Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
06.03.2012 20:48:25
|
|
|
Päris hull shitstorm jah metacriticus.
DA2 proovisin ise ka, oli sitt, aga annaks nii 6-7 ära küll. Aga 8-9 mitte kindlasti. Vaeva on ju nähtud ja häid asju oli ka, aga kuna tegu on suure tootjaga, siis on kohe rage tõesti.
Ma ei usu neid 0-2 reviewsid absoluutselt, tõesti emotsioonid ja pettumus nii suur.
Samas hirmutab mind, millest see pettumus ? ME1 oli storywise jms parem kui ME2, kuigi nautisin ME2 ka, aga mitte nii palju. Kui ME3 on veelgi sitem, siis ai ai ai.
ootan HVlaste arvamusi
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
06.03.2012 20:55:46
|
|
|
Neid skoore ei tasu küll vaadata. Enamus kriitikud laduvad 6-10 skaala järgi, kus 6 on katastroof ja 10 on Call of Duty. Kasutaja, jamh, mõni paneb 0 Day-1 DLC eest, järgmisel ikka veel viha DA2 ajast.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
The Man
HV kasutaja

|
06.03.2012 21:02:26
|
|
|
"Kuuest Kümneni" skaalal on vähemalt mingi loogika, aga user skooride puhul otsustab kari lapsi, et trolololol, läheme paneme mängule 0-e, jube naljakas ja kaval.
_________________ Press A to disagree.
<Too late!> |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
06.03.2012 21:08:32
|
|
|
The Man kirjutas: |
"Kuuest Kümneni" skaalal on vähemalt mingi loogika, aga user skooride puhul otsustab kari lapsi, et trolololol, läheme paneme mängule 0-e, jube naljakas ja kaval. |
Nii on see paljude mängudega olnud, mis on millegi Järjed olnud. Eraldiseisvana täiesti pandav mäng, aga kogu seeriat arvesse võttes allapoole arvestust ning eelmiste osade mängijatele pettumus ja seega kohe nullid lendavad.
Deus Ex 2 sai nii piki päid ja jalgu, kuigi mäng täiesti söödav ja kohati isegi väga hea. Sama ka DA2-ga, kus sitta hunnikutega, kuid ka pärleid piisavalt. Ning eks sarnaseid võrdlusi annab päris paljude mängudega tuua.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
06.03.2012 22:23:05
|
|
|
DrZ kirjutas: |
Ammu teada, et neid "kriitikute" hinnanguid pole absoluutselt mõtet vaadata. Kõik ära ostetud või on lihtsalt idioodid, kes ei tea mitte midagi  |
Jep, Mass Effect 3 täielikult väärtib 2.5 hinnet ja kindlasti ei ole väga hea mäng.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
06.03.2012 22:38:24
|
|
|
Dude . kirjutas: |
DrZ kirjutas: |
Ammu teada, et neid "kriitikute" hinnanguid pole absoluutselt mõtet vaadata. Kõik ära ostetud või on lihtsalt idioodid, kes ei tea mitte midagi  |
Jep, Mass Effect 3 täielikult väärtib 2.5 hinnet ja kindlasti ei ole väga hea mäng. |
Mingi 9.5 ta kindlasti ei vääri. Asi ei olegi niivõrd 9.5 hinnangus, vaid selles, et igal ""mainstream"" mängul on rating 9.5 või rohkem
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
06.03.2012 23:07:44
|
|
|
Kõik virisevad, aga ometi ka mängivad.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
07.03.2012 00:05:11
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Kõik virisevad, aga ometi ka mängivad. |
Jeff Gerstmann kirjutas: |
At the end of the day, Mass Effect 3 is a game for people who liked Mass Effect 2 so much that they absolutely need to see how it all ends. |
Naw, ei mängi.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Whiskey
HV vaatleja
|
07.03.2012 00:09:20
|
|
|
EvilKatarn kirjutas: |
heretic666 kirjutas: |
Kõik virisevad, aga ometi ka mängivad. |
Jeff Gerstmann kirjutas: |
At the end of the day, Mass Effect 3 is a game for people who liked Mass Effect 2 so much that they absolutely need to see how it all ends. |
Naw, ei mängi. |
Mina ootan samuti reedet. Tüüpiline HV läbu käib =)
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
07.03.2012 01:07:27
|
|
|
LoL, ma võtsin USA ip aadressi ja pelan nii Mass Effect 3 Krt ei viitsinud oodata reedet. Ainuke jama on see et ilmselt Shepardi näo peate uuesti looma, sest Bioware on midagi vussi keeranud, et ME2-st ei pruugi ära laadida mängija facecode.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
07.03.2012 01:08:37
|
|
|
Tundub uskumatuna, aga demo mänginuna ja erinevaid arvustusi lugedes on enam-vähem selge, et see mäng saab olema Dragon Age 2'st isegi suurem pettumus ja fail - kaks paljulubavat mängusarja peldikupotist alla lasta, see on ikka omaette saavutus Bioware poolt. Vägisi jääb mulje, et esimese ME ja DA tegi hoopis teine meeskond ja nüüd on juhtimise üle võtnud üks täielik lambakari. Game Revolutioni arvustuse lõpphinnangus on ühest miinustest ära toodud järgmine: "Can only explore The Citadel"... Mul vajus karp lahti, kui seda lugesin. Et mida!? Lisaks veel "Brilliant story...but lackluster ending" ja "On the short side".
