praegune kellaaeg 08.08.2025 22:12:32
|
 |
Uudised »
Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »
Üleskutse: Ei ACTA'le!
|
märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 65, 66, 67 järgmine
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-=Px=-
Kreisi kasutaja
|
11.02.2012 12:36:21
|
|
|
Tasu õhuturbe eest, jah. Sisaldab pilootidele tehtavaid kulutusi jms. Järgmine aasta (võin eksida) hakkame me kinni maksma ka lennukite kütuse ning tasu tõuseb 3.5 miljoni euroni.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
11.02.2012 12:50:50
|
|
|
Sults kirjutas: |
fallout3 kirjutas: |
Ühesõnaga aktsepteerid võimalust, et tulevikus on (alusetu) kahtlustuse tõttu (mille ümber lükkamine võib olla üheaegselt nii keerukas, kulukas kui ka aeganõudev) võimalik kinni keerata sinu enda netiühendus, aga sinu naabri (avatud) netiühendus on kindel kui kalju, kuigi sellisel juhul on tõenäoline, et võimalikud tema vastu esitatavad kahtlustused ei pruugigi olla alusetud, isegi kui ei sina ega tema ega teie lapsed millegi kahtlasega ei tegele. |
Ma ei näe siin vähimatki erinevust võrreldes praeguse olukorraga. Ka praegu võib alusetu süüdistusega isegi Soome vangi sattuda 9 kuuks. |
On siiski vahe, kas puusse paneb üks kriminaalasja uuriv asutus (kellel peaks olema lausa asutussisene vastutus säärate bläkkide eest), või panevad puusse kümned, kui mitte sajad, autoreid "kaitsvad" asutused üle kogu maailma oma kommertseesmärke taga ajades. Soome lugu kaasas kindlasti hulga kaalumist ja paberimäärimist (ning ka transporti, või sõitis vangiläinu oma kulu ja kirjadega üle lahe?), suvalisele ISPile e-maili sisuga "teie IP pealt rikutakse meie õiguseid" saatmine aga max. 3 minutit trükkimist ning, ma pakun, ei pea sellest isegi oma ülemusele ette kandma.
Ma olen seda erinevates teemades ühes või teises sõnastuses juba öelnud, aga kordaks veelkord üle:
- ma ei muretse kohaliku autorikaitse pärast. Selle töötajad elavad ise siin ning on ilmselt kursis, kui palju annab rahvalt välja pumbata. Ma aga muretsen vägagi tõsiselt nende jobude pärast, kes juba praegu Rootsis paiknevale TPBle DMCAst lähtuvaid mahavõtmisnõudeid saadavad (ning siis halavad, kui TPB omad nad nagu kord ja kohus avalikult välja naeravad). Ma eeldan, et meie teenusepakkujad tänasel päeval saadavad sedasorti tegelased viisakalt seenele (viidates sellele, et kui mõne kliendi suhtes on pretensioon, siis tuleks kohaliku kohtu poole pöörduda). Ma pole aga sugugi kindel, et nad jäävad seda tegema siis, kui DMCA asemel ACTAle viitama hakatakse.
- kuskil teemas viidati, et võidelda ei tuleks mitte ACTA, vaid nende seadus(emuudatus)te vastu mis ACTAst lähtuvalt vastu võidakse võtta. Väärt mõte, millel on aga pisike probleem: ta lähtub eeldusest, et nende seaduste vastu on võimalik võidelda. Ning ma ei mõtle seda, et neid ACTAga sarnaselt kinniste uste ja kokkulepitud vaikimise saatel vorbitakse, vaid et kas juhtub üldse keegi tähele panema, et seadus/muudatus päevakorras on. Kui ka juhtub siis tekib vajadus kokku ajada nii suur mass vastuolijaid, et nende rahulolematus kellelegi korda läheb. ACTA vastu olles on sul seljataga aga üle maailma lugematul hulgal netikodanikke, uurimisasutusi, ISPe, tunnustatud IT inimesi, kodanikuealgatusi, ajakirjanikke ning isegi mõni poliitik. Pole paarsada hullu kellel on kohalike seadustega probleem, vaid planeedijagu isikuid kes pole rahul sellega mida lepe pakub, mida ta pidi pakkuma ja kuidas kogu lepe üldse valmis tehti.
