Heh. Otsustasin oma Soldier'il eemaldada sniper rifle ja jätta ainult assault rifle, sest sellel scope peal ja väga harva kasutasin snaiprit. Recharge läks vist umbes -70% pealt +90% peale. Upgrade'isin ka seda Concussive shot'i päris kõvasti ja nüüd pm kuule ei peagi kasutama. Lihtsalt spammin seda concussive'it. _________________ TALUSILDID
Hmm minuarust Väga hea video on kokku pandud.Sellised videod panevad ikka mängu ostma küll...Mitte,et ma kahtlesin selle ostus aga ikkagi _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
We're happy to confirm that Mass Effect 3: From Ashes DLC will be available at launch for all platforms. For those of you who have purchased the N7 Collector's Edition (including the PC Digital Deluxe Edition), you will get this content at no extra charge. We'll have a lot more details for you later this week! Stay Tuned!
We're happy to confirm that Mass Effect 3: From Ashes DLC will be available at launch for all platforms. For those of you who have purchased the N7 Collector's Edition (including the PC Digital Deluxe Edition), you will get this content at no extra charge. We'll have a lot more details for you later this week! Stay Tuned!
DLC, juba!
Saw this coming a mile away.
Juba ME2'e puhul oli päris mitu Day-1 DLC'd valmis treitud. Nüüd kolmanda puhul lähevad asjad arvatavasti üle igasuguse mõistuse piiri ja DLC'd vorbitakse nii kus jaksatakse. _________________ TALUSILDID
80$ full mängu eest, unusutage ära, ma kasutan muid meetmeid parem (Veitsa iroonia aga kipub asi sinna poole liikuma, et mänge hakatakse jupitama nimodi räigelt ja standard editioni ehk nn. "full mängu" eest pead nigunii juba 60$ maksma kui see on nn. AAA toode...)
Mul on mingist Day-1 lisa relvast, armorist või sellisest jamast poogen, aga see "From Ashes" pidi juba mingi spoileri kraam olema!
Just oleks mingi kosmeetiline jama, siis ei oleks probleemi. Kuid tegemist on tegelase DLC-ga, ning mitte mingi suvalise tegelase vaid Protheaniga vms. See peaks andma storyle suht palju juurde. Kahju.
tänud sellele kes õpetas vanguardi mängima. Videost oli suur abi, minu uus lemmik. Kuidagi aga kipub komistuskiviks olema engineeri pandud MG. Kilpidega ässadele läheb Shockwave, Biotic Charge + Nova on muidumeestele ok. Ja nendele suurtele junnidele läheb se nade launcher vms.... vahepeal sain täitsa üksi hakkama kui squad maas. Nüüd lev 12.... mõned bronze roundid sain 30k punne matšist ja 80+ xp kokku.
80$ full mängu eest, unusutage ära, ma kasutan muid meetmeid parem (Veitsa iroonia aga kipub asi sinna poole liikuma, et mänge hakatakse jupitama nimodi räigelt ja standard editioni ehk nn. "full mängu" eest pead nigunii juba 60$ maksma kui see on nn. AAA toode...)
Oleks mingi suvaline DLC, eks.. suvaline karakter vmt
aga kutid lükkavad PROTHEANi sisse ja ütlevad ,et see pole üldse oluline tegelane.. tegelikult teavad, kuidas kogu mäng keerleb ka Protheansite ümber..
ja DAY 1 DLC.. whaat.
jutud liiguvad, et selle "dlc" arendus käis koos mänguga samal ajal ja lõigati väljal lihtsalt ja väideti, et oo tegime dlc. (mingid osad leakisid kuskil juba ammu enne)
ma ei mõista, miks peaks tegema prothean DLC lampi ? kui nad sees on siis ikka põhimängus, sa võid suvalise venna lükata DLCna sisse ja see on okei, aga core element DLCks ? Kindel scheme, ma ei kahtlegi.
Kusjuures ma usun, et just selle DLC tõttu piratakse kogu ME3 kõvasti kõvasti rohkem nüüd. Saavad raha küll DLCde eest, aga ilmselt ka kõvasti kaotavavad, sest paljud ei kavatsegi täismängu osta, sest tahavad ka DLCd = kokku liiga kallis.
