Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 34, 35, 36  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.02.2012 18:20:00 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

icon_cool.gif

Take Earth Back Extended Cut

Link

icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dude .
HV Guru

sõnum 21.02.2012 19:06:39 vasta tsitaadiga

Heh. Otsustasin oma Soldier'il eemaldada sniper rifle ja jätta ainult assault rifle, sest sellel scope peal ja väga harva kasutasin snaiprit. Recharge läks vist umbes -70% pealt +90% peale. Upgrade'isin ka seda Concussive shot'i päris kõvasti ja nüüd pm kuule ei peagi kasutama. Lihtsalt spammin seda concussive'it. icon_biggrin.gif
Sowney
HV kasutaja
Sowney

sõnum 22.02.2012 01:17:05 vasta tsitaadiga

Hmm minuarust Väga hea video on kokku pandud.Sellised videod panevad ikka mängu ostma küll...Mitte,et ma kahtlesin selle ostus aga ikkagi icon_smile.gif
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 22.02.2012 20:59:54 vasta tsitaadiga

http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/9382439/8
tsitaat:
Hi all!

We're happy to confirm that Mass Effect 3: From Ashes DLC will be available at launch for all platforms. For those of you who have purchased the N7 Collector's Edition (including the PC Digital Deluxe Edition), you will get this content at no extra charge. We'll have a lot more details for you later this week! Stay Tuned!

DLC, juba! icon_confused.gif
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 22.02.2012 21:16:53 vasta tsitaadiga

kas kuidagi chari resettida ei saa? või kuidas neid lisamehi klassil lahti saab?
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 55
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 22.02.2012 21:29:02 vasta tsitaadiga

Kristocfc, ostad poest neid pack'e (Veteran nt) ja on võimalus, et saad tegelase lahti.

DefXtreme kirjutas:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/9382439/8
tsitaat:
Hi all!

We're happy to confirm that Mass Effect 3: From Ashes DLC will be available at launch for all platforms. For those of you who have purchased the N7 Collector's Edition (including the PC Digital Deluxe Edition), you will get this content at no extra charge. We'll have a lot more details for you later this week! Stay Tuned!

DLC, juba! icon_confused.gif

Saw this coming a mile away.

Juba ME2'e puhul oli päris mitu Day-1 DLC'd valmis treitud. Nüüd kolmanda puhul lähevad asjad arvatavasti üle igasuguse mõistuse piiri ja DLC'd vorbitakse nii kus jaksatakse.

Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 22.02.2012 21:59:26 vasta tsitaadiga

Kahju kahju, see day 1 dlc ikka idiootsus. Meelega võetud content välja, et teenida lisa. Sama oli DA2-ga.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 22.02.2012 22:03:04 vasta tsitaadiga

Aga fännikesed ostavad ikka...
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KrisVr
HV Guru

sõnum 22.02.2012 22:29:30 vasta tsitaadiga

Mul on mingist Day-1 lisa relvast, armorist või sellisest jamast poogen, aga see "From Ashes" pidi juba mingi spoileri kraam olema!
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 22.02.2012 22:44:17 vasta tsitaadiga

Link

80$ full mängu eest, unusutage ära, ma kasutan muid meetmeid parem icon_lol.gif (Veitsa iroonia aga kipub asi sinna poole liikuma, et mänge hakatakse jupitama nimodi räigelt ja standard editioni ehk nn. "full mängu" eest pead nigunii juba 60$ maksma kui see on nn. AAA toode...)

Edit: Dafuuq is this http://petition.masseffect.com/ icon_confused.gif

viimati muutis Mafia 22.02.2012 23:36:23, muudetud 5 korda
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 22.02.2012 22:46:16 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Mul on mingist Day-1 lisa relvast, armorist või sellisest jamast poogen, aga see "From Ashes" pidi juba mingi spoileri kraam olema!