_________________ IMO & GPLed
viimati muutis HacaX 11.02.2012 12:52:34, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
11.02.2012 12:52:59
|
|
|
-=Px=- kirjutas: |
Tasu õhuturbe eest, jah. Sisaldab pilootidele tehtavaid kulutusi jms. Järgmine aasta (võin eksida) hakkame me kinni maksma ka lennukite kütuse ning tasu tõuseb 3.5 miljoni euroni. |
... Momendil käivas Aarne Rannamäe saates (kl 11:50) Vikerraadios just kiideti et jah - kui tasuta saab siis on hea... Kas siis ajakirjanikud eksivad samuti?
|
|
tagasi üles |
|
 |
-=Px=-
Kreisi kasutaja
|
11.02.2012 12:56:07
|
|
|
Maldur kirjutas: |
Tasu õhuturbe eest, jah. Sisaldab pilootidele tehtavaid kulutusi jms. Järgmine aasta (võin eksida) hakkame me kinni maksma ka lennukite kütuse ning tasu tõuseb 3.5 miljoni euroni. |
... Momendil käivas Aarne Rannamäe saates (kl 11:50) Vikerraadios just kiideti et jah - kui tasuta saab siis on hea... Kas siis ajakirjanikud eksivad samuti? |
Ju sa saad asjadest valesti aru. Mikk Marran (Kaitseministeeriumi kantsler) rääkis sellest eilses Terevisioonis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
11.02.2012 13:13:20
|
|
|
... Momendil käivas Aarne Rannamäe saates (kl 11:50) Vikerraadios just kiideti et jah - kui tasuta saab siis on hea... Kas siis ajakirjanikud eksivad samuti? |
Ju sa saad asjadest valesti aru. Mikk Marran (Kaitseministeeriumi kantsler) rääkis sellest eilses Terevisioonis. |
Küsimus polnud praegu isegi minu arusaamises, vaid selles kuidas täpselt raadios esinejad rääkisid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-=Px=-
Kreisi kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
11.02.2012 13:48:43
|
|
|
Minu arusaamine on selline et "Tasu õhuturbe eest" ei ole sama mis "Vastuvõtva riigi toetus".
---Tuginedes Laari jutule raadios - maksab Eesti selle raha ka ilma õhuturbeta NAGUNII--- Nii ma vist vastasin enne?
|
|
tagasi üles |
|
 |
-=Px=-
Kreisi kasutaja
|
11.02.2012 15:05:23
|
|
|
Minu arusaamine on selline et "Tasu õhuturbe eest" ei ole sama mis "Vastuvõtva riigi toetus".
---Tuginedes Laari jutule raadios - maksab Eesti selle raha ka ilma õhuturbeta NAGUNII--- Nii ma vist vastasin enne? |
Ka Laar võis eksida. Fakt on see, et Eesti maksab selle teenuse eest.
Sõjalise kaitse arengukava 2009-2018 (Kaitseministeerium):
tsitaat: |
Õhuturbe valdonnas jätkab Eesti omapoolseid investeeringuid selleks, et võimaldada õhuturbe teostamist hävitajate baseerumisega Ämari lennukibaasis. Planeeritud on kanda õhuturbe teostamisega seonduvad kulud liitlastega kokkulepitud mahus. |
Minupoolne OT lõpp.
