Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 70, 71, 72  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.03.2012 10:30:32 vasta tsitaadiga

Tomorrow, demo on olemas.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 07.03.2012 11:20:05 vasta tsitaadiga

sushimees kirjutas:
SubZer0 kirjutas:
Läbi
Ei saa nendest aru kes seda mängu maha teevad, story on see millepärast ma mängin. Kui ma tahan, et gameplay oleks perfect siis ma valin mingi mp mängu nagu bf või cod(mainin siis kohe ära, et need pole päris perfect ennem kui keegi suudab virisema hakata). Ega ma niikuinii üle 3 korra seda läbi ei tee, ei kuluta nii palju, et relva holsteramine segama hakkaks või häiriks, et ei saa tühja tampida erinevates linnades.

Aga suutsin valida kõige hullema endingu icon_lol.gif
Võrreldes ME1 ja ME2 on combat natuke raskemaks tehtud, ennem said lihtsalt oma kivi taga campida ja rahulikult lasta. Nüüd tulevad osad vastased täitsa ninaette sulle ja 1-hit k0 kohe tuleb ära.
Selles osas on ikka su otsustel mingi tagajärg kah
Spoiler Spoiler Spoiler

Paar huvitavat kohta mis storyst meelde jäi
Ülisuur spoiler, ei soovita lugeda kui tahad ise mängida.
Spoiler Spoiler Spoiler

Mis klassiga sa mängu läbi tegid? Ise ei suuda otsustada, kõik tunduvad omat moodi huvitavad.

Demo ja üldise arvamuse koha pealt ise soovitaks Engineeri, Vanguardi, peaks kõige põnevamad olema. = kõige rohkem ise sebimist ja powerite kasutamist. Mõistust ka vaja, mida kus kasutad.
Kui skilli ei ole võta mingi lihtsam klass, Soldier vmt icon_razz.gif
Teised ka ilmselt okeid. Sentinel on vist sitt, vana lemmik mul, aga nerfitud liiast ? (tech armour pidi väga nerf olema)
Vaata powerid ära, mis iga klass pakub ja mäng esimene osa vmt ära, siis saad teada.

Oleneb raskusastmest ka muidugi.
Soldier on see minu jaoks kõige igavam näiteks, aga igal pool küsitlustes ja uuringutes vist nr1 valik.. Samas ei imesta ka..
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 07.03.2012 11:36:26 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
"Completing Mass Effect 3 only takes 35 hours and that's after finishing every side mission available, whereas completing Mass Effect 2 took about 65 hours with DLC."
no kui sellel tüübil võttis 65 tundi ME2 läbitegemine koos dlc'dega, siis järelikult ME3'st jagub mulle ainult 13 tunniks. thumbs_down.gif ME1 võttis koos kõigi sidequestide ja DLC'dega 27 tundi ja ME2 37 tundi. paar tundi võib maha arvestada, kuna alguses sai erinevaid klasse proovitud ja niisama tühja + mõnedest kohtadest reloadid. need tunnid on steami mõõdiku loetud.

me3 hakkan peale retributioni läbilugemist mängima.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 07.03.2012 11:50:05 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on probleeme selle esimese DLC ostmisega ? icon_smile.gif

ma clickin buy now... midagi ei juhtu.... krt see Origin on pask küll

hmm... ja multiplayeris ma ei saa ikka oma quibaril olevaid asju liigutada icon_sad.gif

pole veel SP proovinud.

viimati muutis Kaun 07.03.2012 12:25:44, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 07.03.2012 11:51:44 vasta tsitaadiga

mäng üpris hea endiselt (need kes halbu hindeid panid on arvatavasti mingist vanast vihast DA2 või üldse Bioware/EA vastu). jah esimene osa oli siiski parim.
aga pole sellel viga midagi. natuke liiga hollywood on see story kahjuks aga pole hullu.
gameplay on mõnus. 1 asi mis räigelt pinda käib on muidugi selle space nupu multifunktsionaalsus.
oleks võinud variant olla vähemalt bindida erinevate nuppude alla erinevad tegevused.
Origin on ka muidugi okse.gif

Abazel
HV vaatleja

sõnum 07.03.2012 12:34:14 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:
1 asi mis räigelt pinda käib on muidugi selle space nupu multifunktsionaalsus.
oleks võinud variant olla vähemalt bindida erinevate nuppude alla erinevad tegevused.

