Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 70, 71, 72  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.03.2012 20:47:16 vasta tsitaadiga

http://www.rockpapershotgun.com/2012/03/06/mass-effect-3-review-pc/
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 06.03.2012 20:48:25 vasta tsitaadiga

Päris hull shitstorm jah metacriticus.

DA2 proovisin ise ka, oli sitt, aga annaks nii 6-7 ära küll. Aga 8-9 mitte kindlasti. Vaeva on ju nähtud ja häid asju oli ka, aga kuna tegu on suure tootjaga, siis on kohe rage tõesti.

Ma ei usu neid 0-2 reviewsid absoluutselt, tõesti emotsioonid ja pettumus nii suur.
Samas hirmutab mind, millest see pettumus ? ME1 oli storywise jms parem kui ME2, kuigi nautisin ME2 ka, aga mitte nii palju. Kui ME3 on veelgi sitem, siis ai ai ai.

ootan HVlaste arvamusi icon_smile.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.03.2012 20:55:46 vasta tsitaadiga

Neid skoore ei tasu küll vaadata. Enamus kriitikud laduvad 6-10 skaala järgi, kus 6 on katastroof ja 10 on Call of Duty. Kasutaja, jamh, mõni paneb 0 Day-1 DLC eest, järgmisel ikka veel viha DA2 ajast.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 06.03.2012 21:02:26 vasta tsitaadiga

"Kuuest Kümneni" skaalal on vähemalt mingi loogika, aga user skooride puhul otsustab kari lapsi, et trolololol, läheme paneme mängule 0-e, jube naljakas ja kaval.
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 06.03.2012 21:08:32 vasta tsitaadiga

The Man kirjutas:
"Kuuest Kümneni" skaalal on vähemalt mingi loogika, aga user skooride puhul otsustab kari lapsi, et trolololol, läheme paneme mängule 0-e, jube naljakas ja kaval.

Nii on see paljude mängudega olnud, mis on millegi Järjed olnud. Eraldiseisvana täiesti pandav mäng, aga kogu seeriat arvesse võttes allapoole arvestust ning eelmiste osade mängijatele pettumus ja seega kohe nullid lendavad.

Deus Ex 2 sai nii piki päid ja jalgu, kuigi mäng täiesti söödav ja kohati isegi väga hea. Sama ka DA2-ga, kus sitta hunnikutega, kuid ka pärleid piisavalt. Ning eks sarnaseid võrdlusi annab päris paljude mängudega tuua.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dude .
HV Guru

sõnum 06.03.2012 22:23:05 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Ammu teada, et neid "kriitikute" hinnanguid pole absoluutselt mõtet vaadata. Kõik ära ostetud või on lihtsalt idioodid, kes ei tea mitte midagi icon_rolleyes.gif

Jep, Mass Effect 3 täielikult väärtib 2.5 hinnet ja kindlasti ei ole väga hea mäng.

Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 06.03.2012 22:38:24 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
DrZ kirjutas:
Ammu teada, et neid "kriitikute" hinnanguid pole absoluutselt mõtet vaadata. Kõik ära ostetud või on lihtsalt idioodid, kes ei tea mitte midagi icon_rolleyes.gif

Jep, Mass Effect 3 täielikult väärtib 2.5 hinnet ja kindlasti ei ole väga hea mäng.

Mingi 9.5 ta kindlasti ei vääri. Asi ei olegi niivõrd 9.5 hinnangus, vaid selles, et igal ""mainstream"" mängul on rating 9.5 või rohkem icon_lol.gif

tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.03.2012 23:07:44 vasta tsitaadiga

Kõik virisevad, aga ometi ka mängivad.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 06.03.2012 23:25:25 vasta tsitaadiga

Meelt tuleb ju lahutada, ega ainult juua ei saa koguaeg (nädala sees) icon_eek.gif
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 07.03.2012 00:05:11 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:

Jeff Gerstmann kirjutas:
At the end of the day, Mass Effect 3 is a game for people who liked Mass Effect 2 so much that they absolutely need to see how it all ends.

Naw, ei mängi.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Whiskey
HV vaatleja

sõnum 07.03.2012 00:09:20 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
heretic666 kirjutas:

Jeff Gerstmann kirjutas:
At the end of the day, Mass Effect 3 is a game for people who liked Mass Effect 2 so much that they absolutely need to see how it all ends.

Naw, ei mängi.