Teemasse: Sündmused vabaduse väljakul
1500 tundub liiga optimistlik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
11.02.2012 15:56:48
|
|
|
Püsige ikka teemas, muidu Tanel kõrvaldab selle jutu siit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
11.02.2012 18:59:25
|
|
|
irw, järjekordne mõttetu "seisukohavõtt" ju.. ütles et poliiticud peaksid rohkem infot jagama, mitte et see jama ära tuleks/võiks jätta
kommenteeris rahva rahulolu võimuga nagu see irl tüüpki hilljuti, aga acta kohta jättis arvamuse avaldamata
|
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
11.02.2012 20:34:28
|
|
|
Palju häid ja argumenteeritud arvamusi on tekkinud:
http://arvamus.postimees.ee/736190/andrus-saar-acta-termomeetri-rollis/
Sotsioloog Andrus Saar kirjutab, et tänased ACTA-meeleavaldused on märk millestki hoopis enamast kui protest ühe lepingu vastu – kodanikuühiskond on muutunud tugevaks ning rahval on saanud demokraatlikus vormis autoritaarsest riigijuhtimisest villand. |
http://arvamus.postimees.ee/736168/indrek-seppo-acta-ansip-ja-noobid/
Ärgem unistagem ka sellest, kuidas ACTA meid arenguriikides aitama hakkab. Hiinas müüdud kopeeritud Gucci ei tähenda müümata päris Guccit. See ei tähenda meile üldse mitte midagi - kui, siis bränditeadliku klienti tulevikus. Bangladeshis tudengitele õpikut paljundav õppejõud (eks mäletan ise ka meie 90-ndate professorite hulgast selliseid retsidiviste) proovib kriminaalkaristuse hirmus ilma läbi saada, raha tal selle pärast juurde ei teki. ACTA ei muuda maailma paremaks paigaks.
Ühel hetkel tuleb lihtsalt aru saada, et me elame uues maailmas. Vanad ärimudelid ei toimi enam, sõltumata sellest, kui häid tooteid või teenuseid nad pakkusid. Kusagil on kõigil karistustel piirid, mingil hetkel ei ole jälgimisühiskond enam seda väärt. Miljonidollarilised trahvid tudengitele hakkavad minu ja paljude teiste jaoks neid piire ületama. |
http://arvamus.postimees.ee/735834/linnar-viik-liidriroll-kohustab/
IT-visionäär Linnar Viik kirjutab, et Eesti rahvusvaheline renomee ei sõltu sellest, mitmendana me ACTA heaks kiidame või kiitmata jätame. E-riigina on meil aga kohustus ka intellektuaalomandi käsitlemisel asjatundlikke lahendusi pakkuda. |
http://arvamus.postimees.ee/735918/ahto-lobjakas-salves-seemneid-puudu/
Soovis saada tehtud töö eest väljateenitud tasu pole iseenesest midagi valet. Vastupidi. Küsimus on vahendis. Hulk maailma valitsusi on kübersisu tootjatel lasknud endale augu pähe rääkida ja promovad nüüd kirvega kärbsejahti.
Mõnda neist (ennustatavalt küll mitte meie oma) on veidi hilinenult, kuid siiski, tabanud terve mõistuse kojutulek. Poola, Tšehhi, Slovakkia ja Sloveenia on selle nimekirjas prominentsel kohal. Pole vaja olla raketiteadlane nägemaks, mis neid riike seob. Nimetagem seda seguks kuklatagusest absurdi- ja vabadusetajust. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
630
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
klf
HV vaatleja
|
12.02.2012 17:17:41
|
|
|
Mihhail Lotman pajatab:
Piraatlus on vargus, ehkki tundub, et nagu poleks: ma ei võta ju kellegi käest ära, vaid tõmban õhust. See ei ole nii, ja ma ei hakka pikemalt seletama, miks. |
Optimaalse autoriõiguste kaitse üle on arutletud, praktiliselt kõik leiavad, et 100+ aastane copyright on üle mõistuse pikk. Kui mingi teos 10-15 aastaga kasumit ei too, siis tough luck. Optimum toob ühiskonnale maksimaalse tulu, heaolu mõistes.
http://c4sif.org/2011/06/optimal-patent-and-copyright-term-length/
See "varastamise" moraal on tsunfti toodetud võlts-eetika. Nagu siis, kui tavainimene märkab nudistide randa. Ta läheb mujale, kuid peaks mõistma, et kramp on temas eneses, ei kusagil mujal. Nagu öeldud, 20. sajandi mudelid on digiajastule jalgu jäänud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.02.2012 17:47:32
|
|
|
Huvitav, et keegi neist süvaanalüüsi tegijatest ei saa aru ühest väiksest Pointist, et kui USA eestvõttel ACTA-t rajama üleüldse hakati, siis avalikult, varjamata kujul oleks ACTA idee ju koheselt läbi kukkunud.