See tõesti häiriv, et sprint ja cover on sama bindiga. Tahad eest ära joosta, aga ei - Shepard kükitab uksepiida kõrvale maha ja saab paugu selga.
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 07.03.2012 13:14:14 vasta tsitaadiga

Abazel kirjutas:
xpander kirjutas:
1 asi mis räigelt pinda käib on muidugi selle space nupu multifunktsionaalsus.

See tõesti häiriv, et sprint ja cover on sama bindiga. Tahad eest ära joosta, aga ei - Shepard kükitab uksepiida kõrvale maha ja saab paugu selga.

See käib kohutavalt pinda... Eriti veel kui see ei tööta ka väga hästi, kord ei jää kinni ja siis ta jälel ei sprindi jne. Veel ,mis ei meeldi on see, et vastased loobivad granaate, ma ei mäleta et see ME2-s oli ja see on COD-is juba täieti mõttetult nõme asi. Muidu, parem kui demo ikka kõvasti. Intro oli jah ikka selline nagu demos jne aga edasi on maailm väga värviline, level disain on hea ja texturid on päris ok, ei ole midagi häirivat. Nagu ma kartsin on dialoogi vähendatud võrreldes ME2-ga (et enamasti on ainult 2 optioni) ning autodialoogi on ka sipa rohkem. Aga noh, muidu ei oska midagi öelda praegu rohkem. icon_razz1.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.03.2012 13:46:58 vasta tsitaadiga

Kaun kirjutas:
hmm... ja multiplayeris ma ei saa ikka oma quibaril olevaid asju liigutada icon_sad.gif

Ma arvasin, et mina ei oska aga tuleb vist välja, et ongi bug praegu.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Katre
HV kasutaja

sõnum 07.03.2012 14:36:16 vasta tsitaadiga

Täna siis pandi shopto'st mäng teele, kahtlane et see nädal kohale jõuab. icon_sad.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
SubZer0
HV vaatleja

sõnum 07.03.2012 19:01:10 vasta tsitaadiga

sushimees kirjutas:

Mis klassiga sa mängu läbi tegid? Ise ei suuda otsustada, kõik tunduvad omat moodi huvitavad.

Vanguard, sest mul oli me2 sama.

Ise soovitan Vanguardi võtta, tehtud see palju põnevamaks ja tugevamaks. Teised classid on rohkem "campi kivi taga ja lase" stiilist, vanguardiga saab täiesti vastaste keskele minna, meele on vanguardil ka ikka päris tugev. Charge ja melee kasutamisega sai need tavaliselt tugevamad tüüpid 25% elu peale, mis saab siis ühe shotguni laksuga maha.

Mainiks ära ka, et relvadel on levelid I-V, need saab osta Normandyst Hangarist, ise märkasin seda alles poole mängu peal, sealt saad ka mode osta vist 10% kallima hinna eest, et ei peaks ise Citadeli minema.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 21
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 07.03.2012 19:12:23 vasta tsitaadiga

GameInformeri logo võiks seal sama hästi olla.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
sushimees
HV kasutaja

sõnum 07.03.2012 19:14:26 vasta tsitaadiga

SubZer0 kirjutas:
sushimees kirjutas:

Vanguard, sest mul oli me2 sama.

Ise soovitan Vanguardi võtta, tehtud see palju põnevamaks ja tugevamaks. Teised classid on rohkem "campi kivi taga ja lase" stiilist, vanguardiga saab täiesti vastaste keskele minna, meele on vanguardil ka ikka päris tugev. Charge ja melee kasutamisega sai need tavaliselt tugevamad tüüpid 25% elu peale, mis saab siis ühe shotguni laksuga maha.

