Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Motorola DEFY / DEFY + märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

sõnum 05.10.2011 16:26:28 vasta tsitaadiga

Sain pea paar kuud garantiis rännanud Defy kätte ja lasin samuti CM7-e selga, rootimine ja muu läks ilma intsidentide ja probleemideta.
Esmamulje on segasevõitu, võrreldes Bluriga on kamaluga seadistamisvõimalusi lisaks, minu jaoks liigagi palju icon_smile.gif
Kõik kaamera, GPS, wifi tundub ilusti töötavat, isegi kontaktide otsing töötab korrektselt mida originaal soft mul mingil põhjusel ei teinud.
Ainuke probleem mis häirib, et paljud marketist laetud widgetite puhul ei tööta suurus, laseb küll rea ja veeru suurust 1-4 valida aga mistahes valik teha on widget ikka kribu, seda vähemalt 'retro clock' ja mingi stiky notesi puhul.
Kaasasolev videoplayer nagu ei taha enamust videosid mängida, Laadisin Moboplayer-i, mis peaks ka subtiitritega hakkama saama ja minu võhiku arvamuse järgi mängib probleemivabalt 1280x720 samuti, vähemalt ühte mis mul käepärast oli icon_smile.gif
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 07.10.2011 05:26:33 vasta tsitaadiga

Kas on Defy või tarkvara süü, et Sound Recorderi kvaliteet nii sitt on? Peal 1.9.30 MIUI. Helikvaliteet on nagu mingi robot räägiks vee all...eusa_think.gif
Eelmise telefoniga (Nokia 6120c) sai tehtud rahuldava kvaliteediga lindistusi...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kaupz
HV Guru
kaupz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.10.2011 12:07:21 vasta tsitaadiga

kaupz kirjutas:

--------------
16.08.2011

ja siit defile üks konkurent: Samsung Galaxy Xcover
http://www.kahvel.ee/2011/08/samsung-galaxy-xcover-vee-ja-tolmukindel-nutitelefon/
(ka ainult 800mhz ühe tuumaga, kuigi justkui värske mudel)
ja nüüd järgmine käkk müügil, mis vett ja põrutust kannatab
http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/p/sony-ericsson/active
Sony Ericsson Active
285eur kliendihind, 305 tavahind
jälle ühe tuumaga, sedakorda 1ghz.
ainult 3" ekraan !

jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 06.11.2011 20:49:13 vasta tsitaadiga

Krt, kell käib pidevalt ette ~2 minutit. Panen, et sünkiks networkist- ikka käib ette. Kunagi varem pole telefoniga sellist jama olnud! icon_evil.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 07.11.2011 23:18:34 vasta tsitaadiga

jako07 kirjutas:
Krt, kell käib pidevalt ette ~2 minutit. Panen, et sünkiks networkist- ikka käib ette. Kunagi varem pole telefoniga sellist jama olnud! icon_evil.gif
mul CM7 sellist probleemi ei ole, proovi ka.

samsung galaxy SII omanikuga tuli jutuks, et viis garantiisse, kuna gps otsis asukohta 10-15min ilma a-gps toeta.
sai tagasi ja nüüd leiab ikka ilma a-gps ja wifi toeta 6sek asukoha !! mõlemal juhul kasutas sama navi programmi, copilot oli vist.

tirisin Marketist jubina Gps Status, hakkas otsima ja näitama mis satid näha on. ära ei fixind.
lugesin googlest, soovitati võtta marketist Gps Fix või Gps Doctor. proovisin esimest ja bingo !!

ka Defy suudab 4-10min otsimise asemel ennast ära positsioneerida 8-sekundiga !!?! vahet pole kas Google Maps (offline pre-cached maps) või miski muu asi kasutusel.

Tihver
HV veteran

sõnum 07.11.2011 23:24:55 vasta tsitaadiga

Aeg-ajalt esineb probleemi, et toutch-screen ei tööta, aitab poweri nupust korra lukustamine ja uuesti lahti võtmine.
ltuks
HV vaatleja

sõnum 01.12.2011 17:30:22 Motorola DEFY+ vasta tsitaadiga

Arvan, et siia oleks sobilik lisada paar linki Motorola DEFY 'patchitud' versiooni kohta.

Motorola DEFY+ on riistvaraliselt peaaegu nagu tavaline DEFY - DEFY+ protsessor on 200MHz ehk 25% kiirem. Samuti on DEFY+'il kohe peal uuem operatsioonisüsteem, Android 2.3.