Just oleks mingi kosmeetiline jama, siis ei oleks probleemi. Kuid tegemist on tegelase DLC-ga, ning mitte mingi suvalise tegelase vaid Protheaniga vms. See peaks andma storyle suht palju juurde. Kahju.
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 23.02.2012 00:15:10 vasta tsitaadiga

tänud sellele kes õpetas vanguardi mängima. Videost oli suur abi, minu uus lemmik. Kuidagi aga kipub komistuskiviks olema engineeri pandud MG. Kilpidega ässadele läheb Shockwave, Biotic Charge + Nova on muidumeestele ok. Ja nendele suurtele junnidele läheb se nade launcher vms.... vahepeal sain täitsa üksi hakkama kui squad maas. Nüüd lev 12.... mõned bronze roundid sain 30k punne matšist ja 80+ xp kokku.
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 55
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 23.02.2012 04:24:07 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:

Link

80$ full mängu eest, unusutage ära, ma kasutan muid meetmeid parem icon_lol.gif (Veitsa iroonia aga kipub asi sinna poole liikuma, et mänge hakatakse jupitama nimodi räigelt ja standard editioni ehk nn. "full mängu" eest pead nigunii juba 60$ maksma kui see on nn. AAA toode...)

Edit: Dafuuq is this http://petition.masseffect.com/ icon_confused.gif

jõhker..

Oleks mingi suvaline DLC, eks.. suvaline karakter vmt
aga kutid lükkavad PROTHEANi sisse ja ütlevad ,et see pole üldse oluline tegelane.. tegelikult teavad, kuidas kogu mäng keerleb ka Protheansite ümber..
ja DAY 1 DLC.. whaat.

very douche move EA/Bioware.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 23.02.2012 13:00:33 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:

80$ full mängu eest, unusutage ära, ma kasutan muid meetmeid parem icon_lol.gif

Piraks Bioware'i seebiks, kuid sellest pole vast tolku.

Sesmõttes, et massilise piramisega annaks ainult agu juurde ideele, et "PC mängud ei too raha sisse."

Demo mulle iseenesest sobis küll, et mängida tahaks ka...

teeks sellise laheda embleemi: seal of awesomeness...
"i am pirating mass effect 3, fuck yeah"

and i will...

Ha, on ja ei ole ka:
http://social.bioware.com/forums/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-General-Discussion-No-ME3-Spoilers-allowed/Mass-Effect-3-Boycott-9397520-1.html
Chris Priestly ikka peksab lockdowni...
http://social.bioware.com/forums/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-General-Discussion-No-ME3-Spoilers-allowed/Boycott-Discussions-What-Existing-Thread-9406510-1.html

Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 23.02.2012 13:58:46 vasta tsitaadiga

jutud liiguvad, et selle "dlc" arendus käis koos mänguga samal ajal ja lõigati väljal lihtsalt ja väideti, et oo tegime dlc. (mingid osad leakisid kuskil juba ammu enne)

ma ei mõista, miks peaks tegema prothean DLC lampi ? kui nad sees on siis ikka põhimängus, sa võid suvalise venna lükata DLCna sisse ja see on okei, aga core element DLCks ? Kindel scheme, ma ei kahtlegi.

Kusjuures ma usun, et just selle DLC tõttu piratakse kogu ME3 kõvasti kõvasti rohkem nüüd. Saavad raha küll DLCde eest, aga ilmselt ka kõvasti kaotavavad, sest paljud ei kavatsegi täismängu osta, sest tahavad ka DLCd = kokku liiga kallis.

Expansion packid oli omal ajal midagi müstilist ja head, sisurikast tihti. Nüüd Maksa 5 kulli, et teha 5 minutit missiooni ja saad uue kaabu.

Ja mis puutub, et hakkavad "PC is not selling" jms paska ajama, siis keda huvitab.
PC on tõestanud, et müüb ja hästi. Lihtsalt greedy bastardid jäävadki PC peal miinusesse.
Muhedad ja sümpaatsed saavad head raha. Alan Wake, Witcher, indiemängud erinevad jne.