Mina ootan samuti reedet. Tüüpiline HV läbu käib =)
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.03.2012 00:32:14 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:

Palun tee endale selgeks termin meta
Antud juhul Metacritic võtab kokku erinevate ülevaadete skoorid ja annab selle põhjal hinde. Kui seal paar ülevaadet on ära ostetud, siis need ei mõjuta üldskoori märkimisväärselt. Võimalik, et alguses on nende mõju suurem, kui ülevaateid endeid on veel vähe aga pärast see järjest langeb. Näiteks Mass Effect 2 on praegu skooriga 94 ja see põhineb 55 ülevaatel. ME1 on 89 ja põhineb 45-l ülevaatel.
http://www.metacritic.com/game/pc/mass-effect-2/critic-reviews
http://www.metacritic.com/game/pc/mass-effect/critic-reviews
http://en.wikipedia.org/wiki/Metacritic
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 07.03.2012 01:03:20 vasta tsitaadiga

Kes tahab lugeda From Ashesi kohta ja veidi spoilereid ei karda (väikesed spoilerid nagu nimi ja üldine jutt, plotti lahti ei seletata ega muud, hinnang DLCle)
siis
http://www.rockpapershotgun.com/2012/03/06/what-i-think-mass-effect-3-from-ashes-dlc/#more-97799
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 07.03.2012 01:07:27 vasta tsitaadiga

LoL, ma võtsin USA ip aadressi ja pelan nii Mass Effect 3 icon_razz.gif Krt ei viitsinud oodata reedet. Ainuke jama on see et ilmselt Shepardi näo peate uuesti looma, sest Bioware on midagi vussi keeranud, et ME2-st ei pruugi ära laadida mängija facecode.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 07.03.2012 01:08:37 vasta tsitaadiga

Tundub uskumatuna, aga demo mänginuna ja erinevaid arvustusi lugedes on enam-vähem selge, et see mäng saab olema Dragon Age 2'st isegi suurem pettumus ja fail - kaks paljulubavat mängusarja peldikupotist alla lasta, see on ikka omaette saavutus Bioware poolt. Vägisi jääb mulje, et esimese ME ja DA tegi hoopis teine meeskond ja nüüd on juhtimise üle võtnud üks täielik lambakari. Game Revolutioni arvustuse lõpphinnangus on ühest miinustest ära toodud järgmine: "Can only explore The Citadel"... Mul vajus karp lahti, kui seda lugesin. Et mida!? Lisaks veel "Brilliant story...but lackluster ending" ja "On the short side".

http://www.gamerevolution.com/review/mass-effect-3

Palju on vingutud relva holsterdamise üle ja põhjendatult - idiootsemat asja annab välja mõelda. Ise panin eelmistes osades alati combatist väljudes relva ära, mis on täiesti loomulik, aga mis juhtus, et isegi sellist võimalust enam ei pakuta? Mako asendati ajuvaba skännimisega, inventory't pole vaja ja nüüd jookse ringi nagu mingi elav surnu, käed ees laperdamas...
Story? Who gives a f... anymore. Lihamägi James Vega on kohal, et jääda.

Eurogamer andis 10/10. No comments. Dragon Age 2 8/10'st jäi loomulikult väheseks - rohkem tuleb maksta, rohkem! R.I.P Bioware - FU EA!
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
sushimees
HV kasutaja

sõnum 07.03.2012 01:31:54 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
Tundub uskumatuna, aga demo mänginuna ja erinevaid arvustusi lugedes on enam-vähem selge, et see mäng saab olema Dragon Age 2'st isegi suurem pettumus ja fail - kaks paljulubavat mängusarja peldikupotist alla lasta, see on ikka omaette saavutus Bioware poolt. Vägisi jääb mulje, et esimese ME ja DA tegi hoopis teine meeskond ja nüüd on juhtimise üle võtnud üks täielik lambakari. Game Revolutioni arvustuse lõpphinnangus on ühest miinustest ära toodud järgmine: "Can only explore The Citadel"... Mul vajus karp lahti, kui seda lugesin. Et mida!? Lisaks veel "Brilliant story...but lackluster ending" ja "On the short side".

Palju on vingutud relva holsterdamise üle ja põhjendatult - idiootsemat asja annab välja mõelda. Ise panin eelmistes osades alati combatist väljudes relva ära, mis on täiesti loomulik, aga mis juhtus, et isegi sellist võimalust enam ei pakuta? Mako asendati ajuvaba skännimisega, inventory't pole vaja ja nüüd jookse ringi nagu mingi elav surnu, käed ees laperdamas...