http://www.gamerevolution.com/review/mass-effect-3
Palju on vingutud relva holsterdamise üle ja põhjendatult - idiootsemat asja annab välja mõelda. Ise panin eelmistes osades alati combatist väljudes relva ära, mis on täiesti loomulik, aga mis juhtus, et isegi sellist võimalust enam ei pakuta? Mako asendati ajuvaba skännimisega, inventory't pole vaja ja nüüd jookse ringi nagu mingi elav surnu, käed ees laperdamas...
Story? Who gives a f... anymore. Lihamägi James Vega on kohal, et jääda.
Eurogamer andis 10/10. No comments. Dragon Age 2 8/10'st jäi loomulikult väheseks - rohkem tuleb maksta, rohkem! R.I.P Bioware - FU EA!
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sushimees
HV kasutaja
|
07.03.2012 01:31:54
|
|
|
dstar kirjutas: |
Tundub uskumatuna, aga demo mänginuna ja erinevaid arvustusi lugedes on enam-vähem selge, et see mäng saab olema Dragon Age 2'st isegi suurem pettumus ja fail - kaks paljulubavat mängusarja peldikupotist alla lasta, see on ikka omaette saavutus Bioware poolt. Vägisi jääb mulje, et esimese ME ja DA tegi hoopis teine meeskond ja nüüd on juhtimise üle võtnud üks täielik lambakari. Game Revolutioni arvustuse lõpphinnangus on ühest miinustest ära toodud järgmine: "Can only explore The Citadel"... Mul vajus karp lahti, kui seda lugesin. Et mida!? Lisaks veel "Brilliant story...but lackluster ending" ja "On the short side".
Palju on vingutud relva holsterdamise üle ja põhjendatult - idiootsemat asja annab välja mõelda. Ise panin eelmistes osades alati combatist väljudes relva ära, mis on täiesti loomulik, aga mis juhtus, et isegi sellist võimalust enam ei pakuta? Mako asendati ajuvaba skännimisega, inventory't pole vaja ja nüüd jookse ringi nagu mingi elav surnu, käed ees laperdamas...
Eurogamer andis 10/10. No comments. Dragon Age 2 8/10'st jäi loomulikult väheseks - rohkem tuleb maksta, rohkem! R.I.P Bioware - FU EA! |
Põhimäng pidi olema 35-40 tundi, kui lisamissioone ka teha. See on rohkem kui ME 2, nii et ei saa aru, kuidas see saab olla "on the short side", kui võrrelda eelmiste osadega.
ME 1 inventory oli väga halvasti valmistatud, mõttetut pahna kogusid ladudena, millest ainult mõned olid kasulikud. ME 2 võttis inventory süsteemi üldse ära, kuid ME 3-s saab igat relva modifitseerida, mis on ikkagi tunduvalt parem kui ME 1 süsteem.
Viimaseks ei saa aru, mis selle James Vega puhul häirib? Suured musklik? Macho? Mis siis? Nii palju kui ma olen mänginud, siis üks kõige värvikamaid tegelasi hetkel mängus ning kui ta sind nii väga häirib, siis sul on ka võimalus talle lõuga anda.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.03.2012 01:33:44
|
|
|
Tõmbab praegu Originist
Juurde sain M-55 Argus Assault Rifle ja M90 Indra Sniper Rifle
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
07.03.2012 02:02:55
|
|
|
sushimees kirjutas: |
dstar kirjutas: |
Eurogamer andis 10/10. No comments. Dragon Age 2 8/10'st jäi loomulikult väheseks - rohkem tuleb maksta, rohkem! R.I.P Bioware - FU EA! |
Põhimäng pidi olema 35-40 tundi, kui lisamissioone ka teha. See on rohkem kui ME 2, nii et ei saa aru, kuidas see saab olla "on the short side", kui võrrelda eelmiste osadega.