See, et PC kasutaja keskmiselt veidi rohkem mõtleb, mis on scheme ja mis not, et see solvab devve, siis my ass, keda huvitab. Ei maksa prügi süüa, mis su nina ette topitakse. DA:O oli ju super! DA2 keerati nii tuksi, kas tähtsad onud seadsid raamid ja tingimused? Ilmselt küll.

Ma ei kahtlegi, et ME3 on hea mäng ja sealt leiab palju head, aga customer treatment on pask ikka. Tulevikku head ei ennusta.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 23.02.2012 14:56:47 vasta tsitaadiga

Preorderile cancel ! icon_mad.gif
EA on alati sita keema ajanud, pole muutunud midagi icon_biggrin.gif

tagasi üles
Whiskey
HV vaatleja

sõnum 23.02.2012 15:06:36 vasta tsitaadiga

Vaatan vesise pilguga lakke ja küsin, "Miks tehakse mitte piramine nii keeruliseks?"
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 23.02.2012 15:11:55 vasta tsitaadiga

Saaksin aru kui see oleks free dlc kõikidele uutele ostjatele. Nagu DA:O Shale jne. Ostad mängu, ning saad koodi kaasa ja kõik korras. Kuid CE tellida selle jaoks või eraldi 10euri maksta selle eest on natuke idiootsus.
tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 23.02.2012 15:33:39 vasta tsitaadiga

Ma küll ei põe selle DLC pärast, mäng on sama, mis kaks päeva tagasi. Eks piraatimisele peab ikka õigustuse leidma, kui mäng nüüd nii sitt äkki on, siis jätke mängimata, vähemalt ei aja torrenti numbreid üles.
raitl
HV veteran

sõnum 23.02.2012 15:43:19 vasta tsitaadiga

Oot, sain ma õigesti aru, et N7 Digital Deluxe Editioniga tuleb see kaasa? Sel juhul olen häppi, et just see tellitud sai icon_cool.gif
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 147
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 23.02.2012 15:47:26 vasta tsitaadiga

The Man kirjutas:
Ma küll ei põe selle DLC pärast, mäng on sama, mis kaks päeva tagasi. Eks piraatimisele peab ikka õigustuse leidma, kui mäng nüüd nii sitt äkki on, siis jätke mängimata, vähemalt ei aja torrenti numbreid üles.

Arvatavasti Sa ei põe ka siis, kui mõne aasta pärast ostad "mängu" ja iga tegelase ning maailma saad DLC-na juurde soetada. Kokkuvõttes maksad näiteks 6-kordse tavamõistes mängu hinna.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 23.02.2012 16:02:38 vasta tsitaadiga

The Man kirjutas:

Oleks see mingi mõttetu DLC, siis ma kah ei põeks. Kuid tegemist on Protheaniga, kellel on ;ME maailmas väga suur roll ning see lihsalt müüakse eraldi DLC-na. Ei oleks mingit probleemi, kui ostad mängu ja saad selle DLC tasuta kaasa. Nagu DA:O jms esimesed dlc-d olid. Ostu eest anti lisa, kuid nüüd pead maksma veel 1/6 mängu maksumusest veel, et saada minu jaoks suht tähtis tegelane ME mängus.
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 23.02.2012 16:09:42 vasta tsitaadiga

Suht kahtlane on üldse kogu see värk, et elav prothean on olemas, et sheppard ta leiab icon_question.gif ning et too liitub sheppardi squadiga icon_biggrin.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 23.02.2012 16:13:06 vasta tsitaadiga

Samas mida siin teha?

EA ei tee ju tegelikult midagi valesti. Käitub nagu vana värdjas jah, kuid valesti? Tõlgendamise küsimus. Neil on toode ja neil on õigus mistahes hinnaga ja kujul seda müüa. Kui meile ei meeldi siis meie viga. Järelikult nemad teenivad selle pealt pappi piisavalt, et nii käituda.
Mida meil teha on?