Tehnilised andmed (võrreldes DEFY kaamera andmetega, on DEFY+ kaameral 6x zoom)
Motorola.com tooteinfo
phonearena.com Review

jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 20.12.2011 02:18:45 vasta tsitaadiga

Tihver kirjutas:
Aeg-ajalt esineb probleemi, et toutch-screen ei tööta, aitab poweri nupust korra lukustamine ja uuesti lahti võtmine.

Mul sama!
Ja häirib väga palju. Garantiisse enam vist pole mõtet saata, kui rootisin?

või Ebayst ~20€ eest uus digitizer?

Väga kurb, vahepeal ei saa isegi kõne vastu võtta kopp.gif
tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 01.01.2012 21:27:38 vasta tsitaadiga

20.12.2011 16:12
jako07 kirjutas:
Tihver kirjutas:
Mul sama! Ja häirib väga palju. Garantiisse enam vist pole mõtet saata, kui rootisin? või Ebayst ~20€ eest uus digitizer?
Väga kurb, vahepeal ei saa isegi kõne vastu võtta kopp.gif
olen näinud htc wildfire omaniku ekraani kraapimas, aga ekraan ei toimi.
kindel et tarkvaras pole asi ?
mis variant sul peal on? mul cm7 2.3.5 ja pole kordagi ekraan häda teinud.
kas telefon on olnud soojas püksitaskus kui probleemid on? et äkki ekran liiga soe ja ei tunnista näpu juhtivust/soojust.
ise kasutan 90% vöökotti
-------------------------------
muudetud 01.01.2012
kuular läks rauapuru täis, hakkas krabisema.
väikse kõvaketta seest pärit neodüüm magnetiga proovisin kätte saada sodi,
midagi tuli, panin kirjaklambri "pikenduseks" ja sain veel puru kätte.
päris heaks ei läinud, siis läks hullemaks, siis lasin suruõhku ja oli päris tuksis.
kakkusin laiali, aga seal on väikse piluga plekitükk ees ja midagi näha ei olnud.
Spoiler Spoiler Spoiler

tellisin ebay-st uue 1,94€ tuli 2-nädalaga (isegi jõulude ajal) Chinast.
http://www.ebay.co.uk/itm/130547094036
panin külge ja töötab, nagu uus.

seal on küll tehase poolt imepeenike riie ees, kuid mingi puru on ikka ajapikku läbi läinud seal vist.
järgmise korrani beer_yum.gif

alpha
HV veteran
alpha

sõnum 16.01.2012 13:55:25 vasta tsitaadiga

Kuidas Defy+ kaamera kvaliteet on?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

sõnum 16.01.2012 15:39:26 vasta tsitaadiga

alpha kirjutas:

Selline link peaks sobima, paremat ma 3 minutiga ei leidnud.

http://www.phonearena.com/reviews/Motorola-DEFY-Review_id2876/page/2
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

sõnum 16.01.2012 16:34:30 vasta tsitaadiga

tiitise kirjutas:
alpha kirjutas:

Mul tavaline Defy, aga kaamera peaks neil Defy+ identne olema ja ei ole nii ilusaid pilte küll saanud kui seal eespool lingitud ülevaates.
Defy teeb mu arvates kehvemaid pilte kui mu 5 aastat vanem Nokia 80, kui aus olla siis mu arvates on see Defy kaamera paras saast. Peamine häda tundub minu pildistamise puhul olevat, et pildistamise hetkel tuleb telefoni väga-väga paigal hoida. Kiirustades ühe käega pildistades jäävad enamus pilte hiljem arvutist vaadates uduseks. Võimalik, et on mingi uimasuse probleem, et teeb pildistamise heli ära ja arvan, et pilt juba tehtud ja hiljem pildid udused nagu liikumise pealt tehtud. Vanal nokial sellist häda ei olnud, ainult maru kaua salvestas pilti ennem kui sai järgmist pilti teha.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 16.01.2012 18:52:37 vasta tsitaadiga

H_K kirjutas:
tiitise kirjutas:
alpha kirjutas:

Mul tavaline Defy, aga kaamera peaks neil Defy+ identne olema ja ei ole nii ilusaid pilte küll saanud kui seal eespool lingitud ülevaates.
Defy teeb mu arvates kehvemaid pilte kui mu 5 aastat vanem Nokia 80, kui aus olla siis mu arvates on see Defy kaamera paras saast. Peamine häda tundub minu pildistamise puhul olevat, et pildistamise hetkel tuleb telefoni väga-väga paigal hoida. Kiirustades ühe käega pildistades jäävad enamus pilte hiljem arvutist vaadates uduseks. Võimalik, et on mingi uimasuse probleem, et teeb pildistamise heli ära ja arvan, et pilt juba tehtud ja hiljem pildid udused nagu liikumise pealt tehtud. Vanal nokial sellist häda ei olnud, ainult maru kaua salvestas pilti ennem kui sai järgmist pilti teha.