Et kes ikka kuulda oleks tahtnud, kuidas USA otse ütleb, et nüüd peate oma regulatsioonid minema viskama ja peate vastu võtma meiepoolsed, palju karmimad, uued regulatsioonid.
-------------------------------
Ning netist on näha, kuidas juba ammu öeldi, et kui võtate ACTA, siis saate tegelikult lõppkokkuvõttes USA-kate DMCA.
Üks väga hea, aasta tagune kirjatükk selle kohta kah:
World, get ready for the DMCA: ACTA's Internet chapter leaks
By Nate Anderson | Published about a year ago
http://arstechnica.com/tech-policy/news/2010/02/world-get-ready-for-the-dmca-actas-internet-chapter-leaks.ars
|
|
tagasi üles |
|
 |
träm
HV vaatleja

|
12.02.2012 19:09:05
|
|
|
630 kirjutas: |
Hea lugemine minu arust. Minu arvamus ühtib 99% temaga. |
Ma ei võta tõsiselt ühtegi autorit, kes lihtlabaselt kinnitab, et kopeerimine on vargus, ja püüab sellise teadmistehunniku otsast jutlustada midagi ACTA-st või õigustest Internetis. On olemas isegi USA ülemkohtu otsus, et kopeerimine ei ole vargus: https://en.wikipedia.org/wiki/Dowling_v._United_States_%281985%29
Autoriõiguste rikkumine ei ole sama süüteokoosseis, mis vargus. Elementaarne jurisprudens. Seni pole seda vist küll ükski avalik hääletoru endale ära seletada lasknud. Ka autoriõiguse kaitsjate brošüürid tembeldavad piraatlust süüdimatult varguseks ja hirmutavad sellega lapsi. Ainuke vastunäide on hetkel vist Arto Aas, kes ilmselt ise asjast midagi jagamata oma süüdimatut piltide kopeerimist õigustas: "Tegemist ei olnud autoriõiguste mõistes kindlasti vargusega, sest mul puudusid foto kasutamisel ärilised huvid." Põhjenduse osa on mõistagi ekslik, sest äriliste huvide puudumine ei puutu asjasse, aga väide ise on õige.
_________________ Buudi oma JUKU üles! (või loe saatesõna veebiemulaatorile) |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
12.02.2012 19:34:45
|
|
|
klf kirjutas: |
Mihhail Lotman pajatab:
Piraatlus on vargus, ehkki tundub, et nagu poleks: ma ei võta ju kellegi käest ära, vaid tõmban õhust. See ei ole nii, ja ma ei hakka pikemalt seletama, miks. |
Optimaalse autoriõiguste kaitse üle on arutletud, praktiliselt kõik leiavad, et 100+ aastane copyright on üle mõistuse pikk. Kui mingi teos 10-15 aastaga kasumit ei too, siis tough luck. Optimum toob ühiskonnale maksimaalse tulu, heaolu mõistes.
http://c4sif.org/2011/06/optimal-patent-and-copyright-term-length/
See "varastamise" moraal on tsunfti toodetud võlts-eetika. Nagu siis, kui tavainimene märkab nudistide randa. Ta läheb mujale, kuid peaks mõistma, et kramp on temas eneses, ei kusagil mujal. Nagu öeldud, 20. sajandi mudelid on digiajastule jalgu jäänud. |
Täiesti päri sinuga.
Üldse on see asi kuidagi väga kreenis. Piraatlus on vargus, aga piraatlus on ainult üks tahk.
Miks kellegi aeda pildistades (hiljem pilti müües (kasu saades)) ei ole tegu vargusega, aga pildi fotograafi teose kopeerimine jällegi on vargus?