Levitada sõnumit, kui paha EA on ja kuidas ta kõiki lüpsab? Väga tore, aga päris paljudel on sügavalt pohhui kuna mäng ostetakse niikuinii. Muidugi tahetakse odavamat hinda, aga sellepärast ei hakata veel protestima ja mängu ostmata jätma.

Tundub, et EA müüks nagu autosid. Tahad osta kõige odavam variant keeratavate aknalinkidega ja muu ajast ja arust mehaanikaga või pleki juurde ning saad oma "Lisad", mis pole sõitmiseks vajalikud aga viib tunduvalt parema kogemuseni ja naudinguni.

Alati leidub neid, kes ostab baasversiooni ning ei taha grammigi enam maksta. Ning siis on need, kes ostavad kogu kompoti - olenemata sellest palju lisaraha plekkida tuleb.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 23.02.2012 16:14:38 vasta tsitaadiga

parasitego kirjutas:

Arvatavasti Sa ei põe ka siis, kui mõne aasta pärast ostad "mängu" ja iga tegelase ning maailma saad DLC-na juurde soetada. Kokkuvõttes maksad näiteks 6-kordse tavamõistes mängu hinna.

Jah, mingi 5% lisafeature täna tähendab, et mõne aasta pärast ei ole mänge enam sellisel kujul olemas icon_rolleyes.gif

Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 23.02.2012 16:17:10 vasta tsitaadiga

Ega polegi midagi teha. Ennem kui suur osa sellega nõus pole. Kui sa oled nõus ostma ja pärast maksma veel juurde, et saada contenti, mis oleks pidanud loogiliselt võttes juba algselt sees olema, siis ole lahke. icon_smile.gif
tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 23.02.2012 16:26:25 vasta tsitaadiga

Te reageerite emotsionaalselt üle nagu tavaliselt. Mass Effectid on seni olnud väga korralikud mängud ka ilma lisadeta, iisilt 20-30h kvaliteetset gameplayd. Seni ei ole ka põhjust karta, et baas-ME3 nendest kuidagi erineks. Kui tavaline, lisadeta ME1/ME2 oli "kõige odavam variant keeratavate aknalinkidega ja muu ajast ja arust mehaanikaga", siis ma ei tea, kuidas te küll ülejäänud mänge hindate, need peaks puhas pask olema.
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 23.02.2012 16:35:22 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Samas mida siin teha? EA ei tee ju tegelikult midagi valesti. Käitub nagu vana <b>piix</b> jah, kuid valesti? Tõlgendamise küsimus. Neil on toode ja neil on õigus mistahes hinnaga ja kujul seda müüa. Kui meile ei meeldi siis meie viga. Järelikult nemad teenivad selle pealt pappi piisavalt, et nii käituda.
Mida meil teha on?

Teha ongi see et, mingi kindel sõnum saata EA-le. Ei ole nii, et kui on välja kujunenud kindel mängu hind, siis keegi järsku arvab et tema mäng on rohkem väärt. Mis ajast üldse "AAA" mängu hind on 60 daala, vanasti maksis konsooli mäng seda hinda. Enamasti kipub mõni Indie või vähem tuntud developerite mäng palju parem olema kui nn. "AAA" mäng ja maksab POOLE vähem.

Paar aastat tagasi rabeles EA siin päris tublisti raskustes, kuna inimesed julmal boikottisid EA-d, siis nagu läks asi veitsa paremaks ja nüüd liigub jälle allamäge. Ma ei leia ,et ma peaksin mängu eest 80 daala maksma, et saada täit elamust ehk nö. kõike contenti mis on välja lõigatud, mis tegelikult PEAKS olema sees. Ok olgu 60 daala aga olgu siis ka täielik paket. Ei saa ikka nii lihtsalt selle hinnaga mängida. icon_mad.gif

The Man kirjutas:
Te reageerite emotsionaalselt üle nagu tavaliselt. Mass Effectid on seni olnud väga korralikud mängud ka ilma lisadeta, iisilt 20-30h kvaliteetset gameplayd. Seni ei ole ka põhjust karta, et baas-ME3 nendest kuidagi erineks. Kui tavaline, lisadeta ME1/ME2 oli "kõige odavam variant keeratavate aknalinkidega ja muu ajast ja arust mehaanikaga", siis ma ei tea, kuidas te küll ülejäänud mänge hindate, need peaks puhas piix olema.