Mainiks ära ka, et relvadel on levelid I-V, need saab osta Normandyst Hangarist, ise märkasin seda alles poole mängu peal, sealt saad ka mode osta vist 10% kallima hinna eest, et ei peaks ise Citadeli minema.

Ei taha eriti vanguardiga mängida esimesel korral. Andes Vanguardile Nova, tegi Bioware ta veelgi tugevamaks. Nüüd tundub, et ei ole mingit riski enam vastaste keskele lennata. Lihtsalt charge->nova.

Kahju, et sentinelide tech armor on muudetud selliseks nagu ta on. Tundub, et engineerid on sentineli rolli üle võtnud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
zpsy
HV veteran
zpsy

sõnum 07.03.2012 19:18:59 vasta tsitaadiga

Kellel vaja inglise keel tööle saada siis 12 mb installer tehtud:

http://www.upload.ee/files/2140447/ME3_R2E.rar.html
Kommentaarid: 825 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 587
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.03.2012 19:20:17 vasta tsitaadiga

Mäng töötab peale Helixi järjekordset fixi suurepäraselt ka 3Ds.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 07.03.2012 19:33:57 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

GameInformeri logo võiks seal sama hästi olla.

Ajas muigama küll, aga eks seel ole rohkem naer läbi pisarate. Tegelikult on kurb vaadata, kui madalale on Bioware'i maine nende kahe viimase mänguga langenud. Ma võiks pika kirjandi sellest kõigest kirjutada, kui viitsiks. Lühidalt ja tagasihoidlikult öeldes on ME3 lihtsalt halb, kohe väga halb. Entusiasm ja uudsus, mis esimese Mass Effectiga kaasnes, on täielikult kadunud. Järele on jäänud ainult lohakas pohhuism ja steriilne, ebamaiselt hingetu tühjus. EA rahavood on uputanud järgmise ohvri.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
SubZer0
HV vaatleja

sõnum 07.03.2012 20:19:19 vasta tsitaadiga

sushimees kirjutas:

Ei taha eriti vanguardiga mängida esimesel korral. Andes Vanguardile Nova, tegi Bioware ta veelgi tugevamaks. Nüüd tundub, et ei ole mingit riski enam vastaste keskele lennata. Lihtsalt charge->nova.

Kahju, et sentinelide tech armor on muudetud selliseks nagu ta on. Tundub, et engineerid on sentineli rolli üle võtnud.

Ma just peaaegu kunagi ei kasutanud nova, sest sa lööd oma shieldi laiaks ja mitte midagi ei takista sind surma saamast.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 07.03.2012 20:37:53 vasta tsitaadiga

Eks jah.... :S Olen nüüd natuke aega mänginud ja no bljat, ei köida absull. ME1 ja ME2 olid hoopis midagi muud. Nüüd on combat nii kuradi lohakas, vähemalt Adeptina. Biotic abilitid ei tundu enam üldse nii fun kui ME2's oli... Jube Dragon Age 2 tunne on mängides millegi pärast icon_biggrin.gif Sellised samasugused hingetud ja tühjad alad siiamaani olnud kuhu saadetud on. Oh well, peab lõpuni nkn mängima, story pärast puhtalt kasvõi. Loodan, et arvamus muutub mängust hiljem.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
sushimees
HV kasutaja

sõnum 07.03.2012 21:00:05 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
Eks jah.... :S Olen nüüd natuke aega mänginud ja no bljat, ei köida absull. ME1 ja ME2 olid hoopis midagi muud. Nüüd on combat nii kuradi lohakas, vähemalt Adeptina. Biotic abilitid ei tundu enam üldse nii fun kui ME2's oli... Jube Dragon Age 2 tunne on mängides millegi pärast icon_biggrin.gif Sellised samasugused hingetud ja tühjad alad siiamaani olnud kuhu saadetud on. Oh well, peab lõpuni nkn mängima, story pärast puhtalt kasvõi. Loodan, et arvamus muutub mängust hiljem.

