Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Resident Evil 6 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.01.2012 01:49:54 [X360/PS3] Resident Evil 6 vasta tsitaadiga

Resident Evil 6

• Koduleht: Siin
  • Väljaandja: Capcom
  • Väljalaske kuupäev: 20.11.2012
  • Multiplayer: Küllap vist

Link

viimati muutis EvilKatarn 20.01.2012 13:38:27, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kiriE
HV kasutaja
kiriE

sõnum 20.01.2012 09:27:28 vasta tsitaadiga

Kindel preorder, kui on täidetud kaks tingimust, mis olid olemas Resident Evil 5-s: Split Screen's story läbimängimine ning midagi "The Mercenaries Mode" taolist.
Resident Evil 5 seltsis sai naisega päris palju tunde meeldivalt veedetud:)
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 20.01.2012 11:57:34 vasta tsitaadiga

Ma loodan südamest, et RE6s on rohkem "Raccoon City all over again" ja zombisid, kui treileris nähtud Gears of Warist ripitud katte tagant katte taha hüppamist ja TULIRELVADEGA vastaste kõmmutamist. Call of Doody Evil 6 -.-;;;
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 20.01.2012 12:10:03 vasta tsitaadiga

Oi kui heaks see uudis mu tuju tegi icon_smile.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 86
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 20.01.2012 13:20:34 vasta tsitaadiga

Godhand, vana hea RE suri neljanda osaga...
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 20.01.2012 13:42:31 vasta tsitaadiga

Mulle tundus videost, et neid hüppeid kattesse teeb konkreetselt vaid Chris. Leoniga paistis asi vähe rahulikum olema.

Vana RE tagasitulekut pole ilmselt küll väga mõtet oodata üldse. Hea kui uusi osasid täiesti purebred Gears of Wariks ei pöörata ja vähemalt mingit õudust luua üritatakse. RE5 oli selles osas kahjuks täieliki pettumus - atmosfäär lihtsalt puudus. Vähemalt mäng oli hea.
tagasi üles
sub05
HV vaatleja
sub05

sõnum 20.01.2012 19:35:41 vasta tsitaadiga

Traileri järgi tundub, et Leoni osad on scary horror ja Chrisi omad action packed shooter. Minule kõik resident evil mängud meeldinud seega kindel day one ost.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 20.01.2012 22:42:06 vasta tsitaadiga

http://www.capcom-europe.com/forum/showthread.php?t=90202

Mõned huvitavamad lõigud
tsitaat:
Producers – Hiroyuki Kobayashi who worked on Resident Evil 1, Resident Evil 2, Resident Evil Zero, Resident evil 4, and also Resident Evil Degeneration

tsitaat:
Any of the three main story branches will be selectable early on in the game, allowing players to see each storyline through to completion before starting another one.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 23.01.2012 13:21:13 vasta tsitaadiga

Resident Evil: Attracting CoD fans "the dream"...
http://www.computerandvideogames.com/332888/resident-evil-attracting-cod-fans-the-dream-says-capcom-action-route-makes-sense/?cid=OTC-RSS&attr=CVG-General-RSS
thumbs_down.gif

EDIT:

http://www.joystiq.com/2012/01/22/xbox-marketplace-re6-features-6-player-online-co-op-8-player-o/

tagasi üles
akk
HV kasutaja

sõnum 24.01.2012 06:04:57 vasta tsitaadiga

nagu ikka... toode peab olema nii labane, kui on kõige lollim kasutaja, siis müüb.
Võiks juba sellest kompleksist üle saada ja tabijat natuke motiveerida ka vahelduseks...vms.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 24.01.2012 11:24:59 vasta tsitaadiga

akk kirjutas:
nagu ikka... toode peab olema nii labane, kui on kõige lollim kasutaja, siis müüb.
Võiks juba sellest kompleksist üle saada ja tabijat natuke motiveerida ka vahelduseks...vms.

Äkki seletad lähemalt?
tagasi üles
akk
HV kasutaja

sõnum 25.01.2012 05:57:56 vasta tsitaadiga

S.I.L.L.U kirjutas:

Äkki seletad lähemalt?

Pidevalt kumab läbi ulmelisema mängu puhul, et järjes on vaja viia sisse rida muudatus, aga enam jaolt on need muudatused suunatud ühte väravasse - mängija peab vähem ajusid ragistama ja rohkem joosta ja tulistada saama. CoD on ehe näide sellest.. mitu neid juba on? 9? Alan Wake kallal aga vinguti, et liiga palju sisu.. tahaks ilgelt tulistada. Minu arvates oli see just nauditav mäng, seda oma sisukuse poolest. Miski pärast on aga ikka meil vaja selliseid mänge kus RedBull peab ühes käes olema ja pult teises.