Ma pole väitnudki et ME3 selle tõttu nüüd kuidagi kehvem oleks, kuigi mul on omad kahtlused selles suhtes Demo põhjal aga see selleks. Asi on lihtsalt selles, et on välja kujunenud baas mängu hind, siis olgu ta siis Diablo, Half-Life või ME siis sellest hoolimata PEAKS hind olema kõigil ühine ja ma PEAKSin saama KOGU conetenti, mis on mängu plaanitud. Sama umb, et teeme mingi AAA filmi ja müüme selle DVD-d ja pileteid kallimalt kui teistel, no ei ole nii.

raitl
HV veteran

sõnum 23.02.2012 16:39:01 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:
Ma ei leia ,et ma peaksin mängu eest 80 daala maksma, et saada täit elamust ehk nö. kõike contenti mis on välja lõigatud, mis tegelikult PEAKS olema sees.

Sa lähened asjale valest küljest. Toote tarbimine on sinu privileeg, mitte sinu õigus. Ehk siis nii nagu igasuguses ärimaailmas asi käib - kliendid hääletavad rahakotiga. Kui praegune lüke klientuuri/kasumi samaks jätab või seda kasvatab, on tegu äriliselt õige mudeliga. Kui see aga kliendile piisavalt vastukarva on, et too enam raha välja ei käi ja kasum langeb, siis korrigeeritakse ka mudelit.

Midagi nõuda, stiilis "See kontent PEAB seal sees olema" ei saa. Auto näidet paralleelsena tuues võiks nõuda autotootjatelt, et kõige madalama otsa mudelil PEAB see, teine ja kolmas lisa olema.
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 23.02.2012 16:58:46 vasta tsitaadiga

lugedes selle DLC kohta, oli esimene mõtte, et see küll ei ole DLC... see on sisu eemaldamine ja siis lisa papi teenimine.

samas võiksid nad terve mängu lahti rebida ja siis 20 daalaste tükkidena maha müüa.

Väga raske on ütelda, ma nüüd ei osta enam seda, sest ma olen nii palju mänginud ME1 ja 2, et tahaks ikka ME3 ka läbi teha. ja seda tunnet EA nüüd lüpsab, sest fanne on hullult palju, kes silma kinni pigistavad ja ikka ostavad, sest tahavad lõppu näha.

ma usun, et kui EA tuleks mingi täiesti uue mänguga välja ja teeks sama triki, siis saadetaks nad kohe kuupeale ja keegi eriti ei ostaks sellist asja.

tagasi üles
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 23.02.2012 17:37:25 vasta tsitaadiga

raitl kirjutas:
Mafia kirjutas:
Ma ei leia ,et ma peaksin mängu eest 80 daala maksma, et saada täit elamust ehk nö. kõike contenti mis on välja lõigatud, mis tegelikult PEAKS olema sees.

Sa lähened asjale valest küljest. Toote tarbimine on sinu privileeg, mitte sinu õigus. Ehk siis nii nagu igasuguses ärimaailmas asi käib - kliendid hääletavad rahakotiga. Kui praegune lüke klientuuri/kasumi samaks jätab või seda kasvatab, on tegu äriliselt õige mudeliga. Kui see aga kliendile piisavalt vastukarva on, et too enam raha välja ei käi ja kasum langeb, siis korrigeeritakse ka mudelit.

Midagi nõuda, stiilis "See kontent PEAB seal sees olema" ei saa. Auto näidet paralleelsena tuues võiks nõuda autotootjatelt, et kõige madalama otsa mudelil PEAB see, teine ja kolmas lisa olema.

