Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
07.03.2012 10:30:32
|
|
|
Tomorrow, demo on olemas.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
07.03.2012 11:20:05
|
|
|
sushimees kirjutas: |
SubZer0 kirjutas: |
Läbi
Ei saa nendest aru kes seda mängu maha teevad, story on see millepärast ma mängin. Kui ma tahan, et gameplay oleks perfect siis ma valin mingi mp mängu nagu bf või cod(mainin siis kohe ära, et need pole päris perfect ennem kui keegi suudab virisema hakata). Ega ma niikuinii üle 3 korra seda läbi ei tee, ei kuluta nii palju, et relva holsteramine segama hakkaks või häiriks, et ei saa tühja tampida erinevates linnades.
Aga suutsin valida kõige hullema endingu
Võrreldes ME1 ja ME2 on combat natuke raskemaks tehtud, ennem said lihtsalt oma kivi taga campida ja rahulikult lasta. Nüüd tulevad osad vastased täitsa ninaette sulle ja 1-hit k0 kohe tuleb ära.
Selles osas on ikka su otsustel mingi tagajärg kah
Spoiler 
Suutsin Quarianid universumist ära pühkida ja Tali sooritas selle peale enesetapu, võttis oma maski eest ära ja hüppas kiva pealt alla
Paar huvitavat kohta mis storyst meelde jäi
Ülisuur spoiler, ei soovita lugeda kui tahad ise mängida.
Spoiler 
Ending Shadow Broker, see putukas, sai ühe missiooni käigus salarianite asutusest putka, arvatavasti tuleb selle kohta DLC.
Toetasin Gethe ja sellepärast Quarianid vist surid täitsa välja aga Gethid said selle eest niiöelda aju endale, enam nad ei olnud grupp tervikuna vaid kõik mõtlesid eraldi, kahjuks selle kohta pealt nende story lõppes.
Kroganid said cure oma genophagele, see oli ka üks valikutest. Kas cured kroganid ja salarianid ei aita sind enam või saad salarianite toetuse sõjas.
6 abilist oli ka ainult seekord, EDI sai endale keha ja selgus ta history, varem oli serialkiller VI, siis Cerberus pani reaper tehnoloogiat talle sisse, kirjutas koodi mingi ahelad ja toppis normadisse.
Story järgi tundub, et 4 osa enam ei tule. Hunnik DLC peaks tulema ja siis kõik Commander Shepardiga
|
Mis klassiga sa mängu läbi tegid? Ise ei suuda otsustada, kõik tunduvad omat moodi huvitavad. |
Demo ja üldise arvamuse koha pealt ise soovitaks Engineeri, Vanguardi, peaks kõige põnevamad olema. = kõige rohkem ise sebimist ja powerite kasutamist. Mõistust ka vaja, mida kus kasutad.
Kui skilli ei ole võta mingi lihtsam klass, Soldier vmt
Teised ka ilmselt okeid. Sentinel on vist sitt, vana lemmik mul, aga nerfitud liiast ? (tech armour pidi väga nerf olema)
Vaata powerid ära, mis iga klass pakub ja mäng esimene osa vmt ära, siis saad teada.
Oleneb raskusastmest ka muidugi.
Soldier on see minu jaoks kõige igavam näiteks, aga igal pool küsitlustes ja uuringutes vist nr1 valik.. Samas ei imesta ka..
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
07.03.2012 11:36:26
|
|
|
dstar kirjutas: |
"Completing Mass Effect 3 only takes 35 hours and that's after finishing every side mission available, whereas completing Mass Effect 2 took about 65 hours with DLC." |
no kui sellel tüübil võttis 65 tundi ME2 läbitegemine koos dlc'dega, siis järelikult ME3'st jagub mulle ainult 13 tunniks. ME1 võttis koos kõigi sidequestide ja DLC'dega 27 tundi ja ME2 37 tundi. paar tundi võib maha arvestada, kuna alguses sai erinevaid klasse proovitud ja niisama tühja + mõnedest kohtadest reloadid. need tunnid on steami mõõdiku loetud.
me3 hakkan peale retributioni läbilugemist mängima.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
07.03.2012 11:50:05
|
|
|
Kas kellelgi on probleeme selle esimese DLC ostmisega ?
ma clickin buy now... midagi ei juhtu.... krt see Origin on pask küll
hmm... ja multiplayeris ma ei saa ikka oma quibaril olevaid asju liigutada
pole veel SP proovinud.