Eurogamer andis 10/10. No comments. Dragon Age 2 8/10'st jäi loomulikult väheseks - rohkem tuleb maksta, rohkem! R.I.P Bioware - FU EA!

Põhimäng pidi olema 35-40 tundi, kui lisamissioone ka teha. See on rohkem kui ME 2, nii et ei saa aru, kuidas see saab olla "on the short side", kui võrrelda eelmiste osadega.

ME 1 inventory oli väga halvasti valmistatud, mõttetut pahna kogusid ladudena, millest ainult mõned olid kasulikud. ME 2 võttis inventory süsteemi üldse ära, kuid ME 3-s saab igat relva modifitseerida, mis on ikkagi tunduvalt parem kui ME 1 süsteem.

Viimaseks ei saa aru, mis selle James Vega puhul häirib? Suured musklik? Macho? Mis siis? Nii palju kui ma olen mänginud, siis üks kõige värvikamaid tegelasi hetkel mängus ning kui ta sind nii väga häirib, siis sul on ka võimalus talle lõuga anda.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.03.2012 01:33:44 vasta tsitaadiga

Tõmbab praegu Originist icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

Juurde sain M-55 Argus Assault Rifle ja M90 Indra Sniper Rifle thumbs_up.gif
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 07.03.2012 02:02:55 vasta tsitaadiga

sushimees kirjutas:
dstar kirjutas:

Põhimäng pidi olema 35-40 tundi, kui lisamissioone ka teha. See on rohkem kui ME 2, nii et ei saa aru, kuidas see saab olla "on the short side", kui võrrelda eelmiste osadega.

ME 1 inventory oli väga halvasti valmistatud, mõttetut pahna kogusid ladudena, millest ainult mõned olid kasulikud. ME 2 võttis inventory süsteemi üldse ära, kuid ME 3-s saab igat relva modifitseerida, mis on ikkagi tunduvalt parem kui ME 1 süsteem.

Viimaseks ei saa aru, mis selle James Vega puhul häirib? Suured musklik? Macho? Mis siis? Nii palju kui ma olen mänginud, siis üks kõige värvikamaid tegelasi hetkel mängus ning kui ta sind nii väga häirib, siis sul on ka võimalus talle lõuga anda.

Varem lingitud arvustus räägib teist juttu: "Completing Mass Effect 3 only takes 35 hours and that's after finishing every side mission available, whereas completing Mass Effect 2 took about 65 hours with DLC."

Inventory võeti CoD või GoW fännide jaoks välja, kuna sellega majandamine oli ju üks suur nuhtlus ja ajaraisk. Mida rohkem kusagil kasti taga kükitades regen health abiga argpüksi kombel vaenlasi maha nottida saab, seda parem. Ja sellest kogu ME combat ju tegelikult koosnebki, alles kolmandat osa mängides hakatakse aru saama, kui nüri ja vaimuvaene taoline gameplay on.

Ega siin pole palju vaja - James Vega nimi oma fantaasiavaesuses ajab juba öökima, hea meelega saadaks ta kohe esimese dialoogi ajal ühe jalahoobiga Normandy uksest avakosmosesse liblikaid püüdma. Aga see on küll hea uudis, et talle saab vähemalt lõuga anda. Lõpuks ometi üks põhjus, miks seda mängu proovida. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 07.03.2012 04:16:28 vasta tsitaadiga

Täiesti alusetu mängu mahategemine. monkey.gif Mõttetud miinused välja toodud, relva holsterdamine ja exploorimine?? Pff ega se mingi mõttetu Skyrim/KoA:Reckoning siin pole kus sa ringi tantsid ja mingit Storit pole. Saad aru nii intense tegevus käib, et pole aega käsi tasku pista muudes kohtades peale Citadeli : D Mängu areng on ainult positiivne.