+1
Kui inimesed ostavad, siis mismoodi see vale ja ebaõiglane on. Selles mõttes on imelik vaadata kuidas mingi tüüp vingub youtubes 25 minutit kui ebaõiglane see on. Vaba maa võite osta, võite mitte osta. Vabaturumajamandus
Unboxing ME3:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 23.02.2012 17:58:21 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
raitl kirjutas:
Mafia kirjutas:

+1
Kui inimesed ostavad, siis mismoodi see vale ja ebaõiglane on. Selles mõttes on imelik vaadata kuidas mingi tüüp vingub youtubes 25 minutit kui ebaõiglane see on. Vaba maa võite osta, võite mitte osta. Vabaturumajamandus

Kui keegi ei vinguks siis suurkorporatsioonid teeksidki nii nagu nad tahavad. Rikkad, emme kulul elavad poisid ostaksid ikkagi, olenemata hinnast. TB-l pole mingit probleemi ka 100$ mängu eest maksta aga küsimus on selles, kas see on seda väärt. Ja TotalBiscuit ei ole lihtsalt mingi tüüp vaid ta on internetis üks mõjukamaid tegelasi. Nii mõnigi asi on tänu temale liikuma hakanud, kui ma ei eksi siis ka BF3 see pre order relvade skandaal. Minu poolt suur respect TB selles osas.

Olen kasutaja raitl, väidetega nõus ärimaailma ja hinnapoliitika osas, kuigi võrdlust autoga ei pea ma õigeks, kuna igal turul on omad erinevused. Seega minu jaoks ongi 60 daala see piir hind, millest rohkem ei ole ma nõus mängu baas versiooni eest maksma. Kõik sugune Day1 DLC, mis on tasustatud on välja lõigatud content, mis peaks olema standard versioonil olemas. (Siin all ma ei mõtle, mingisuguseid armor skinne, mis on pre order bonuseks vms). Nüüd aga DLC ja Expansionid, mis peale mängu välja tulekut tehakse, see on hoopis teine asi ja selle eest ma olen nõus maksma, kui ma leian et ta on oma hinda väärt.

Kuna antud juhul on selgelt aru saada, et see on välja lõigatud content ja veel story seisukohalt väga oluline content siis seda enam...

Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 23.02.2012 18:43:57 vasta tsitaadiga

Day1 DLC siis järelikult on "välja lõigatud content" ? Kui nad oleks nädal hiljem lasknud DLC välja siis ei ole see olnud "välja lõigatud content"? kus maalt või kaua peab aega mööda minema et oleks "õige DLC" ja kus maalt hakkab "vale DLC" ehk siis mis on välja lõigatud icon_lol.gif Iga mängu DLC kohta võib siis ju öelda ,et "oi see on välja lõigatud content". Ühesõnaga inimesed ostavad selle mida nad peavad õigeks ostuks.Kui nad tunnevad, et saavad pügada, siis nad ei pea ostma,mainquest ju sellest mängimata ju ei jää .Ma arvan et asja point on see, et tahetakse kõiki asju tasuta saada lihtsalt ja kui tasuta ei saa, siis inimesed saavad kurjaks icon_lol.gif
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 23.02.2012 18:49:10 vasta tsitaadiga

Goon, no kui Day-1 on siis ilmselgelt on sellele aega kulutatud mängu enda loomisajast.

Inimesed ei taha kõike tasuta, nad tahavad tervet mängu täisraha eest.

Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 23.02.2012 18:57:39 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Goon, no kui Day-1 on siis ilmselgelt on sellele aega kulutatud mängu enda loomisajast.

Inimesed ei taha kõike tasuta, nad tahavad tervet mängu täisraha eest.