Biotic võimed on palju paremad tegelt. Nüüd on võimalik kõikide võimetega combosid teha, isegi tech omadega (nt. cryo blast+incinerate) või siis biotic (singularity+warp/throw).
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 07.03.2012 21:07:00 vasta tsitaadiga

SubZer0 kirjutas:

Ma demos papi cheati kasutades sain kõik weaponid MP's X klassini ära. Kuigi selle peale kulus ulmeline 6-7 milli vast pappi 20tuhhiseid kaste ostes. Ja arvestades, et esimeses ME's oli ka lev X kas ei või ka kolmandas olla X leveli relvad?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 54
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 07.03.2012 23:00:26 vasta tsitaadiga

Lasin ka proxyga mängu peale, MP töötab nagu ikka. Ära seda fixitud ei ole, pidevalt ikka connection lost 11 v 10 wave ajal icon_biggrin.gif
tagasi üles
SubZer0
HV vaatleja

sõnum 08.03.2012 08:33:10 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
SubZer0 kirjutas:

Ma demos papi cheati kasutades sain kõik weaponid MP's X klassini ära. Kuigi selle peale kulus ulmeline 6-7 milli vast pappi 20tuhhiseid kaste ostes. Ja arvestades, et esimeses ME's oli ka lev X kas ei või ka kolmandas olla X leveli relvad?

Kaovad upgrade listist need relvad ära mis level V, võibolla jäi tõesti kahe silma vahele aga ma ei taha uskuda et üle level V saab teha.
Ja SPs tuleb kindlasti valida teatud relvad mida upgraded ja kasutad, sest raha on seal suht piiratud.

Seda ka, et lõpp oleneb kõvasti sellest mis seltsimehed sa endaga kaasa võtad.

Tegin siis teist korda läbi, seekord 100% ehk kõik secondary questid kah. Ja ma ei tea kas sellepärast, et ma tegin teist korda või 100% läbi, sain kolmanda lõpu mida ennem polnud.
Ja soovitan spectre relvadest Paladini osta, hitib nagu snaiper, shotgunil on ainult 3 kuuli sees.

Endingu kohta infot
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.03.2012 08:52:49 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tegin siis teist korda läbi, seekord 100% ehk kõik secondary questid kah. Ja ma ei tea kas sellepärast, et ma tegin teist korda või 100% läbi, sain kolmanda lõpu mida ennem polnud.

Mäng tuli 6. märts välja ja kui kõik läbi mängida, pidi gameplay time olema 40 tundi. Kuidas see võimalik on et 2x läbi oled suutnud teha.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 08.03.2012 09:19:20 vasta tsitaadiga

heretic666, see ei ole 40 tundi! Oluliselt vähem on gameplayd.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.03.2012 09:26:12 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
Ma demos papi cheati kasutades sain kõik weaponid MP's X klassini ära

Tead SP-s tee mis tahad aga MP-s ära palun cheati thumbs_down.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
SubZer0
HV vaatleja

sõnum 08.03.2012 09:44:46 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
tsitaat:

Mäng tuli 6. märts välja ja kui kõik läbi mängida, pidi gameplay time olema 40 tundi. Kuidas see võimalik on et 2x läbi oled suutnud teha.

Minuarust tuli 5. märts välja ja ma ei teinud teist korda täiesti nullist vaid umbes 50% pealt lõpuni, tahtsin rohkem teisi endinguid näha.

Ja 40h ei tule sealt kuidagi välja, ei ole skippinud ka dialooge.

Võibolla on juurde arvestatud Theater of War ehk multiplayeri 100% ära tegemine mis muudab tulemust singeplayeris. Sellega peaks vast 40h ära tulema.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 70, 71, 72  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.