Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  E-raamatute ning e-lugerite(e-reader) arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 10.02.2012 21:12:15 vasta tsitaadiga

Tollimaksud tulevad juurde ja viimase [digi] andmetel tuleb koos maksudega USAst tellides 170€, Kriso pakub praegu 99€
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.02.2012 01:26:35 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
Tollimaksud tulevad juurde ja viimase [digi] andmetel tuleb koos maksudega USAst tellides 170€, Kriso pakub praegu 99€

Krisos on reklaamidega variant 99€, tarne 3-4 nädalat. Amazonist otse on reklaamideta variant 2-3päeva ja 119€ ... ei ütleks, et kriso diil just väga hea oleks. Selle 170€ jutuga võid metsa minna..

Hetkel checkoutis see sama kindle:

tems: $109.00
Shipping & Handling: $20.98
Total Before Tax: $129.98
Estimated Tax To Be Collected: $0.00
Import Fees Deposit $27.51
Order Total: $157.49

Ja noh, arvestades, et reklaamidega varianti müüakse AINULT usa turule, siis on kriso need siia smuugeldanud, ei taha isegi teada, kaua garantii aega võtab...
Amazonist otse ostes on kahel tuttaval kindle garantii raames telefoni kõne peale posti pandud, teisel juhul ei pidanud siit isegi katkist tagasi saatma..
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 11.02.2012 01:57:57 vasta tsitaadiga

eShelobik, kas sinu kalkulatsioonist mitte meie kohalik käibemaks (20%) välja pole jäänud? Impordimaks on üks asi, käibemaks teine. Ja ausalt öeldes ega ma seda [digi] arvutuskäiku väga täpselt ei tea. Tänased pakkumised võivad olla ka erinevad kui ajakirja kirjutamise ajal.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 11.02.2012 02:17:20 vasta tsitaadiga

Draax, ma olen amazonist 2 kindlet ise tellinud, eestis ei lisandu mingeid makse. See kalkulatsioon on lõplik hind.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 11.02.2012 04:43:56 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
Tänased pakkumised võivad olla ka erinevad kui ajakirja kirjutamise ajal.
Pole kursis millal ajakiri tehtud kuid tundub, et hinnad on oluliselt langenud aasta taguse olukorraga kui enda oma sealt tellisin. Tol ajal oli klaveri ja ilma puutetundliku ekraanita asi koos kõigi tolli- ja käibemaksudega 150€. Mälu ei peta siis samal ajal Krisos sama aparaati müüdi ~40€ kallimalt.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 11.02.2012 11:02:57 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:
nagu ma aru saan, siis kindlega kaasa ei tule aku laadijat ega katet?

need pean eraldi ostma, aga kas seda katet on vaja? vaatan et ~40 euri kandis on hinnad, et tundub jube kallis mingi katte kohta
Suvaline mikroUSB laadija sobib, ma olen igasuguseid seadmeid igasuguste kaablitega laadinud viimasel ajal.

Ning "kate" on ühtepidi maitse asi aga üldiselt on see ikka kuradima mõnus. Ma ostsin ise originaalkaantega koos ning olen katsetanud lugemist nii paljast Kindlet käes hoides kui kaantega koos. Kaaned annavad raamatutunde ning transportide on ka kindlam. Paljas Kindle ise on pigem libe kui hästi nakkuv. Kuid eks see on tõesti maitse asi ning kaaned maksid ikka ropu raha. Niisama transportimiseks ja kaitsmiseks sobib suur ümbrik või lausa turvakilega ümbrik hästi - odav ja praktiline.
tagasi üles
Smati
HV kasutaja

sõnum 11.02.2012 12:12:28 vasta tsitaadiga

Kriso garantii võtab aega nii kaua: Esmaspäeval lõpetas lambist u 80% ekraanil touch töötamast. Teatasin Krisosse. Paluti teele saata. Utlesin, et saadan nädala lõpus. Neljapäeval oli uus kindle touch mul Smartposti kapis ootamas, reedel panin vigase kulleriga teele. Ehk siis vigase kindle touchi asendamine võttis aega umbes 2 päeva. Ütleks, et päris hea "smuugeldatud" lugeri kohta.
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 11.02.2012 18:12:28 vasta tsitaadiga

vaatan praegu sellist : http://www.kriso.ee/New-Barnes-Noble-Nook-Ebook-Reader/db/9781400532711i.html

tundub päris huvitav ja ilusam menüü jne. on kellelgi sellega kogemusi?

või sellega? http://www.kriso.ee/PRS-T1-SONY-Black-6-inch/db/027242827158.html pidavat väga hea pdf lugemiseks olema..
tagasi üles
hki
HV kasutaja

sõnum 11.02.2012 19:24:44 vasta tsitaadiga

Mul on see sony ja pdf-ide lugemist ma väga heaks seal küll ei pea. Kui just ei ole lihtne puhas teksti pdf. Sellist lubab päris kenasti lugeda (sh teksti suurendada ja vähendada), kuid kui midagi vähegi keerukamat on, siis on ikka jama.
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 11.02.2012 19:51:23 vasta tsitaadiga

hki kirjutas:
Mul on see sony ja pdf-ide lugemist ma väga heaks seal küll ei pea. Kui just ei ole lihtne puhas teksti pdf. Sellist lubab päris kenasti lugeda (sh teksti suurendada ja vähendada), kuid kui midagi vähegi keerukamat on, siis on ikka jama.

