Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy ACE GT-S5830 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 28, 29, 30  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 06.02.2012 10:48:39 vasta tsitaadiga

Siis on mingi kala, endal nii ACE-l kui S2-l sama moodi sai pandud vibra alati peale ja karjus ja värises ilusti.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Spooky
HV kasutaja
Spooky

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.02.2012 23:51:28 vasta tsitaadiga

Lülitasin prooviks vibra tagasi sisse ja nüüd kõik töötab nii nagu peab. Müstika!
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Vincento
HV vaatleja

sõnum 07.02.2012 21:01:44 vasta tsitaadiga

Kuidas ja kas sellel telefonil videod (reporter, etv otse jms)jooksevad? Kas on keegi täheldanud et RAM'i jääb puudu?
tagasi üles
Robska
HV kasutaja
Robska

sõnum 09.02.2012 17:51:16 vasta tsitaadiga

WsaN kirjutas:
Proovisin tänase päeva seda SGSII 2.3.6 v2 rom-i. Hommikul 9.00 võtsin laadijast. Õhtul kella 18.00ks akut järel 68%. Screen brightness miinimumis, mobiilne nett kogu aeg sees, vahepeal ka wifi. Lugesin meili, käisin facebookis mõned korrad. Loomulikult ka mõned kõned.

Tundub üsna rahuldav tulemus. Telefon on oluliselt kiirem ja sujuvam, kui originaalis. icon_smile.gif Praegu ei kavatse küll ühegi teise rom-i vastu välja vahetada.

Mul nende rom-ide kohta paar küsimust.
Kas kies-iga saab jätkuvalt asju telefoni tõsta ja vastupidi, kui ei siis mida ma custom romiga selleks vajan?
ja lugesin küll step by step installi kohta aga lõpp läks ikka segaseks, kas kuskil on eriti puust ja punaseks tehtud õpetusi v viitsib keegi lühidalt kirjeldada seda protsessI? Kui kerge on tfl nii ära hukata,et ei saa enam ei tagasi ega edasi icon_biggrin.gif ?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 09.02.2012 21:44:07 vasta tsitaadiga

Robska kirjutas:
WsaN kirjutas:
Proovisin tänase päeva seda SGSII 2.3.6 v2 rom-i. Hommikul 9.00 võtsin laadijast. Õhtul kella 18.00ks akut järel 68%. Screen brightness miinimumis, mobiilne nett kogu aeg sees, vahepeal ka wifi. Lugesin meili, käisin facebookis mõned korrad. Loomulikult ka mõned kõned.

Tundub üsna rahuldav tulemus. Telefon on oluliselt kiirem ja sujuvam, kui originaalis. icon_smile.gif Praegu ei kavatse küll ühegi teise rom-i vastu välja vahetada.

Mul nende rom-ide kohta paar küsimust.
Kas kies-iga saab jätkuvalt asju telefoni tõsta ja vastupidi, kui ei siis mida ma custom romiga selleks vajan?
ja lugesin küll step by step installi kohta aga lõpp läks ikka segaseks, kas kuskil on eriti puust ja punaseks tehtud õpetusi v viitsib keegi lühidalt kirjeldada seda protsessI? Kui kerge on tfl nii ära hukata,et ei saa enam ei tagasi ega edasi icon_biggrin.gif ?

mis tähendab telefoni tõsta ja tagasi? kui mõtled telefonis olevat sd kaarti arvutis mälupulgana kasutada, siis seda saab ka ilma Kies-ita.
Teise poole küsimusele vastuseks, et step-by-step = puust ja punaseks.
kui sa recoveryt peeti ei keera, siis brickimise võimalus 0 lähedane. senikaua kuni telefon download modesse läheb pole karta midagi icon_smile.gif

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Robska
HV kasutaja
Robska

sõnum 09.02.2012 22:58:41 vasta tsitaadiga

Pmst jah, pilte ja muusikat üldjuhul. Siiani nagu kiesiga tegelend aga ilmselt saab ilma ka .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1453165

siin step by step seletuses jäävad arusaamatuks
And put in SD card/ClockWorkMod/backup/
Then Reboot to Recovey(ClockWorkMod 5 Is neccessary)
And restore it as a nandroid backup

v siis tõmban mingi programmi ja installin selle kaudu?

"v2-Install normally using CWM 5
After installing do a dalvik cache wipe and a data/factory reset!"