Sama printsiipi näeb ka Hollywoodi kassahittide puhul. Meie imestame miks pidevalt saasta juurde vändatakse. Arvustused räägivad ju iseenda eest. Kui, aga võtta keskmiselt ameeriklaselt kinouksel intervjuu, siis mitte mingisugust mentaalset turgutust vajav labane vaatamine saab ülistuste osaliseks. Jutt käib filmist "In Time". Keskmise vaataja jaoks on see s*taks deep filmielamus icon_smile.gif Kui see on lagi, siis millest me räägime. Ülejäänud kraam on sõna otseses mõttes üle mõistuse.

Keskmine vaataja/mängija on lihtsalt väga rumal ja mitte miski ei sunni teda ennast käsile võtma või end halvasti tundma. Niikaua, kui rumal olla on pop. Meelelahutus maailm teeb aga kõik selleks, et lihtsameelsed ennast hästi tunneksid, vändates juurde sisutuid filme ja tootes sama sisuvaeseid mänge.
Seda mõtlesin icon_smile.gif
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 25.01.2012 12:17:48 vasta tsitaadiga

akk kirjutas:
...

tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 25.01.2012 17:09:22 vasta tsitaadiga

akk, selles osas on sul täiesti õigus:)
tagasi üles
Godhand
Kreisi kasutaja
Godhand

sõnum 15.02.2012 16:09:57 vasta tsitaadiga

tsitaat:
The details come courtesy of Resident Evi 6's executive producer Hiroyuki Kobayashi, director Eiichiro Sasaki, and producer Yoshiaki Hirabayashi, by way of Japanese gaming bible Famitsu.

Kobayashi kicked off by providing an insight into the design of the game, saying that it isn't a return to the basics of the series and instead builds on the good points of Resident Evil 4 and Resident Evil 5. He also specifically mentions the desire to create a more 'colorful' game.

Edukas... mina igatahes RE6ga enam luurele ei lähe.

Ja akk räägib täiesti õigust. Vaadake ka samal teemal ühte head tõsielul põhinevat filmi, Idiocracy.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 15.02.2012 17:23:51 vasta tsitaadiga

Godhand, tundub, et selle mängu kogu "aur" + "kellad ja viled" läheb co-op'ile thumbs_down.gif
tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 16.02.2012 02:23:54 vasta tsitaadiga

"evolved control system," which grants players the ability to "shoot whilst moving; slide; roll in any direction, and to take cover along with the addition of an enhanced melee attack."

kopp.gif thumbs_down.gif okse.gif
tagasi üles
mxr
Kreisi kasutaja

sõnum 16.02.2012 09:06:23 vasta tsitaadiga

Cover süsteem siis viitab sellele ,et zombid on omale tulirelvad sebinud ? Muidu see vana kontroll skeem mulle meeldis rohkem , võiks olla nagu Dead Space 2 movement oli siis oleks rahul.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 81
tagasi üles
margus25aa
HV vaatleja

sõnum 22.02.2012 11:48:52 vasta tsitaadiga

akk kirjutas:
S.I.L.L.U kirjutas:

Äkki seletad lähemalt?

Pidevalt kumab läbi ulmelisema mängu puhul, et järjes on vaja viia sisse rida muudatus, aga enam jaolt on need muudatused suunatud ühte väravasse - mängija peab vähem ajusid ragistama ja rohkem joosta ja tulistada saama. CoD on ehe näide sellest.. mitu neid juba on? 9? Alan Wake kallal aga vinguti, et liiga palju sisu.. tahaks ilgelt tulistada. Minu arvates oli see just nauditav mäng, seda oma sisukuse poolest. Miski pärast on aga ikka meil vaja selliseid mänge kus RedBull peab ühes käes olema ja pult teises.

Sama printsiipi näeb ka Hollywoodi kassahittide puhul. Meie imestame miks pidevalt saasta juurde vändatakse. Arvustused räägivad ju iseenda eest. Kui, aga võtta keskmiselt ameeriklaselt kinouksel intervjuu, siis mitte mingisugust mentaalset turgutust vajav labane vaatamine saab ülistuste osaliseks. Jutt käib filmist "In Time". Keskmise vaataja jaoks on see s*taks deep filmielamus icon_smile.gif Kui see on lagi, siis millest me räägime. Ülejäänud kraam on sõna otseses mõttes üle mõistuse.

