib uus Chrome ikoon rea lõppu, justkui ma poleks Chrome pinninud sinna. Olen küll proovinud unpin, ja siis pin aga ka see ei aita. Ning see häirib jubedalt
Kõik said vast aru, mille probleem on...
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.03.2012 18:42:30
|
|
|
Mul oleks üks mure jälle äkki oskab siin mõni targem öelda selle kohta midagi.Mul oli eelnevalt installitud windows 7 ja siis sinna peale uuesti installitud custom variandina windows 8,nii et mul oli alles windows old kaust, kui see on antud juhul oluline.Tahtsin siis teha puhta installi täna, eelnevalt teha format nii kuidas asi käib ikka, siis kui klikkisin seal enne installi algust aknas format,siis ta andis mulle errori et Failed to format the selected partition error 0x80070057... proovisin siis installida aga viskas sama errori uuesti.Otsisin siis googlest lahendust ja leidsin sellise lehe http://www.tomshardware.co.uk/forum/250282-14-major-problems-formatting-partitioning-intel-windows-install
Allapoole kerides on seal selline post
I have had this issue as well, my solution to it is:
Go back to the first screen (of the Win7 install) and go to the repair section, let it try and repair, then get to the Command Prompt.
Once in the Command Prompt, run DISKPART
Then type in each line below and press enter after each command. You'll have to wait for the format, it will take a while.
LIST DISK
SELECT DISK # (where # is the corresponding disk number that you want to install Windows onto from the list you just pulled up)
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY
SELECT PARTITION 1
ACTIVE
FORMAT FS=NTFS
ASSIGN
EXIT
CD\
SETUP
That will take you back to the initial screen, then run the setup from there. Do not try to change the partitions or reformat, when it asks what disk you want to install 7 onto, just select the disk and press next.
Hope this helps!
Tegin siis selle õpetuse järgi ,kasutasin seda command prompti ja nüüd installis ilusti windowsi ära.Mul oleks nüüd võib olla rumal küsimus,aga kas ma peaksin uuesti tegema selle installi või ma ei peaks enam muretsema selle pärast? et miks ta sellist errorit mulle loopis ? Kas midagi ei meeldinud eelmis windows 8 failidega ?
Kui ma panin arvuti bios seadetest esimeseks bootivaks cd-rom nagu on vaja,kui tahad plaadilt installida siis arvuti hakkab peale restarti nagu piiksuma,(järjest korduvad piiksud)vendid hakkavad tööle siis arvuti nagu lülitab ennast välja ja hakkavad uuesti tööle,nii kaks korda koos piiksumisega siis kolmanda korraga boodib ülesti.Nii igakord kui vahetan esimest bootivat seadet.Oskab keegi mind aidata,mis on mäda või kas tuleb arvuti kuhugi parandusse viia? Kas selline asi võib olla et kõvaketas hakkab väsima ?
Kas ma saan mingi programmiga kontrollida kõvaketta n.ö tervist ka või kontrollida ketta seisukorda ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|