Expansion packid oli omal ajal midagi müstilist ja head, sisurikast tihti. Nüüd Maksa 5 kulli, et teha 5 minutit missiooni ja saad uue kaabu.
Ja mis puutub, et hakkavad "PC is not selling" jms paska ajama, siis keda huvitab.
PC on tõestanud, et müüb ja hästi. Lihtsalt greedy bastardid jäävadki PC peal miinusesse.
Muhedad ja sümpaatsed saavad head raha. Alan Wake, Witcher, indiemängud erinevad jne.
See, et PC kasutaja keskmiselt veidi rohkem mõtleb, mis on scheme ja mis not, et see solvab devve, siis my ass, keda huvitab. Ei maksa prügi süüa, mis su nina ette topitakse. DA:O oli ju super! DA2 keerati nii tuksi, kas tähtsad onud seadsid raamid ja tingimused? Ilmselt küll.
Ma ei kahtlegi, et ME3 on hea mäng ja sealt leiab palju head, aga customer treatment on pask ikka. Tulevikku head ei ennusta.
Saaksin aru kui see oleks free dlc kõikidele uutele ostjatele. Nagu DA:O Shale jne. Ostad mängu, ning saad koodi kaasa ja kõik korras. Kuid CE tellida selle jaoks või eraldi 10euri maksta selle eest on natuke idiootsus.
Ma küll ei põe selle DLC pärast, mäng on sama, mis kaks päeva tagasi. Eks piraatimisele peab ikka õigustuse leidma, kui mäng nüüd nii sitt äkki on, siis jätke mängimata, vähemalt ei aja torrenti numbreid üles. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Ma küll ei põe selle DLC pärast, mäng on sama, mis kaks päeva tagasi. Eks piraatimisele peab ikka õigustuse leidma, kui mäng nüüd nii sitt äkki on, siis jätke mängimata, vähemalt ei aja torrenti numbreid üles.
Arvatavasti Sa ei põe ka siis, kui mõne aasta pärast ostad "mängu" ja iga tegelase ning maailma saad DLC-na juurde soetada. Kokkuvõttes maksad näiteks 6-kordse tavamõistes mängu hinna.
Ma küll ei põe selle DLC pärast, mäng on sama, mis kaks päeva tagasi. Eks piraatimisele peab ikka õigustuse leidma, kui mäng nüüd nii sitt äkki on, siis jätke mängimata, vähemalt ei aja torrenti numbreid üles.
Oleks see mingi mõttetu DLC, siis ma kah ei põeks. Kuid tegemist on Protheaniga, kellel on ;ME maailmas väga suur roll ning see lihsalt müüakse eraldi DLC-na. Ei oleks mingit probleemi, kui ostad mängu ja saad selle DLC tasuta kaasa. Nagu DA:O jms esimesed dlc-d olid. Ostu eest anti lisa, kuid nüüd pead maksma veel 1/6 mängu maksumusest veel, et saada minu jaoks suht tähtis tegelane ME mängus.
Suht kahtlane on üldse kogu see värk, et elav prothean on olemas, et sheppard ta leiab ning et too liitub sheppardi squadiga _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
EA ei tee ju tegelikult midagi valesti. Käitub nagu vana värdjas jah, kuid valesti? Tõlgendamise küsimus. Neil on toode ja neil on õigus mistahes hinnaga ja kujul seda müüa. Kui meile ei meeldi siis meie viga. Järelikult nemad teenivad selle pealt pappi piisavalt, et nii käituda.
Mida meil teha on?
Levitada sõnumit, kui paha EA on ja kuidas ta kõiki lüpsab? Väga tore, aga päris paljudel on sügavalt pohhui kuna mäng ostetakse niikuinii. Muidugi tahetakse odavamat hinda, aga sellepärast ei hakata veel protestima ja mängu ostmata jätma.
Tundub, et EA müüks nagu autosid. Tahad osta kõige odavam variant keeratavate aknalinkidega ja muu ajast ja arust mehaanikaga või pleki juurde ning saad oma "Lisad", mis pole sõitmiseks vajalikud aga viib tunduvalt parema kogemuseni ja naudinguni.