Neid phonearena pilte olen ma näinud küll, aga samas ka kuulnud, et kasutajad pole rahul kaameraga. Soovisin lihtsalt reaalse kasutaja arvamust. SE Neoga oli ka nii, et phonearena pildid ja reaalsed pildid polnud päris samad.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 17.01.2012 20:27:43 vasta tsitaadiga

No kui kaamera on sama, siis võiks me kõik siin teemas sõna sekka öelda.
Minu poolest on kaamera ok, kuigi vana N73, oli kvaliteedi mõttes küll parem (tal Zeissi obj. kaa).
Hetkeemotsiooni talletamiseks on kaamerast küll ja küll, aga muidu üsna keskpärane kaamera. Kui telefonist ainult pildikvaliteeti taga ajada, siis ei tasu seda võtta. Võta telefoni kui tervikut. Ma näiteks olen muretult teinud oma telefoniga ise vees olles pilte, põdemata et kaamera vette kukub (tean, et ta kannataks selle ära) ning samamoodi olen ta rahulikult ~60 meetri kõrgusele taevasse lennata lasnud icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

AGA icon_arrow.gif
Panin ka CM7 peale. Esialgu pettusin ja lasin recoveryga vana tagasi. Titanium freezis kui vanu app'e tagasi tahtsin panna. Google ei tahtnud mingipärast kontakte syncida. Ja muud jamad.

Proovin kunagi uuesti icon_smile.gif
tagasi üles
Laurii
HV vaatleja

sõnum 25.01.2012 01:53:23 vasta tsitaadiga

Sai ka kunagi endale soetatud motorola defy aga see kukkus maha ning nüüd emaplaat katki äkki keegi oskab aidata kust ma uue saaksin või kas on üldse seda mõtet vahetada?
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 13.02.2012 19:08:57 vasta tsitaadiga

Tellisin endale Defy + läbi Amazon.de. Koos nädalavahetusega läks aega 3,5 päeva. Hinnaks kõigest 224€ + 6€ post. Eestist leidsin odavaima pakkuja Photopoindi 299€ eest ja seda ka 2-4 nädalase tellimise ajaga.
kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 14.02.2012 00:33:26 vasta tsitaadiga

kasutatud või uus (vist müüdi kuidagi amazonis ka vanu?) ?
võrguvaba ja töötab?
mu tavaline def jäi hätta Sygic Aura gps programmiga, väga väga aeglane oli rakendus ja lihtsalt jooksis kokku. vist käib üle jõu protsessoril see programm.

Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 14.02.2012 00:45:53 vasta tsitaadiga

kaupz, vanema defy (525) saab samuti kiiremini käima ajada. Käib kui siidi 1GHz'i peal. Vaata CM7.2 poole. Või siis CM9 kui ICS'i tahad.

thumbs_up.gif

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
mustiCas
HV kasutaja
mustiCas

sõnum 14.02.2012 14:13:36 vasta tsitaadiga

Mul on teie CM7 (olen ka ise seda proovinud ja sügavalt pettunud) muredele vastuseks kaks sõna - MIUI Android

Eriti mõnus kasutajaliides just iPhone`i pealt tulnud inimestele. Ei hakka kiidulaulu laulma. Uurige ning proovige järele.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 14.02.2012 14:16:28 vasta tsitaadiga

kaupz, ostsin uue ja võrguvaba. Natukene liiga vähe veel omanik olnud aga siiani probleeme ei ole märganud. Kõik töötab nii nagu peab thumbs_up.gif
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 14.02.2012 14:31:36 vasta tsitaadiga

