Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ad112
HV vaatleja

|
21.12.2011 17:04:30
|
|
|
mina maksin kindle touchi eest 128 euri. nüüd on see odavam, vaata netikullerist.
tänud linkide eest.
digikogu.ee's oli 2 tasuta raamatut, kas kusagilt eesti kirjandusklassikat ei saa tasuta (a la Tammsaare)?
terv,
K.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
30.12.2011 01:32:05
|
|
|
Tahaks osta ka elugerit, ning endale paistis kõige rohkem sobivat too tavaline vanem klahvidega mudel,
kuid seda kahjuks amazonis enam ei ole. Kas keegi oskab kogemusi jagada, kuidas kindlega märkmete
vms typemine üldse on, väga ebamugav? Seda uuemat kardan juba sellepärast osta, et ei taha sõrmedega
pidevalt sama ekraani käppida kust loen..
On ehk kellelgil vanemat mudelit müüa? Teab ehk keegi kust klahvidega kindlet osta saaks,
google kodumaistest saitidest ei kuvand midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Stereo2121
HV kasutaja

|
03.01.2012 03:38:22
|
|
|
lighT kirjutas: |
On ehk kellelgil vanemat mudelit müüa? Teab ehk keegi kust klahvidega kindlet osta saaks,
google kodumaistest saitidest ei kuvand midagi. |
Amazonis kasutatud variandid müügil. Uut jah tõesti Amazon enam ei müü
_________________ Tahad GoPro HERO3 kaamerat? Küsi pakkumist!
Aitan USA'st kaupa tellida (Eestisse tuua)
M: http://stereo2121.com/myyk |
|
tagasi üles |
|
 |
videvlane
HV vaatleja
|
04.01.2012 02:29:44
|
|
|
Stereo2121 kirjutas: |
Amazonis kasutatud variandid müügil. Uut jah tõesti Amazon enam ei müü |
Müüb küll uut ka: link
Kui mugav on sellega teksti sisestada, seda kahjuks ei tea. Amazoni kommentaarides paljud virisevad, et klahvid liiga väikesed. Ise kasutan odavamat Kindle'it, ilma füüsilise klahvistikuta. Sellega on küll väga ebamugav teksti sisestada, õnneks on mul suht vähe vaja seda teha. Kui sul on vaja palju klahve kasutada, märkmeid teha jne. siis peaks muretsema ikka kas füüsilise klaveri või puutetundliku ekraaniga lugeri.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
04.01.2012 07:18:15
|
|
|
videvlane kirjutas: |
Stereo2121 kirjutas: |
Amazonis kasutatud variandid müügil. Uut jah tõesti Amazon enam ei müü |
Müüb küll uut ka: link
Kui mugav on sellega teksti sisestada, seda kahjuks ei tea. Amazoni kommentaarides paljud virisevad, et klahvid liiga väikesed. Ise kasutan odavamat Kindle'it, ilma füüsilise klahvistikuta. Sellega on küll väga ebamugav teksti sisestada, õnneks on mul suht vähe vaja seda teha. Kui sul on vaja palju klahve kasutada, märkmeid teha jne. siis peaks muretsema ikka kas füüsilise klaveri või puutetundliku ekraaniga lugeri. |
Nuppude väiksus märkmete tegemisel mind ünneks ei häiri, olen varem ntks communicatoriga kirjutanud.
Too mudel on tsipa liiga kallis, 3g mul vaja ka ei ole. Ma loodan, et kusagil poe laos on seda vana klahvidega
mudelit veel alles, kuid google mingeid tulemusi ei anna, nimed neil asjadel ei ole ka väga eristatavad netipoodides.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
25.01.2012 01:33:50
|
|
|
Kindle Touchile on väljas tarkvarauuendus, ver 5.0.3.
Proovitud, teeb lehekülje vahetamise tõesti märgatavalt kiiremaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salasilm
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
28.01.2012 15:01:37
|
|
|
Minu teada UK ja Saksa Amazonist Eestisse Kindlet tellida ei saa.
Mis puutub reklaame, siis olles paar nädalat reklaamidega Kindle Touchi kasutanud, ei näe mingit põhjust miks peaks rohkem maksma reklaamitdeta versiooni eest.
Reklaamid on väga tagasihoidlikud, peaaegu märkamatud, ning kohati lausa kasulikud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salasilm
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
28.01.2012 18:43:27
|
|
|
Muretsesin selle Touchi paar päeva tagasi. Krisost. Reklaamid ei häiri üldse, home screenil on väike bänner all ääres ja kui välja lülitada, siis on väike bänner ekraanil. Lugemise ajal ei ole midagi. Vaevumärgatav ghosting on nii kaua kuni on esimesed paar lehte kuvanud e. siis selleks ajaks kui juba raamatu oled lahti teinud, on ghosting kadunud. Mul käed ei ole mingid hiigellabidad, seega on suht mõnus käes hoida. Touch screeniga navigeerimine on ka mugav. Osasid veebilehti avades paneb pange aga m.delfi ja m.facebook jooksid suht okeilt. Aga see ei ole selle seadme eesmärk. Väga palju on kasuks tulnud inglise keele sõnaraamat, lihtsalt hoiad sõna peal oma sõrme paar sekki ja ilmub seletus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