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
viimati muutis Kaun 07.03.2012 12:25:44, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
07.03.2012 11:51:44
|
|
|
mäng üpris hea endiselt (need kes halbu hindeid panid on arvatavasti mingist vanast vihast DA2 või üldse Bioware/EA vastu). jah esimene osa oli siiski parim.
aga pole sellel viga midagi. natuke liiga hollywood on see story kahjuks aga pole hullu.
gameplay on mõnus. 1 asi mis räigelt pinda käib on muidugi selle space nupu multifunktsionaalsus.
oleks võinud variant olla vähemalt bindida erinevate nuppude alla erinevad tegevused.
Origin on ka muidugi
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Abazel
HV vaatleja
|
07.03.2012 12:34:14
|
|
|
xpander kirjutas: |
1 asi mis räigelt pinda käib on muidugi selle space nupu multifunktsionaalsus.
oleks võinud variant olla vähemalt bindida erinevate nuppude alla erinevad tegevused.
Origin on ka muidugi  |
See tõesti häiriv, et sprint ja cover on sama bindiga. Tahad eest ära joosta, aga ei - Shepard kükitab uksepiida kõrvale maha ja saab paugu selga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
07.03.2012 13:14:14
|
|
|
Abazel kirjutas: |
xpander kirjutas: |
1 asi mis räigelt pinda käib on muidugi selle space nupu multifunktsionaalsus.
Origin on ka muidugi  |
See tõesti häiriv, et sprint ja cover on sama bindiga. Tahad eest ära joosta, aga ei - Shepard kükitab uksepiida kõrvale maha ja saab paugu selga. |
See käib kohutavalt pinda... Eriti veel kui see ei tööta ka väga hästi, kord ei jää kinni ja siis ta jälel ei sprindi jne. Veel ,mis ei meeldi on see, et vastased loobivad granaate, ma ei mäleta et see ME2-s oli ja see on COD-is juba täieti mõttetult nõme asi. Muidu, parem kui demo ikka kõvasti. Intro oli jah ikka selline nagu demos jne aga edasi on maailm väga värviline, level disain on hea ja texturid on päris ok, ei ole midagi häirivat. Nagu ma kartsin on dialoogi vähendatud võrreldes ME2-ga (et enamasti on ainult 2 optioni) ning autodialoogi on ka sipa rohkem. Aga noh, muidu ei oska midagi öelda praegu rohkem.
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.03.2012 13:46:58
|
|
|
Kaun kirjutas: |
hmm... ja multiplayeris ma ei saa ikka oma quibaril olevaid asju liigutada  |
Ma arvasin, et mina ei oska aga tuleb vist välja, et ongi bug praegu.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Katre
HV kasutaja
|
07.03.2012 14:36:16
|
|
|
Täna siis pandi shopto'st mäng teele, kahtlane et see nädal kohale jõuab.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
SubZer0
HV vaatleja
|
07.03.2012 19:01:10
|
|
|
Mis klassiga sa mängu läbi tegid? Ise ei suuda otsustada, kõik tunduvad omat moodi huvitavad. |
Vanguard, sest mul oli me2 sama.
Ise soovitan Vanguardi võtta, tehtud see palju põnevamaks ja tugevamaks. Teised classid on rohkem "campi kivi taga ja lase" stiilist, vanguardiga saab täiesti vastaste keskele minna, meele on vanguardil ka ikka päris tugev. Charge ja melee kasutamisega sai need tavaliselt tugevamad tüüpid 25% elu peale, mis saab siis ühe shotguni laksuga maha.
Mainiks ära ka, et relvadel on levelid I-V, need saab osta Normandyst Hangarist, ise märkasin seda alles poole mängu peal, sealt saad ka mode osta vist 10% kallima hinna eest, et ei peaks ise Citadeli minema.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
07.03.2012 19:12:23
|
|
|
GameInformeri logo võiks seal sama hästi olla.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
sushimees
HV kasutaja
|
07.03.2012 19:14:26
|
|
|
Vanguard, sest mul oli me2 sama.
Ise soovitan Vanguardi võtta, tehtud see palju põnevamaks ja tugevamaks. Teised classid on rohkem "campi kivi taga ja lase" stiilist, vanguardiga saab täiesti vastaste keskele minna, meele on vanguardil ka ikka päris tugev. Charge ja melee kasutamisega sai need tavaliselt tugevamad tüüpid 25% elu peale, mis saab siis ühe shotguni laksuga maha.