Küsimuses on siis lihtsalt formaalsuses? Et kui nad ei oleks Day 1 DLC praegu teada andnud ja oleks announcenud selle 6 kuupärast, siis oleks kõik korras? Sest siis ei oleks keegi teadnud kas see loodi mängu loomisajast või ajast mil ta vanaema juures käia ei saanud. On seal vahet ve, raha küsivad nad ikkagi, sest tasuta ju keegi ei tööta
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 23.02.2012 19:02:33 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
raitl kirjutas:
Mafia kirjutas:

+1
Unboxing ME3:
Spoiler Spoiler Spoiler

Boikott ongi vabaturumajandus, inimesed, kes pole tootega rahul jätavad selle ostmata. Kõige tavalisem kapitalism. Kisa selle kõige ümber võib võtta lihtsalt survet mängutootjale, et saavutada kõigile sobilik tulemus (kõrge hind ja nurisevad/boikoteerivad kliendid pole ka EA'le kõige kasulikum lahendus, seega tuleb neil võimaldada ümber mõelda).
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 23.02.2012 19:25:03 vasta tsitaadiga

link :: Link

tsitaat:

“From Ashes” includes the Prothean squad mate, an adventure on Eden Prime, a new weapon, and an alternate
appearance for every squad mate. Note that these alternate appearances are in addition to the ones already advertised in the CE.

The Collectors Edition has been advertised from the beginning as containing a bonus character/mission, but we were not at liberty to provide the details. The Prothean is optional content that is certainly designed to appeal to long-time fans, which is why he is part of the CE offering (the version many fans would be likely to purchase). Mass Effect 3 is a complete – and a huge game - right out of the box.

The content in “From Ashes” was developed by a separate team (after the core game was finished) and not completed until well after the main game went into certification.

Ei kõla nagu mäng oleks poolik selle dlc pärast, asja tegi teine team põhimängu kõrvalt ja alternatiiv sellele oleks, et seda poleks üldse tehtud. Niisiis on meil tavaline 100% ja CE 105% mäng.

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.02.2012 19:39:39 vasta tsitaadiga

The Man kirjutas:

The content in “From Ashes” was developed by a separate team (after the core game was finished) and not completed until well after the main game went into certification.

Cough, bullshit, cough icon_lol.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Whiskey
HV vaatleja

sõnum 23.02.2012 19:54:22 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
The Man kirjutas:

Cough, bullshit, cough icon_lol.gif

I must agree because i smell the stench =)
tagasi üles
vutt
HV kasutaja

sõnum 23.02.2012 22:19:55 vasta tsitaadiga

Oh seda hala küll. Nagu esimest korda ollakse siia maailma sündinud. Rahaahnus paneb rattad käima. EA/Bioware ei tee Mass Effect mängu heast tahtest või missiooni tundest. Nead teevad seda selleks, et pappi teenida.
OK kogu lool on veidi sita mekk man küll aga ole mees ja aktsepteeri selle maailma reaalsusi. Kui ei meeldi ära osta ja kõik. Selle peale 20min+ sappi YT videos pritsida no ma ei tea...

Ise ostsin täiesti tavalise versiooni Eestist miski ~ €39-ga. Mõtlesin kaua, kas mitte Origini Deluxi osta. Vana kool meeldib karpi puhus hoida vist. Kui nüüd mõned torud/vammused välja arvata, siis tundub et €39 + $10 eest saan ma sama stoori kontenti, mis delux versiooni ostjad. Mõistlik diil. Samas, kes torusid ja muud tilulilu tahtis, ostis Deluxi.

natuke OT lugu EA ja kliendisuhte teemadel. Kaudselt seotud antud teemaga.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
Forgotten
HV kasutaja

sõnum 23.02.2012 22:52:47 vasta tsitaadiga

Ma ootaks enne review ära, et mis see DLC endast kujutab. Ei imestaks kui see lisa char ja paar missiooni sama mõttetud kui ME2-l dlc-ga lisandunud characterid, olgugi et tegu protheaniga.

kellelgi veel MP mängude leidmine hetkel väga vaevaline ?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Whiskey
HV vaatleja

sõnum 23.02.2012 22:54:03 vasta tsitaadiga

Forgotten kirjutas:
Ma ootaks enne review ära, et mis see DLC endast kujutab. Ei imestaks kui see lisa char ja paar missiooni sama mõttetud kui ME2-l dlc-ga lisandunud characterid, olgugi et tegu protheaniga.