mul amazoni defy+ juba u 1 kuu. läks u 230€ maksma.väga positiivne kõik. mul tuli transa next-business-day. täitsa ausalt, eelmise päeva pärastlõunal tellisin ja järgmise päeval (tööpäevad mõlemad) UPS kuller helistas, et mis kell kodus olete, et toome paki ära. thumbs_up.gif
akut laen ülepäeva (wifi, 3g, syngid (firma mail, gmail, facebook, foursquare) koguaeg sees, BT sees siis kui handsfreed kasutan), väga mõnus ja väike (mõõdult väiksem kui iphone, võrreldamatu igasugu arc s/SG2 monstrumitega, ekraan korralik (päikselisel eredal talvepäeval sai ilusti väljas geopeitust teha), gps kivi on väga nobe (lockimine on mõne sekundi teema), soft on olnud stabiilne (2.3.4) crashe või force close on üliharva, kõnekvaliteet on väga viis (parem kui vanal samsungil), LED on väga ere (väga hea taskulambiks).
korra sai ka "gorilla glassi" ja veekindlust testitud. mu 2 aastane laps pätsas mu telefoni ja joonistas ekraani üle rasvakriitidega icon_biggrin.gif nühkisin suurema osa kuiva pabertaskurätikuga ära ja ülejäänu kraani all märjalt. ühtegi jälge ei jäänud.

võtsin ka motorola originaal autohoidiku (mitte amazonist), 30€ maksis, aga väga hea hoidja (kompaktne ja sobib väga hästi, väga meeldivad väga õhukesed hoidukuääred ja ergonoomia), isegi kaamera jaoks on väljalõigatud vastav avaus, et sõites filmida. kaasas 12v sigarisüütaja kiirlaadija ja automaki AUXi pistiku jaoks juhe. eriti meeldib, et hoidikul on mingi magnetsüsteem, et niipea kui paned autohoidikusse, siis automaatselt läheb lukust lahti ja paneb car docki appi tööle. akna vaakumvärk on väga hästi püsinud, üks kord panin ära ja nüüd juba ligi kuu aega seisnud. kaasas on ka kahepoolse teibiga latakas, et lihtsalt dashboardile paigaldada.

kaamera on jah keskmik, aga pilite jaoks on mul korralik eraldi kaamera olemas, "social snap" klõpsu teeb ära. Ja eesti keele valikult pole.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 14.02.2012 20:49:52 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
mul amazoni defy+ juba u 1 kuu. läks u 230€ maksma.
gps kivi on väga nobe (lockimine on mõne sekundi teema), soft on olnud stabiilne (2.3.4)
millest see gps fix sõltub?
sul dataga fix või ainult taevast sattidega?
mul cm7.1 andr2.3.5 ja no ikka minut või mitu läheb aega gps asukoha kättesaamikseks G Maps precache kaardiga või CoPilot programmiga.
kuigi vahepeal tundus et läheb alla 30sek aega.
defy+ gps kivi on teine kui mb525 ?

High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 14.02.2012 21:43:13 vasta tsitaadiga

mul mõlemad (nii taeva kui wirelessi kaudu). isegi peale telefoni resetti gpstest fixib alla 10 sekundi. mis kõige olulisem, refix on peaegu instant, st võib appi rahumeeli HOME'i panna, asju toimetada ja kui uuesti app tööle panna, siis jätkab hetkeliselt. eelmise samsaga oli just see häda, et lockis enamvähem ära, aga kui kogemata läks näiteks klahvilukk peale või tuli vahepeal midagi teha, siis refix oli väga aeglane.

praegu just testiks enablesin GPS-i (maakodus TOAS, wifit pole), gpstest fiksis viie sekundiga. viimati kasutasin GPS-i laupäeval. accuracy on ka hea, 5m thumbs_up.gif. 12 sati näeb, kasutuses 6-7.

defy+ on mb526 tegelikult
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Tihver
HV veteran

sõnum 15.02.2012 00:23:59 vasta tsitaadiga

Tundub, et tuleb Defy Pixmaniasse garantiisse saata. Jooksis lambist niimoodi kokku, et aitas ainult aku tagant ära võtmine ja peale seda motorola logost kaugemale ei boodi. Samuti ei ole võimalik pääseda recovery mode`i. Bootload toimib. aga üle flashimine tulemust ei andnud.
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 15.02.2012 01:01:01 vasta tsitaadiga

Tihver, aku tagant ära ja käivitad volume down all hoides. Tuleb androidi logo ette. Siis vajutad alla mõlemad volume nupud. Menüüs teed talle wipe cache, proovid kas aitas. Kui ei siis sama asi algusest ja teed sama ka data'le. Enamasti aitab.
Millega üle flashisid? Tehase sbf'iga? Kui hätta jääd võin üle vaadata asja TLN's. Mul kõva kogemus kahe defy näol olemas icon_wink.gif

thumbs_up.gif

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Motorola DEFY / DEFY + mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.