Mainiks ära ka, et relvadel on levelid I-V, need saab osta Normandyst Hangarist, ise märkasin seda alles poole mängu peal, sealt saad ka mode osta vist 10% kallima hinna eest, et ei peaks ise Citadeli minema. |
Ei taha eriti vanguardiga mängida esimesel korral. Andes Vanguardile Nova, tegi Bioware ta veelgi tugevamaks. Nüüd tundub, et ei ole mingit riski enam vastaste keskele lennata. Lihtsalt charge->nova.
Kahju, et sentinelide tech armor on muudetud selliseks nagu ta on. Tundub, et engineerid on sentineli rolli üle võtnud.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
zpsy
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 825 loe/lisa |
   |
4 :: |
587 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
07.03.2012 19:20:17
|
|
|
Mäng töötab peale Helixi järjekordset fixi suurepäraselt ka 3Ds.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
07.03.2012 19:33:57
|
|
|
EvilKatarn kirjutas: |
Spoiler 
GameInformeri logo võiks seal sama hästi olla. |
Ajas muigama küll, aga eks seel ole rohkem naer läbi pisarate. Tegelikult on kurb vaadata, kui madalale on Bioware'i maine nende kahe viimase mänguga langenud. Ma võiks pika kirjandi sellest kõigest kirjutada, kui viitsiks. Lühidalt ja tagasihoidlikult öeldes on ME3 lihtsalt halb, kohe väga halb. Entusiasm ja uudsus, mis esimese Mass Effectiga kaasnes, on täielikult kadunud. Järele on jäänud ainult lohakas pohhuism ja steriilne, ebamaiselt hingetu tühjus. EA rahavood on uputanud järgmise ohvri.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SubZer0
HV vaatleja
|
07.03.2012 20:19:19
|
|
|
Ei taha eriti vanguardiga mängida esimesel korral. Andes Vanguardile Nova, tegi Bioware ta veelgi tugevamaks. Nüüd tundub, et ei ole mingit riski enam vastaste keskele lennata. Lihtsalt charge->nova.
Kahju, et sentinelide tech armor on muudetud selliseks nagu ta on. Tundub, et engineerid on sentineli rolli üle võtnud. |
Ma just peaaegu kunagi ei kasutanud nova, sest sa lööd oma shieldi laiaks ja mitte midagi ei takista sind surma saamast.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
07.03.2012 20:37:53
|
|
|
Eks jah.... :S Olen nüüd natuke aega mänginud ja no bljat, ei köida absull. ME1 ja ME2 olid hoopis midagi muud. Nüüd on combat nii kuradi lohakas, vähemalt Adeptina. Biotic abilitid ei tundu enam üldse nii fun kui ME2's oli... Jube Dragon Age 2 tunne on mängides millegi pärast Sellised samasugused hingetud ja tühjad alad siiamaani olnud kuhu saadetud on. Oh well, peab lõpuni nkn mängima, story pärast puhtalt kasvõi. Loodan, et arvamus muutub mängust hiljem.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sushimees
HV kasutaja
|
07.03.2012 21:00:05
|
|
|
veso kirjutas: |
Eks jah.... :S Olen nüüd natuke aega mänginud ja no bljat, ei köida absull. ME1 ja ME2 olid hoopis midagi muud. Nüüd on combat nii kuradi lohakas, vähemalt Adeptina. Biotic abilitid ei tundu enam üldse nii fun kui ME2's oli... Jube Dragon Age 2 tunne on mängides millegi pärast Sellised samasugused hingetud ja tühjad alad siiamaani olnud kuhu saadetud on. Oh well, peab lõpuni nkn mängima, story pärast puhtalt kasvõi. Loodan, et arvamus muutub mängust hiljem. |
Biotic võimed on palju paremad tegelt. Nüüd on võimalik kõikide võimetega combosid teha, isegi tech omadega (nt. cryo blast+incinerate) või siis biotic (singularity+warp/throw).
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
07.03.2012 21:07:00
|
|
|
Mainiks ära ka, et relvadel on levelid I-V, need saab osta Normandyst Hangarist, ise märkasin seda alles poole mängu peal, sealt saad ka mode osta vist 10% kallima hinna eest, et ei peaks ise Citadeli minema. |
Ma demos papi cheati kasutades sain kõik weaponid MP's X klassini ära. Kuigi selle peale kulus ulmeline 6-7 milli vast pappi 20tuhhiseid kaste ostes. Ja arvestades, et esimeses ME's oli ka lev X kas ei või ka kolmandas olla X leveli relvad?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
07.03.2012 23:00:26
|
|
|
Lasin ka proxyga mängu peale, MP töötab nagu ikka. Ära seda fixitud ei ole, pidevalt ikka connection lost 11 v 10 wave ajal
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
SubZer0
HV vaatleja
|
08.03.2012 08:33:10
|
|
|
Kristocfc kirjutas: |
Ma demos papi cheati kasutades sain kõik weaponid MP's X klassini ära. Kuigi selle peale kulus ulmeline 6-7 milli vast pappi 20tuhhiseid kaste ostes. Ja arvestades, et esimeses ME's oli ka lev X kas ei või ka kolmandas olla X leveli relvad? |
Kaovad upgrade listist need relvad ära mis level V, võibolla jäi tõesti kahe silma vahele aga ma ei taha uskuda et üle level V saab teha.