05.02.2012 01:16:37
|
|
|
Keegi Touchile ümbrist oskab soovitada? Oleks tore kui saaks kodumaalt kätte, aga väga vist neid siin turul ei liigu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
exciter
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
06.02.2012 05:01:01
|
|
|
Oleksin pidanud täpsustama. Jah, seda pakkumis nägin ise ka, kuid pidasin silmas alternatiivi mis ei maksaks pea poolt aparaadi enda hinnast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
06.02.2012 09:56:30
|
|
|
Kas peale Kriso (loe: Tallinnas) kuskil eraldi müüakse neid Kindle'ile sobivaid kaasi? Eriti morn on, et kui seda Kriso linki vaadata, siis kaaned maksavad pmst. sama palju kui luger ise
Kriso lehel tundub, et need ümbrised on ainult Kindle Touchile, aga tavalisele Kindle'ile?
|
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
06.02.2012 10:11:25
|
|
|
Ostsin amazonist ühe 6£ maksva odava alternatiivi.
Kvaliteedil pole viga, aga jube paks ja raske on.
Näib et peab veidi koguma ja ikka originaali ostma.
Kõik veidi kallimad versioonid tundusid olevat sama paksud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
06.02.2012 13:43:40
|
|
|
Dealextreme'is on ka igasugu aga kvaliteet ei pruugi eriti hea olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
07.02.2012 10:53:33
|
|
|
Dealextreme´ist vaatasin ka ise, kuid lootsin, et äkki keegi teab omast käest midagi soovitada.
Miks Touchil landscape mode´i out-of-the-box pole on täiesti arusaamatu, eriti kui tavaliselt versioonil see olemas on. Milleks pean ma hakkama MP3ga häkkima? Fix it Amazon!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
10.02.2012 20:43:41
|
|
|
nagu ma aru saan, siis kindlega kaasa ei tule aku laadijat ega katet?
need pean eraldi ostma, aga kas seda katet on vaja? vaatan et ~40 euri kandis on hinnad, et tundub jube kallis mingi katte kohta
ebays on jah kate, aga seda peab eraldi tellima jne jne.
EDIT:
kas ma sain õigesti aru, et ükski amazon ei lase eestisse tellida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
10.02.2012 20:44:28
|
|
|
Laadimiseks tuleb kaasa mikro-USB juhe. Kate on sügavalt maitse asi, ma olen senini väga kenasti ilma hakkama saanud. Samas olen kindlet ka valdavalt seljakoti läpakasahtlis ringi vedanud, veidi harvem põuetaskus.
Kindle't tellida tahad pead USA amazonist võtma.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
10.02.2012 20:49:03
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Laadimiseks tuleb kaasa mikro-USB juhe. Kate on sügavalt maitse asi, ma olen senini väga kenasti ilma hakkama saanud. Samas olen kindlet ka valdavalt seljakoti läpakasahtlis ringi vedanud, veidi harvem põuetaskus.
Kindle't tellida tahad pead USA amazonist võtma. |
selge, ma oletan, et see mikro-USB mahub tavalisse USB pessa ikka? kaalun praegu selle ostmist : http://www.amazon.com/dp/B0051QVESA/ref=sa_menu_kdptqso3
või on kindle touchil mingeid olulisi eeliseid raamatu lugemiseks? tavalisel kindlel nupud lihtsad ja innovatiivsed?
reklaamid lugemist segama ei hakka, nagu ma aru saanud olen? akut liialt ei koorma pildid?
viimati muutis Char 10.02.2012 20:49:49, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
10.02.2012 20:49:33
|
|
|
Char, soodsam on Krisost tellida. Katte vajadus on nüüd maitse asi. Kodustes tingimustes ei ole tingimata vaja, ise ju umbes tead kui hästi oma tehnikat hoiad. Samas transportimiseks kotis või kohvris, reisil vms. on ikkagi mingisugust ümbrist tarvis mulle tundub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Char
HV kasutaja

|
10.02.2012 20:57:04
|
|
|
üritasin amazonist tellida, seal nagu mingeid lisamakse ei tulnud juurde, kuigi veel pole krediitkaardi andmeid sisestanud? kas seal lisatakse veel või tuleb eestis mingit tollimaksud jnejne?
krisost saaks tellida küll, aga seda mudelit seal hetkel pole ja tarneaeg 3-4 nädalat :/
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
10.02.2012 21:11:42
|
|
|
Tollimaks tuleb ka otsa jah kuid amazon peaks selle kohe maha kasseerima nii, et eesti posti-tolli enam rohkem ei ole vaja sentigi maksta.
USB üks ots on mikro ja läheb kindle'sse, teine harilik USB ja läheb arvutisse. Saab ka mikroUSB otsaga moblalaadijat kasutada, vähemalt N900 oma töötas.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
|