ME 1 inventory oli väga halvasti valmistatud, mõttetut pahna kogusid ladudena, millest ainult mõned olid kasulikud. ME 2 võttis inventory süsteemi üldse ära, kuid ME 3-s saab igat relva modifitseerida, mis on ikkagi tunduvalt parem kui ME 1 süsteem.
Viimaseks ei saa aru, mis selle James Vega puhul häirib? Suured musklik? Macho? Mis siis? Nii palju kui ma olen mänginud, siis üks kõige värvikamaid tegelasi hetkel mängus ning kui ta sind nii väga häirib, siis sul on ka võimalus talle lõuga anda. |
Varem lingitud arvustus räägib teist juttu: "Completing Mass Effect 3 only takes 35 hours and that's after finishing every side mission available, whereas completing Mass Effect 2 took about 65 hours with DLC."
Inventory võeti CoD või GoW fännide jaoks välja, kuna sellega majandamine oli ju üks suur nuhtlus ja ajaraisk. Mida rohkem kusagil kasti taga kükitades regen health abiga argpüksi kombel vaenlasi maha nottida saab, seda parem. Ja sellest kogu ME combat ju tegelikult koosnebki, alles kolmandat osa mängides hakatakse aru saama, kui nüri ja vaimuvaene taoline gameplay on.
Ega siin pole palju vaja - James Vega nimi oma fantaasiavaesuses ajab juba öökima, hea meelega saadaks ta kohe esimese dialoogi ajal ühe jalahoobiga Normandy uksest avakosmosesse liblikaid püüdma. Aga see on küll hea uudis, et talle saab vähemalt lõuga anda. Lõpuks ometi üks põhjus, miks seda mängu proovida.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
07.03.2012 04:16:28
|
|
|
Täiesti alusetu mängu mahategemine. Mõttetud miinused välja toodud, relva holsterdamine ja exploorimine?? Pff ega se mingi mõttetu Skyrim/KoA:Reckoning siin pole kus sa ringi tantsid ja mingit Storit pole. Saad aru nii intense tegevus käib, et pole aega käsi tasku pista muudes kohtades peale Citadeli : D Mängu areng on ainult positiivne.
Ajah ME2+ DLC-d läbi tegemine on max 34-40h 65 tunniga käis ta vahepeal kuskil ning jättis mängu käima või sügas kotte ja sõi krõpsu suure osa ajast ( ah kurat selleks on ju mängides ka kõvasti aega ).. ei kujuta ette.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.03.2012 04:29:43
|
|
|
Nii sain aktiveerimispiirangust mööda ja pelasin juba multiplayerit veidi
Huvitav, et MP-s ma küll oma DLC relvi ei näinud. Kas need siis ainult SP jaoks või?
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SubZer0
HV vaatleja
|
07.03.2012 08:28:53
|
|
|
Läbi
Ei saa nendest aru kes seda mängu maha teevad, story on see millepärast ma mängin. Kui ma tahan, et gameplay oleks perfect siis ma valin mingi mp mängu nagu bf või cod(mainin siis kohe ära, et need pole päris perfect ennem kui keegi suudab virisema hakata). Ega ma niikuinii üle 3 korra seda läbi ei tee, ei kuluta nii palju, et relva holsteramine segama hakkaks või häiriks, et ei saa tühja tampida erinevates linnades.
Aga suutsin valida kõige hullema endingu
Võrreldes ME1 ja ME2 on combat natuke raskemaks tehtud, ennem said lihtsalt oma kivi taga campida ja rahulikult lasta. Nüüd tulevad osad vastased täitsa ninaette sulle ja 1-hit k0 kohe tuleb ära.
Selles osas on ikka su otsustel mingi tagajärg kah
Spoiler 
Suutsin Quarianid universumist ära pühkida ja Tali sooritas selle peale enesetapu, võttis oma maski eest ära ja hüppas kiva pealt alla
Paar huvitavat kohta mis storyst meelde jäi
Ülisuur spoiler, ei soovita lugeda kui tahad ise mängida.
Spoiler 
Ending Shadow Broker, see putukas, sai ühe missiooni käigus salarianite asutusest putka, arvatavasti tuleb selle kohta DLC.
Toetasin Gethe ja sellepärast Quarianid vist surid täitsa välja aga Gethid said selle eest niiöelda aju endale, enam nad ei olnud grupp tervikuna vaid kõik mõtlesid eraldi, kahjuks selle kohta pealt nende story lõppes.