Ja SPs tuleb kindlasti valida teatud relvad mida upgraded ja kasutad, sest raha on seal suht piiratud.
Seda ka, et lõpp oleneb kõvasti sellest mis seltsimehed sa endaga kaasa võtad.
Tegin siis teist korda läbi, seekord 100% ehk kõik secondary questid kah. Ja ma ei tea kas sellepärast, et ma tegin teist korda või 100% läbi, sain kolmanda lõpu mida ennem polnud.
Ja soovitan spectre relvadest Paladini osta, hitib nagu snaiper, shotgunil on ainult 3 kuuli sees.
Endingu kohta infot
Spoiler 
Collector’s Base Saved
Readiness Rating < 1750 – Earth is destroyed regardless of whatever decisions you made.
Readiness Rating 1750 – Choose to Save the Reapers and the Earth will be saved.
Readiness Rating 2050 – Choose to become a Reaper and the Earth will be saved.
Readiness Rating 2350 – Choose to destroy the Repears and the Earth will be somewhat destroyed
Readiness Rating 2650 – Choose to destroy the Reapers and Earth is destroyed.
Readiness Rating 2800 – Earth and the Galaxy will be saved once you’re able to create synergy
Readiness Rating 4000 – Choose to destroy the Reapers and Save Anderson to see Shepard lives.
Readiness Rating 5000 – Choose to destroy the reapers and not Save Anderson to see Shepard lives.
Collector’s Base Destroyed
Readiness Rating < 1750 – Earth is destroyed regardless of whatever decisions you made.
Readiness Rating 1750 – Choose to become a Reaper and the Earth will be destroyed.
Readiness Rating 1900 – Choose to destroy the Repears and the Earth will be somewhat destroyed
Readiness Rating 2350 – Choose to become a Reaper and the Earth will be saved.
Readiness Rating 2650 – Choose to destroy the Reapers and Earth will be saved.
Readiness Rating 2800 – Earth and the Galaxy will be saved once you’re able to create synergy
Readiness Rating 4000 – Choose to destroy the Reapers and Save Anderson to see Shepard lives.
Readiness Rating 5000 – Choose to destroy the reapers and not Save Anderson to see Shepard lives.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
08.03.2012 08:52:49
|
|
|
tsitaat: |
Tegin siis teist korda läbi, seekord 100% ehk kõik secondary questid kah. Ja ma ei tea kas sellepärast, et ma tegin teist korda või 100% läbi, sain kolmanda lõpu mida ennem polnud.
|
Mäng tuli 6. märts välja ja kui kõik läbi mängida, pidi gameplay time olema 40 tundi. Kuidas see võimalik on et 2x läbi oled suutnud teha.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
08.03.2012 09:19:20
|
|
|
heretic666, see ei ole 40 tundi! Oluliselt vähem on gameplayd.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.03.2012 09:26:12
|
|
|
Kristocfc kirjutas: |
Ma demos papi cheati kasutades sain kõik weaponid MP's X klassini ära |
Tead SP-s tee mis tahad aga MP-s ära palun cheati
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SubZer0
HV vaatleja
|
08.03.2012 09:44:46
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
tsitaat: |
|
Mäng tuli 6. märts välja ja kui kõik läbi mängida, pidi gameplay time olema 40 tundi. Kuidas see võimalik on et 2x läbi oled suutnud teha. |
Minuarust tuli 5. märts välja ja ma ei teinud teist korda täiesti nullist vaid umbes 50% pealt lõpuni, tahtsin rohkem teisi endinguid näha.
Ja 40h ei tule sealt kuidagi välja, ei ole skippinud ka dialooge.
Võibolla on juurde arvestatud Theater of War ehk multiplayeri 100% ära tegemine mis muudab tulemust singeplayeris. Sellega peaks vast 40h ära tulema.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|