Igatahes, küll sellega hakkam saab vast. A kui lihtne on hiljem tavalist androidi uuesti peale lasta? Kõik kontaktid peavad olema sim kaardil muidu kaovad eks?

edit: okei lingil antud foorumis on tgtl tutorial täiesti olemas , üritan tsips asjast aru saada ja siis mida ei mõika küsida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 10.02.2012 15:17:53 vasta tsitaadiga

clockworkmod recovery saad siit
tirid ära, paned sd kaardi peale.
Seejärel tirid selle SGS2 modi, paned sd kaardi peale ClockWorkMod/backup/ kausta
seejärel power off. hoiad menu nuppu ja power nuppu all ning kui tuleb ette sinine recovery screen valid update seejärel surfad sd kaardilt sinna failile vajutad install ja poweroff.
Uuesti menu alla ja powerit, tuleb ette uus clockwork recovery, sealt wipe cache, factory reset, edasi võtad backup/restore, restore ning valid selle mis sa sinna backup kataloogi panid, kui tehtud, siis reboot ja peaks olema kõik. Esmane käivitus võib võtta kuni 10 min - sõltub romist.
Kui ikkagi käima ei lähe, võid proovida factory reseti recoveryst.

Kõige lihtsam telefoni raamatu backup on siiski gmaili konto.

Kõike teed omal vastutusel ning mina ei vastuta kui brickid oma telefoni ära. Antud recovery on mul enda telefonist kopeeritud ja minul ta töötas.
edit: kui tirid v3, siis ei pea seda enam backupi alla panema, vaid viskad kuhugi sd kaardile ning recoveryst valid install form sdcard vms
Stocki tagasi saamiseks on olemas odin - ning romid http://www.sammobile.com/ - Manual samuti sammobiles

tagasi üles
Vincento
HV vaatleja

sõnum 11.02.2012 11:05:40 vasta tsitaadiga

Selline küsimus, et kas sellel isendil on võimalik kuidagi videod tööle saada (tv3play, reporter jms). Kui on võimalik, siis kuidas?
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 12.02.2012 16:37:55 vasta tsitaadiga

Vincento kirjutas:
Selline küsimus, et kas sellel isendil on võimalik kuidagi videod tööle saada (tv3play, reporter jms). Kui on võimalik, siis kuidas?

minul reporterl.ee video hakkis mis kole nii et ei soovita

tagasi üles
PriitL
HV kasutaja

sõnum 12.02.2012 18:26:43 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
Vincento kirjutas:

minul reporterl.ee video hakkis mis kole nii et ei soovita

Mul samamoodi. Mõtlesin küll, et hea, kui flash ka töötab, aga peale tööle saamist ja esialgset proovimist ei ole kordagi kasutanud. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
labidas6
HV vaatleja
labidas6

sõnum 13.02.2012 00:33:18 vasta tsitaadiga

Kellelgi teisel pole sellist mure, et telefoni ekraani alumisele ribale lisatud (downloaditud) appid ära kaovad ja appide järjekord menüüs muutub suvaliselt?

Sai menüüs kõik kenasti enda nägemise järgi loogilisse ritta pandud, aga peale mingit crashi või niisama välja-sisse lülitamist on jälle segadus, kolmandat korda juba. Annab midagi selle vastu teha? Tarkvaraks on ametlik 2.3.5.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
naftasheik
HV vaatleja
naftasheik

sõnum 13.02.2012 17:28:34 vasta tsitaadiga

Ei hakanud uut teemat tegema, kuna sõbra Gt-S5830-ga sama jama. Nimelt ei suuda eelnimetatud telefon kui ka minu galaxy y facebooki, gmaili jms kontakte omavahel liita. Natuke jama on kui koiki nimesid telefoniraamatus 2 või 3 tükki on. On sellele mingi lahendus?
kristjan*
Kreisi kasutaja
kristjan*

sõnum 24.02.2012 03:13:51 vasta tsitaadiga

Keegi siit Cyanogenmod üheksat ka kasutab? Hetkel küll veel üpriski bugine kuid täna peaks olema kolmas beta tulekul, mis osad vead ära parandab.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 24.02.2012 03:48:31 vasta tsitaadiga

ise kasutan IceCreamSunday romi, muidu ülihea, aga ei leia kuidas saaks helinaid muuta, proovin CM9 vbla homme ära
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 25.02.2012 13:34:31 vasta tsitaadiga

Korra proovisin CM9 Beta2, igapäevakasutuseks siiski veidi toores. Kuna mulle meeldib Samsungi telefoniraamat, siis senimaani olen ikkagi originaaltarkvaral põhinevaid ROMe kasutanud. Hetkel SGS II ning stabiilsemat ROMi ei oska tahta.
PriitL
HV kasutaja

sõnum 25.02.2012 14:19:22 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Korra proovisin CM9 Beta2, igapäevakasutuseks siiski veidi toores. Kuna mulle meeldib Samsungi telefoniraamat, siis senimaani olen ikkagi originaaltarkvaral põhinevaid ROMe kasutanud. Hetkel SGS II ning stabiilsemat ROMi ei oska tahta.