Alati leidub neid, kes ostab baasversiooni ning ei taha grammigi enam maksta. Ning siis on need, kes ostavad kogu kompoti - olenemata sellest palju lisaraha plekkida tuleb.
Arvatavasti Sa ei põe ka siis, kui mõne aasta pärast ostad "mängu" ja iga tegelase ning maailma saad DLC-na juurde soetada. Kokkuvõttes maksad näiteks 6-kordse tavamõistes mängu hinna.
Jah, mingi 5% lisafeature täna tähendab, et mõne aasta pärast ei ole mänge enam sellisel kujul olemas _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Ega polegi midagi teha. Ennem kui suur osa sellega nõus pole. Kui sa oled nõus ostma ja pärast maksma veel juurde, et saada contenti, mis oleks pidanud loogiliselt võttes juba algselt sees olema, siis ole lahke. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Te reageerite emotsionaalselt üle nagu tavaliselt. Mass Effectid on seni olnud väga korralikud mängud ka ilma lisadeta, iisilt 20-30h kvaliteetset gameplayd. Seni ei ole ka põhjust karta, et baas-ME3 nendest kuidagi erineks. Kui tavaline, lisadeta ME1/ME2 oli "kõige odavam variant keeratavate aknalinkidega ja muu ajast ja arust mehaanikaga", siis ma ei tea, kuidas te küll ülejäänud mänge hindate, need peaks puhas pask olema. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Samas mida siin teha? EA ei tee ju tegelikult midagi valesti. Käitub nagu vana <b>piix</b> jah, kuid valesti? Tõlgendamise küsimus. Neil on toode ja neil on õigus mistahes hinnaga ja kujul seda müüa. Kui meile ei meeldi siis meie viga. Järelikult nemad teenivad selle pealt pappi piisavalt, et nii käituda.
Mida meil teha on?
Teha ongi see et, mingi kindel sõnum saata EA-le. Ei ole nii, et kui on välja kujunenud kindel mängu hind, siis keegi järsku arvab et tema mäng on rohkem väärt. Mis ajast üldse "AAA" mängu hind on 60 daala, vanasti maksis konsooli mäng seda hinda. Enamasti kipub mõni Indie või vähem tuntud developerite mäng palju parem olema kui nn. "AAA" mäng ja maksab POOLE vähem.
Paar aastat tagasi rabeles EA siin päris tublisti raskustes, kuna inimesed julmal boikottisid EA-d, siis nagu läks asi veitsa paremaks ja nüüd liigub jälle allamäge. Ma ei leia ,et ma peaksin mängu eest 80 daala maksma, et saada täit elamust ehk nö. kõike contenti mis on välja lõigatud, mis tegelikult PEAKS olema sees. Ok olgu 60 daala aga olgu siis ka täielik paket. Ei saa ikka nii lihtsalt selle hinnaga mängida.
The Man kirjutas:
Te reageerite emotsionaalselt üle nagu tavaliselt. Mass Effectid on seni olnud väga korralikud mängud ka ilma lisadeta, iisilt 20-30h kvaliteetset gameplayd. Seni ei ole ka põhjust karta, et baas-ME3 nendest kuidagi erineks. Kui tavaline, lisadeta ME1/ME2 oli "kõige odavam variant keeratavate aknalinkidega ja muu ajast ja arust mehaanikaga", siis ma ei tea, kuidas te küll ülejäänud mänge hindate, need peaks puhas piix olema.
Ma pole väitnudki et ME3 selle tõttu nüüd kuidagi kehvem oleks, kuigi mul on omad kahtlused selles suhtes Demo põhjal aga see selleks. Asi on lihtsalt selles, et on välja kujunenud baas mängu hind, siis olgu ta siis Diablo, Half-Life või ME siis sellest hoolimata PEAKS hind olema kõigil ühine ja ma PEAKSin saama KOGU conetenti, mis on mängu plaanitud. Sama umb, et teeme mingi AAA filmi ja müüme selle DVD-d ja pileteid kallimalt kui teistel, no ei ole nii. _________________ Bawse
Ma ei leia ,et ma peaksin mängu eest 80 daala maksma, et saada täit elamust ehk nö. kõike contenti mis on välja lõigatud, mis tegelikult PEAKS olema sees.