Ajah ME2+ DLC-d läbi tegemine on max 34-40h 65 tunniga käis ta vahepeal kuskil ning jättis mängu käima või sügas kotte ja sõi krõpsu suure osa ajast ( ah kurat selleks on ju mängides ka kõvasti aega ).. ei kujuta ette.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.03.2012 04:29:43 vasta tsitaadiga

Nii sain aktiveerimispiirangust mööda ja pelasin juba multiplayerit veidi thumbs_up.gif
Huvitav, et MP-s ma küll oma DLC relvi ei näinud. Kas need siis ainult SP jaoks või? icon_confused.gif
tagasi üles
SubZer0
HV vaatleja

sõnum 07.03.2012 08:28:53 vasta tsitaadiga

Läbi
Ei saa nendest aru kes seda mängu maha teevad, story on see millepärast ma mängin. Kui ma tahan, et gameplay oleks perfect siis ma valin mingi mp mängu nagu bf või cod(mainin siis kohe ära, et need pole päris perfect ennem kui keegi suudab virisema hakata). Ega ma niikuinii üle 3 korra seda läbi ei tee, ei kuluta nii palju, et relva holsteramine segama hakkaks või häiriks, et ei saa tühja tampida erinevates linnades.

Aga suutsin valida kõige hullema endingu icon_lol.gif
Võrreldes ME1 ja ME2 on combat natuke raskemaks tehtud, ennem said lihtsalt oma kivi taga campida ja rahulikult lasta. Nüüd tulevad osad vastased täitsa ninaette sulle ja 1-hit k0 kohe tuleb ära.
Selles osas on ikka su otsustel mingi tagajärg kah
Spoiler Spoiler Spoiler

Paar huvitavat kohta mis storyst meelde jäi
Ülisuur spoiler, ei soovita lugeda kui tahad ise mängida.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 21
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.03.2012 08:40:33 vasta tsitaadiga

combatist seekord midagi sõltub ka või ongi igasugusele rpgndusele käega löödud ja halva shooteri peale välja mindud?
demo põhjal mäng praegu ostmist küll ei vääri.

tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 07.03.2012 08:45:06 vasta tsitaadiga

scarface kirjutas:
Täiesti alusetu mängu mahategemine. monkey.gif Mõttetud miinused välja toodud, relva holsterdamine ja exploorimine?? Pff ega se mingi mõttetu Skyrim/KoA:Reckoning siin pole kus sa ringi tantsid ja mingit Storit pole. Saad aru nii intense tegevus käib, et pole aega käsi tasku pista muudes kohtades peale Citadeli : D Mängu areng on ainult positiivne.

See holsterdamine võib olla küll väga väike asi aga minu arust tegi see siiski gameplay mugavamaks. Tapad tüübid maha, viskad relva selga ja lähed edasi uurima mis toimub, mitte ei sihi koguaeg kuskile nagu paranoid parrot.
Mängu areng ainult positiivne? Njh kelle jaoks I guess. Minu arust gameplay allatampimine küll eriti meeldiv ei ole.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.03.2012 08:55:14 vasta tsitaadiga

Ikka ise tasub ära proovida mitte teiste juttu uskuma jääda. Kui ma puhtalt kellegi teise muljete põhjal mänge valiks, siis ei mängiks ma pmst midagi icon_lol.gif
tagasi üles
sushimees
HV kasutaja

sõnum 07.03.2012 09:40:57 vasta tsitaadiga

SubZer0 kirjutas:
Läbi
Ei saa nendest aru kes seda mängu maha teevad, story on see millepärast ma mängin. Kui ma tahan, et gameplay oleks perfect siis ma valin mingi mp mängu nagu bf või cod(mainin siis kohe ära, et need pole päris perfect ennem kui keegi suudab virisema hakata). Ega ma niikuinii üle 3 korra seda läbi ei tee, ei kuluta nii palju, et relva holsteramine segama hakkaks või häiriks, et ei saa tühja tampida erinevates linnades.

Aga suutsin valida kõige hullema endingu icon_lol.gif
Võrreldes ME1 ja ME2 on combat natuke raskemaks tehtud, ennem said lihtsalt oma kivi taga campida ja rahulikult lasta. Nüüd tulevad osad vastased täitsa ninaette sulle ja 1-hit k0 kohe tuleb ära.
Selles osas on ikka su otsustel mingi tagajärg kah
Spoiler Spoiler Spoiler

Paar huvitavat kohta mis storyst meelde jäi
Ülisuur spoiler, ei soovita lugeda kui tahad ise mängida.
Spoiler Spoiler Spoiler

Mis klassiga sa mängu läbi tegid? Ise ei suuda otsustada, kõik tunduvad omat moodi huvitavad.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 70, 71, 72  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.