Kogu see autoriõigus on mängitud mingi ühe väikse kildkonna kätte. Miks tisler ei oma autoriõiguseid toolile, miks talle aastaid selle tooli eest takkajärgi raha ei tiksu?
Miks puust võtmehoidjat tehes me hiljem ei või nõuda ostjalt litsentsi jne. Miks ainult valitud suurkorporatsioonid omavad suuri autorõiguseid (just USAs olevad korporatsioonid), aga tavainimestel pole õiguseid.
Ma küll täitsa usun, et kui tavainimene loob midagi ägedat, toodab seda väikestes kogustes. Nüüd usas mingi korporatsioon näeb sellest potentsiaali ja muudaks kõps mingit seadusepügalat ja hoopis see tavainimene on muutunud vargaks ja korporatsioon on õige mees.
Kokkuvõttes need lepingud ei muuda maailma kuidagi õiglasemaks. Tegelikult nende mõte polegi seista autoriõiguste eest vaid kindlustada korporatsioonidele tohutu kasum.
Leiutada mingi asi ja selle najal igavesti pappi teenida. Ma leian ka, et autoriõigus võiks kehtida ainult 1 aasta. Tegelikult meie elu on ammu juba stagnatsiooni surutud. Meil on poes valida kolme suurkorporatsiooni pesupulbrit, seepi, hambapastat, hambaharju, mähkmeid, naistelappe jne. Kõik teised tootjad süüakse turult välja jaburate seadustega jne. Kõige rohkem kaotab ACTAst just eesti tootja.
Näiteks piisab kui EUs karmistatakse mingeid reegleid ja paljud väiketootjad peavad oma tootmise lõpetama. Tahad valada oma meevahast küünlaid, tehakse sulle mingi seadus ja sa oled kohe kurjategija.
Ma arvangi, et autoriõiguste tõttu kaudselt ongi nii palju töötuid maakeral.
edit: või tuleme tagasi nende seemnete juurde. vahepeal oli dok.film patenteeritud seemneärist usas. kui sa tahad oma põllule nisu külvata, siis sa pead ostma patenteeritud seemned. kui sa ei osta, siis sa pead tõestama, et sa ei kasuta oma põllul patenteeritud seemneid. looduses on see võimatu, see võib ka tuulega kanduda. ise seemneid kasvatada ei tohi. urbaniseerunud inimesed ei saa enam ammu aru, kuidas on maailm tegelikult ära jagatud seadustega. varsti keegi leiutab mingi patenteeritud maitseaine mida lisatakse suitsusinki ja kui nüüd talunik tahab müügiks sinki suitsutada, siis ta peab tõestama, et ta ei kasuta seda patenteeritud maitseainet.
eriti jube on see kuidas eestlased kõigi nende lepingutega rõõmsalt liitub.
hõõgpirnid keelas samuti ansip ja parts ära, ilma et eestlane oleks seal ise midagi kaasa saanud rääkida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
12.02.2012 20:15:59
|
|
|
[quote="träm"]
630 kirjutas: |
Hea lugemine minu arust. Minu arvamus ühtib 99% temaga. |
Ma ei võta tõsiselt ühtegi autorit, kes . .
See ongi nii, et kõigepealt hirmutatakse rahvas ära preventiivselt. Alates lasteraamatutest http://publik.delfi.ee/news/mitmesugust/eestlased-ei-oska-piilupart-donaldi-tallinna-seiklusi-hinnata.d?id=60144864 kuhu ei juleta Tallinna vanalinna pilte panna küll aga mingeid Tondikujusid!