Kuidas aku peab sul selle SGS II-ga?
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 25.02.2012 17:33:17 vasta tsitaadiga

SGS II ainuke viga imo see, et kui muusika mängib ja telefon lukus, siis volume rockerit long-pressides ei saa laule vahetada
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 25.02.2012 20:39:59 vasta tsitaadiga

WsaN kirjutas:
krist2an kirjutas:

Hetkel väga palju rääkimist polnud ning 3d 14h tuli ära. Tegelikult polnud aku veel päris tühi ka, seega oleks vast paar tundi veelgi juurde venitanud. Normaalse kasutusega ma usun, et 2 päeva kanti. Cyanogenmod'iga pidin iga päev laadima, kuid juttude kohaselt on ka sellel aku vastupidavus kõvasti paranenud. Tegelikult hetkel ootan enim LEWA ROMi, mis märtsi algusest arendajalt ametliku toe taha saab.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
PriitL
HV kasutaja

sõnum 26.02.2012 11:07:46 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
WsaN kirjutas:
krist2an kirjutas:

Hetkel väga palju rääkimist polnud ning 3d 14h tuli ära. Tegelikult polnud aku veel päris tühi ka, seega oleks vast paar tundi veelgi juurde venitanud. Normaalse kasutusega ma usun, et 2 päeva kanti. Cyanogenmod'iga pidin iga päev laadima, kuid juttude kohaselt on ka sellel aku vastupidavus kõvasti paranenud. Tegelikult hetkel ootan enim LEWA ROMi, mis märtsi algusest arendajalt ametliku toe taha saab.

Imelik värk. Huvitav, kas mu aku hakkab otsa saama või asi milleski muus. 1d 22h näitab hetkel ning 25% akut järel. Vahepeal on olnud ainult üks kõne ja veidi Facebooki kasutamist.
Viimasel ajal olen märganud ka seda, et kui akut on nt 50%, ja loen nt Postimeest või Delfit, siis järsku kukub aku a'la 30% peale. Mingi paari minutiga. See päris normaalne ju ei ole?
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 26.02.2012 21:09:26 vasta tsitaadiga

WsaN kirjutas:
krist2an kirjutas:
WsaN kirjutas:
krist2an kirjutas:

Imelik värk. Huvitav, kas mu aku hakkab otsa saama või asi milleski muus. 1d 22h näitab hetkel ning 25% akut järel. Vahepeal on olnud ainult üks kõne ja veidi Facebooki kasutamist.
Viimasel ajal olen märganud ka seda, et kui akut on nt 50%, ja loen nt Postimeest või Delfit, siis järsku kukub aku a'la 30% peale. Mingi paari minutiga. See päris normaalne ju ei ole?

Mul on samamoodi, et aku kukub väga järsku. Pigem on süüdi siin see, et Android lihtsalt loeb aku andmeid kuidagi kahtlaselt, eriti kui telefon seisab niisama.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
kristjan*
Kreisi kasutaja
kristjan*

sõnum 26.02.2012 21:18:36 vasta tsitaadiga

Sama lugu oli mul ka iPod Touchiga - suvalisel hetkel võib aku lihtsalt nt 20% kukkuda.

Praegu võtsin ICSi maha kuna see sõi meeletult akut ning paning Lewa peale - see peab samas päris hästi vastu.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 27.02.2012 11:20:46 vasta tsitaadiga

wipe battery stats võib ka teinekord aidata

tagasi üles
PriitL
HV kasutaja

sõnum 27.02.2012 22:04:38 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
wipe battery stats võib ka teinekord aidata

Proovisin seda, aga midagi paremaks ei muutunud.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 06.03.2012 00:00:17 vasta tsitaadiga

Lewa ROM tundub väga asjalik. Väga kiire ning töötab ilusasti. Aku kestvus ka pole kõige hullem.
nah
HV veteran
nah

sõnum 15.03.2012 22:20:33 vasta tsitaadiga

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1543521

Keegi [Offical] cyanogenmod 7-t on proovinud - millised muljed?
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy ACE GT-S5830 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 28, 29, 30  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.