Kroganid said cure oma genophagele, see oli ka üks valikutest. Kas cured kroganid ja salarianid ei aita sind enam või saad salarianite toetuse sõjas.
6 abilist oli ka ainult seekord, EDI sai endale keha ja selgus ta history, varem oli serialkiller VI, siis Cerberus pani reaper tehnoloogiat talle sisse, kirjutas koodi mingi ahelad ja toppis normadisse.
Story järgi tundub, et 4 osa enam ei tule. Hunnik DLC peaks tulema ja siis kõik Commander Shepardiga
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
07.03.2012 08:40:33
|
|
|
combatist seekord midagi sõltub ka või ongi igasugusele rpgndusele käega löödud ja halva shooteri peale välja mindud?
demo põhjal mäng praegu ostmist küll ei vääri.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
07.03.2012 08:45:06
|
|
|
scarface kirjutas: |
Täiesti alusetu mängu mahategemine. Mõttetud miinused välja toodud, relva holsterdamine ja exploorimine?? Pff ega se mingi mõttetu Skyrim/KoA:Reckoning siin pole kus sa ringi tantsid ja mingit Storit pole. Saad aru nii intense tegevus käib, et pole aega käsi tasku pista muudes kohtades peale Citadeli : D Mängu areng on ainult positiivne. |
See holsterdamine võib olla küll väga väike asi aga minu arust tegi see siiski gameplay mugavamaks. Tapad tüübid maha, viskad relva selga ja lähed edasi uurima mis toimub, mitte ei sihi koguaeg kuskile nagu paranoid parrot.
Mängu areng ainult positiivne? Njh kelle jaoks I guess. Minu arust gameplay allatampimine küll eriti meeldiv ei ole.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.03.2012 08:55:14
|
|
|
Ikka ise tasub ära proovida mitte teiste juttu uskuma jääda. Kui ma puhtalt kellegi teise muljete põhjal mänge valiks, siis ei mängiks ma pmst midagi
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sushimees
HV kasutaja
|
07.03.2012 09:40:57
|
|
|
SubZer0 kirjutas: |
Läbi
Ei saa nendest aru kes seda mängu maha teevad, story on see millepärast ma mängin. Kui ma tahan, et gameplay oleks perfect siis ma valin mingi mp mängu nagu bf või cod(mainin siis kohe ära, et need pole päris perfect ennem kui keegi suudab virisema hakata). Ega ma niikuinii üle 3 korra seda läbi ei tee, ei kuluta nii palju, et relva holsteramine segama hakkaks või häiriks, et ei saa tühja tampida erinevates linnades.
Aga suutsin valida kõige hullema endingu
Võrreldes ME1 ja ME2 on combat natuke raskemaks tehtud, ennem said lihtsalt oma kivi taga campida ja rahulikult lasta. Nüüd tulevad osad vastased täitsa ninaette sulle ja 1-hit k0 kohe tuleb ära.
Selles osas on ikka su otsustel mingi tagajärg kah
Spoiler 
Suutsin Quarianid universumist ära pühkida ja Tali sooritas selle peale enesetapu, võttis oma maski eest ära ja hüppas kiva pealt alla
Paar huvitavat kohta mis storyst meelde jäi
Ülisuur spoiler, ei soovita lugeda kui tahad ise mängida.
Spoiler 
Ending Shadow Broker, see putukas, sai ühe missiooni käigus salarianite asutusest putka, arvatavasti tuleb selle kohta DLC.
Toetasin Gethe ja sellepärast Quarianid vist surid täitsa välja aga Gethid said selle eest niiöelda aju endale, enam nad ei olnud grupp tervikuna vaid kõik mõtlesid eraldi, kahjuks selle kohta pealt nende story lõppes.
Kroganid said cure oma genophagele, see oli ka üks valikutest. Kas cured kroganid ja salarianid ei aita sind enam või saad salarianite toetuse sõjas.
6 abilist oli ka ainult seekord, EDI sai endale keha ja selgus ta history, varem oli serialkiller VI, siis Cerberus pani reaper tehnoloogiat talle sisse, kirjutas koodi mingi ahelad ja toppis normadisse.
Story järgi tundub, et 4 osa enam ei tule. Hunnik DLC peaks tulema ja siis kõik Commander Shepardiga
|
Mis klassiga sa mängu läbi tegid? Ise ei suuda otsustada, kõik tunduvad omat moodi huvitavad.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|