Arukus on muidugi palju kiidetud väärtus, aga las me rage`ime seni =D
Orjarahvas pole mässanud väga ammusest ajast!
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 23.02.2012 23:28:34 vasta tsitaadiga

Forgotten, hetkel jah mängu leidmisega probleeme
tagasi üles
Helbeke
HV kasutaja
Helbeke

sõnum 23.02.2012 23:36:00 vasta tsitaadiga

They say: Jump!
You say: How high?

Eks ole, The Man?

Delta
HV Guru
Delta

sõnum 23.02.2012 23:53:13 vasta tsitaadiga

Kui tootja pealesurutu ei meeldi ongi vaid kaks väljundit: hääletada jalgadega ja/ või viriseda. ME1/ ME2 olemas ja meeldisid, ME3 osas ootan avaldamise ja sellega kaasneva tõehetke ära. Kui minnakse rämeda DLC lüpsi peale, siis jääb see mäng ostmata.
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 24.02.2012 02:57:02 vasta tsitaadiga

Oeh, neid DLCsi on suht pointless iga kuu tagant tilgutada, vanasti oli kena - tehti 1 suur expansion mingi aasta pärast ja oli avastamist kui palju ja iial ei "lõigatud" midagi välja.

Ma kavatsen ikka mängu osta, aga DLCd tirin kiuste torrentist... icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.02.2012 12:40:44 vasta tsitaadiga

Delta kirjutas:
Kui minnakse rämeda DLC lüpsi peale, siis jääb see mäng ostmata.

Kui? icon_lol.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 24.02.2012 13:39:51 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Kui? icon_lol.gif

Teoreetiline võimalus ju on icon_biggrin.gif

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 24.02.2012 16:01:36 vasta tsitaadiga

Vihje: juba lüpsavad.

Pakuti välja, et ei ostetaks mängu. Mina igatahes olen täielikult selle poolt aga loodan, et siis ka ei pirata. Muidu Bioware'il jälle hea öelda, et mäng müüs kehvasti piraatide pärast, mitte pettumustvalmistava demo ja naeruväärse müügistrateegia tõttu.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.02.2012 16:40:18 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
Vihje: juba lüpsavad.

Pakuti välja, et ei ostetaks mängu. Mina igatahes olen täielikult selle poolt aga loodan, et siis ka ei pirata. Muidu Bioware'il jälle hea öelda, et mäng müüs kehvasti piraatide pärast, mitte pettumustvalmistava demo ja naeruväärse müügistrateegia tõttu.

Aga nii ju ongi.

Kui on toode mida soovid, siis on veidi raske protestida selle hinna üle kasutades boikottimise metoodikat. Umbes sama nagu kisada bensiini hinna üle ja paluda kõigil ostmine lõpetada... aga ikka kõik ostavad. Kui ei osta ametlikult siis toovad piiri tagant. Ja pärast jälle riigil ja bensufirmadel hea öelda, et piiritaguse bena toomisega peamegi hinda kergitama, muidu ei tule välja... Lol.

Mida on vaja teha, on lihtsalt avalikustada konkreetsed müügipettused. Ehk, kui saaks firmasiseselt informatsooni, et jah - DLC ammu valmis ja Main Story osa ning spets lõigati välja raha jaoks.
Või kui mõni benafirma saadaks liistule võtta kuna siseinfo ja uurimised paljastasid, et jah - kasumit teeniksid ilusti ka tunduvalt väiksema müügihinnaga aga lihtsalt valetavad näkku ja tõstavad hinda väljamõeldud põhjuste tõttu.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 34, 35, 36  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.