Keskmine vaataja/mängija on lihtsalt väga rumal ja mitte miski ei sunni teda ennast käsile võtma või end halvasti tundma. Niikaua, kui rumal olla on pop. Meelelahutus maailm teeb aga kõik selleks, et lihtsameelsed ennast hästi tunneksid, vändates juurde sisutuid filme ja tootes sama sisuvaeseid mänge.

Vot mina ei saa aru inimestest, kes nii mõtlevad, et nii nagu nemad asju tahavad on õige ja nii nagu teised mõtlevad ja tahavad on vale. Ehk siis kes sa kurat oled selline, et tuled seletama, et keskmine mängija/vaataja on rumal? Nagu ma aru saan, pead ennast jube targaks ja asjalikuks? Tunnen sulle kaasa icon_smile.gif
Ise olen kõik Resident Evili mängud, mis on PS1, PS2 ja PS3-el ilmunud, läbi mänginud. Ajuragistamist on küll tõesti vähe vähem, kuid mängud on alates esimesest osast vägagi mängitavad ja ka kindel 6-da mängu mängija! Trailer on paljulubav, minusugune "rumal" on ülimalt rahul!
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
akk
HV kasutaja

sõnum 22.02.2012 17:50:14 vasta tsitaadiga

margus25aa kirjutas:
akk kirjutas:
S.I.L.L.U kirjutas:

Äkki seletad lähemalt?

Vot mina ei saa aru inimestest, kes nii mõtlevad, et nii nagu nemad asju tahavad on õige ja nii nagu teised mõtlevad ja tahavad on vale. Ehk siis kes sa kurat oled selline, et tuled seletama, et keskmine mängija/vaataja on rumal? Nagu ma aru saan, pead ennast jube targaks ja asjalikuks? Tunnen sulle kaasa icon_smile.gif
Ise olen kõik Resident Evili mängud, mis on PS1, PS2 ja PS3-el ilmunud, läbi mänginud. Ajuragistamist on küll tõesti vähe vähem, kuid mängud on alates esimesest osast vägagi mängitavad ja ka kindel 6-da mängu mängija! Trailer on paljulubav, minusugune "rumal" on ülimalt rahul!

Kahju et tundsid ennast puudutatuna.
Loodan et homme annab naine ennast kätte ja sa ei pea foorumis oma fustratsiooni välja elama.
Ok viimane rida oli nali icon_smile.gif Mulle ka tegelikult ei meeldi, kui inimesed üheülbaliselt oma seisukohti peale suruvad ja teisi elama õpetavad, aga sa võta mu teksti kui üht võimalust sajast. Seda enam et tegemist on ju hüpoteesiga, sest mängu ei ole me keegi reaalselt katsuda saanud. Seisukohti on mitmeid, tõde vast lebab seal kuskil vahepeal.
Mina aga üritan tulevikus vältida liialt radikaalseid väljendeid ja mitte välja paiste sellela kes ma ei ole.
Suure tõenäosusega hangin ma mingil hetkel ka endale RE6. Karta on muidugi et alles pärast hinnalangust. Ma ei ole hardcore RE fän nii et minu jaoks ei ole midagi väga hullu, kui tegemist ongi shooteriga. Lihtsalt natuke kahju, et mänguriiul üheülbaliseks kisub.
Ära siis pikka viha pea icon_smile.gif
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2012 21:25:08 vasta tsitaadiga

No mina olen vanakooli RE austaja ja olen täiesti nõus, et see saaga pole enam see, mis vanasti. Graafikaliselt on tõesti läinud ajaga edasi, aga sisu on rohkem sinna jookse/tulista valdkonda uuemad osad. See on minu arvamus.

akk-i kirjapandu oli minuarust väga õige, igaüks võib oma arvamust avaldada. Nii ta kahjuks on, et tänapäeval mängud on lihtsaks tehtud.

Aga loomulikult ei arva ma seda, et uus RE 6 halb peaks tulema.

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 18.07.2012 11:12:24 vasta tsitaadiga

Link

Link

EDIT:

http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-25-resident-evil-6-collectors-edition-announced-for-europe

EDIT 2:

Link

EDIT 3:

Link

tagasi üles
Torbik27
HV vaatleja

sõnum 19.07.2012 19:31:08 vasta tsitaadiga

tundub et tuleb hea niipalju kui treilerist sai vaadatud
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 20.07.2012 13:07:51 vasta tsitaadiga

Link

Link

Link

tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 20.07.2012 21:06:40 vasta tsitaadiga

Jake´i videot vaadates oli selle suure eluka liikumine küll kuidagi "poolik" icon_rolleyes.gif

Või tundus see vaid mulle nii?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/PS3] Resident Evil 6 mine lehele 1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.