Sa lähened asjale valest küljest. Toote tarbimine on sinu privileeg, mitte sinu õigus. Ehk siis nii nagu igasuguses ärimaailmas asi käib - kliendid hääletavad rahakotiga. Kui praegune lüke klientuuri/kasumi samaks jätab või seda kasvatab, on tegu äriliselt õige mudeliga. Kui see aga kliendile piisavalt vastukarva on, et too enam raha välja ei käi ja kasum langeb, siis korrigeeritakse ka mudelit.
Midagi nõuda, stiilis "See kontent PEAB seal sees olema" ei saa. Auto näidet paralleelsena tuues võiks nõuda autotootjatelt, et kõige madalama otsa mudelil PEAB see, teine ja kolmas lisa olema.
lugedes selle DLC kohta, oli esimene mõtte, et see küll ei ole DLC... see on sisu eemaldamine ja siis lisa papi teenimine.
samas võiksid nad terve mängu lahti rebida ja siis 20 daalaste tükkidena maha müüa.
Väga raske on ütelda, ma nüüd ei osta enam seda, sest ma olen nii palju mänginud ME1 ja 2, et tahaks ikka ME3 ka läbi teha. ja seda tunnet EA nüüd lüpsab, sest fanne on hullult palju, kes silma kinni pigistavad ja ikka ostavad, sest tahavad lõppu näha.
ma usun, et kui EA tuleks mingi täiesti uue mänguga välja ja teeks sama triki, siis saadetaks nad kohe kuupeale ja keegi eriti ei ostaks sellist asja. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Ma ei leia ,et ma peaksin mängu eest 80 daala maksma, et saada täit elamust ehk nö. kõike contenti mis on välja lõigatud, mis tegelikult PEAKS olema sees.
Sa lähened asjale valest küljest. Toote tarbimine on sinu privileeg, mitte sinu õigus. Ehk siis nii nagu igasuguses ärimaailmas asi käib - kliendid hääletavad rahakotiga. Kui praegune lüke klientuuri/kasumi samaks jätab või seda kasvatab, on tegu äriliselt õige mudeliga. Kui see aga kliendile piisavalt vastukarva on, et too enam raha välja ei käi ja kasum langeb, siis korrigeeritakse ka mudelit.
Midagi nõuda, stiilis "See kontent PEAB seal sees olema" ei saa. Auto näidet paralleelsena tuues võiks nõuda autotootjatelt, et kõige madalama otsa mudelil PEAB see, teine ja kolmas lisa olema.
+1
Kui inimesed ostavad, siis mismoodi see vale ja ebaõiglane on. Selles mõttes on imelik vaadata kuidas mingi tüüp vingub youtubes 25 minutit kui ebaõiglane see on. Vaba maa võite osta, võite mitte osta. Vabaturumajamandus
Unboxing ME3:
+1
Kui inimesed ostavad, siis mismoodi see vale ja ebaõiglane on. Selles mõttes on imelik vaadata kuidas mingi tüüp vingub youtubes 25 minutit kui ebaõiglane see on. Vaba maa võite osta, võite mitte osta. Vabaturumajamandus
Kui keegi ei vinguks siis suurkorporatsioonid teeksidki nii nagu nad tahavad. Rikkad, emme kulul elavad poisid ostaksid ikkagi, olenemata hinnast. TB-l pole mingit probleemi ka 100$ mängu eest maksta aga küsimus on selles, kas see on seda väärt. Ja TotalBiscuit ei ole lihtsalt mingi tüüp vaid ta on internetis üks mõjukamaid tegelasi. Nii mõnigi asi on tänu temale liikuma hakanud, kui ma ei eksi siis ka BF3 see pre order relvade skandaal. Minu poolt suur respect TB selles osas.