mis täpsemalt probleemiks? kas landscape modes pole lust pdfi lugeda? kindle touchil näiteks see feature puudub.
olen täna mitme tunni jagu e lugerite review videosid vaatanud ja alati on kiidetud sony pdf readingut, et parem kui teistel.
samas olen kuulnud, et suuretemate pdf failidega võib aeglane olla lehekülje pööramine

ma kavatsengi enamuselt pdfe lugeda, et tahaks just õige valiku teha
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 12.02.2012 01:19:27 vasta tsitaadiga

.pdfi ei loe ülemäära hästi ka Kindle. Selles mõttes on "õiged" e-raamatu formaadid ikka paremad.

Char, B&Niga vist pidi olema see teema, et nende kaubamajast ei saa Eestisse e-raamatuid osta vms. Täpselt ei tea, aga nii olen kuulnud. Amazon selles suhtes parem.
tagasi üles
v0ltage
HV kasutaja

sõnum 12.02.2012 03:09:04 vasta tsitaadiga

Mispärast neid Kindle lugereid ainult üksikutes poodides on? Ma ise elan Taanis ja kuidagi ei leia. Eestist saaks saata,aga tuleks ju lisakulu samuti.
tagasi üles
pirateEST
HV vaatleja

sõnum 12.02.2012 13:02:43 vasta tsitaadiga

On keegi proovinud ka kui hästi pdf to epub/muu formaat proged töötavad? Endal oleks ka huvi just pdf-ide lugemise vastu enamasti, a kui praegune tehnika seda korralikult ei võimalda ja konverteerida ka ei kannata, siis jään uuemaid (suurema ekraaniga) lugereid ootama.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 12.02.2012 13:32:25 vasta tsitaadiga

v0ltage kirjutas:
Mispärast neid Kindle lugereid ainult üksikutes poodides on? Ma ise elan Taanis ja kuidagi ei leia. Eestist saaks saata,aga tuleks ju lisakulu samuti.
Afaik kindleid ei müüdagi ametlikult mujal kui ainult amazonist tellides. Võta aga usa amazon ette ja osta, mujalt odavamalt ei saa nii ehk naa.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hki
HV kasutaja

sõnum 12.02.2012 20:56:09 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:
hki kirjutas:

mis täpsemalt probleemiks? kas landscape modes pole lust pdfi lugeda? kindle touchil näiteks see feature puudub.
olen täna mitme tunni jagu e lugerite review videosid vaatanud ja alati on kiidetud sony pdf readingut, et parem kui teistel.
samas olen kuulnud, et suuretemate pdf failidega võib aeglane olla lehekülje pööramine

Võibolla toetab ta pdf-e paremini, kui mõni teine luger, kuid selleks, et mugavalt lugeda tuleb enne tükk aega mingeid setinuid zoome ja muid asju teha. Lehekülje keeramine on sellisel juhul ikka aeglane. Enamus pikemaid pdf-e mida ma loen olen epubiks vormistanud.
tagasi üles
tohoh
HV kasutaja

sõnum 13.02.2012 11:46:28 vasta tsitaadiga

Mis programmiga pdf-i e-pubiks saab?
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 13.02.2012 11:53:27 vasta tsitaadiga

tohoh kirjutas:
Mis programmiga pdf-i e-pubiks saab?

Calibre
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 17.02.2012 20:21:51 vasta tsitaadiga

hki kirjutas:
Char kirjutas:
hki kirjutas:

Võibolla toetab ta pdf-e paremini, kui mõni teine luger, kuid selleks, et mugavalt lugeda tuleb enne tükk aega mingeid setinuid zoome ja muid asju teha. Lehekülje keeramine on sellisel juhul ikka aeglane. Enamus pikemaid pdf-e mida ma loen olen epubiks vormistanud.

converdib korralikult? ning siis ei laggi?

igatahes ma esitasin tellimuse ära ja loodan varsti kätte saada, loodan et sony on hea thumbs_up.gif

muidu rahul sonyga? mul plaan homme ostma minna
tagasi üles
hki
HV kasutaja

sõnum 17.02.2012 23:31:24 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:

igatahes ma esitasin tellimuse ära ja loodan varsti kätte saada, loodan et sony on hea thumbs_up.gif

Ma ise ka uurisin enne pikalt, millist osta ja võtsin Sony. Eriti ei kiida, kuid asja ajab ära. Olen harjumuseks võtnud failid ära konvertida. Epubi-ga loomulikult ei lägi. Calibre on üks võimalus, kuid vahel teen ikkagi käsitsi konverteerimise. Kõige tobedam on see, et kaardil olevaid html lehekülgi ei saa lugeda. Mul on vaja lugeda mitut veebis olevat õpikut, mida on võimalik ka arhiivina alla laadida, kuid sellest pole tolku, sest luger ei oska kohalike failidega midagi teha... On saada ka moditud tarkvara, kuid sellega ei ole viitsinud jamada.
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 19.02.2012 12:31:03 vasta tsitaadiga

hki kirjutas:
Char kirjutas:

Ma ise ka uurisin enne pikalt, millist osta ja võtsin Sony. Eriti ei kiida, kuid asja ajab ära. Olen harjumuseks võtnud failid ära konvertida. Epubi-ga loomulikult ei lägi. Calibre on üks võimalus, kuid vahel teen ikkagi käsitsi konverteerimise. Kõige tobedam on see, et kaardil olevaid html lehekülgi ei saa lugeda. Mul on vaja lugeda mitut veebis olevat õpikut, mida on võimalik ka arhiivina alla laadida, kuid sellest pole tolku, sest luger ei oska kohalike failidega midagi teha... On saada ka moditud tarkvara, kuid sellega ei ole viitsinud jamada.

selge, aga ega midagi paremat nagunii müügil pole, kui sony selles hinnaklassis?

1 asi veel, et ostan ka endale kaaned, et kas sellele lisanduvad mingid maksud peale selle summa?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270917130459#ht_1304wt_1139
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 19.02.2012 12:53:00 vasta tsitaadiga

Char kirjutas:
hki kirjutas:
Char kirjutas:

selge, aga ega midagi paremat nagunii müügil pole, kui sony selles hinnaklassis?

1 asi veel, et ostan ka endale kaaned, et kas sellele lisanduvad mingid maksud peale selle summa?

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270917130459#ht_1304wt_1139

Ei tohiks tulla, tollimaksuvaba summa oli midagi ~22€ ringis, kui seda vahepeal muudetud pole.
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 19.02.2012 13:23:26 vasta tsitaadiga

Avastasin, et mul käsi valus juba e-raamatu lugemisest. Hullem kui lehekülgede pööramine. Arvuti taga juba on karpaalkanali sündroom, nüüd e-lugeriga teine teema. Asi selles, et ma mugavusest loen voodis või diivani peal külili asendis seda raamatut ja hoian seda ühes käes. Käsi on siis e-lugeri taga ja Kindle on piisavalt väike, et ühe käega hoides saab lihtsalt pöidlaga lehekülge keerata kui vaja. Aga kui piisavalt kaua kätt niimoodi randmest ühes asendis hoida, siis pärast hakkab tunda andma juba icon_biggrin.gif
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 19.02.2012 13:29:49 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
Avastasin, et mul käsi valus juba e-raamatu lugemisest. Hullem kui lehekülgede pööramine. Arvuti taga juba on karpaalkanali sündroom, nüüd e-lugeriga teine teema. Asi selles, et ma mugavusest loen voodis või diivani peal külili asendis seda raamatut ja hoian seda ühes käes. Käsi on siis e-lugeri taga ja Kindle on piisavalt väike, et ühe käega hoides saab lihtsalt pöidlaga lehekülge keerata kui vaja. Aga kui piisavalt kaua kätt niimoodi randmest ühes asendis hoida, siis pärast hakkab tunda andma juba icon_biggrin.gif

sellepärast on kaaned head, et sa saad hoida teda nagu raamatut. icon_razz.gif
tagasi üles
tigane
HV kasutaja

sõnum 19.02.2012 15:40:04 vasta tsitaadiga

plaanin Kindle Touchi tellida, aga koos kõigi maksudega 193 USD ehk 148 Eur - odavam oleks vist Krisost osta, aga ei tea kuidas selle Amazonis registreerimine välja võiks näha. Lisaks vaatasin Amazonis kaante hindu ja pidin pikali kukkuma - 40 ja 60 USD + maksud - suhteliselt karm hind kaheldava väärtusega plastik-kunstnahk kombo eest. Mõistliku hinnaga kaasi Amazon Eestisse kahjuks ei müü.
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 19.02.2012 16:11:44 vasta tsitaadiga

Smati kirjutas:
Kriso garantii võtab aega nii kaua: Esmaspäeval lõpetas lambist u 80% ekraanil touch töötamast. Teatasin Krisosse. Paluti teele saata. Utlesin, et saadan nädala lõpus. Neljapäeval oli uus kindle touch mul Smartposti kapis ootamas, reedel panin vigase kulleriga teele. Ehk siis vigase kindle touchi asendamine võttis aega umbes 2 päeva. Ütleks, et päris hea "smuugeldatud" lugeri kohta.

tigane kirjutas:
plaanin Kindle Touchi tellida, aga koos kõigi maksudega 193 USD ehk 148 Eur - odavam oleks vist Krisost osta, aga ei tea kuidas selle Amazonis registreerimine välja võiks näha. Lisaks vaatasin Amazonis kaante hindu ja pidin pikali kukkuma - 40 ja 60 USD + maksud - suhteliselt karm hind kaheldava väärtusega plastik-kunstnahk kombo eest. Mõistliku hinnaga kaasi Amazon Eestisse kahjuks ei müü.

Minu Kindle on Krisost ostetud, registreerimine toimus nii, et logisin Kindle´i kaudu amazoni ja fsjoo.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  E-raamatute ning e-lugerite(e-reader) arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.