Ah jaa! Väga hea, et lingiltoodud teose peale sattusin. Erit sobilik on selle ajakirja lisa, meie peaministrile saata! Kulub vahetusfondi ära!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Risku
HV vaatleja

|
12.02.2012 21:08:22
|
|
|
vipu kirjutas: |
edit: või tuleme tagasi nende seemnete juurde. vahepeal oli dok.film patenteeritud seemneärist usas. kui sa tahad oma põllule nisu külvata, siis sa pead ostma patenteeritud seemned. kui sa ei osta, siis sa pead tõestama, et sa ei kasuta oma põllul patenteeritud seemneid. looduses on see võimatu, see võib ka tuulega kanduda. ise seemneid kasvatada ei tohi.
|
Eestis on samuti juba 2006. aastast saati (vaata https://www.riigiteataja.ee/akt/12975262 ) Oma kasvatatud seemne eest tuleb Eesti Seemneliidule (EAKO analoog) maksta nn OTS-tasu.
_________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
It acquires because of the cotton 100% and true goodness is understood. |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
13.02.2012 00:09:16
|
|
|
Risku kirjutas: |
vipu kirjutas: |
edit: või tuleme tagasi nende seemnete juurde. vahepeal oli dok.film patenteeritud seemneärist usas. kui sa tahad oma põllule nisu külvata, siis sa pead ostma patenteeritud seemned. kui sa ei osta, siis sa pead tõestama, et sa ei kasuta oma põllul patenteeritud seemneid. looduses on see võimatu, see võib ka tuulega kanduda. ise seemneid kasvatada ei tohi.
|
Eestis on samuti juba 2006. aastast saati (vaata https://www.riigiteataja.ee/akt/12975262 ) Oma kasvatatud seemne eest tuleb Eesti Seemneliidule (EAKO analoog) maksta nn OTS-tasu. |
idiootsus³ ju. Hea, et meie fooljummüts seda tol hetkel teadis kui lehest loetud kommentaari riigikogu ees tsiteeris siis
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
13.02.2012 00:37:32
|
|
|
borru kirjutas: |
idiootsus³ ju. Hea, et meie fooljummüts seda tol hetkel teadis kui lehest loetud kommentaari riigikogu ees tsiteeris siis  |
Ei saa jätta mainimata, et sellised idiootsused on EL astumise õied.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raipekass
HV kasutaja
|
13.02.2012 10:35:22
|
|
|
Tegin hitlerivideo vahepeal: http://www.youtube.com/watch?v=D8tZGj8ZILs
Kuna ma facebooki ei kasuta siis äkki keegi viitsib levitada juhul kui leiab et on väärt levitamist
viimati muutis raipekass 13.02.2012 10:38:37, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.02.2012 10:35:51
|
|
|
Inimeste lõaotsas hoidmiseks ongi vaja võimalikult palju hävitada isemajandamist ja hakkamasaamist ning tekitada olukord kus inimene saab elada ainult siis kui ostab ja tarbib vastava pukisolijate poolt heakskiidetud suurfirma käest. Võtame kõik ära, muudame teovõimetuks ja siis jagame jaopärast tagasi. Kui orja ükspäev ei piitsuta siis ori on äärmiselt tänulik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
13.02.2012 11:23:42
|
|
|
Miks sa subtiitrid captionsi alla panid?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
tagasi üles |
|
 |
okas5
Lõuapoolik

|
13.02.2012 11:29:34
|
|
|
carlking kirjutas: |
Aga enne prepaid sim'i kasutasid netipulga sees oma SIM'i... kahju nendest, kes ostavad stardipaketi, panevad selle oma telefoni ja peale ähvarduskõnet viskavad sim'i ära ning jätkavad telefoni kasutamist oma vana sim'iga  |
Ei kasutanud. Koguaeg kasutanud sama prepaid kaarti ja pulka. Ja kui ongi numbri vahetus, siis läheb kogu teema, mitte ainult sim.
Niipalju, kui mina lugenud olen, siis nad healjuhul saavad mu asukoha mingi enamvähem paarikilomeetrise täpsusega. Ja õnneks Holland pole veel ACTA't allkirjastanud ka.
_________________ Võtan suurtes kogustes tagastamata laenu ja muid vidinaid. Kõik pakkumised PSi  |
|
tagasi üles |
|
 |
|
 |
Uudised »
Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »
Üleskutse: Ei ACTA'le! |
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 65, 66, 67 järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|