Olen kasutaja raitl, väidetega nõus ärimaailma ja hinnapoliitika osas, kuigi võrdlust autoga ei pea ma õigeks, kuna igal turul on omad erinevused. Seega minu jaoks ongi 60 daala see piir hind, millest rohkem ei ole ma nõus mängu baas versiooni eest maksma. Kõik sugune Day1 DLC, mis on tasustatud on välja lõigatud content, mis peaks olema standard versioonil olemas. (Siin all ma ei mõtle, mingisuguseid armor skinne, mis on pre order bonuseks vms). Nüüd aga DLC ja Expansionid, mis peale mängu välja tulekut tehakse, see on hoopis teine asi ja selle eest ma olen nõus maksma, kui ma leian et ta on oma hinda väärt.
Kuna antud juhul on selgelt aru saada, et see on välja lõigatud content ja veel story seisukohalt väga oluline content siis seda enam... _________________ Bawse
Day1 DLC siis järelikult on "välja lõigatud content" ? Kui nad oleks nädal hiljem lasknud DLC välja siis ei ole see olnud "välja lõigatud content"? kus maalt või kaua peab aega mööda minema et oleks "õige DLC" ja kus maalt hakkab "vale DLC" ehk siis mis on välja lõigatud Iga mängu DLC kohta võib siis ju öelda ,et "oi see on välja lõigatud content". Ühesõnaga inimesed ostavad selle mida nad peavad õigeks ostuks.Kui nad tunnevad, et saavad pügada, siis nad ei pea ostma,mainquest ju sellest mängimata ju ei jää .Ma arvan et asja point on see, et tahetakse kõiki asju tasuta saada lihtsalt ja kui tasuta ei saa, siis inimesed saavad kurjaks
Goon, no kui Day-1 on siis ilmselgelt on sellele aega kulutatud mängu enda loomisajast.
Inimesed ei taha kõike tasuta, nad tahavad tervet mängu täisraha eest.
Küsimuses on siis lihtsalt formaalsuses? Et kui nad ei oleks Day 1 DLC praegu teada andnud ja oleks announcenud selle 6 kuupärast, siis oleks kõik korras? Sest siis ei oleks keegi teadnud kas see loodi mängu loomisajast või ajast mil ta vanaema juures käia ei saanud. On seal vahet ve, raha küsivad nad ikkagi, sest tasuta ju keegi ei tööta
+1
Unboxing ME3:
Boikott ongi vabaturumajandus, inimesed, kes pole tootega rahul jätavad selle ostmata. Kõige tavalisem kapitalism. Kisa selle kõige ümber võib võtta lihtsalt survet mängutootjale, et saavutada kõigile sobilik tulemus (kõrge hind ja nurisevad/boikoteerivad kliendid pole ka EA'le kõige kasulikum lahendus, seega tuleb neil võimaldada ümber mõelda).
“From Ashes” includes the Prothean squad mate, an adventure on Eden Prime, a new weapon, and an alternate
appearance for every squad mate. Note that these alternate appearances are in addition to the ones already advertised in the CE.
The Collectors Edition has been advertised from the beginning as containing a bonus character/mission, but we were not at liberty to provide the details. The Prothean is optional content that is certainly designed to appeal to long-time fans, which is why he is part of the CE offering (the version many fans would be likely to purchase). Mass Effect 3 is a complete – and a huge game - right out of the box.
The content in “From Ashes” was developed by a separate team (after the core game was finished) and not completed until well after the main game went into certification.
Ei kõla nagu mäng oleks poolik selle dlc pärast, asja tegi teine team põhimängu kõrvalt ja alternatiiv sellele oleks, et seda poleks üldse tehtud. Niisiis on meil tavaline 100% ja CE 105% mäng. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
The content in “From Ashes” was developed by a separate team (after the core game was finished) and not completed until well after the main game went into certification.
Oh seda hala küll. Nagu esimest korda ollakse siia maailma sündinud. Rahaahnus paneb rattad käima. EA/Bioware ei tee Mass Effect mängu heast tahtest või missiooni tundest. Nead teevad seda selleks, et pappi teenida.
OK kogu lool on veidi sita mekk man küll aga ole mees ja aktsepteeri selle maailma reaalsusi. Kui ei meeldi ära osta ja kõik. Selle peale 20min+ sappi YT videos pritsida no ma ei tea...
Ise ostsin täiesti tavalise versiooni Eestist miski ~ €39-ga. Mõtlesin kaua, kas mitte Origini Deluxi osta. Vana kool meeldib karpi puhus hoida vist. Kui nüüd mõned torud/vammused välja arvata, siis tundub et €39 + $10 eest saan ma sama stoori kontenti, mis delux versiooni ostjad. Mõistlik diil. Samas, kes torusid ja muud tilulilu tahtis, ostis Deluxi.
natuke OT lugu EA ja kliendisuhte teemadel. Kaudselt seotud antud teemaga.
Spoiler
Oli eile kogemus EA ja nende customer suppordiga.
Kuskilt foorumist jäi silma, et on võimalik otse suppordiga chattides ME1 karbi koopia konverteerida Origini digital download koopiaks. Otsustasin ka proovida. Suppordi instruktsioone järgides sai asi tehtud u 5min. Kogu loo lõpuks sain ma tasuta 15% allahindluse koodi Origini mängude soetamiseks. Kehtib 1k. Nii et ei ole see EA midagi saatanast.
Ma ootaks enne review ära, et mis see DLC endast kujutab. Ei imestaks kui see lisa char ja paar missiooni sama mõttetud kui ME2-l dlc-ga lisandunud characterid, olgugi et tegu protheaniga.
kellelgi veel MP mängude leidmine hetkel väga vaevaline ?
Ma ootaks enne review ära, et mis see DLC endast kujutab. Ei imestaks kui see lisa char ja paar missiooni sama mõttetud kui ME2-l dlc-ga lisandunud characterid, olgugi et tegu protheaniga.
Arukus on muidugi palju kiidetud väärtus, aga las me rage`ime seni =D
Orjarahvas pole mässanud väga ammusest ajast!
Kui tootja pealesurutu ei meeldi ongi vaid kaks väljundit: hääletada jalgadega ja/ või viriseda. ME1/ ME2 olemas ja meeldisid, ME3 osas ootan avaldamise ja sellega kaasneva tõehetke ära. Kui minnakse rämeda DLC lüpsi peale, siis jääb see mäng ostmata. _________________ airgun.planet.ee - õhkrelvad ja taskulambid Salva kindlustus = probleemid M: 4G ruuter
Oeh, neid DLCsi on suht pointless iga kuu tagant tilgutada, vanasti oli kena - tehti 1 suur expansion mingi aasta pärast ja oli avastamist kui palju ja iial ei "lõigatud" midagi välja.
Ma kavatsen ikka mängu osta, aga DLCd tirin kiuste torrentist...
Pakuti välja, et ei ostetaks mängu. Mina igatahes olen täielikult selle poolt aga loodan, et siis ka ei pirata. Muidu Bioware'il jälle hea öelda, et mäng müüs kehvasti piraatide pärast, mitte pettumustvalmistava demo ja naeruväärse müügistrateegia tõttu.
Pakuti välja, et ei ostetaks mängu. Mina igatahes olen täielikult selle poolt aga loodan, et siis ka ei pirata. Muidu Bioware'il jälle hea öelda, et mäng müüs kehvasti piraatide pärast, mitte pettumustvalmistava demo ja naeruväärse müügistrateegia tõttu.
Aga nii ju ongi.
Kui on toode mida soovid, siis on veidi raske protestida selle hinna üle kasutades boikottimise metoodikat. Umbes sama nagu kisada bensiini hinna üle ja paluda kõigil ostmine lõpetada... aga ikka kõik ostavad. Kui ei osta ametlikult siis toovad piiri tagant. Ja pärast jälle riigil ja bensufirmadel hea öelda, et piiritaguse bena toomisega peamegi hinda kergitama, muidu ei tule välja... Lol.
Mida on vaja teha, on lihtsalt avalikustada konkreetsed müügipettused. Ehk, kui saaks firmasiseselt informatsooni, et jah - DLC ammu valmis ja Main Story osa ning spets lõigati välja raha jaoks.
Või kui mõni benafirma saadaks liistule võtta kuna siseinfo ja uurimised paljastasid, et jah - kasumit teeniksid ilusti ka tunduvalt väiksema müügihinnaga aga lihtsalt valetavad näkku ja tõstavad hinda väljamõeldud põhjuste tõttu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.